Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15419 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: West Coast Muzsika
|
2021.12.27. 22:11 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Köszi! Ez az animált lyric video néhol kicsit béna, de a nóta frankó.
|
2021.12.28. 12:53 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Srácok, elvileg felkerült a streaming platformokra Dr. Dre The Contract EP-je. Igaz, Spotify-on nem Dr. Dre csatornáján hallható, hanem a GTA-én, szóval számomra továbbra sem egyértelmű, hogy tekinthetjük-e ezt hivatalos Dr. Dre EP-nek.
A kérdésem az, hogy aki hallgatta Spotin, Apple Music-on vagy más streaming platformon, mi a tapasztalata: jobban szól, mint az eddigi legjobb minőségű verzió, amit hallottunk, vagy nincs már érdemi hozzáadott értéke hangzásban?
|
2021.12.30. 19:09 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15419 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Yodaragorn írta: A kérdésem az, hogy aki hallgatta Spotin, Apple Music-on vagy más streaming platformon, mi a tapasztalata: jobban szól, mint az eddigi legjobb minőségű verzió, amit hallottunk, vagy nincs már érdemi hozzáadott értéke hangzásban? Sajnos nincs. Legalábbis én nem hallom... Dr. Dre: The Contract EP . GTA egy akkora kultjáték, hogy még én is ismerem, aki nem játszott semmivel kb a mortal kombat 4 óta... Na ők most rávették a jó Doktort, hogy csináljon hozzá zenét, és egy 6 számos EP-t adtak kibelőle. Olyan is lett... Mintha kidolgozatlan lenne, nem kapott volna rendes masteringet (ezzel sajnos tipikus 2021-es westcoast lemez), a fele mintha szimpla snippet lenne. Promónak jó, az egész alatt azt éreztem, hogy ez csak egy "trailer", egy reklám, hogy na majd jön a lemez, lassan tényleg csinálunk valamit... Remélem ennél jobb lesz mindenesetre... (ezt hallgattam egyébként) https://open.spotify.com/album/1qu1ddNh ... RYl0A&nd=1
|
2021.12.31. 11:20 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: Yodaragorn írta: A kérdésem az, hogy aki hallgatta Spotin, Apple Music-on vagy más streaming platformon, mi a tapasztalata: jobban szól, mint az eddigi legjobb minőségű verzió, amit hallottunk, vagy nincs már érdemi hozzáadott értéke hangzásban? Sajnos nincs. Legalábbis én nem hallom... Dr. Dre: The Contract EP . GTA egy akkora kultjáték, hogy még én is ismerem, aki nem játszott semmivel kb a mortal kombat 4 óta... Na ők most rávették a jó Doktort, hogy csináljon hozzá zenét, és egy 6 számos EP-t adtak kibelőle. Olyan is lett... Mintha kidolgozatlan lenne, nem kapott volna rendes masteringet (ezzel sajnos tipikus 2021-es westcoast lemez), a fele mintha szimpla snippet lenne. Promónak jó, az egész alatt azt éreztem, hogy ez csak egy "trailer", egy reklám, hogy na majd jön a lemez, lassan tényleg csinálunk valamit... Remélem ennél jobb lesz mindenesetre... (ezt hallgattam egyébként) https://open.spotify.com/album/1qu1ddNh ... RYl0A&nd=1Köszi, hogy megírtad, ezek szerint a standard véleményt osztod te is. Amivel egyébként nagyjából én is egyetértek, de nekem így is tetszett - főleg az Eta és a Falling Up. Kíváncsi lennék, hogy mennyire volt ez tudatos Dre részéről. Mármint nehéz elhinni róla, hogy ő engedi, hogy rendes master nélkül kikerüljenek a számai, hiszen köztudottan háklis a hangzásra. Lehet, hogy ő egyszerűen eladta a Rockstar Games-nek a dalokat, ők meg lebutították a mastert, mert hogy a játék sztorija szerint ezek a dalok csak demók... Vagy ez Dre jóváhagyásával történhetett így? Nem tudom... Mindenesetre gyanús, hogy nem Dre profilja alatt fut Spotify-on az EP.
|
2021.12.31. 20:08 |
|
 |
Yodaragorn
|
Időközben lekerült a Dr. Dre EP a streaming platformokról. Nagyon úgy tűnik, hogy egy rajongó töltötte fel a számunkra is elérhető fájlokat, és elég jól álcázta ahhoz, hogy hivatalosnak tűnjön. Szép teljesítmény tőle, Apple Music-on már 2. helyezett volt a hip-hop charton azt hiszem, a Nas - Magic mögött. 
|
2022.01.02. 17:21 |
|
 |
doggfather
|
2 régi motoros új videója: J-Dee - "Put It All Together" ft Tha Chill https://www.youtube.com/watch?v=_yk53OUdEgcE-A-SKI - Legendary Ft. Aktual https://www.youtube.com/watch?v=6HXEjeJcEfI
|
2022.01.03. 15:10 |
|
 |
Yodaragorn
|
Az E-A-Ski frankó lett: kicsit újszerűbb a beat a klasszikus E-A-Ski ütemekhez képest, de a vibe és a dallamvilág ugyanaz, ez így nagyon jó kombináció. A J-Dee & The Chill nóta se rossz, de most már kezd kicsit uncsi lenni, hogy The Game után ők is 2Pac Picture Me Rollin'-jának a mintáját használták fel: nem igaz, hogy nem tudnak valami mást találni. 
|
2022.01.03. 15:20 |
|
 |
Yodaragorn
|
MC Eiht - Double That (feat. Kurupt)https://www.youtube.com/watch?v=hWm8dC5 ... Eiht-TopicAzt írja, hogy a "Revolution in Progress" albumról. Ez gondolom, valami készülő MC Eiht album lehet. Nem rossz nóta, de semmi extra: MC Eiht pontosan ugyanazt hozza, mint az utóbbi években, se többet, se kevesebbet. Kurupt-nak pedig nincs nagy szerepe a dalban.
|
2022.01.07. 21:17 |
|
 |
YoungLife
|
Yodaragorn írta: MC Eiht - Double That (feat. Kurupt)https://www.youtube.com/watch?v=hWm8dC5 ... Eiht-TopicAzt írja, hogy a "Revolution in Progress" albumról. Ez gondolom, valami készülő MC Eiht album lehet. Nem rossz nóta, de semmi extra: MC Eiht pontosan ugyanazt hozza, mint az utóbbi években, se többet, se kevesebbet. Kurupt-nak pedig nincs nagy szerepe a dalban. https://mirrorace.org/m/1Kpfh
|
2022.01.14. 12:01 |
|
 |
YoungLife
|
|
2022.01.14. 12:02 |
|
 |
doggfather
|
hoppá!
van olyan, hogy új ras kass?!
|
2022.01.14. 19:47 |
|
 |
Yodaragorn
|
Én se tudtam róla, de köszönöm szépen!  YoungLife, amit az MC Eiht-hez linkeltél, azt is köszi, de az csak a single önmagában, amit YouTube-ról linkeltem. Az album még nem jelent meg tudtommal.
|
2022.01.14. 21:15 |
|
 |
Reggie
|
 Xzibit kirakott egy kisvideot, amiben Dre-t páncélba öltözve festegetik, közben szól az oninózus idézet, meg utána volt ez a kép...Örülünk Vincent? 
|
2022.01.16. 10:44 |
|
 |
Yodaragorn
|
Azóta törölte Xzibit a postot... Franc tudja, hogy ez mit jelent.  A kép állítólag egy kiállításra készült, aminek az a témája, hogy Interscope előadók inspirálnak képzőművészeket különböző műalkotásokra. Albumborítónak fura lenne szerintem, mindenesetre bízzunk a legjobbakban.  Más: The Game is úgy néz ki, hogy új albummal jelentkezik hamarosan, tartott egy album listening partyt: https://www.youtube.com/watch?v=agTD6kY ... Music4LifeAz a néhány szám, ami hallatszik a videoban, szerintem eléggé ígéretes.
|
2022.01.16. 21:43 |
|
 |
|