Hip-hoppal kapcsolatos online sorozatok
Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Hip-hoppal kapcsolatos online sorozatok
Na, ez nem hangzik rosszul, köszi a véleményeket! Meg fogom majd nézni, ha lesz rá időm.
|
2021.12.01. 20:44 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Most nézem a Hip Hop Evolution sorozatot. 1, 3 évadon túl vagyok (2-es még kimaradt). Teljesen jó összefoglalója a nagy képnek. Az első 4 rész a kezdetek, ott is megemlít minden kötelezőt, akitől távol áll a hip-hop, annak is jó betekintő az egész kultúrába. Nagyon jól felépítve a részek egymásra. Jó volt nézni. A 3. évad: Első 2 rész 2Pac - Biggie (nekem már kicsit unalmas) + Puffy, Jay-Z, shining suits era... , majd a harmadik rész az Underground térnyerése. Nagyon erős kontraszt az első 2 részhez képest. Itt is lehetne vitatkozni, hogy mi kerülhetett volna még bele, de a műsoridőhöz képest teljesen jól megoldottak mindent, NY, LA, Detroit... Jó sorozat. Ajánlom mindenkinek, akinek még eddig kimaradt.
|
2021.12.23. 08:25 |
|
 |
YoungLife
|
dub7 írta: Most nézem a Hip Hop Evolution sorozatot. 1, 3 évadon túl vagyok (2-es még kimaradt). Teljesen jó összefoglalója a nagy képnek. Az első 4 rész a kezdetek, ott is megemlít minden kötelezőt, akitől távol áll a hip-hop, annak is jó betekintő az egész kultúrába. Nagyon jól felépítve a részek egymásra. Jó volt nézni. A 3. évad: Első 2 rész 2Pac - Biggie (nekem már kicsit unalmas) + Puffy, Jay-Z, shining suits era... , majd a harmadik rész az Underground térnyerése. Nagyon erős kontraszt az első 2 részhez képest. Itt is lehetne vitatkozni, hogy mi kerülhetett volna még bele, de a műsoridőhöz képest teljesen jól megoldottak mindent, NY, LA, Detroit... Jó sorozat. Ajánlom mindenkinek, akinek még eddig kimaradt. Sajnos idő hiányában még csak pár részt sikerült megtekinteni, de azoknak minden percét imádtam. A többi epizód pótlása folyamatban van. Az ünnepek alkalmával talán végre sor kerül az elmaradásomra. Mikor még kijöttek az évadok, behúztam mindet. Valóban nagyon jó kis sorozat, tetszik, hogy minden szegletét próbálják a kultúrának reprezentálni.
|
2021.12.23. 11:05 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Nekem is ugyanígy volt. 1-2 hónapja már itt vannak a gépemen, most jutott rá időm. Jó egyébként sorba nézni, tényleg jól fel vannak építve az évadok. (A 2. évad nekem azért maradt ki, mert konvertálásnál eltűnt a hang, lehet, hogy valami védelem vagy csak valami új kódolás...) És tényleg az a nagy pozitívuma, hogy törekszik a teljességre.
|
2021.12.23. 12:24 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
csak megnézek már 1-2 részt én is...
|
2021.12.23. 14:05 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Nagyon jókat hallottam én is a sorozatról másoktól is. Meg kéne nézni, csak tudnám, mikor... Az ünnepek alatt ebben az egy hétben annyi mindent kéne pótolni, hogy már nem hiszem, hogy belefér. 
|
2021.12.24. 15:31 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Végére értem. Teljesen rendben van, tényleg igyekszik teljes képet mutatni. Negatívum: a Cypress Hillről gyakorlatilag semmi.
|
2021.12.29. 19:18 |
|
 |
rapguruz88
|
Közelgő Netflixes Kanye West sorozat https://youtu.be/i-e_YPO-RYc
|
2022.01.10. 19:37 |
|
 |
Yodaragorn
|
Ezt komolyan 21 éve forgatják...?  Én nem tudtam, hogy Kanye-nek van egy ilyen monumentális projektje saját magáról, de ha ez igaz, akkor megint csak zseniális dobás lehet tőle. Nagyon kíváncsian várom!
|
2022.01.10. 21:23 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Ezt komolyan 21 éve forgatják...?  Én nem tudtam, hogy Kanye-nek van egy ilyen monumentális projektje saját magáról, de ha ez igaz, akkor megint csak zseniális dobás lehet tőle. Nagyon kíváncsian várom! amugy is zseni a csavo. a kweli a konyveben emlitette, hogy sokaig csak producerkent neztek kanyera es nem akart senki sem adni neki "reppes" szerzodest, pedig kweli allitasa szerint az elso 2-3 lemeze mar reg megvolt neki fejben, Kweli volt az elso aki reppes turnere vitte magaval ahol west baratunk neha csak ugy megjelent a szinpadn es atvette az iranyitast.
|
2022.01.15. 11:08 |
|
 |
rapguruz88
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Ezt komolyan 21 éve forgatják...?  Én nem tudtam, hogy Kanye-nek van egy ilyen monumentális projektje saját magáról, de ha ez igaz, akkor megint csak zseniális dobás lehet tőle. Nagyon kíváncsian várom! amugy is zseni a csavo. a kweli a konyveben emlitette, hogy sokaig csak producerkent neztek kanyera es nem akart senki sem adni neki "reppes" szerzodest, pedig kweli allitasa szerint az elso 2-3 lemeze mar reg megvolt neki fejben, Kweli volt az elso aki reppes turnere vitte magaval ahol west baratunk neha csak ugy megjelent a szinpadn es atvette az iranyitast. Megneztem az első részt (elvileg 3lesz) Srácok, ezt látni kell!!! Igen, sosem látott felvételek, a kamerás srác érezte, tudta hogy érdemes videozni Kanyet, nehéz volt az útja az első szerzodeseig Kanyenek.. Sokminden elhangzik benne, de ami számomra a legszembetunobb az az, hogy mennyivel boldogabb, más volt, mint manapság.. Nagyon szeretem Kanye Westet, de annak is ajánlom aki nem annyira.. Elérhető a Netflixen
|
2022.02.20. 19:32 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Ezt komolyan 21 éve forgatják...?  Én nem tudtam, hogy Kanye-nek van egy ilyen monumentális projektje saját magáról, de ha ez igaz, akkor megint csak zseniális dobás lehet tőle. Nagyon kíváncsian várom! amugy is zseni a csavo. a kweli a konyveben emlitette, hogy sokaig csak producerkent neztek kanyera es nem akart senki sem adni neki "reppes" szerzodest, pedig kweli allitasa szerint az elso 2-3 lemeze mar reg megvolt neki fejben, Kweli volt az elso aki reppes turnere vitte magaval ahol west baratunk neha csak ugy megjelent a szinpadn es atvette az iranyitast. Megneztem az első részt (elvileg 3lesz) Srácok, ezt látni kell!!! Igen, sosem látott felvételek, a kamerás srác érezte, tudta hogy érdemes videozni Kanyet, nehéz volt az útja az első szerzodeseig Kanyenek.. Sokminden elhangzik benne, de ami számomra a legszembetunobb az az, hogy mennyivel boldogabb, más volt, mint manapság.. Nagyon szeretem Kanye Westet, de annak is ajánlom aki nem annyira.. Elérhető a Netflixen Köszi a véleményt, mindenképp megnézem majd!
|
2022.02.21. 22:07 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
crooked vendége volt joell ortiz: https://www.youtube.com/watch?v=YP-xZRV9_aQa legdurvább infó az volt számomra, hogy joellnek UNOKÁJA van! 
|
2022.04.08. 09:40 |
|
 |
Yodaragorn
|
Azt hiszem, az új lemezen is volt egy sora erről, én is hasonlóan meglepődtem, mikor hallottam. 
|
2022.04.08. 15:04 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Nagypapa korosztály vagyok 
|
2022.04.08. 17:41 |
|