Hip-hoppal kapcsolatos online sorozatok
Szerző |
Üzenet |
Dogg-Pound
|
 Re: Hip-hoppal kapcsolatos online sorozatok
Tegnap a Netflix feldobott nekem egy ilyet: Biggie: Van egy sztorim 2021..Igaz ez se sorozat,de egy nagyon jó dokumentum film!! Szerintem 80%-ban soha nem látott felvételek,és fotók vannak benne!! Anyukája,nagybátyja,és még a 96-éves nagymamája is mesél benne (ezek mostani friss "interjúk") ""A ritka felvételeket és mélyinterjúkat tartalmazó dokumentumfilm The Notorious B.I.G. előtt tiszteleg, aki kisstílű bűnözőből vált a rap királyává. Minden legendának van egy eredettörténete. Christopher Wallace, más néven The Notorious B.I.G. ma is az egyik leghíresebb hiphoplegenda, aki különleges hangzásával és önéletrajzi dalszövegeivel vált ismertté. Ez a dokumentumfilm az ő életét mutatja be ritkán látott felvételeken, valamint a család és a közeli barátok beszámolóin keresztül"" Szereplők:The Notorious B.I.G.,Sean "P. Diddy" Combs Előzetes: https://youtu.be/lpjCtWaHhX0Érdemes megnézni!! 
|
2021.03.03. 10:21 |
|
 |
rapguruz88
|
Dogg-Pound írta: Tegnap a Netflix feldobott nekem egy ilyet: Biggie: Van egy sztorim 2021..Igaz ez se sorozat,de egy nagyon jó dokumentum film!! Szerintem 80%-ban soha nem látott felvételek,és fotók vannak benne!! Anyukája,nagybátyja,és még a 96-éves nagymamája is mesél benne (ezek mostani friss "interjúk") ""A ritka felvételeket és mélyinterjúkat tartalmazó dokumentumfilm The Notorious B.I.G. előtt tiszteleg, aki kisstílű bűnözőből vált a rap királyává. Minden legendának van egy eredettörténete. Christopher Wallace, más néven The Notorious B.I.G. ma is az egyik leghíresebb hiphoplegenda, aki különleges hangzásával és önéletrajzi dalszövegeivel vált ismertté. Ez a dokumentumfilm az ő életét mutatja be ritkán látott felvételeken, valamint a család és a közeli barátok beszámolóin keresztül"" Szereplők:The Notorious B.I.G.,Sean "P. Diddy" Combs Előzetes: https://youtu.be/lpjCtWaHhX0Érdemes megnézni!!  Tegnap megneztem, tényleg rengeteg eddig soha nem látott felvétel van benne, mondjuk számomra nagy talány hogy ezek eddig hogy nem kerültek elő, talán pont egy doksifilmre tartogattak őket.. Mindenesetre ajánlom én is mindenkinek!
|
2021.03.03. 15:46 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
A Filmek topikba én is írtam tegnap, hogy elérhető már, viszont én még nem néztem meg.
Ellenben megnéztem a Hip Hop Uncovered című sorozat 1. részét, amit korábban linkeltem. (Azóta kint van mind a 6 rész.) Nagyon jó! 6 olyan emberről szól, akik közül én eddig csak a Trick Trick-et ismertem, a többit nem. Olyan háttéremberek (menedzserek, fellépésszervezők, stb.) életét mutatja be a sorozat, akik nélkül nem működhetne a hip-hop világa. Éppen ezért rengeteg új információt tartalmaz sorozat, hiszen ezeket az embereket csak az igazán beavatottak ismerték eddig.
És a velük kapcsolatban lévő előadók közül is hihetetlen sokan nyilatkoznak a sorozatban. Néhány példa: Dr. Dre, Snoop Dogg, Ice-T, Wiz Khalifa, Problem, de megszólal pl. Mike Tyson is. És a későbbi részekben mások is lesznek, úgyhogy le a kalappal a készítők előtt, komoly all start felhozatalt sikerült összehozni.
|
2021.03.03. 16:23 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Nagyon jó volt a Biggie film, valóban. Főként az "előtörténetét" dolgozza fel: az 1994-1997 közti időszakról, amikor már be volt futva, viszonylag kevés szó esik a végén. Inkább arra koncentrál a film, hogy hogyan jutott el a sztárságig. Én ezzel alig-alig voltam képben, úgyhogy rengeteg új információt tartalmazott számomra a film, nagyon élveztem. Jól megcsináltak, jók voltak az interjúk, mindenki megszólalt, akinek meg kellett. És a soha nem látott behind the scences felvételekkel hasonlóan nagyot dobott a Netflix, mint tavaly a Last Dance esetében.  (igaz, az sorozat volt, ez csak egy film)
|
2021.03.13. 16:46 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2021.04.02. 18:34 |
|
 |
rapguruz88
|
|
2021.04.03. 08:09 |
|
 |
Yodaragorn
|
Wales a Mi van hip-hop? legújabb vlogsorozatának legújabb részében Hopsinról csinált egy videót: https://www.youtube.com/watch?v=y_Gz-BV ... nHipHop%3FAki nagyon képben van Hopsinnal, annak valószínűleg sok újat mondani, de számomra azért voltak meglepő infok benne. Pl. a legdurvábban azon lepődtem meg, hogy Hopsin tagja volt a Ruthless Records-nak 2007 környékén.  Én nem is gondoltam, hogy akkor még létezett a Ruthless...
|
2021.07.06. 14:48 |
|
 |
rapguruz88
|
Kinnt van a Dave második évadja már, ajánlom figyelmetekbe, részről részre jobb és jobb ez az évad, rövid, 25-30perces részekkel, Lil Dicky nagyot alakít benne, jók a rappek,
|
2021.07.25. 20:56 |
|
 |
rapguruz88
|
Nem sorozat hanem film! https://m.imdb.com/title/tt11817822/DMX Don't Try to Understand Lehet ma be is próbálom majd
|
2021.11.28. 10:08 |
|
 |
rapguruz88
|
Aki szerette DMX-et annak ajánlom, altalam sosem látott felvételek 2019-bol es volt pár régebbi bejatszas is.. A vége pedig... Kuszkodtem a könnyeimmel..
|
2021.11.29. 08:24 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Aki szerette DMX-et annak ajánlom, altalam sosem látott felvételek 2019-bol es volt pár régebbi bejatszas is.. A vége pedig... Kuszkodtem a könnyeimmel.. Köszi a tippet, igyekszem észben tartani.  Ezt a filmet még az életében forgatták, csak most jutottak el a premierig?
|
2021.11.29. 21:24 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Aki szerette DMX-et annak ajánlom, altalam sosem látott felvételek 2019-bol es volt pár régebbi bejatszas is.. A vége pedig... Kuszkodtem a könnyeimmel.. Köszi a tippet, igyekszem észben tartani.  Ezt a filmet még az életében forgatták, csak most jutottak el a premierig? Igen igy van es nem marketingszoveg az hogy eddig sohasem látott felvételek vannak benne... Magyar felirat van hozzá, 80perces
|
2021.11.30. 21:31 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Nekem az HBO Go nem dobja ki,Ncore-n meg nincs felírat hozzá....
|
2021.11.30. 22:01 |
|
 |
YoungLife
|
Dogg-Pound írta: Nekem az HBO Go nem dobja ki,Ncore-n meg nincs felírat hozzá.... https://www.feliratok.info/index.php?se ... =0&tab=all
|
2021.11.30. 22:58 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Köszönöm!! Még este meg is néztem...Többnyire 2019-es felvételek vannak benne,de van pár régebbi felvétel is ami 98-tol mutatja be röviden a sikereit (első rádiós interjúja,a klipjei,filmjei,dijátadok,utcai videók) de a gyerekkoráról, meg hogy 98-előtt mit csinált, hogy élt, nincs nagyon szó benne... Szóval nem olyan mint a 2Pac film,vagy a BIG film..Ez inkább egy Home meg Doku film keveréke, a 2019-es évét mutatja be,szabadulása,túrnék,család stb.... Ahogy néztem úgy jött le hogy érezhette hogy meg fog halni...A nagy Isten szeretete,meg amiket mond, "prédikál", mind komolyak,és szépek,de már túlzásba vitte (szerintem) a Hitet..Nem tudtam hogy legkisebb fiát Exodus-nak hívják.Sokszor egy "zavarodott" embert lehetett látni de ahogy a családjához állt azon meglepődtem. Előző feleséggel való viszonya,a gyerekeivel való viszonya,a legnagyobbik fiának a mesélése milyen volt gyerekként az élete,az hogy az Universal-hoz a feleségével meg a kis fiával ment szerződést kötni 2 albumra, és közben a gyerek játszik, eszik, Dmx egyáltalán nincs képbe a szerződéssel de neki jó úgy  a fejesek meg csak ott néznek, zavarba voltak rendesen... Én a végét úgy képzeltem el hogy lesz valami kórházi videó,majd lesz bevágás a gyászolásról,a temetésről,rajongokról..rapguruz88 ahogy írta hogy " Küszködött a könnyeivel" akkor én valami ilyesmire gondoltam!! Így is szép befejezés volt,a családjával közösen,de a végét nagyon gyorsan lezárták! Nyilván lesz film is még az életéről, de ez se volt rossz..Nyilván ilyesmit nem nagyon láttam..
|
2021.12.01. 17:39 |
|
 |
|