Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.08.03. 23:54

Hozzászólás a témához  [ 2704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 181  Következő
 Hazai előadók zenéi. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Hazai előadók zenéi.
Szerintem Curtis-nek jobban áll ez a stílus,mint Majkával amit csinálnak. Kíváncsi leszek a szóló albumára.

Curtis - Piszkos kölyök (Official Music Video)
https://youtu.be/Rq93zFF0HDU

2021.10.08. 19:28

Dogg-Pound írta:
Szerintem Curtis-nek jobban áll ez a stílus,mint Majkával amit csinálnak. Kíváncsi leszek a szóló albumára.

Curtis - Piszkos kölyök (Official Music Video)
https://youtu.be/Rq93zFF0HDU

Igen, ez határozottan rílebb. Ezért se vagyok oda, és lehet, hogy zeneileg kevésbé profi, mint a Majkával közös dolgai, de hitelesebb, jobban áll neki.

2021.10.09. 16:55

dub7 írta:
És ahogy már írtam ez túlmutat a hip-hopon, ez össztársadalmi jelenség.

A ki nem mondott felszínesnek látszódó hierarchia tökre érvényesül a hazai rapben ezt illetően. Egy informális beszélgetés folyamán tök egyenlőnek kezelik az embert a nagyobb követettséggel bíró rapperek, és azt hinnéd, hogy az értékközösség és a "tartsunk össze" miatt úgymond az adok-kapok működik. Nem vonogatni a szívességeket strigulákkal, hanem ilyen ha bírsz valakit segíted, és úgymond valami ilyen betyárbecsület vagy mi a rák azt diktálná hogy visszafelé is ez működne.

De ugyebár túl kicsi a piac, farkastörvények, ezért a húzónevek kerülnek előrébb ebben a prioritási sorban, és ehhez is kell egy bizonyos szociális vagy pénzügyi tőke az érvényesülésért, vagy sokszor arra alapozod hogy milyen lábbal keltek fel adott nap éppen.

Nem Funkra specifikus dolog, hanem a közeg egészére igaz strukturálisan: tapasztaltam másoktól is, hallottam vissza másoktól is, egy csomó rappertől. (Motta Stillnek van is egy ilyen zenéje a témában: https://www.youtube.com/watch?v=T-q-4Fk1rsw)

Funk szempontjából nyilván hülyébben jön ki, és megannyi történetet hallottam teljesen jogosan hogy számonkérik tőle az értékeket amiket tök jól meg tud fogalmazni, és utána a saját sorsának a helyzetével hol nyomorúságosan hol mérgesen és erős offenzívával indokolja hogy miért történt ismét hogy a saját maga által hirdetett értékekkel ellentmondásokba esnie.

Lényegében nem ír teljesen valótlan dolgokat a Geriskillz: de kihozta a seggfájást belőle a szituáció, aztán úgy döntött hogy azoknak az irányába klikkesedik akik Funk ellen vannak és tőlük várja azt hogy ebből a konfliktusból kovácsol majd az ő oldalukról valami tőkét. (mint sokan mások)

Részben amúgy ez is oka, hogy eltávolodtam az egésztől. Tökre elkerülhetetlenek ezek a szekunderszégyent keltő kivagyiskodó mechanizmusok a magyar rapben, ki jobban rejtegeti őket, ki rosszabbul, de fixen óvatosan figyel mindenki rá, hogy ne mondja ki hogy a játékszabályok azok valójában ilyenek, mert az ellentétére itt elég vastagon épülnek imidzsek amikre nem csak megélhetések, de olyan hobbi érvényesülések is alapulnak ami az ismeretlenségtől választja el az embereket.

2021.10.10. 09:34

MC Gőz - eGotéria EP
https://www.youtube.com/watch?v=62JenVA ... roductions

:o :o
Ha jól emlékszem, 2008-ban volt utoljára szóló anyaga... 13 éve!

2021.10.12. 21:03

Yodaragorn írta:
MC Gőz - eGotéria EP
https://www.youtube.com/watch?v=62JenVA ... roductions

:o :o
Ha jól emlékszem, 2008-ban volt utoljára szóló anyaga... 13 éve!

Lehet, hogy más nincs annyira oda Gőzért, mint én: nyilván nem a legjobb hazai MC, de van egy utánozhatatlan karaktere, stílusa és flowja, ráadásul a 2002-es Szóló EP-je miatt kezdtem el magyar rapet hallgatni, úgyhogy nekem mindig a szívem csücske lesz.

Éppen ezért örülök nagyon, hogy ezt írhatom: ez az EP nagyon jó lett! :) Gőz energikus, érezhetően motivált, élvezi, hogy újra reppel. Nem jobb, mint a csúcskorszakában (2000-es évek első fele, közepe) volt, de azt a szintet simán hozza. És ennek azért örülök, mert a 2000-es évek végén már inkább a visszafejlődés volt rá jellemző, és az azóta eltelt 10 évben is, ha nagy néha lehetett róla hallani, az már nem volt az igazi. Most viszont visszatalált önmagához!

A szokásos laza, bulizós, kikapcsolós szövegek: semmi nagy megfejtés se tartalmilag, se technikailag, de nagyon szórakoztató, és amit célul kitűz, azt nagyon korrektül megcsinálja. Jó ötlet volt ez a személyes névmásokra (én, te ő, mi, ti, ők) koncepciója az EP-nek: talán kicsit jobban ki lehetett volna dolgozni némelyik számban (pl. Ők), de az Én-ben és a Ti-ben viszont ebből a szempontból is nagyon jól beletalált. De az Ők is jó szám egyébként: ahogy a barátságról reppel, az a zenei hangzással együtt teljesen visszahozta a Night Child világát a 2000-es évek közepéről, ami nekem akkor a legnagyobb kedvencem volt. Már-már megható volt újra hallani ilyet. :)

A legnagyobb pozitívum pedig az, hogy nagy kedvencem, Luigi csinálta az összes zenét! A keverés sajnos lehetne egy picit jobb: nincs vele komoly baj, de a Teswér számokban jobban szólnak Luigi zenéi. Rá lehet ismerni Luigi stílusára, de azért más jellegű zenékkel rukkolt elő, mint a Teswérnek szokott. Hangzásukban engem nagyon emlékeztetnek azokra a WherDee zenékre, amikre Gőz a 2000-es évek első felében reppelt, és amik meghatározták a stílusát. Le a kalappal tehát azért is Luigi előtt, hogy ilyen jól tudott alkalmazkodni Gőz stílusához.

2021.10.14. 18:11

Akinek még nincs elege az MC Gőz postjaimból, annak írom, hogy a Wolf Áramlat legújabb részében is ő volt a vendég. :)
https://www.youtube.com/watch?v=hJDWoFeQB-8&t=2272s

Még csak a felét hallgattam meg, de nagyon jó beszélgetés, az egyik legjobb szerintem a műsor történetéből. Kimerítően végigmennek Gőz pályafutásán, szerintem nem marad ki semmi fontos, és még újdonságok is kiderülnek. Pl. azokat a sztorikat nem ismertem, amiket az Angliában töltött egy évéről mesél, és hogy azok mennyire meghatározóak voltak számára hip-hop szempontból is. Arra a kérdésre sem hallottam még ennyire egyértelmű választ, hogy miért lett vége a Hátshow Sornak.

És külön le a kalappal, hogy még a FankaDeli témába is 100%-osan beleállt Gőz. Ezt sokan igyekeznek letagadni: Siska pl. hajlamos úgy beállítani magát, mint aki világ életében Bloose Broavaz tag lett volna, és az NC-s kitérő meg se történt volna az életében. De még Kojsz is a múltkori Kiss Imi-féle interjújában úgy kerülgette Fankának a nevét, mint a forró kását, pedig ők aztán tényleg közel álltak egymáshoz.
Na, Gőz nem ezt a vonalat hozza: nem csak a balhé részét mondja el a sztorinak, és hogy miért lett vége, hanem azt is, hogy miért lettek anno barátok Fankával, miért bírta őt, miért csináltak közös lemezt. Sőt, picit még ellent is mondott Wolfie-nak, mikor azt állította, hogy a Fanka teljesen vakon volt hip-hop témában. Ezt külön becsülöm, mert tényleg van egy ilyen tévhit a hazai szcénában, hogy a Feri teljes dilettánsként próbált belekotnyeleskedni a magyar hip-hopba, holott Gőz is arra utal, hogy ez nem igaz, és szerintem sem. Ha az átlagos magyar MC-hez viszonyítjuk, akkor kevésbé volt képben a Fanka, ez tény. De az átlag magyarnál sokkal jobban képben volt, és ahhoz megvolt neki az alapja, hogy részt vehessen a magyar hip-hop közegben. Ha csak meghallgatunk korai, 2004-5 körüli Saláta adásokat (YouTube-on fent vannak), akkor feltűnhet, hogy nagyon sok külföldi underground rapzenét játszott le a műsorban a Feri: aki vakon van hip-hop témában, az biztosan nem játszana le ilyeneket a rádióműsorában. És a vendégeivel is tudott beszélgetni az amerikai nagyokról.

Zoli, egyébként a Minimal Project is kap egy nagyon futólagos említést Gőztől a műsorban. :)

2021.10.15. 14:48

Yodaragorn írta:
Akinek még nincs elege az MC Gőz postjaimból, annak írom, hogy a Wolf Áramlat legújabb részében is ő volt a vendég. :)
https://www.youtube.com/watch?v=hJDWoFeQB-8&t=2272s

Még csak a felét hallgattam meg, de nagyon jó beszélgetés, az egyik legjobb szerintem a műsor történetéből. Kimerítően végigmennek Gőz pályafutásán, szerintem nem marad ki semmi fontos, és még újdonságok is kiderülnek. Pl. azokat a sztorikat nem ismertem, amiket az Angliában töltött egy évéről mesél, és hogy azok mennyire meghatározóak voltak számára hip-hop szempontból is. Arra a kérdésre sem hallottam még ennyire egyértelmű választ, hogy miért lett vége a Hátshow Sornak.

És külön le a kalappal, hogy még a FankaDeli témába is 100%-osan beleállt Gőz. Ezt sokan igyekeznek letagadni: Siska pl. hajlamos úgy beállítani magát, mint aki világ életében Bloose Broavaz tag lett volna, és az NC-s kitérő meg se történt volna az életében. De még Kojsz is a múltkori Kiss Imi-féle interjújában úgy kerülgette Fankának a nevét, mint a forró kását, pedig ők aztán tényleg közel álltak egymáshoz.
Na, Gőz nem ezt a vonalat hozza: nem csak a balhé részét mondja el a sztorinak, és hogy miért lett vége, hanem azt is, hogy miért lettek anno barátok Fankával, miért bírta őt, miért csináltak közös lemezt. Sőt, picit még ellent is mondott Wolfie-nak, mikor azt állította, hogy a Fanka teljesen vakon volt hip-hop témában. Ezt külön becsülöm, mert tényleg van egy ilyen tévhit a hazai szcénában, hogy a Feri teljes dilettánsként próbált belekotnyeleskedni a magyar hip-hopba, holott Gőz is arra utal, hogy ez nem igaz, és szerintem sem. Ha az átlagos magyar MC-hez viszonyítjuk, akkor kevésbé volt képben a Fanka, ez tény. De az átlag magyarnál sokkal jobban képben volt, és ahhoz megvolt neki az alapja, hogy részt vehessen a magyar hip-hop közegben. Ha csak meghallgatunk korai, 2004-5 körüli Saláta adásokat (YouTube-on fent vannak), akkor feltűnhet, hogy nagyon sok külföldi underground rapzenét játszott le a műsorban a Feri: aki vakon van hip-hop témában, az biztosan nem játszana le ilyeneket a rádióműsorában. És a vendégeivel is tudott beszélgetni az amerikai nagyokról.

Zoli, egyébként a Minimal Project is kap egy nagyon futólagos említést Gőztől a műsorban. :)

koszi ez jo volt.
egyedul a karmatronicos idoszak maradt ki, meg a phat entertainment, mert tag volt ott is nem?

tok sok dolgot fogalmazott meg amit en eddig nem tudtam magamnak.
illetve tenyleg a levegovetelt a ritmikat mindent vagsz amit a 90-es evekben hallgattal..manapasag meg?!

Gozyvel parszor talalkoztam es nagyon nagy dumas. a liverpool-i sztoryt joval hosszabban meselte el anno.

Na arra a fanka szulinapra nem emlkeszem, mert en tutti nem voltam.
Azt tudom, hogy peti es csabi volt kecson fankanal, de akkor vettek fel a salata lp-re a notat, de hogy akkor szulinapi buli lett volna, arrol ne mtudok.
Mondjuk fanka engem nem csipet 100%-ban :D

amugy szepen elmondta goz a sztoryt es ferivel tenyleg konnyen lehetett baratkozni, illetve dj higany-t sem nagyon emlitettek anno, hogy ove a fila rap james nota

2021.10.16. 19:22

Én a második felét még mindig nem tudtam meghallgatni, ezért a Karmatronic időszakig nem jutottam el, de ezek szerint kimaradt? :o Hát az baj, pedig addig tényleg szépen kimerítően szóba került kb. minden.

A Phat Entertainment szerintem nem baj, hogy kimaradt, mert az egy nagyon rövidke időszak lehetett csak a Night Child előtt, aminek elég gyorsan vége lett. Én nem is tudok arról sokat. Azt tudom, hogy Gőz mellett pl. Artoscsaba vagy a Raptorz is a Phat Entertainment-nél voltak, de hogy mi volt az a kiadó, ki csinálta, hogyan alakult, hogy lett vége... Ezekről semmi nincs meg, szóval megköszönöm, ha képbe tudsz hozni. :)

Az egyébként feltűnt, hogy a Saláta LP-n csak a Peti és a Csabi voltak rajta, te nem. Ezek szerint azért, mert ti nem voltatok annyira jóban a Fankával? :) Mi lehetett az oka, hogy téged "nem csípett" annyira, mint az MP másik kétharmadát?
Amúgy lehet, hogy Gőznek is már megkoptak az emlékei arról a szülinapi buliról, és valójában a Peti és a Csabi se volt ott... :)

És tényleg, DJ Higanyt ki is hagytam, de jó, hogy emlékeztetsz rá! Ez is full új info volt, hogy van olyan Hátshow Sor nóta, aminek nem WherDee csinálta a zenéjét! :o Ráadásul Higany, nem tudtam... Persze most, hogy így elhangzott, persze, a Volt egyszer egy vadnyugat zenéje nem az a tipikus WherDee hangzás.
Sőt, az is új info volt, hogy volt egy ötödik Hátshow Sor tag is, aki abban a számban reppelt! Azt tudtam, hogy Gőz nincs benne, mert akkor volt Angliában, de eddig azt hittem, hogy Croa, Suppah, WherDee hárman csinálták azt a nótát. Egyébként sose tudtam benne mindenkinek a hangját beazonosítani: most már az is kiderült, hogy miért... :)

2021.10.17. 14:31

Yodaragorn írta:
Én a második felét még mindig nem tudtam meghallgatni, ezért a Karmatronic időszakig nem jutottam el, de ezek szerint kimaradt? :o Hát az baj, pedig addig tényleg szépen kimerítően szóba került kb. minden.

A Phat Entertainment szerintem nem baj, hogy kimaradt, mert az egy nagyon rövidke időszak lehetett csak a Night Child előtt, aminek elég gyorsan vége lett. Én nem is tudok arról sokat. Azt tudom, hogy Gőz mellett pl. Artoscsaba vagy a Raptorz is a Phat Entertainment-nél voltak, de hogy mi volt az a kiadó, ki csinálta, hogyan alakult, hogy lett vége... Ezekről semmi nincs meg, szóval megköszönöm, ha képbe tudsz hozni. :)

Az egyébként feltűnt, hogy a Saláta LP-n csak a Peti és a Csabi voltak rajta, te nem. Ezek szerint azért, mert ti nem voltatok annyira jóban a Fankával? :) Mi lehetett az oka, hogy téged "nem csípett" annyira, mint az MP másik kétharmadát?
Amúgy lehet, hogy Gőznek is már megkoptak az emlékei arról a szülinapi buliról, és valójában a Peti és a Csabi se volt ott... :)

És tényleg, DJ Higanyt ki is hagytam, de jó, hogy emlékeztetsz rá! Ez is full új info volt, hogy van olyan Hátshow Sor nóta, aminek nem WherDee csinálta a zenéjét! :o Ráadásul Higany, nem tudtam... Persze most, hogy így elhangzott, persze, a Volt egyszer egy vadnyugat zenéje nem az a tipikus WherDee hangzás.
Sőt, az is új info volt, hogy volt egy ötödik Hátshow Sor tag is, aki abban a számban reppelt! Azt tudtam, hogy Gőz nincs benne, mert akkor volt Angliában, de eddig azt hittem, hogy Croa, Suppah, WherDee hárman csinálták azt a nótát. Egyébként sose tudtam benne mindenkinek a hangját beazonosítani: most már az is kiderült, hogy miért... :)

spoiler: igen kimaradt, de sztem nem is lett volna ra ido, mert itt kotorr a musorido. Kaskos beszelgetes jobb, mert kotetlen
A phat anno nagyon beindult. bulikat szerevezett es a Kezdettel is volt vmi megegyezes. Azt hiszem nemet csakok csinaltak
az elso raptorz phatttes?
https://www.discogs.com/es/label/192489 ... ertainment

Ezt mar irtam, sztem Petieket leginkabb azert hivtak, mert jobbak flowban es szovegben.
Fankaval nem volt semmi az utolso pillanatig amikor beszolt anno a salatan forumon, de ereztem, hogy vmi nem kerek.
szerk: ami beugrott, hogy ugyebar en artoscsabival egy idoben nagyon joban voltam. kozos munkahely es a regi hiphop forumon nagyon oltottak csabit no name emberek es allitolag az a beta es phoenix brigad akiknek elmentem featelni. mondjuk csabit soha nem zavarta ez. nehez ez az en ellensegem a te ellenseged is mert phoenixxel baromi joban voltam.
Amugy fanka korrekt volt. anno mielott mar tudni lehetett hogy kijon a kviz es hivott, hogy meghirdet minket a salatan ha rajta lesz a salata logo a boriton. Mi azt mondtuk, igy a finishben nem szeretnenk ezt, mert ez olyan lenne, mintha vegig "ott lett volna velunk" pedig csak last minuteben erekezett volna meg DE meg igy is meghirdetett minket es kuldte a cimeket akik tole rendeltek.tok ingyen.

vagy mindenki annyit ivott h senki se emlekszik. nem. tenyleg nem voltunk bulin.

A taiwanos sztory nekem is uj volt es fel sem tunt h goz nincs benne.
Higany meg..rosszul esett neki, hogy anno ezt nem is promoztak, hogy a zene az ove, pedig az egyik legnagyobb slager a cuccon.

2021.10.17. 17:28

A Phat Entertainmentet német csávók csinálták...? :o Vajon ez hogy jött nekik, és milyen üzleti perspektívát láttak külföldiként az akkor még csak szárnyait bontogató magyar undergroun hip-hopban? :)
Az első Raptorz lemezt tudtam, hogy Phat Entertainment, az stimmel. Fura, hogy ilyen sokaknak volt köze ehhez a kiadóhoz, mégse emlegeti senki.
Akkezdetes szálból egy Újonc rím ugrik be AZA Stress in a Dress mixtape-jéről. Valami olyasmi volt, hogy "...úgy rettentettél meg, mikor megtudtam, hogy szerződtet a Phat Entertainment". :) Szóval valami közük biztos volt nekik is hozzá, bár Akkezdet album szerintem már nem a Phat-nél jelent meg, csak szimplán Wacuum Airs alatt.

Rémlett nekem is, hogy erről a Saláta LP-s sztoriról már volt szó, de nem emlékeztem a válaszra. :) De ezek szerint megérzésen kívül nincs semmi konkrétum, ami miatt gondja lehetett a Fankának veled: az azért elég fura lenne, ha ő haragudott volna meg azért, mert feateltél olyanokkal, akik csúnyát mondták az Artoscsabira, miközben a Csabi nem... Bár Fankából sok mindent ki lehet nézni. :) Beta és Phoenix amúgy a Salátában is voltak a Fankánál, őket is promózta, szóval egy ideig biztos nem volt baja velük.
Én emlékszem, hogy sokat promózott titeket anno. Biztos vagyok benne, hogy ő tényleg őszintén küldetésének tekintette a magyar hip-hop előmozdítását, csak úgy érzem, hogy olyan elvárásokat kezdett támasztani a hazai közeggel szemben, amiket az nem tudott megugrani, sőt nem is kell, hogy megugorja őket. Illetve elvárta, hogy mindenki vezérnek tekintse őt. Innentől kezdve viszont törvényszerűen csalódott mindenkiben.

2021.10.18. 20:56

Yodaragorn írta:
A Phat Entertainmentet német csávók csinálták...? :o Vajon ez hogy jött nekik, és milyen üzleti perspektívát láttak külföldiként az akkor még csak szárnyait bontogató magyar undergroun hip-hopban? :)
Az első Raptorz lemezt tudtam, hogy Phat Entertainment, az stimmel. Fura, hogy ilyen sokaknak volt köze ehhez a kiadóhoz, mégse emlegeti senki.
Akkezdetes szálból egy Újonc rím ugrik be AZA Stress in a Dress mixtape-jéről. Valami olyasmi volt, hogy "...úgy rettentettél meg, mikor megtudtam, hogy szerződtet a Phat Entertainment". :) Szóval valami közük biztos volt nekik is hozzá, bár Akkezdet album szerintem már nem a Phat-nél jelent meg, csak szimplán Wacuum Airs alatt.

Rémlett nekem is, hogy erről a Saláta LP-s sztoriról már volt szó, de nem emlékeztem a válaszra. :) De ezek szerint megérzésen kívül nincs semmi konkrétum, ami miatt gondja lehetett a Fankának veled: az azért elég fura lenne, ha ő haragudott volna meg azért, mert feateltél olyanokkal, akik csúnyát mondták az Artoscsabira, miközben a Csabi nem... Bár Fankából sok mindent ki lehet nézni. :) Beta és Phoenix amúgy a Salátában is voltak a Fankánál, őket is promózta, szóval egy ideig biztos nem volt baja velük.
Én emlékszem, hogy sokat promózott titeket anno. Biztos vagyok benne, hogy ő tényleg őszintén küldetésének tekintette a magyar hip-hop előmozdítását, csak úgy érzem, hogy olyan elvárásokat kezdett támasztani a hazai közeggel szemben, amiket az nem tudott megugrani, sőt nem is kell, hogy megugorja őket. Illetve elvárta, hogy mindenki vezérnek tekintse őt. Innentől kezdve viszont törvényszerűen csalódott mindenkiben.

lehet nem, lehet csak nemet magyar csavok. nem emlekszem ra rendesen.
Olyan bulikat szerveztek , mint dj honda pmd grand agent....
ja ja az a sor nekem is megvan ujonctol :lol:

Phoenix vanilia egbolt lemeze fankanal keszult. artoscsaba beatekkel es fanka feattel es meg egy alapot en is pakoltam ra.
de nem tudom kik oltottak csabit pontosan.

abszolut jo dolog volt a salata. meg kasko is volt vendege egyedul a wacuum maradt ki, de ott mar az elejetol nem volt kerek a dolog.
:)

2021.10.18. 21:46

"Velem a gang - GANG, GANG, GANG
Mehet a gang - BANG BANG BANG
BANG - BANG
Bokáig ér a faszom mikor leng"

magyar top rap 2021

2021.10.19. 20:37

Zoli, MP írta:
abszolut jo dolog volt a salata. meg kasko is volt vendege egyedul a wacuum maradt ki, de ott mar az elejetol nem volt kerek a dolog.

Igen, de az a durva, hogy amikor 1-2 éve hallgattam újra a régi Salátákat, feltűnt, hogy az egyik korai adásban mintha azt mondta volna Fanka, hogy meghívta az AKPH-t a műsorba, de nemet mondtak. Ez egy olyan pont lehetett, ami eszkalálta a (már előtte is létező) konfliktusukat. :)
Kriminalt viszont abszolút játszott a Fanka az elején: Faktor Labort biztos, de Bankos, NKS is rémlik. Vendégek nem nagyon voltak kriminalosok, Kasko mintha valóban lett volna, de más szerintem nem.

Az idézett 2021-es rapszöveg pedig rendkívül "színvonalas" - remélem, nem BSW...

2021.10.19. 21:13

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:

Igen, de az a durva, hogy amikor 1-2 éve hallgattam újra a régi Salátákat, feltűnt, hogy az egyik korai adásban mintha azt mondta volna Fanka, hogy meghívta az AKPH-t a műsorba, de nemet mondtak. Ez egy olyan pont lehetett, ami eszkalálta a (már előtte is létező) konfliktusukat. :)
Kriminalt viszont abszolút játszott a Fanka az elején: Faktor Labort biztos, de Bankos, NKS is rémlik. Vendégek nem nagyon voltak kriminalosok, Kasko mintha valóban lett volna, de más szerintem nem.

Az idézett 2021-es rapszöveg pedig rendkívül "színvonalas" - remélem, nem BSW...

DE BSW.

Kasko volt es reppelt is nemetul.
Wakummal mar. salata elott is balhe volt. KUldott ingyenes mixatapet fanka "minden" eloadonak de ok nem vettek vagy atvettek de valamit csinaltak vele is meg is oszottak.

2021.10.19. 21:17

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:

DE BSW.

Kasko volt es reppelt is nemetul.
Wakummal mar. salata elott is balhe volt. KUldott ingyenes mixatapet fanka "minden" eloadonak de ok nem vettek vagy atvettek de valamit csinaltak vele is meg is oszottak.

Pfff... Sajnos ki lehetett találni, hogy BSW: szomorú, hogy ide jutottak, hogy ez a primitivitás már felismerhető stílusjeggyé vált náluk.

A Wacuum-os sztorit ismertem. :) A Viszem a balhét című 2003-as Fanka lemez volt az ominózus kiadványt, amit talán összetörtek, vagy valami ilyesmi történt vele (azt hiszem, Fanka állítása szerint). Viszont én határozottan úgy emlékszem, hogy még ezt követően is meghívta a Fanka Akkezdetet a Salátába, de nemet mondtak, és utána már tényleg nem volt baráti hangnemű kommunikáció egyik irányba sem. Bár a Békét című nótát a Fanka elvileg "jobbkézként" nyújtotta a Wacuum felé, de ha végighallgatjuk, azért elég sok kritikát is megfogalmaz benne velük szemben. :)

2021.10.20. 21:18
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 181  Következő