Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8787 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
rapguruz88 írta: J Cole az egyik legtehetsegesebb előadó ennek a Generációnak, nem tudom ismeritek e, hátha érdekel innen valakit,
Már hogyne ismernénk, esett is már szó róla néhányszor ezen a fórumon, úgy emlékszem. Köszi a linket! 
|
2021.05.14. 16:28 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Hát én 95 percben szerettem volna, de nem haragszom. Viccet félretéve tök jó, és tényleg hallgattam volna még!
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2021.05.14. 21:36 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8787 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
[n/a]k!ngp1n írta: Hát én 95 percben szerettem volna, de nem haragszom. Viccet félretéve tök jó, és tényleg hallgattam volna még! Na, akkor neked még nálam is jobban felkeltette az érdeklődésedet.  Én azért végig nem hallgattam, de átpötyögtem: nem is értem, hogy jut eszébe valakinek, hogy ilyen stílusban dolgozzon fel rapszámokat... 
|
2021.05.15. 16:39 |
|
 |
Zoli, MP
|
https://www.youtube.com/watch?v=Hh8WTPnL-y8Evidence - Pardon Me (Official Video) eleg jo ez a nota is!
|
2021.05.15. 22:47 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Yodaragorn írta: [n/a]k!ngp1n írta: Hát én 95 percben szerettem volna, de nem haragszom. Viccet félretéve tök jó, és tényleg hallgattam volna még! Na, akkor neked még nálam is jobban felkeltette az érdeklődésedet.  Én azért végig nem hallgattam, de átpötyögtem: nem is értem, hogy jut eszébe valakinek, hogy ilyen stílusban dolgozzon fel rapszámokat...  Ambientnek lement szerintem másfélszer simán már 
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2021.05.16. 07:48 |
|
 |
Yodaragorn
|
Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: J Cole az egyik legtehetsegesebb előadó ennek a Generációnak, nem tudom ismeritek e, hátha érdekel innen valakit,
Már hogyne ismernénk, esett is már szó róla néhányszor ezen a fórumon, úgy emlékszem. Köszi a linket!  Új J Cole album: Jó lett, érdemes meghallgatni, de azért hallottam már jobbakat tőle. Trapes és klasszikusabb hip-hop ütemek is vannak a lemezen, de mindegyik dalon végighúzódik egy ilyen lassú, lájtos, chilles, itt-ott talán már depresszívbe hajló hangzásvilág. A végére nekem kicsit unalmassá is válik, hogy ugyanazok a kiszámítható dallamok köszönnek vissza minden számban. A producerlista impresszív: J Cole mellett többek közt Boi-1da, Timbaland, Jake One, DJ Dahi, T-Minus, Frank Dukes tűnnek fel producerként, de mindannyiuktól hallottam már jobbat, mint amit itt mutatnak. Talán Boi-1da két nótája a két legjobb, ami az első és az utolsó a lemezen: 95 South, Hunger on Hillside. Szóval jó kis lemez ez, de J Cole szerintem tud ennél jobbat, a magas elvárásaim miatt kicsit felemás a szám íze.
|
2021.05.16. 15:22 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: J Cole az egyik legtehetsegesebb előadó ennek a Generációnak, nem tudom ismeritek e, hátha érdekel innen valakit,
Már hogyne ismernénk, esett is már szó róla néhányszor ezen a fórumon, úgy emlékszem. Köszi a linket!  Új J Cole album: Jó lett, érdemes meghallgatni, de azért hallottam már jobbakat tőle. Trapes és klasszikusabb hip-hop ütemek is vannak a lemezen, de mindegyik dalon végighúzódik egy ilyen lassú, lájtos, chilles, itt-ott talán már depresszívbe hajló hangzásvilág. A végére nekem kicsit unalmassá is válik, hogy ugyanazok a kiszámítható dallamok köszönnek vissza minden számban. A producerlista impresszív: J Cole mellett többek közt Boi-1da, Timbaland, Jake One, DJ Dahi, T-Minus, Frank Dukes tűnnek fel producerként, de mindannyiuktól hallottam már jobbat, mint amit itt mutatnak. Talán Boi-1da két nótája a két legjobb, ami az első és az utolsó a lemezen: 95 South, Hunger on Hillside. Szóval jó kis lemez ez, de J Cole szerintem tud ennél jobbat, a magas elvárásaim miatt kicsit felemás a szám íze. J.Cole-t az elso albuma ota sasolom es igen, erteket tud adni. egyedi a stilus, DE vhogy nem tud annyira megfogni, mint kene es foleg a hangja es a flowja nem jon at annyira mindig.
|
2021.05.16. 19:25 |
|
 |
Reggie
|
Basszus, ez kiez?  Tom MacDonald - "Dear Slim" (PRODUCED BY EMINEM) https://youtu.be/NWj4BSQMkq0Stan visszatért a hullámsírból és rappel, de nem is akárhogy!
|
2021.05.16. 23:16 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15476 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
ez kurva jó lett!
méltó folytatása, újragondolása az eredeti számnak.
|
2021.05.17. 12:18 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: J Cole az egyik legtehetsegesebb előadó ennek a Generációnak, nem tudom ismeritek e, hátha érdekel innen valakit,
Már hogyne ismernénk, esett is már szó róla néhányszor ezen a fórumon, úgy emlékszem. Köszi a linket!  Új J Cole album: Jó lett, érdemes meghallgatni, de azért hallottam már jobbakat tőle. Trapes és klasszikusabb hip-hop ütemek is vannak a lemezen, de mindegyik dalon végighúzódik egy ilyen lassú, lájtos, chilles, itt-ott talán már depresszívbe hajló hangzásvilág. A végére nekem kicsit unalmassá is válik, hogy ugyanazok a kiszámítható dallamok köszönnek vissza minden számban. A producerlista impresszív: J Cole mellett többek közt Boi-1da, Timbaland, Jake One, DJ Dahi, T-Minus, Frank Dukes tűnnek fel producerként, de mindannyiuktól hallottam már jobbat, mint amit itt mutatnak. Talán Boi-1da két nótája a két legjobb, ami az első és az utolsó a lemezen: 95 South, Hunger on Hillside. Szóval jó kis lemez ez, de J Cole szerintem tud ennél jobbat, a magas elvárásaim miatt kicsit felemás a szám íze. J.Cole-t az elso albuma ota sasolom es igen, erteket tud adni. egyedi a stilus, DE vhogy nem tud annyira megfogni, mint kene es foleg a hangja es a flowja nem jon at annyira mindig. Hasonlóan vagyok vele én is. A korai cuccai közül azért több minden megfogott, mint az utóbbi albumairól. Ez a Tom MacDonald pedig tényleg jó, egy igényes hommage track lett Eminemnek, ráadásul maga Eminem csinálta a zenét: nem keveset fizethetett érte a csávó.  Nekem úgy jön át, hogy nem is Stan visszatérése ez a dal, hanem önmagát azonosítja Stannel, mint Eminem rajongóval. De nem disseli őt, ahogy egy visszatérő Stantől várná az ember, hanem inkább a tiszteletét fejezi ki iránta.
|
2021.05.17. 15:27 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15476 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Bronze Nazareth & Leaf Dog – Bundle Raps . Kellemes zenék, jó flowk, okos rappek, kevés, de jól választott közreműködő. Valami azonban hiányzik ahhoz is, hogy a hónap lemezi közé kerülhessen, nemhogy az év lemezei közé.
|
2021.05.18. 10:17 |
|
 |
doggfather
|
Papoose: march . Nem állítom, hogy kifulladt ez a sorozata így 3 rész után, de ez érezhetően elmarad a szokásos papoose minőségtől zenében is, és ami még durvább szövegben is. Az áprilisit még csekkolom, de utána lehet elengedem ezt a szériát hiába megy nyugdíjba utána elvileg.
|
2021.05.19. 08:15 |
|
 |
Zoli, MP
|
Dave East & Millyz – Pablo & Blanco EP (WEB) (2021) (320 kbps) Tracklist: 01. Pablo y Blanco Intro (00:30) 02. Body 4 Body (02:02) 03. Pablo & Blanco (03:29) 04. Trafficking Business (02:12) 05. Groupie (feat. Shy Gawdly) (02:39) 06. Chapo (feat. Statik Selektah) (02:42) https://florenfile.com/4bs3vscgzj6u
|
2021.05.21. 20:43 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
doggfather írta: Bronze Nazareth & Leaf Dog – Bundle Raps . Kellemes zenék, jó flowk, okos rappek, kevés, de jól választott közreműködő. Valami azonban hiányzik ahhoz is, hogy a hónap lemezi közé kerülhessen, nemhogy az év lemezei közé. Bronze Nazareth kurva jó, ez vitathatatlan. Ebben a lemezben a kombó zavar leginkább. Egyre jobban zavaróak nekem ezek az interkontinentális koprodukciók. Valahol a személyes része hal ki a hip-hopnak. Objektíven nézve ez egy jó lemez, de a fent említett okok miatt én sem tudtam megszeretni.
|
2021.05.21. 23:15 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Dave East & Millyz – Pablo & Blanco EP (WEB) (2021) (320 kbps) Tracklist: 01. Pablo y Blanco Intro (00:30) 02. Body 4 Body (02:02) 03. Pablo & Blanco (03:29) 04. Trafficking Business (02:12) 05. Groupie (feat. Shy Gawdly) (02:39) 06. Chapo (feat. Statik Selektah) (02:42) https://florenfile.com/4bs3vscgzj6uKöszi!
|
2021.05.22. 10:47 |
|
 |
|