Régi zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: Régi zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Ja, hát egy Just Blaze alapra némi túlzással bárki reppelhet, az jó szám lesz.  De annyira azért nem zavaró Freeway flowja, hogy elrontson egy ilyen zenét. Hallottam már jobb Just Blaze zenéket, de abszolút bejött így is. Viszont némileg meglepő módon a Crack Rap jobban tetszett, tényleg nagyon komoly alap. Feel It In The Air , lenne olyan listam amin all time top 10 nota. anno meg az excsajomnal halottam eloszor  Az tényleg kimagasló, viszont Heavy D produceri munkáját dicséri, ezért nem egészen értem, hogy kapcsolódik a Freeway számok zenéiről folytatott diskurzushoz, amit idéztél.  rosszul ideztem 
|
2021.11.06. 19:53 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: rosszul ideztem  Jajó.  Azt hittem, én nem értek valami összefüggést. 
|
2021.11.07. 14:43 |
|
 |
YoungLife
|
Slim The Mobster neve nem tudom kinek mond valamit. L.A. előadó. Dre is pakolt alá alapokat. Hozza a fasza west coast életérzést. Az utóbbi években nem igazán hallani róla, nagy valószínűséggel hűvösön van. Legutóbb a 2012-es Xzibit - Napalm korongon volt hallható. 2011-ben ledobott egy elég vad mixtape-et, dobom is a linket a post alá. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy kinek mennyire adta, akihez közel áll a nyugati parti gangsta rap. https://krakenfiles.com/view/lr9mWZKjqa/file.html
|
2021.11.17. 15:46 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
YoungLife írta: Slim The Mobster neve nem tudom kinek mond valamit. L.A. előadó. Dre is pakolt alá alapokat. Hozza a fasza west coast életérzést. Az utóbbi években nem igazán hallani róla, nagy valószínűséggel hűvösön van. Legutóbb a 2012-es Xzibit - Napalm korongon volt hallható. 2011-ben ledobott egy elég vad mixtape-et, dobom is a linket a post alá. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy kinek mennyire adta, akihez közel áll a nyugati parti gangsta rap. https://krakenfiles.com/view/lr9mWZKjqa/file.htmlÉn 2011-ben hallottam ezt a mixtape-et, amikor új volt. Eléggé régiek az emlékeim róla, de arra határozottan emlékszem, hogy tetszett. Slim the Mobster Aftermath előadó volt, ezért természetesen képben vagyok vele, követtem a munkásságát. Nekem az utolsó dolog, ami beugrik róla, az, hogy Dr. Dre 2015-ös Compton albumán ő írta a zárószám (Talking to My Diary) szövegét. Viszont az egy régebben született nóta volt, ami eredetileg a Detox-ra készült, csak rákerült a Compton-ra. Azt hiszem, hogy a Kush szövegét is ő írta. Erre pedig már nem mernék megesküdni, de úgy rémlik, hogy az elmúlt 1-2 évben jött ki olyan fotó Dre stúdiózásairól, amin rajta volt Slim the Mobster is. Ha jól emlékszem, akkor ez azt jelenti, hogy manapság is dolgozik együtt Dre-vel.
|
2021.11.17. 22:12 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
A Napalm 2012-es? ...bazz...
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2021.11.18. 05:47 |
|
 |
Yodaragorn
|
[n/a]k!ngp1n írta: A Napalm 2012-es? ...bazz... Ja, 9 éve nem volt Xzibit album...
|
2021.11.18. 21:27 |
|
 |
YoungLife
|
Yodaragorn írta: [n/a]k!ngp1n írta: A Napalm 2012-es? ...bazz... Ja, 9 éve nem volt Xzibit album... Helyette volt Serial Killers. 
|
2021.11.18. 22:41 |
|
 |
Yodaragorn
|
YoungLife írta: Yodaragorn írta: [n/a]k!ngp1n írta: A Napalm 2012-es? ...bazz... Ja, 9 éve nem volt Xzibit album... Helyette volt Serial Killers.  Az igaz, de a Serial Killers cuccok azért nem voltak olyan színvonalon kidolgozva, mint egy Xzibit szólóalbum. Vagy nem voltak elég hosszúak. Többnyire meg se jelentek fizikai formátumban. Nálam egyedül a tavalyi Serial Killers mérhető egy Xzibit album szintjéhez, de azok közül is max. csak a gyengébbeknél jobb.
|
2021.11.19. 21:58 |
|
 |
YoungLife
|
Kaotic_Style-Infinity-Remastered-2021-NOiRhttps://mirrorace.org/m/6tHsf
|
2021.11.27. 19:58 |
|
 |
Zoli, MP
|
D'Angelo - Voodoo https://mega.nz/folder/QzYngCLB#JC9hasR9u1oquexu6vqVTA2000 tobb orszagban az ev albuma lett. Soulquarians production (" Ahmir "Questlove" Thompson, producer J Dilla, singer-songwriter Erykah Badu, trumpeter Roy Hargrove, keyboardist James Poyser, singer Bilal, bassist Pino Palladino, rapper-producers Q-Tip and Mos Def, and rappers Talib Kweli and Common.[4] Prior to its formation, Q-Tip, Common, Mos Def, and Talib Kweli were members of the Native Tongues collective", ) de premier is rajta van featek: method man, redman akinek common like water lemeze bejott akkor ez is fog tetszeni.egy idoben keszult.
|
2021.12.30. 21:31 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Boo-Yaa T.R.I.B.E. – Metally Disturbed . Valami brutálisan erős, lendületes, feszes EP. Főleg így reggel leszakítja az ember fejét ha hallgatja. Judgement night örökség 100%ban!
|
2022.01.04. 09:32 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
The Game: Doctor's Advocate . Nagyon jól öregedett lemez ez, ma is élvezhető, sőt sokkal inkább tudom szeretni, mint mikor kijött. Sosem voltam oda érte, a slágerei megvoltak, tetszettek is mindig, de ennyi. A lemezei valahogy nekem összességében nem jöttek be, vagy túl sok sokféle volt, vagy szimplán hiányzott valami. Ez volt mindig is a kedvenc lemezem, de ez is egy max közepes anyag volt egy gigamegaslágerrel nótával (lets ride) egy másik nagyon jóval (one blood) a westocast nagytrióval (a california vacation) és a többi olyan nem rosszak, de... számok. Ma azonban, most azonban azt kell mondjam, hogy egyben van a lemez, hiába a sok producer mégsem hangzik válogatásnak, egységes lett és nem érződik dre hiánya egyáltalán számomra. Hogy nincs benne 50 cent az előny, sok benne a ténylegesen szóló nem zavaró és nem sok a feat (azok is főleg refrének, nem verzék). Lehet jobban utána fogok nézni, és bepórálom más lemezeit is ezek után újra.
|
2022.01.05. 13:26 |
|
 |
rapguruz88
|
doggfather írta: The Game: Doctor's Advocate . Nagyon jól öregedett lemez ez, ma is élvezhető, sőt sokkal inkább tudom szeretni, mint mikor kijött. Sosem voltam oda érte, a slágerei megvoltak, tetszettek is mindig, de ennyi. A lemezei valahogy nekem összességében nem jöttek be, vagy túl sok sokféle volt, vagy szimplán hiányzott valami. Ez volt mindig is a kedvenc lemezem, de ez is egy max közepes anyag volt egy gigamegaslágerrel nótával (lets ride) egy másik nagyon jóval (one blood) a westocast nagytrióval (a california vacation) és a többi olyan nem rosszak, de... számok. Ma azonban, most azonban azt kell mondjam, hogy egyben van a lemez, hiába a sok producer mégsem hangzik válogatásnak, egységes lett és nem érződik dre hiánya egyáltalán számomra. Hogy nincs benne 50 cent az előny, sok benne a ténylegesen szóló nem zavaró és nem sok a feat (azok is főleg refrének, nem verzék). Lehet jobban utána fogok nézni, és bepórálom más lemezeit is ezek után újra. Nekem a The Game The Documentary a kedvenc lemezeim között van, elkepesztoen szeretem, bármikor meghallgatom ujra
|
2022.01.05. 13:40 |
|
 |
doggfather
|
újra fogom hallgatni azt is, meg az LAX-et is még mindenképpen.
|
2022.01.05. 14:01 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: The Game: Doctor's Advocate . Nagyon jól öregedett lemez ez, ma is élvezhető, sőt sokkal inkább tudom szeretni, mint mikor kijött. Sosem voltam oda érte, a slágerei megvoltak, tetszettek is mindig, de ennyi. A lemezei valahogy nekem összességében nem jöttek be, vagy túl sok sokféle volt, vagy szimplán hiányzott valami. Ez volt mindig is a kedvenc lemezem, de ez is egy max közepes anyag volt egy gigamegaslágerrel nótával (lets ride) egy másik nagyon jóval (one blood) a westocast nagytrióval (a california vacation) és a többi olyan nem rosszak, de... számok. Ma azonban, most azonban azt kell mondjam, hogy egyben van a lemez, hiába a sok producer mégsem hangzik válogatásnak, egységes lett és nem érződik dre hiánya egyáltalán számomra. Hogy nincs benne 50 cent az előny, sok benne a ténylegesen szóló nem zavaró és nem sok a feat (azok is főleg refrének, nem verzék). Lehet jobban utána fogok nézni, és bepórálom más lemezeit is ezek után újra. Épp nemrég gondoltam rá én is, hogy újra kéne hallgatni ezt a lemezt, mert nagyon rég hallottam utoljára, biztos több, mint 10 éve. Pedig nekem mindig is tetszett. Nem annyira, mint a The Documentary, amiről én is hasonlóan vélekedem, mint rapguruz, de a Doctor's Advocate a második legjobb The Game lemez szerintem. Nem csak az általad felsorolt számok miatt (amik közül szerintem a One Blood az album gyengébb dalai között van), hanem vannak még nagyon jók rajta. A kezdés pl. brutál az első két számmal (Lookin' at You, és utána az egyik kedvenc DJ Khalil beatemre a Da Shit), de a Too Much is egy nagyon jó kis Scott Storch zene Nate Dogg refrénnel, a címadó dal is nagyon jól össze van rakva, amiben Busta Rhymes támogatja a részeg Game-et.  One Night, Ol' English is frankó kis nóták. Szóval alultértékelt a Doctor's Advocate szerintem. Egyébként The Game pályájának az eleje egy lefelé mutató ívet írt le szerintem: nagyon magasra indult a The Documentary-val, annál valamivel gyengébb lett a Doctor's Advocate, és annál is gyengébb az LAX. De sokatmondó, hogy még az LAX is egy jó lemez! 
|
2022.01.05. 22:52 |
|
 |
|