Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
|
2021.12.24. 22:32 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Hát-hát, de valljuk be, volt már sokkal rosszabb. Nekem az eleje kicsit olyan, mintha nem is hallotta volna zenét mikor felmondta...
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2021.12.25. 09:56 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8787 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Volt rosszabb, de ettől még nem jó...  Ez a SUN-One nevű producer melléfogás: már az előző lemezen is az ő zenéi voltak a leggyengébbek. Ellenben ha valaki más zenéjére kell nyomni, akkor továbbra is jó az öreg: lásd a közreműködését az előző postomban bemutatott 80 Empire albumon. Az kiváló.
|
2021.12.25. 15:23 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Teljesen egyet értek, csak én nem figyeltem a producereket.
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2021.12.26. 08:43 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8787 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
[n/a]k!ngp1n írta: Teljesen egyet értek, csak én nem figyeltem a producereket. SUN-One a gázos. Nem tudom, fűzik-e rokoni szálak KRS-One-hoz: a név gyanúsan hasonló séma... Volt egy másik producer is az előző lemezén: nem jut most eszembe a neve, de az ő zenéi egy fokkal jobbak voltak.
|
2021.12.27. 15:05 |
|
 |
Yodaragorn
|
AZ - Doe or Die IIMilyen jó, hogy bepótoltam ezt a lemezt még év vége előtt: nem kizárt, hogy be fog férni a top 10-be is. AZ azt hozza, amit várni lehet tőle, és azt nagyon magas szinten. A '90-es évek végének, 2000-es évek elejének hangzását hozza, amit én annyira szeretek, sőt ez az én kedvenc időszakomnál még talán 1-2 évvel korábbi, tehát inkább a '90-es évek végének ezt a dallamosabb keleti hangzását juttatja eszembe. Viszont ezen a stíluson belül nagyon otthonosan mozog, és szerintem valamivel igényesebben vannak kidolgozva a zenék, valamint a keverés, mint ahogy arra 20-25 évvel ezelőtt lett volna lehetőség. Ezért érzem úgy, hogy ma is komoly értéke van ennek a lemeznek annak ellenére, hogy nem egy előremutató, progresszív albumról van szó. Rapek terén AZ ugyanazt a flowt hozza, mint a '90-es években, nincs semmi változás, de nem is kell: ez a flow nála annyira betonbiztos, hogy felesleges variálni azon, ami ennyire bevált. Nyilván segít azért neki, hogy kb. 10 éve nem adott ki lemezt: ha 1-2 évente kiadna egy ilyen anyagot ugyanebben a stílusban, az lehet, hogy unalmassá válna, de ilyen mennyiségben egyáltalán nem az. Feat-ből pont annyi van amennyi kell: nem túl sok, de aki van, az kellően feldobja az albumot. Csak hogy a nevesebbeket említsem: Rick Ross, Lil' Wayne, Conway the Machine, Dave East, T-Pain. Akad néhány jónevű producer is: Bink, Pete Rock, Buckwild, The Alchemist, Rockwilder, Czarface, The Heatmakerz. Legjobb számok szerintem: Bink két zenéje, a Just 4 You és a Bulletproof egyaránt nagyon kellemes, hátradőlős feelinget hoznak igényesen megvalósítva. The Alchemist zenéje, a The Ritual nem annyira az én stílusom, mert nyersebb, mégis megfogott most: Conway kitűnő választás volt hozzá közreműködőnek, Lil' Wayne pedig most már nem is annyira meglepetés benne: egyre gyakrabban tűnik fel ilyen bólogatósabb, nyersebb zenéken közreműködőként. A The Heatmakerz zenéi számomra kicsit olyan közepesek szoktak lenni, de most a Time to Answer-ben nagyon betaláltak, talán a legjobb zene, amit hallottam tőlük. A végén a What's Good kicsit populárisabb zárás T-Pain refrénjével, de nem bánom, Rockwilder ezt is meg tudta valósítani igényesen, úgy, hogy ne lógjon ki a többi szám sorából. Mindenkinek ajánlom a lemezt, aki még nem hallotta, de különösen Reggie-nek: ez a dallamosabb, de ugyanakkor bólogatásra is alkalmas, '90-es évek végi hangzás szerintem a te stílusod. 
|
2021.12.28. 14:40 |
|
 |
rapguruz88
|
Srácok ezt is ajánlom az év végi toplistak elkészítése előtt!! Chris Webby Still Wednesday 1.Pearly Gates 2.We Up (feat. DMX) 3.Whippin (feat. Young M.A) 4.Humble Giant 5.GO! (feat. ANoyd & Jitta On the Track) 6.Narco (feat. Millyz) 7.Arabian Nightz (feat. Bria Lee) 8.Ex-Men (feat. Tory Lanez) 9.World On Lock 10.Walls (feat. Skrizzly Adams) 11.Animals 12.Lullaby (feat. Bria Lee) 13.Raw Thoughts V 14.Politically Incorrect (feat. Nems) 15.Burn (feat. Locksmith & Apathy) 16.Playground 17.Def Jam Vendetta (feat. Jarren Benton) 18.Backdoor (feat. Dizzy Wright & Futuristic) 19.Lord Knows (feat. Justin Clancy) 20.Way Home https://turb.cc/tivf3ga262ol.html
|
2021.12.29. 10:06 |
|
 |
Reggie
|
Yodaragorn írta: AZ - Doe or Die IIMilyen jó, hogy bepótoltam ezt a lemezt még év vége előtt: nem kizárt, hogy be fog férni a top 10-be is. AZ azt hozza, amit várni lehet tőle, és azt nagyon magas szinten. A '90-es évek végének, 2000-es évek elejének hangzását hozza, amit én annyira szeretek, sőt ez az én kedvenc időszakomnál még talán 1-2 évvel korábbi, tehát inkább a '90-es évek végének ezt a dallamosabb keleti hangzását juttatja eszembe. Viszont ezen a stíluson belül nagyon otthonosan mozog, és szerintem valamivel igényesebben vannak kidolgozva a zenék, valamint a keverés, mint ahogy arra 20-25 évvel ezelőtt lett volna lehetőség. Ezért érzem úgy, hogy ma is komoly értéke van ennek a lemeznek annak ellenére, hogy nem egy előremutató, progresszív albumról van szó. Rapek terén AZ ugyanazt a flowt hozza, mint a '90-es években, nincs semmi változás, de nem is kell: ez a flow nála annyira betonbiztos, hogy felesleges variálni azon, ami ennyire bevált. Nyilván segít azért neki, hogy kb. 10 éve nem adott ki lemezt: ha 1-2 évente kiadna egy ilyen anyagot ugyanebben a stílusban, az lehet, hogy unalmassá válna, de ilyen mennyiségben egyáltalán nem az. Feat-ből pont annyi van amennyi kell: nem túl sok, de aki van, az kellően feldobja az albumot. Csak hogy a nevesebbeket említsem: Rick Ross, Lil' Wayne, Conway the Machine, Dave East, T-Pain. Akad néhány jónevű producer is: Bink, Pete Rock, Buckwild, The Alchemist, Rockwilder, Czarface, The Heatmakerz. Legjobb számok szerintem: Bink két zenéje, a Just 4 You és a Bulletproof egyaránt nagyon kellemes, hátradőlős feelinget hoznak igényesen megvalósítva. The Alchemist zenéje, a The Ritual nem annyira az én stílusom, mert nyersebb, mégis megfogott most: Conway kitűnő választás volt hozzá közreműködőnek, Lil' Wayne pedig most már nem is annyira meglepetés benne: egyre gyakrabban tűnik fel ilyen bólogatósabb, nyersebb zenéken közreműködőként. A The Heatmakerz zenéi számomra kicsit olyan közepesek szoktak lenni, de most a Time to Answer-ben nagyon betaláltak, talán a legjobb zene, amit hallottam tőlük. A végén a What's Good kicsit populárisabb zárás T-Pain refrénjével, de nem bánom, Rockwilder ezt is meg tudta valósítani igényesen, úgy, hogy ne lógjon ki a többi szám sorából. Mindenkinek ajánlom a lemezt, aki még nem hallotta, de különösen Reggie-nek: ez a dallamosabb, de ugyanakkor bólogatásra is alkalmas, '90-es évek végi hangzás szerintem a te stílusod.  Igyekszem rámenni, csak most a sajátunkta, meg az új Bushidot hallgatom felváltva és még az új Webby-t meg a Nas-t is sorra kéne kerítenem...de miattad előrébb veszem ezt! 
|
2021.12.29. 23:05 |
|
 |
Zoli, MP
|
Nem tudom hol volt rola szoo..van egy csajos dj kay slay cuccc.. jok ezek kay slay notak, de uncsik egy ido utan. a zeneket ki lehetne cserelni barmelyik masik alappal amiket o hozott. ugyanaz vegig az ossszes.
|
2021.12.30. 00:31 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15475 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Russ – Chomp 2 . Van olyan jó, mint az első része volt. Jó érzékkel kiválasztott zenék, felkért közreműködők egy kellemez lemezen.
Peter Rosenberg - Real Late . 2021-es ki kicsoda a hiphopban válogatás lett vállalható alapokra, de nem kiemelkedő minőségben. Mintha egy rádióműsort, vagy mixtape-et hallgatna az ember a 2000-es évek elejéről, csak mai előadókkal és dj tag-ek nélkül.
|
2021.12.30. 10:19 |
|
 |
Yodaragorn
|
Reggie írta: Igyekszem rámenni, csak most a sajátunkta, meg az új Bushidot hallgatom felváltva és még az új Webby-t meg a Nas-t is sorra kéne kerítenem...de miattad előrébb veszem ezt!  Megtisztelő, de azt azért nem garantálom, hogy jobban fog tetszeni, mint a többi, amit felsoroltál.  Szóval emiatt ne borítsd a terveidet, csak van egy olyan érzésem, hogy neked tetszhet ez a stílus.
|
2021.12.30. 18:37 |
|
 |
Zoli, MP
|
https://www.youtube.com/watch?v=lplmnc-9D2EPiif Jones - Glory ft Dave East (Official Video)
|
2021.12.30. 22:00 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: https://www.youtube.com/watch?v=lplmnc-9D2E Piif Jones - Glory ft Dave East (Official Video) Jó kis nóta, köszi!
|
2021.12.31. 20:03 |
|
 |
rapguruz88
|
Elerkezett megint az új év első napja és az első rap uP Uncle Murda Rap Up 2021 https://youtu.be/8XHaKkRc10w
|
2022.01.01. 11:11 |
|
 |
YoungLife
|
Cordae-From_A_Birds_Eye_View-WEB-2022-RAGEMP3https://mirrorace.org/m/14vugNagyon jó kis album lett.
|
2022.01.15. 05:34 |
|
 |
|