Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.08.13. 20:19

Hozzászólás a témához  [ 4001 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 267  Következő
 Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
https://www.youtube.com/watch?v=w-NfS8V_FII
The Beginning - KRS-One (New Single)
haattt

2021.12.24. 22:32

Hát-hát, de valljuk be, volt már sokkal rosszabb.
Nekem az eleje kicsit olyan, mintha nem is hallotta volna zenét mikor felmondta...

2021.12.25. 09:56

Volt rosszabb, de ettől még nem jó... :)
Ez a SUN-One nevű producer melléfogás: már az előző lemezen is az ő zenéi voltak a leggyengébbek.

Ellenben ha valaki más zenéjére kell nyomni, akkor továbbra is jó az öreg: lásd a közreműködését az előző postomban bemutatott 80 Empire albumon. Az kiváló.

2021.12.25. 15:23

Teljesen egyet értek, csak én nem figyeltem a producereket.

2021.12.26. 08:43

[n/a]k!ngp1n írta:
Teljesen egyet értek, csak én nem figyeltem a producereket.

SUN-One a gázos. Nem tudom, fűzik-e rokoni szálak KRS-One-hoz: a név gyanúsan hasonló séma...

Volt egy másik producer is az előző lemezén: nem jut most eszembe a neve, de az ő zenéi egy fokkal jobbak voltak.

2021.12.27. 15:05

AZ - Doe or Die II

Milyen jó, hogy bepótoltam ezt a lemezt még év vége előtt: nem kizárt, hogy be fog férni a top 10-be is. AZ azt hozza, amit várni lehet tőle, és azt nagyon magas szinten. A '90-es évek végének, 2000-es évek elejének hangzását hozza, amit én annyira szeretek, sőt ez az én kedvenc időszakomnál még talán 1-2 évvel korábbi, tehát inkább a '90-es évek végének ezt a dallamosabb keleti hangzását juttatja eszembe. Viszont ezen a stíluson belül nagyon otthonosan mozog, és szerintem valamivel igényesebben vannak kidolgozva a zenék, valamint a keverés, mint ahogy arra 20-25 évvel ezelőtt lett volna lehetőség. Ezért érzem úgy, hogy ma is komoly értéke van ennek a lemeznek annak ellenére, hogy nem egy előremutató, progresszív albumról van szó.
Rapek terén AZ ugyanazt a flowt hozza, mint a '90-es években, nincs semmi változás, de nem is kell: ez a flow nála annyira betonbiztos, hogy felesleges variálni azon, ami ennyire bevált. Nyilván segít azért neki, hogy kb. 10 éve nem adott ki lemezt: ha 1-2 évente kiadna egy ilyen anyagot ugyanebben a stílusban, az lehet, hogy unalmassá válna, de ilyen mennyiségben egyáltalán nem az.
Feat-ből pont annyi van amennyi kell: nem túl sok, de aki van, az kellően feldobja az albumot. Csak hogy a nevesebbeket említsem: Rick Ross, Lil' Wayne, Conway the Machine, Dave East, T-Pain.
Akad néhány jónevű producer is: Bink, Pete Rock, Buckwild, The Alchemist, Rockwilder, Czarface, The Heatmakerz.

Legjobb számok szerintem: Bink két zenéje, a Just 4 You és a Bulletproof egyaránt nagyon kellemes, hátradőlős feelinget hoznak igényesen megvalósítva. The Alchemist zenéje, a The Ritual nem annyira az én stílusom, mert nyersebb, mégis megfogott most: Conway kitűnő választás volt hozzá közreműködőnek, Lil' Wayne pedig most már nem is annyira meglepetés benne: egyre gyakrabban tűnik fel ilyen bólogatósabb, nyersebb zenéken közreműködőként. A The Heatmakerz zenéi számomra kicsit olyan közepesek szoktak lenni, de most a Time to Answer-ben nagyon betaláltak, talán a legjobb zene, amit hallottam tőlük. A végén a What's Good kicsit populárisabb zárás T-Pain refrénjével, de nem bánom, Rockwilder ezt is meg tudta valósítani igényesen, úgy, hogy ne lógjon ki a többi szám sorából.

Mindenkinek ajánlom a lemezt, aki még nem hallotta, de különösen Reggie-nek: ez a dallamosabb, de ugyanakkor bólogatásra is alkalmas, '90-es évek végi hangzás szerintem a te stílusod. :)

2021.12.28. 14:40

Srácok ezt is ajánlom az év végi toplistak elkészítése előtt!! :)

Chris Webby Still Wednesday

1.Pearly Gates
2.We Up (feat. DMX)
3.Whippin (feat. Young M.A)
4.Humble Giant
5.GO! (feat. ANoyd & Jitta On the Track)
6.Narco (feat. Millyz)
7.Arabian Nightz (feat. Bria Lee)
8.Ex-Men (feat. Tory Lanez)
9.World On Lock
10.Walls (feat. Skrizzly Adams)
11.Animals
12.Lullaby (feat. Bria Lee)
13.Raw Thoughts V
14.Politically Incorrect (feat. Nems)
15.Burn (feat. Locksmith & Apathy)
16.Playground
17.Def Jam Vendetta (feat. Jarren Benton)
18.Backdoor (feat. Dizzy Wright & Futuristic)
19.Lord Knows (feat. Justin Clancy)
20.Way Home

https://turb.cc/tivf3ga262ol.html

2021.12.29. 10:06

Yodaragorn írta:
AZ - Doe or Die II

Milyen jó, hogy bepótoltam ezt a lemezt még év vége előtt: nem kizárt, hogy be fog férni a top 10-be is. AZ azt hozza, amit várni lehet tőle, és azt nagyon magas szinten. A '90-es évek végének, 2000-es évek elejének hangzását hozza, amit én annyira szeretek, sőt ez az én kedvenc időszakomnál még talán 1-2 évvel korábbi, tehát inkább a '90-es évek végének ezt a dallamosabb keleti hangzását juttatja eszembe. Viszont ezen a stíluson belül nagyon otthonosan mozog, és szerintem valamivel igényesebben vannak kidolgozva a zenék, valamint a keverés, mint ahogy arra 20-25 évvel ezelőtt lett volna lehetőség. Ezért érzem úgy, hogy ma is komoly értéke van ennek a lemeznek annak ellenére, hogy nem egy előremutató, progresszív albumról van szó.
Rapek terén AZ ugyanazt a flowt hozza, mint a '90-es években, nincs semmi változás, de nem is kell: ez a flow nála annyira betonbiztos, hogy felesleges variálni azon, ami ennyire bevált. Nyilván segít azért neki, hogy kb. 10 éve nem adott ki lemezt: ha 1-2 évente kiadna egy ilyen anyagot ugyanebben a stílusban, az lehet, hogy unalmassá válna, de ilyen mennyiségben egyáltalán nem az.
Feat-ből pont annyi van amennyi kell: nem túl sok, de aki van, az kellően feldobja az albumot. Csak hogy a nevesebbeket említsem: Rick Ross, Lil' Wayne, Conway the Machine, Dave East, T-Pain.
Akad néhány jónevű producer is: Bink, Pete Rock, Buckwild, The Alchemist, Rockwilder, Czarface, The Heatmakerz.

Legjobb számok szerintem: Bink két zenéje, a Just 4 You és a Bulletproof egyaránt nagyon kellemes, hátradőlős feelinget hoznak igényesen megvalósítva. The Alchemist zenéje, a The Ritual nem annyira az én stílusom, mert nyersebb, mégis megfogott most: Conway kitűnő választás volt hozzá közreműködőnek, Lil' Wayne pedig most már nem is annyira meglepetés benne: egyre gyakrabban tűnik fel ilyen bólogatósabb, nyersebb zenéken közreműködőként. A The Heatmakerz zenéi számomra kicsit olyan közepesek szoktak lenni, de most a Time to Answer-ben nagyon betaláltak, talán a legjobb zene, amit hallottam tőlük. A végén a What's Good kicsit populárisabb zárás T-Pain refrénjével, de nem bánom, Rockwilder ezt is meg tudta valósítani igényesen, úgy, hogy ne lógjon ki a többi szám sorából.

Mindenkinek ajánlom a lemezt, aki még nem hallotta, de különösen Reggie-nek: ez a dallamosabb, de ugyanakkor bólogatásra is alkalmas, '90-es évek végi hangzás szerintem a te stílusod. :)

Igyekszem rámenni, csak most a sajátunkta, meg az új Bushidot hallgatom felváltva és még az új Webby-t meg a Nas-t is sorra kéne kerítenem...de miattad előrébb veszem ezt! ;)

2021.12.29. 23:05

Nem tudom hol volt rola szoo..van egy csajos dj kay slay cuccc..
jok ezek kay slay notak, de uncsik egy ido utan. a zeneket ki lehetne cserelni barmelyik masik alappal amiket o hozott. ugyanaz vegig az ossszes.

2021.12.30. 00:31

Russ – Chomp 2
.
Van olyan jó, mint az első része volt. Jó érzékkel kiválasztott zenék, felkért közreműködők egy kellemez lemezen.

Peter Rosenberg - Real Late
.
2021-es ki kicsoda a hiphopban válogatás lett vállalható alapokra, de nem kiemelkedő minőségben. Mintha egy rádióműsort, vagy mixtape-et hallgatna az ember a 2000-es évek elejéről, csak mai előadókkal és dj tag-ek nélkül.

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2021.12.30. 10:19

Reggie írta:
Igyekszem rámenni, csak most a sajátunkta, meg az új Bushidot hallgatom felváltva és még az új Webby-t meg a Nas-t is sorra kéne kerítenem...de miattad előrébb veszem ezt! ;)

Megtisztelő, de azt azért nem garantálom, hogy jobban fog tetszeni, mint a többi, amit felsoroltál. :) Szóval emiatt ne borítsd a terveidet, csak van egy olyan érzésem, hogy neked tetszhet ez a stílus.

2021.12.30. 18:37

https://www.youtube.com/watch?v=lplmnc-9D2E
Piif Jones - Glory ft Dave East (Official Video)

2021.12.30. 22:00

Zoli, MP írta:
https://www.youtube.com/watch?v=lplmnc-9D2E
Piif Jones - Glory ft Dave East (Official Video)

Jó kis nóta, köszi!

2021.12.31. 20:03

Elerkezett megint az új év első napja és az első rap uP

Uncle Murda Rap Up 2021

https://youtu.be/8XHaKkRc10w

2022.01.01. 11:11

Cordae-From_A_Birds_Eye_View-WEB-2022-RAGEMP3

https://mirrorace.org/m/14vug

Nagyon jó kis album lett.

2022.01.15. 05:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4001 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 267  Következő