Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: West Coast Muzsika
Bár a 1st Generationt még nem hallottam (biztos, hogy hivatalos cucc...?), de ezt végre igen az egyik tagtól:
Tha Chill - Elephant
Ez egy nagyon jó kis westcoast album lett. Persze nem világmegváltó, ez is a hozzám hasonló westcoast rajongóknak ajánlható elsősorban, akik bármilyen mennyiségben szívesen fogyasztják ezt a stílust. Újat nem mutat, de a régit nagyon magas színvonalon hozza. Beleértve a CMW albumokat és a Chill szólókat is, szerintem az utóbbi néhány évben ez Tha Chill legjobb anyaga. Az első két szám (The Purge, They Don't Bang) erős kezdés, a feat-ek közül Kokane ül a legjobban szerintem (Twist Wit Me, Under Pressure), az Elephant, mint címadó dal pedig különleges zárószám ezzel az elefánttrombitálás-szerű dallammal.
|
2022.04.30. 20:01 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15419 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
MC Eiht – Revolution in Progress . Pontosan olyan, mint a korábbi lemezei, ami újdonság, hogy nem egy hosszú, vagy pláne dupla album, hanem egy EP és minimál 1 db közreműködővel. Eiht reménytelenül beleragadt a 90es évekbe nem tud, vagy nem akar megújulni ugyanazt a tiszta westcoast gangsta zenét tolja, mint akkor. Ez nem baj, nekem aki kedveli, gyűjti őt még tetszik is, de az elvakult rajongókon túl nem fog tudni nyitni sose. Ehhez kapcsolódik,hogy kifejezetten idegesít mára a majd minden számban elhangzó "blue stamp official" önreklám. Minek? Kinek? Nem kell magát bemutatnia, nincs kinek építenie a brandet céget, ismeri őt már mindenki aki akarta így csak fölös kiabálás ez a duma.
|
2022.05.02. 11:20 |
|
 |
rapguruz88
|
doggfather írta: MC Eiht – Revolution in Progress . Pontosan olyan, mint a korábbi lemezei, ami újdonság, hogy nem egy hosszú, vagy pláne dupla album, hanem egy EP és minimál 1 db közreműködővel. Eiht reménytelenül beleragadt a 90es évekbe nem tud, vagy nem akar megújulni ugyanazt a tiszta westcoast gangsta zenét tolja, mint akkor. Ez nem baj, nekem aki kedveli, gyűjti őt még tetszik is, de az elvakult rajongókon túl nem fog tudni nyitni sose. Ehhez kapcsolódik,hogy kifejezetten idegesít mára a majd minden számban elhangzó "blue stamp official" önreklám. Minek? Kinek? Nem kell magát bemutatnia, nincs kinek építenie a brandet céget, ismeri őt már mindenki aki akarta így csak fölös kiabálás ez a duma. Ehhez kapcsolódik,hogy kifejezetten idegesít mára a majd minden számban elhangzó "blue stamp official" önreklám. Minek? Kinek? Nem kell magát bemutatnia, nincs kinek építenie a brandet céget, ismeri őt már mindenki aki akarta így csak fölös kiabálás ez a duma.[/quote] Jajj ezt nagyon jól megfogalmaztad, köszönom szépen teljesen egyetértek 
|
2022.05.02. 13:55 |
|
 |
YoungLife
|
rapguruz88 írta: doggfather írta: MC Eiht – Revolution in Progress . Pontosan olyan, mint a korábbi lemezei, ami újdonság, hogy nem egy hosszú, vagy pláne dupla album, hanem egy EP és minimál 1 db közreműködővel. Eiht reménytelenül beleragadt a 90es évekbe nem tud, vagy nem akar megújulni ugyanazt a tiszta westcoast gangsta zenét tolja, mint akkor. Ez nem baj, nekem aki kedveli, gyűjti őt még tetszik is, de az elvakult rajongókon túl nem fog tudni nyitni sose. Ehhez kapcsolódik,hogy kifejezetten idegesít mára a majd minden számban elhangzó "blue stamp official" önreklám. Minek? Kinek? Nem kell magát bemutatnia, nincs kinek építenie a brandet céget, ismeri őt már mindenki aki akarta így csak fölös kiabálás ez a duma. Ehhez kapcsolódik,hogy kifejezetten idegesít mára a majd minden számban elhangzó "blue stamp official" önreklám. Minek? Kinek? Nem kell magát bemutatnia, nincs kinek építenie a brandet céget, ismeri őt már mindenki aki akarta így csak fölös kiabálás ez a duma. Idézet: Jajj ezt nagyon jól megfogalmaztad, köszönom szépen teljesen egyetértek  Geeeeah!!! 
|
2022.05.02. 22:21 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15419 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
a geah az más. az amolyan védjegye kb day 1 óta. de ez?
|
2022.05.03. 11:56 |
|
 |
rapguruz88
|
Minőségi cucc, jó lesz az album is, csak jönne mar Westside Boogie STUCK VIDEO https://youtu.be/-k3--5vljPE
|
2022.05.06. 12:37 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Itt van hozzá klip is: https://www.youtube.com/watch?v=T-wfIru ... BoogieVEVOValóban jó régóta húzódik ez az album. Pedig egyszer mintha arról lett volna szó, hogy Eminem zöld utat adott neki, aztán mégse jelent meg... A Shady Records-nál van még ő egyáltalán? Maga a szám korrekt, de hallottam már tőle jobbakat.
|
2022.05.06. 21:28 |
|
 |
nezezon
|
Igen meg ott van. 
|
2022.05.07. 09:30 |
|
 |
Yodaragorn
|
nezezon írta: Igen meg ott van.  Akkor igazán kiadhatnák azt a lemezt...
|
2022.05.07. 19:50 |
|
 |
nezezon
|
Hat...itt mar elo lehet rendelni. 
|
2022.05.08. 11:29 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: nezezon írta: Igen meg ott van.  Akkor igazán kiadhatnák azt a lemezt... Pont azért nem jön mert még ott van..., 
|
2022.05.08. 19:29 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: nezezon írta: Igen meg ott van.  Akkor igazán kiadhatnák azt a lemezt... Pont azért nem jön mert még ott van...,  Na ez az... 
|
2022.05.08. 19:42 |
|
 |
doggfather
|
J-Dee (of Da Lench Mob) - J-Dee’s Revenge Vol 1. . Ez az EP is tiszta 90es évek. Sima alap gengszterrap nulla innováció, semmi 2022 sincs benne, de nem is kell. Aki szereti a stílust azt a korszakot (nekem a #1 volt, lesz mindig is) annak fog tetszeni, másoknak nem biztos. Ahhoz képest azonban, hogy milyen régen hallottunk bármit is felőle rövid az anyag, illete nagyon sok a feat. 1 szóló nóta, és 10 közreműködő a 6 számos, 30 perces EP-n. Csak azért jött be sokkal jobban, mint az Mc Eiht lemez, mert J-Deet nem hallottam, hallottuk vagy 20 éve igazából. Ha kiad még 1-2 részt ehhez a "sorozathoz" lehet nem fog már ennyire bejönni ez a nagy Revansa...
|
2022.05.09. 14:16 |
|
 |
Yodaragorn
|
MC Ren Reveals Tracklist For “Osiris” EP Featuring Kurupt, J-Dee, Cold 187um, Jayo Felony, Ras Kass & Tha Chill https://chadkiser.com/2022/05/23/mc-ren ... tha-chill/Na, végre jön új MC Ren cucc!  Producer a teljes albumon Tha Chill. Jobban örültem volna E-A-Ski-nek: egy időben szó volt róla, hogy csinál Ren egy teljes lemezt E-A-Ski-vel. Abból nem lett semmi, pedig Ski szerintem jobb producer Tha Chill-nél. De így is várós!
|
2022.05.24. 18:00 |
|
 |
doggfather
|
igen, én is így emlékszem, hogy e-a-skiről volt szó eredetileg.
|
2022.05.24. 22:24 |
|
 |
|