Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15419 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: West Coast Muzsika
nem ismerem, ki ez a nő?
|
2021.12.13. 22:56 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8736 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: nem ismerem, ki ez a nő? Régóta dolgozik Dre-vel. Van egy egyedi, sajátos hangja, és jó is, de annyira nekem nem tetszik, mint pl. Truth Hurts vagy régebben Jewell. A Floetry nevű RnB csapat tagja kezdte, aztán fogott szólókarrierbe. Az első közös munkája Dre-vel, ami hirtelen eszembe jut, a Start from Scratch című szám refrénje The Game The Documentary albumán 2005-ben. Néhány későbbi refrén tőle Dre által producerált dalokban: Get You Some (Busta Rhymes lemezén), Hustlers (Nas lemezén, The Game közreműködésével), továbbá Dre Compton albumán: Genocide, All in a Day's Work, Darkside/Gone, Satisfiction. Bővebb lista a közreműködéseiről, dalszerzői kreditjeiről itt: https://en.wikipedia.org/wiki/Marsha_AmbrosiusAzt én is most a wikiről tudtam meg, hogy angol.  Rájöhettem volna ettől függetlenül is, mert érződik az akcentusán.
|
2021.12.14. 22:58 |
|
 |
Dogg-Pound
|
GTA Online: The Contract - Out Now https://youtu.be/z9zGV59xj54Dr. Dre & Anderson Paak & Busta Rhymes & Snoop Dogg - ETA (World Premiere) https://youtu.be/cY4Yk1XUzhwEminem X Dr. Dre - Gospel (GTA ONLINE) https://youtu.be/FzJ8CEm0sUM
|
2021.12.15. 16:13 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8736 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Itt pedig mind a 6 új Dr. Dre nóta egyben, ami a GTA-ban hallható: https://www.youtube.com/watch?v=J5t4Y3H ... esandClipsNem hallgattam még. Kicsit sajnálom, hogy csak ilyen játékból kirippelt változatok érhetők el a dalokból: ez így nem az igazi minőség, jó lenne, ha a játéktól függetlenül is megjelennének ezek a dalok.
|
2021.12.15. 22:24 |
|
 |
YoungLife
|
Yodaragorn írta: Itt pedig mind a 6 új Dr. Dre nóta egyben, ami a GTA-ban hallható: https://www.youtube.com/watch?v=J5t4Y3H ... esandClipsNem hallgattam még. Kicsit sajnálom, hogy csak ilyen játékból kirippelt változatok érhetők el a dalokból: ez így nem az igazi minőség, jó lenne, ha a játéktól függetlenül is megjelennének ezek a dalok. Itt az OST: https://m.turbobit.net/hn965obyqhiw.htm ... in=turb.cc
|
2021.12.16. 05:10 |
|
 |
rapguruz88
|
|
2021.12.16. 08:49 |
|
 |
Yodaragorn
|
Köszi szépen! Remélem, ez nem csak olyan rip, mint amit YouTube-on is hallani lehet. Azt olvastam, hogy állítólag már elérhető jobb minőség: remélem, ez az. De egyébként YouTube-on sem élvezhetetlen, háromszor meghallgattam már.  Elsőre is tetszett, de még nem voltam annyira elájulva, harmadjára viszont már nagyon rákattantam. Nehéz így korrekt véleményt mondani, hogy nem hallottam igazán jó hangminőségben (akik játsszák a játékot, azt mondják, hogy sokkal jobban szólnak a dalok a játékon belül), de kicsit az az érzésem több számnál, hogy ezek befejezetlen leftoverek, amik nem fértek rá az albumra (ami remélhetőleg jön), ezért Dre elpasszolta őket a játékba. Dre számai szerintem jobban kidolgozottak szoktak lenni. De ha ettől eltekintek, akkor szerintem nagyon jó az irány. Egyértelműen westcoast, californiai feeling de nem a szokásos, hanem valami egészen más. Hat szám alapján ezt nehezen tudom megfogalmazni, de egy teljes album hosszúságban kirajzolódhat ebből egy nagyon jó, újszerű, ugyanakkor a hagyományokhoz méltó hangzásvilág. Dre pedig nagyon jól reppel újra: érződik, hogy élvezi, elemében van, és jobb, természetesebb a flowja, mint a Comptonon. A legjobb szám egyértelműen az Eta: az egy rendes Dre albumon is megállná a helyét szerintem. Anderson .Paak soha nem egészítette még ki ilyen jól Dre-t. Snoop is jó a refrénben, Busta Rhymes-al sincs baj, de nekem ő már kicsit sok volt. A második verze kicsit túlzsúfolt lett, én jobban örültem volna, ha Dre és AP váltogatják egymást végig Snoop refrénje mellett. A zenei világ kiváló, szinte úgy érzem magam tőle, mintha valami nyugis californiai naplementében autókáznék lassan.  A másik kedvencem a Fallin' Up (feat. The Game & Cocoa Sarai), aminek a refrénje lehetne jobb, de a dal lüktetése nagyon elkapott, Game és Dre is jól nyomják. Az Under Pressure-höz hasonló, elektronikusabb beütésű Detox leakekre hajaz, de nem viszi annyira túlzásba az elektronikát, megvannak benne Dre klasszikus billentyűdallamai is, úgyhogy ez így jobban bejött. A Gospeltől kicsit többet vártam: jók a rapek, de a zene kicsit túl trapes Dre-hez, és ők ketten Eminemmel azért csináltak már ennél sok jobbat. Mennek a viták, hogy The DOC van-e a refrénben, vagy más: én nem merek állást foglalni. A Rick Ross & Anderson .Paak feat-es szám először annyira nem jött be, nem vagyok egy Rozay fan, de harmadik hallgatásra elkapott ez is. A Black Privilege átlagosabb, pedig van benne fantázia, de ennek a zenéjét érzem a leginkább kidolgozatlannak. A Nipsey Hussle-el és Ty Dolla Sign-nal közös nóta pedig a leggyengébb: azt olyan semmilyennek érzem. Olyan, mint egy áltagos Nipsey Hussle dal, ami nem feltétlenül rossz, de nem Dre szintje. A játék végén állítólag azt mondja Dre, hogy mostantól jönnek az új zenék: remélem, így is lesz.  Ide kapcsolódik: egy felvétel arról, hogy hogyan készült az Eta a stúdióban. https://www.youtube.com/watch?v=IUWeQMn ... esandClips2020. júliusban készült a dal, ott volt mindenki együtt: Dre, Snoop, The DOC, Anderson .Paak, Busta Rhymes, Xzibit... És láthatóan igazi örömzenélés volt: jó látni így őket. 
|
2021.12.17. 21:38 |
|
 |
YoungLife
|
Yodaragorn írta: Köszi szépen! Remélem, ez nem csak olyan rip, mint amit YouTube-on is hallani lehet. Azt olvastam, hogy állítólag már elérhető jobb minőség: remélem, ez az. Az előzőt férfiasan bevallom, nem szedtem le. Vártam belőle rendes rip-et. Az nagyobb méretben, gondolom több szám is van rajta, de nem biztos, hogy mind rap vagy hasonlók. Ez kisebb fájl, de 6 Dre számot tartalmaz, pazar minőségben: https://krakenfiles.com/view/GHZo0k3QYl/file.html
|
2021.12.17. 22:17 |
|
 |
Yodaragorn
|
YoungLife írta: Yodaragorn írta: Köszi szépen! Remélem, ez nem csak olyan rip, mint amit YouTube-on is hallani lehet. Azt olvastam, hogy állítólag már elérhető jobb minőség: remélem, ez az. Az előzőt férfiasan bevallom, nem szedtem le. Vártam belőle rendes rip-et. Az nagyobb méretben, gondolom több szám is van rajta, de nem biztos, hogy mind rap vagy hasonlók. Ez kisebb fájl, de 6 Dre számot tartalmaz, pazar minőségben: https://krakenfiles.com/view/GHZo0k3QYl/file.htmlÚúú, nagyon köszi! Ez tényleg kifogástalan, egyértelműen, mint ami YouTube-on elérhető! Már úgy is tetszett, de így még ütősebbek a dalok.  Leszedtem egyébként az előző verziót is, amit linkeltél: az ugyanaz volt, mint a YouTube. Azt ne szedjétek, de ezt nyugodtan! szerk.: Fú, srácok, ez így összehasonlíthatatlanul jobb! Az Eminem feat-es számtól eddig nem voltam ájulva, de ebben a jobb minőségben lehidaltam tőle - pozitív értelemben. Black Privilege is sokkal jobb így. Na, erre így már azt mondom, hogy Dr. Dre szint, és a lemezen se sajnálnám, ha ilyen számok lennének. Rá lehet ezt tenni az évi végi top 10-re így, hogy hivatalosan még EP-ként se jelent meg, nemhogy albumként? 
|
2021.12.17. 23:44 |
|
 |
rapguruz88
|
Nekem egyáltalán nem tetszik az Eminemes nóta  olyan semmilyen lett
|
2021.12.18. 09:24 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
(Én le se szedtem, mert nekem meg egyik se jött be)
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2021.12.18. 12:00 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Nekem egyáltalán nem tetszik az Eminemes nóta  olyan semmilyen lett Mondom, én se voltam oda érte elsőre. Hallottad CD quality-ben? (a YoungLife által másodjára linkelt változat) Egy nagyságrenddel jobb így, mint a YouTube-on fellelhető verziók. Gyengébb minőségben nekem is egy kicsit jellegtelen trap alap benyomását keltette, de jobb minőségben kihallatszódnak a háttérből a zenei finomságok, amik feldobják, és határozottan jobban szól. Persze így se egy Forgot about Dre, nem azt mondom, de abszolút méltó kettejük szintjéhez szerintem. Szóval mindkettőtöknek erősen javaslom, hogy hallgassátok a CDQ-t, ha még nem tettétek.  rapguruz, te a többi számról egyébként mit gondolsz?
|
2021.12.18. 20:50 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Nekem egyáltalán nem tetszik az Eminemes nóta  olyan semmilyen lett Mondom, én se voltam oda érte elsőre. Hallottad CD quality-ben? (a YoungLife által másodjára linkelt változat) Egy nagyságrenddel jobb így, mint a YouTube-on fellelhető verziók. Gyengébb minőségben nekem is egy kicsit jellegtelen trap alap benyomását keltette, de jobb minőségben kihallatszódnak a háttérből a zenei finomságok, amik feldobják, és határozottan jobban szól. Persze így se egy Forgot about Dre, nem azt mondom, de abszolút méltó kettejük szintjéhez szerintem. Szóval mindkettőtöknek erősen javaslom, hogy hallgassátok a CDQ-t, ha még nem tettétek.  rapguruz, te a többi számról egyébként mit gondolsz? Nos igen igazad volt, leszedtem ezt a magasabb quality cuccot és már az első Dre nóta nagyobbat ütött.. Az Eminemes is jobban tetszik, de ahogy írtad Nem egy Forgot about Dre.. A kedvencem talan az Eta, Snoop hozza a legjobb formáját, AP meg szokásosan zseniális egyszerűen
|
2021.12.20. 09:10 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Nekem egyáltalán nem tetszik az Eminemes nóta  olyan semmilyen lett Mondom, én se voltam oda érte elsőre. Hallottad CD quality-ben? (a YoungLife által másodjára linkelt változat) Egy nagyságrenddel jobb így, mint a YouTube-on fellelhető verziók. Gyengébb minőségben nekem is egy kicsit jellegtelen trap alap benyomását keltette, de jobb minőségben kihallatszódnak a háttérből a zenei finomságok, amik feldobják, és határozottan jobban szól. Persze így se egy Forgot about Dre, nem azt mondom, de abszolút méltó kettejük szintjéhez szerintem. Szóval mindkettőtöknek erősen javaslom, hogy hallgassátok a CDQ-t, ha még nem tettétek.  rapguruz, te a többi számról egyébként mit gondolsz? Nos igen igazad volt, leszedtem ezt a magasabb quality cuccot és már az első Dre nóta nagyobbat ütött.. Az Eminemes is jobban tetszik, de ahogy írtad Nem egy Forgot about Dre.. A kedvencem talan az Eta, Snoop hozza a legjobb formáját, AP meg szokásosan zseniális egyszerűen Na, örülök, így akkor nagyjából egyetértünk.  Közben találtam egy creditset: ki a franc a Thurz...? Én végig azt hittem, hogy a Fallin Up-ban The Game feat-el, egy az egyben ugyanolyan hangja van. Erre itt azt írják, hogy valami Thurz... Azt pedig nem gondoltam, hogy Bruno Mars a The Scenic Route producere, nem az ő stílusa. 1. Fallin Up (feat. Cocoa Sarai & Thurz) Produced by Dem Jointz & Dr. Dre 2. Gospel (feat. Eminem) Produced by 21 the Producer, Luis Resto, Eminem & Dr. Dre 3. Black Privilege Produced by Bink! 4. Diamond Mind (feat. Nipsey Hussle & Ty Dolla $ign) Produced By Dem Jointz, Dr. Dre, Mike and Keys & The Alchemist 5. ETA (feat. Anderson .Paak, Busta Rhymes & Snoop Dogg) Produced By J.LBS & Dr. Dre 6. The Scenic Route (feat. Anderson .Paak & Rick Ross) Produced by Bruno Mars & Phonix Beats
|
2021.12.20. 22:59 |
|
 |
Yodaragorn
|
Mt. Westmore - Bad Mothafucka Video - Lexington, KY [Premier] https://www.youtube.com/watch?v=2d5erQK ... l=TheOGWCRVolt egy Mount Westmore fellépés nemrég, ahol bejátszottak egy részletet egy új klipből. Bár gyenge minőségű a felvétel, ígéretesnek hangzik a nóta.
|
2021.12.22. 23:36 |
|
 |
|