doggfather írta:
ennyit a hatalmas beefről ami elvileg van közöttük...
Már a Superbowl előtte lenyilatkozták, hogy azt megbeszélték egymás közt, és békesség van.

Fura is lett volna egy színpadon állni a Superbowlon úgy, hogy beefben vannak.
Tényleg nem okoz csalódást a nóta! Stílusában a Music to Be Murdered by vonalára emlékeztet abból a szempontból, hogy a zenében ott van a régi klasszik Eminem hangzás, de modernizált köntösben, újvonalasabb ütemmel. Ez nagyon tetszik, és Eminem szövege is. Snoop viszont szerintem kicsit kilóg: ez a zene nem az ő stílusa, és ez a reppelési stílus is furán hat tőle, de lehet, hogy csak szokni kell. Nem lennék meglepve, ha Eminem írta volna Snoop szövegét is, ugyanis én nem nézem ki Snoop-ból, hogy ilyet tud írni. De ha mégis ő írta, akkor maximális tiszteletem neki!
Viszont ez elvileg nem ez a nóta, amit a Mount Westmore lemezre ígértek. Egyrészt nyilván nincs benne Cube, E40 és Too Short, másrészt pedig Eminem instán #curtaincall2 hashtaggel postolta, amiből azt gyanítom, hogy jön a Curtain Call 2 Eminem album. Lehet, hogy egy újabb best of a 2009-es visszatérése óta megjelent cuccaiból néhány új dallal megspékelve?