Szerző |
Üzenet |
nezezon
|
 Re: Hírek a nagyvilágból
Bassza meg
|
2021.04.09. 22:28 |
|
 |
nezezon
|
mi meg emlekszem osszedobtuk a kis gyerekpezunket, hogy megvettuk a It's Dark and Hell Is Hot-ot, mert itt Romaniaba a gyerek pez ugye szart sem ert akkor sem, meg most sem.  3 -an potoltunk ossze a cd-ert 
|
2021.04.10. 13:25 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Nyugodjon békében!
Nekem ugyan nem tartozott a fő kedvenceim közé, de csíptem a legnagyobb slágereit. Where the Hood At, X Gon Give It Ya, Lord Give Me a Sign... A Party Up In Here pedig a legnagyobb partytrack volt, nagyokat buliztunk rá mindig.
|
2021.04.10. 14:51 |
|
 |
nezezon
|
Mondjuk en a ,,Where the Hood At''en kivul csak a ,,im back'' eminem NWA, ,Chin Check'' tudott ram olyan hatassal lenni hogy jaj  Ez a harom szam volt szamomra olyan , hogy juj  Ja azta jott az Onyx azrtan borult minden,. Az meg mar mas elet . 
|
2021.04.10. 20:17 |
|
 |
nezezon
|
Ha csak 3 szamot vihetnek magammal egy lakaltal szigetre ez a 3 volna  Es nem is gondolkodnek raja  EN 
|
2021.04.10. 20:23 |
|
 |
nezezon
|
De ha volna egy 4-ik akkor tuti a D-12 - Fight Music lenne 
|
2021.04.10. 20:55 |
|
 |
Zoli, MP
|
A party up ot soha nem ertettem miert akkor party track.sztem tulhypolt.lassu es szar hangok
Ha mar dmx-slippin Vagy a whats my name..na ebben olyan dog van h kb feltepem a karfar ahanyszor meghallom
|
2021.04.10. 22:08 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: A party up ot soha nem ertettem miert akkor party track.sztem tulhypolt.lassu es szar hangok
Értem, hogy miért írod ezt, szerintem se annyira igényes nóta, de valamiért így alakult, hogy erre ugrik a nép, és tény, hogy én is buliztam rá nagyokat, úgyhogy már csak azért is hallgatom szívesen, mert jó emlékek fűznek hozzá.  De pl. egy MOP - Ante Up egyértelműen jobb partytrack szerintem.
|
2021.04.11. 14:20 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: A party up ot soha nem ertettem miert akkor party track.sztem tulhypolt.lassu es szar hangok
Értem, hogy miért írod ezt, szerintem se annyira igényes nóta, de valamiért így alakult, hogy erre ugrik a nép, és tény, hogy én is buliztam rá nagyokat, úgyhogy már csak azért is hallgatom szívesen, mert jó emlékek fűznek hozzá.  De pl. egy MOP - Ante Up egyértelműen jobb partytrack szerintem. en swizz beatz korai cuccaitol kivagyok, a hangzasa egyedi, de az en fulemnek banto volt. a party up is olyan, hogy a notanak nincs huzasa es a tempoja sem olyan ami beinditina az embert. Persze a velemenyem nem lefikazasa volt a te emlekednek es izlesednek... amugy en nem is tudom melyik notara buliztam a legnagyobbat mikor rap diszkos voltam 
|
2021.04.12. 08:16 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15419 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
olvastam csiripben:
"dmx aint got hits. he got anthems."
és nagyon egyet tudok vele érteni!
|
2021.04.12. 10:08 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Nekem is az első albuma volt meg elsőnek,a It's Dark and Hell Is Hot!! Nagyon sajnálom hogy elment....Mind zeneileg mind színészileg egy tehetséges ember volt!! Nekem Rap-Hip-Hop filmek közül az első helyen van a Belly. 15-gyereket hagyott hátra (én nem is tudtam hogy ennyi gyereke van már)
""Tragédiája pillanatok alatt átrendezte a letöltési listákat, pár órával a halálhír bejelentése után az amerikai iTunes-lista első helyére ugrott legismertebb dala, az 1998-as Ruff Ryders’ Anthem. De a második és a harmadik helyet is megszerezte a Party Up és az X Gon’ Give It to Ya című dalaival. A legtöbbször letöltött albumok listáján is tarol, második helyen áll a best of lemeze, harmadik az It’s Dark and Hell Is Hot, negyedik a Flesh of My Flesh, Blood of My Blood, és nyolcadik az ...And Then There Was X című albuma. Az amerikai iTunes-listán egyedül Taylor Swift Fearless (Taylor’s Version) című lemezét nem sikerült megelőznie – írja a Bild.""
RIP!
|
2021.04.12. 16:19 |
|
 |
Zoli, MP
|
Dogg-Pound írta: Nekem is az első albuma volt meg elsőnek,a It's Dark and Hell Is Hot!! Nagyon sajnálom hogy elment....Mind zeneileg mind színészileg egy tehetséges ember volt!! Nekem Rap-Hip-Hop filmek közül az első helyen van a Belly. 15-gyereket hagyott hátra (én nem is tudtam hogy ennyi gyereke van már)
""Tragédiája pillanatok alatt átrendezte a letöltési listákat, pár órával a halálhír bejelentése után az amerikai iTunes-lista első helyére ugrott legismertebb dala, az 1998-as Ruff Ryders’ Anthem. De a második és a harmadik helyet is megszerezte a Party Up és az X Gon’ Give It to Ya című dalaival. A legtöbbször letöltött albumok listáján is tarol, második helyen áll a best of lemeze, harmadik az It’s Dark and Hell Is Hot, negyedik a Flesh of My Flesh, Blood of My Blood, és nyolcadik az ...And Then There Was X című albuma. Az amerikai iTunes-listán egyedül Taylor Swift Fearless (Taylor’s Version) című lemezét nem sikerült megelőznie – írja a Bild.""
RIP! Nekem az elso lemezem tole a flash of my flesh volt. Apu vette egy koszovi piacon. Termesztesen a cd igazi kaloz kiadvany volt, minden stimmelt, borito ( bar csak ket oldalas volt ) cd nyomas, csak szarabb minosegu volt. hangzasra nem volt gond vele.
|
2021.04.12. 16:44 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15419 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Nekem az első a harmadik lemeze volt, az and than there was x és a mai napig az a kedvencem tőle.
|
2021.04.12. 17:43 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: A party up ot soha nem ertettem miert akkor party track.sztem tulhypolt.lassu es szar hangok
Értem, hogy miért írod ezt, szerintem se annyira igényes nóta, de valamiért így alakult, hogy erre ugrik a nép, és tény, hogy én is buliztam rá nagyokat, úgyhogy már csak azért is hallgatom szívesen, mert jó emlékek fűznek hozzá.  De pl. egy MOP - Ante Up egyértelműen jobb partytrack szerintem. en swizz beatz korai cuccaitol kivagyok, a hangzasa egyedi, de az en fulemnek banto volt. a party up is olyan, hogy a notanak nincs huzasa es a tempoja sem olyan ami beinditina az embert. Persze a velemenyem nem lefikazasa volt a te emlekednek es izlesednek... amugy en nem is tudom melyik notara buliztam a legnagyobbat mikor rap diszkos voltam  Sose voltam nagy rapdiszkós, de a Party Up még kommersz, nem hip-hop bulikban is sokat ment, akkora partytrack volt.  Swizz Beatz elég sablonos volt a pályája elején: nem volt rossz, de szerintem minden zenéje nagyon hasonló volt. Épp nemrég hallgattam újra az első Eve albumot, és annak kapcsán is konstatálnom kellett, hogy minden alap ugyanolyan.  Viszont a legjobb zenéit szerintem mindig DMX-nek tartogatta: az ő esetében inkább felismerhetőnek, és nem sablonosnak nevezném azokat a Swizz Beatz alapokat, amikre reppelt. A Grand Champet még nem említette egyikőtök sem: én ugye később, 2002-ben kezdtem rapet hallgatni, és a Grand Champ 2003-as, úgyhogy számomra az volt az az album, aminek kapcsán először találkoztam DMX-el, arról is a Where the Hood at volt az első, amire felfigyeltem. De a korai lemezei valószínűleg jobbak voltak. És ahogy reméltem, az új DMX albuma állítólag nagyjából kész van már, jó eséllyel hallani fogjuk, és lesz neki is egy poszthumusz albuma. DMX épp a halála előtt fejezte be új albumát, állítja a rapper menedzserehttps://offmedia.hu/dmx-epp-a-halala-el ... Q1Igb8glUE
|
2021.04.12. 20:49 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: A party up ot soha nem ertettem miert akkor party track.sztem tulhypolt.lassu es szar hangok
Értem, hogy miért írod ezt, szerintem se annyira igényes nóta, de valamiért így alakult, hogy erre ugrik a nép, és tény, hogy én is buliztam rá nagyokat, úgyhogy már csak azért is hallgatom szívesen, mert jó emlékek fűznek hozzá.  De pl. egy MOP - Ante Up egyértelműen jobb partytrack szerintem. en swizz beatz korai cuccaitol kivagyok, a hangzasa egyedi, de az en fulemnek banto volt. a party up is olyan, hogy a notanak nincs huzasa es a tempoja sem olyan ami beinditina az embert. Persze a velemenyem nem lefikazasa volt a te emlekednek es izlesednek... amugy en nem is tudom melyik notara buliztam a legnagyobbat mikor rap diszkos voltam  Sose voltam nagy rapdiszkós, de a Party Up még kommersz, nem hip-hop bulikban is sokat ment, akkora partytrack volt.  Swizz Beatz elég sablonos volt a pályája elején: nem volt rossz, de szerintem minden zenéje nagyon hasonló volt. Épp nemrég hallgattam újra az első Eve albumot, és annak kapcsán is konstatálnom kellett, hogy minden alap ugyanolyan.  Viszont a legjobb zenéit szerintem mindig DMX-nek tartogatta: az ő esetében inkább felismerhetőnek, és nem sablonosnak nevezném azokat a Swizz Beatz alapokat, amikre reppelt. A Grand Champet még nem említette egyikőtök sem: én ugye később, 2002-ben kezdtem rapet hallgatni, és a Grand Champ 2003-as, úgyhogy számomra az volt az az album, aminek kapcsán először találkoztam DMX-el, arról is a Where the Hood at volt az első, amire felfigyeltem. De a korai lemezei valószínűleg jobbak voltak. És ahogy reméltem, az új DMX albuma állítólag nagyjából kész van már, jó eséllyel hallani fogjuk, és lesz neki is egy poszthumusz albuma. DMX épp a halála előtt fejezte be új albumát, állítja a rapper menedzserehttps://offmedia.hu/dmx-epp-a-halala-el ... Q1Igb8glUEitt nem arra ertettem hogy sablonosak a zenek, mert kb minden producer akinek van egyedi hangzasa ugyanazt a sablon hasznalja ..itt arra akartam utalni, hogy az akkori swiss beatz egyedi hangzas az szamomra iszonyat irritalo hangokbol allt. Azok a gagyi szkreccs hangok, cinek, dobok, szinti vagy mi a pocs. ki voltam tole 
|
2021.04.13. 09:38 |
|
 |
|