Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: Könyvek
Blake Crouch: Wayward Pines vegre befejeztem a trilogiat. ahogy korabban irtam a sorozatot lattam eloszor, azota megkoptak az emlekeim es gondoltam belevagok a konyvbe, mert az alapsztori tetszett amit a sorozatban felvazoltak, bar azert boven lehetne belekotni. A sorozat csak az elso konyvet kovetni, utana mar mas uton jar...
az elso konyv a "misztikum" megfejteserol szol.twin peaks flesses a masodikban a mindennapi elet es egy nyomozas van a kozeppontban a harmadik meg a lezaras, tele akcioval ahol korbe er a tortenet.
a 3. kotetet faltam bar sztem ez a leggyengebb es a legkaciodusabb, de erdekelt h mi lesz a vege. kicsit tobb erzelem kerult a az utolso kotetbe.
ajanlani tudom, mert erdekes attol fuggetlenul, hogy az alapsztoryba bele lehet kotni. Olvasmanyos, szinte alig van benne uresjarat.
|
2021.11.07. 01:26 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
J. J. Marric: egy éjszaka a scotland yardon . A címe tökéletesen leírja a regényt. Semmi szuperhős, csak hétköznapi rendőrök a hétköznapi bűnözők ellen. Hibáznak, sikereik is vannak. Olvasmányos, érdekes könyv.
|
2021.11.13. 23:08 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Bella Swift: a kiskutya aki unikornis akart lenni . Milli a mopsz első története arról, hogy is lett családja a menhelyről, és mi mindent kellett megtennie, hogy maradhasson. Kedves gyerekkönyv, a lányok nagyon élvezik mikor olvasom, illetve a nagyobb már próbálja olvasni maga is
|
2021.11.24. 20:13 |
|
 |
doggfather
|
Bella Swift: a kiskutya aki nyuszi akart lenni . Bővül a család, lesz egy nyuszijuk is a kutya mellett. A történet az elfogadásra tanít, és a szeretetre. Aranyos sorozat ez na.
|
2021.11.25. 19:14 |
|
 |
Zoli, MP
|
My Infamous Life: The Autobiography of Mobb Deep's Prodigy
Meg nem olvastam vegig, de nem lovok melle ha most irok rola, mert nagy meglepetest, fordulatot nem tartalmaz. azt hozza amit vartam.rap, kurvak, drogok, fegyverek, botranyok es a betegsege gyerekkoratol kezdve amitol vegig sznevedett, de egy kicsi jellemfejlodes is van benne, hogy mikent tisztul meg, ez mar az utolso lemezen lehet is hallani. reszletes, sok apro kis tortenet, erdekes sztoryk amikbol nehany ossze is all azok utan, hogy ezerszer hallottuk mar. pl" a hell on earth-ben bemondjak h scareface rest in peace..na mar most twin gambino ikertestvere meghalt egy autobalaesetben amit godfather okozott. tudtam, hogy twinnek meghalt a tesoja , de hogyan es miert ...vagy az egyik boritoban miert igy keszult a kep, de sok apro dolog van benne. 2pac beef, puff daddy, wu tang , capona-noreagastb... pont ezert is falom az oldalakat, mert "ismerem" a szereploket es belegondolni is durva, hogy mik mentek ott, mert ha csak a fele is igaz akkor durva illetve, hogy milyen arcok logtak lent a teren. nas a park masik oldalan, cormega....
az egy picit meglepett, hogy a zene iranti erdeklodese, nem nagyon van kifejtve csak az hogy igen szerettem a reppet, irogattam...de 1-1 par sornal tobbet vartam es kb nem is tunt neheznek hogy vegul befutottak.
ami erdekes, hogy viszonylag normalis csalad: anyja dolgos, nagyanyja neves tanciskolat vezet. pl diana rossnak tancoltak hatul meg P-t isfelkertek, de ashanti anyja is feltunik ott. nagyapa hires jazz-zenesz. egyedul az apuka volt bunozo es P ot is a betegseget okolja, hogy csakis az illegal life erdekelte.
|
2021.11.27. 22:33 |
|
 |
doggfather
|
E. R. Burroughs: Tarzan és az oroszlánember . A kötet legérdekesebb része, hogy a feléig Tarzan meg se jelenik gyakorlatilag. Onnan felpörögnek az események, és érdekes drmorró szigetek sztori lesz, egy kis filmes ízzel.
|
2021.11.28. 22:54 |
|
 |
doggfather
|
E. R. Burroughs: Tarzan és a párducemberek . Feltétlenül a jobb Tarzan történetek közé tartozik, még úgy is, hogy megint amnéziás lesz a főhős, ahogy korábban már megtörtént. Tarzan dzsungele akkora, mint egy bolygó ugyanakkor, mint egy falu. Mikor kell mindenki ott van.
|
2021.12.04. 15:48 |
|
 |
Zoli, MP
|
Zoli, MP írta: My Infamous Life: The Autobiography of Mobb Deep's Prodigy
Meg nem olvastam vegig, de nem lovok melle ha most irok rola, mert nagy meglepetest, fordulatot nem tartalmaz. azt hozza amit vartam.rap, kurvak, drogok, fegyverek, botranyok es a betegsege gyerekkoratol kezdve amitol vegig sznevedett, de egy kicsi jellemfejlodes is van benne, hogy mikent tisztul meg, ez mar az utolso lemezen lehet is hallani. reszletes, sok apro kis tortenet, erdekes sztoryk amikbol nehany ossze is all azok utan, hogy ezerszer hallottuk mar. pl" a hell on earth-ben bemondjak h scareface rest in peace..na mar most twin gambino ikertestvere meghalt egy autobalaesetben amit godfather okozott. tudtam, hogy twinnek meghalt a tesoja , de hogyan es miert ...vagy az egyik boritoban miert igy keszult a kep, de sok apro dolog van benne. 2pac beef, puff daddy, wu tang , capona-noreagastb... pont ezert is falom az oldalakat, mert "ismerem" a szereploket es belegondolni is durva, hogy mik mentek ott, mert ha csak a fele is igaz akkor durva illetve, hogy milyen arcok logtak lent a teren. nas a park masik oldalan, cormega....
az egy picit meglepett, hogy a zene iranti erdeklodese, nem nagyon van kifejtve csak az hogy igen szerettem a reppet, irogattam...de 1-1 par sornal tobbet vartam es kb nem is tunt neheznek hogy vegul befutottak.
ami erdekes, hogy viszonylag normalis csalad: anyja dolgos, nagyanyja neves tanciskolat vezet. pl diana rossnak tancoltak hatul meg P-t isfelkertek, de ashanti anyja is feltunik ott. nagyapa hires jazz-zenesz. egyedul az apuka volt bunozo es P ot is a betegseget okolja, hogy csakis az illegal life erdekelte. Kiolvasava. Akit erdekel ez a vilag nagyon ajanlom, igaz kicsit sok nekem a faszmeregetes es a baszd meg attitud, de vannak benne jo gondolatok illetve szomori, hogy prodigy egy ido utan hogy allt, hozza a betegsegehez. MOndhatnam, hogy cliffhangeres vege, de tudjuk mi lett, miutan kijott a bortonbol. Tanulsagos, ahogy o fejlodott P, ahogy havoc-kal egyutt indultak, de mashogy gondolkoztak ahogy egyre jobban nottek fel,de megis sikerult kompromisszumot kotottek. Kiderul, hogy jay z milyen kis fake, nas sem egy egyenes alak, 50 milyen profi volt, hogy a kiadok milyen penzorientaltak , es nem mindenki haver aki fitel, de a penzert barmit.... most kweli k0nyvet kezdtem el, teljes mas lesz ez a "Rap" konyv, mar az elso oldalakbol tudom
|
2021.12.07. 09:23 |
|
 |
rapguruz88
|
Zoli, MP írta: Zoli, MP írta: My Infamous Life: The Autobiography of Mobb Deep's Prodigy
ami erdekes, hogy viszonylag normalis csalad: anyja dolgos, nagyanyja neves tanciskolat vezet. pl diana rossnak tancoltak hatul meg P-t isfelkertek, de ashanti anyja is feltunik ott. nagyapa hires jazz-zenesz. egyedul az apuka volt bunozo es P ot is a betegseget okolja, hogy csakis az illegal life erdekelte. Kiolvasava. Akit erdekel ez a vilag nagyon ajanlom, igaz kicsit sok nekem a faszmeregetes es a baszd meg attitud, de vannak benne jo gondolatok illetve szomori, hogy prodigy egy ido utan hogy allt, hozza a betegsegehez. MOndhatnam, hogy cliffhangeres vege, de tudjuk mi lett, miutan kijott a bortonbol. Tanulsagos, ahogy o fejlodott P, ahogy havoc-kal egyutt indultak, de mashogy gondolkoztak ahogy egyre jobban nottek fel,de megis sikerult kompromisszumot kotottek. Kiderul, hogy jay z milyen kis fake, nas sem egy egyenes alak, 50 milyen profi volt, hogy a kiadok milyen penzorientaltak , es nem mindenki haver aki fitel, de a penzert barmit.... most kweli k0nyvet kezdtem el, teljes mas lesz ez a "Rap" konyv, mar az elso oldalakbol tudom Jay Z--t sohasem csíptem, zenéjét sem egyáltalán... Sok rosszat ír róla benne?
|
2021.12.08. 13:57 |
|
 |
Zoli, MP
|
rapguruz88 írta: Zoli, MP írta: Zoli, MP írta: My Infamous Life: The Autobiography of Mobb Deep's Prodigy
ami erdekes, hogy viszonylag normalis csalad: anyja dolgos, nagyanyja neves tanciskolat vezet. pl diana rossnak tancoltak hatul meg P-t isfelkertek, de ashanti anyja is feltunik ott. nagyapa hires jazz-zenesz. egyedul az apuka volt bunozo es P ot is a betegseget okolja, hogy csakis az illegal life erdekelte. Kiolvasava. Akit erdekel ez a vilag nagyon ajanlom, igaz kicsit sok nekem a faszmeregetes es a baszd meg attitud, de vannak benne jo gondolatok illetve szomori, hogy prodigy egy ido utan hogy allt, hozza a betegsegehez. MOndhatnam, hogy cliffhangeres vege, de tudjuk mi lett, miutan kijott a bortonbol. Tanulsagos, ahogy o fejlodott P, ahogy havoc-kal egyutt indultak, de mashogy gondolkoztak ahogy egyre jobban nottek fel,de megis sikerult kompromisszumot kotottek. Kiderul, hogy jay z milyen kis fake, nas sem egy egyenes alak, 50 milyen profi volt, hogy a kiadok milyen penzorientaltak , es nem mindenki haver aki fitel, de a penzert barmit.... most kweli k0nyvet kezdtem el, teljes mas lesz ez a "Rap" konyv, mar az elso oldalakbol tudom Jay Z--t sohasem csíptem, zenéjét sem egyáltalán... Sok rosszat ír róla benne? ugy altalban nem ir sokat senkirol, talan 50-rol tobbet. Jay -z-rol annyit, hogy anno 2pac ot is bemarta a hit em up-ban es kb senki nem tudja, hogy miert. majd az egyik notajaban bemarja a mobb deepet illetve hogy majd o jon es felepiti new yorkokt azok utan, hogy snoop letaposta a doug pounddal. Prodgy nem is erti, h jott ez elo mikor ok voltak az egyetlenek akik direktben valaszoltak packnak. biggie celozgatott es nas kussban maradt. aztan volt vmi freestyle a hot 97-ben ahol jay es spanjai maragattak a mobb deep klant. hivta telefonon jay-z, de folenyeskedett, majd prodigy kerte funkflexet, hogy mennenek ok is freestylozni, de az utolso pillanatban lemondtak flexek. majd vmi summer jamen jay-z kivetitett egy fotot a 6-8 eves prodigyrol h milyen ciki, hogy michael jacksonnak oltozott, de errol kb mindenki tudott, mive a nagyanja meno tancsulit vezetett... es a beef csak novekszik, hogy feltehetoen ashanti adta oda irv gottinak es o jay-znek, mert ashanti anyja ott tancolt es irv gotti meg fosott a mobb deeptol. majd jayz vmi happening utan ment volna haza, prodigyek felalltak, hogy akkor "koszontik" de jay z amint odaert nyujtotta a kezet, hogy nincs gond beke.
|
2021.12.08. 17:17 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Érdekes könyv lehet mindenképp, de nyilván ez is egy nézőpont, a Mobb Deep nézőpontja. Lehet, hogy Jay-Z vagy Nas teljesen máshogy mesélnék el ezeket a sztorikat. Félreértés ne essék, nem akarok senkinek a pártjára állni, ugyanis ez annyira messzi világ tőlünk, hogy sose fogjuk igazából tudni, ki mondja az igazságot. Különböző nézőpontokat viszont érdemes megismerni. Szóval én nem következtetnék ebből arra, hogy a Jay-Z egy tetű, de persze simán lehet, hogy az. De mi ezt sose fogjuk tudni biztosan megítélni, úgyhogy a legjobban akkor járunk el, ha a számai alapján ítéljük meg, hogy egy előadó jó-e vagy sem, és nem a róla szóló híresztelések alapján. Én pedig azt gondolom, hogy Jay-Z-nek jó számai vannak. 
|
2021.12.08. 22:51 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Érdekes könyv lehet mindenképp, de nyilván ez is egy nézőpont, a Mobb Deep nézőpontja. Lehet, hogy Jay-Z vagy Nas teljesen máshogy mesélnék el ezeket a sztorikat. Félreértés ne essék, nem akarok senkinek a pártjára állni, ugyanis ez annyira messzi világ tőlünk, hogy sose fogjuk igazából tudni, ki mondja az igazságot. Különböző nézőpontokat viszont érdemes megismerni. Szóval én nem következtetnék ebből arra, hogy a Jay-Z egy tetű, de persze simán lehet, hogy az. De mi ezt sose fogjuk tudni biztosan megítélni, úgyhogy a legjobban akkor járunk el, ha a számai alapján ítéljük meg, hogy egy előadó jó-e vagy sem, és nem a róla szóló híresztelések alapján. Én pedig azt gondolom, hogy Jay-Z-nek jó számai vannak.  persze es nem a mobb deep hanem prodigy nezopontja ez. nekunk fingunk nincs errol, mert nem voltunk ott.persze vannak tenyek, de ennyi. ez nem valtoztat semmi azon, hogy hallgatom -e jay-z/t nas vagy nem a fotos dolog is csak kovetkeztetes Prodigy-tol az sem baj , hogy a konyvben leirta , hogy a g-unitos lemezuknel szolt a kiado, hogy irja at a sz0veget egy notaban, mert igy nem adjak ki. na bumm  es ,hogy noreagaval lottek egymast, aztan szolt a kiado hogy kene vele egy feat. meg is lett, azota spanok. ez a biznisz. de ez a kedvencem, mikor saigon es crewja tapossa es fikazza a legujabb mobb deep lemezt https://www.youtube.com/watch?v=Y4eSxIRbp8sannyi minden van benne. nehez osszeszedni. pl a grouphome-os nuttcracker osszetori preemo kocsijat es annyira bantja a lelkiismeret, hogy labon lovi magat preemo elott 
|
2021.12.08. 23:09 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Érdekes könyv lehet mindenképp, de nyilván ez is egy nézőpont, a Mobb Deep nézőpontja. Lehet, hogy Jay-Z vagy Nas teljesen máshogy mesélnék el ezeket a sztorikat. Félreértés ne essék, nem akarok senkinek a pártjára állni, ugyanis ez annyira messzi világ tőlünk, hogy sose fogjuk igazából tudni, ki mondja az igazságot. Különböző nézőpontokat viszont érdemes megismerni. Szóval én nem következtetnék ebből arra, hogy a Jay-Z egy tetű, de persze simán lehet, hogy az. De mi ezt sose fogjuk tudni biztosan megítélni, úgyhogy a legjobban akkor járunk el, ha a számai alapján ítéljük meg, hogy egy előadó jó-e vagy sem, és nem a róla szóló híresztelések alapján. Én pedig azt gondolom, hogy Jay-Z-nek jó számai vannak.  persze es nem a mobb deep hanem prodigy nezopontja ez. nekunk fingunk nincs errol, mert nem voltunk ott.persze vannak tenyek, de ennyi. ez nem valtoztat semmi azon, hogy hallgatom -e jay-z/t nas vagy nem a fotos dolog is csak kovetkeztetes Prodigy-tol az sem baj , hogy a konyvben leirta , hogy a g-unitos lemezuknel szolt a kiado, hogy irja at a sz0veget egy notaban, mert igy nem adjak ki. na bumm  es ,hogy noreagaval lottek egymast, aztan szolt a kiado hogy kene vele egy feat. meg is lett, azota spanok. ez a biznisz. de ez a kedvencem, mikor saigon es crewja tapossa es fikazza a legujabb mobb deep lemezt https://www.youtube.com/watch?v=Y4eSxIRbp8sannyi minden van benne. nehez osszeszedni. pl a grouphome-os nuttcracker osszetori preemo kocsijat es annyira bantja a lelkiismeret, hogy labon lovi magat preemo elott  Jó sok sztori lehet a könyvben.  A hozzászólásom egyébként nem is annyira neked szólt, inkább rapguruz megjegyzésére reagáltam, hogy sose csípte Jay-Z-t. 
|
2021.12.08. 23:32 |
|
 |
doggfather
|
 Jó gyakorlatok alapoktól, részletes leírások,több, mint 200 ábra. Specifikusan kezdőknek is,ülő munkát végzőknek kiváló könyv.
|
2021.12.20. 10:43 |
|
 |
Yodaragorn
|
Na tessék, mik derülnek ki, dogg, hogy mikkel foglalkozol.  Én jógázom, bár jobban szeretek társaságban, mint egyedül, könyv alapján.
|
2021.12.20. 22:43 |
|
 |
|