Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.08.02. 20:02

Hozzászólás a témához  [ 2704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 181  Következő
 Hazai előadók zenéi. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Hazai előadók zenéi.
https://www.youtube.com/watch?v=j-sGXqghcRA
Dipa - Kenyér

2022.06.13. 23:06

Zoli, MP írta:
https://www.youtube.com/watch?v=j-sGXqghcRA
Dipa - Kenyér

Épp akartam én is linkelni, nagyon jó lett!

Aki hiányolja a magyar hip-hopból (Funktasztikuson kívül) a kormánykritikus, társadalomkritikus rapet, annak itt van, tessék! :) Nem emlékszem, hogy a DSP korábban ennyire belement volna a politikába. (Persze ennél is lehetne jobban, de már ez a szint se jellemző általában a hazai rapperekre.)

2022.06.14. 17:41

Benski volt a Podkasko-ban:
https://www.youtube.com/watch?v=rd910nnYSpk

Ez megint kiváló lett, Benski-vel mindig jó beszélgetések születnek. Tök jó, ahogy az elején kifejti, hogy miért érezte úgy, hogy a Patkányz lemezen vissza kell térnie.

2022.06.21. 22:30

Yodaragorn írta:

Ez megint kiváló lett, Benski-vel mindig jó beszélgetések születnek. Tök jó, ahogy az elején kifejti, hogy miért érezte úgy, hogy a Patkányz lemezen vissza kell térnie.

csipem benski kormondatatit.
jo anyag lett ez is.
patkanyz ertem, de en pl nem szeretnem hogy ez is ismert legyen mint rap, mert akkor ott tartunk, hogy zolee, ac, bsw, patkanyz pedig kozte annyi mas van.

fankas interju meg, jo volt h megismertuk a masik oldalt.a night child szeteses nalam kicsit fura meg igy is, de ertem h az akkori ertekrendbe nem fert bele neki egy siska style, de nekem is annyi haverom es baratom van akikkel nem egyezzunk, de ennyi. semmi konfliktus nincs ebbol.

2022.06.23. 21:49

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:

jo anyag lett ez is.
patkanyz ertem, de en pl nem szeretnem hogy ez is ismert legyen mint rap, mert akkor ott tartunk, hogy zolee, ac, bsw, patkanyz pedig kozte annyi mas van.

fankas interju meg, jo volt h megismertuk a masik oldalt.a night child szeteses nalam kicsit fura meg igy is, de ertem h az akkori ertekrendbe nem fert bele neki egy siska style, de nekem is annyi haverom es baratom van akikkel nem egyezzunk, de ennyi. semmi konfliktus nincs ebbol.

Ha nem változtat drasztikusan a stílusán a Patkányz, akkor szerintem sose lesznek olyan ismertek, mint az AC meg a BSW, ettől én nem tartanék. :) Ebben a stílusban van egy plafon, amit el lehet érni, ez nagyjából ott van szerintem, ahol a Slow Village és a Mulató Aztékok tart, de lehet, hogy lejjebb, mert a Patkányz azért nyersebb. Ha ennél népszerűbbek szeretnének lenni, akkor popularizálódniuk kell valamilyen mértékben, de szerintem ők nem olyanok, akik hajlandók ezt meglépni. :)

Fanka: ő és Siska túl erős személyiségek, ezért nem fértek meg egymás mellett szerintem. Te vagy én kompromisszumkészebbek, megértőbbek vagyunk, ezért el tudunk lenni olyanokkal is, akikkel sok mindenben nem egyezünk. Ők erre nem voltak képesek. Legalábbis akkor. Ma már mindketten érettebbek, ezért simán lehet, hogy a mai Siska és Fanka közt már nem kerekedne akkora balhé. Nem biztos, hogy barátok tudnának maradni, de talán jobban megértenék egymást.

2022.06.24. 15:22

Pogány Induló - Gettó Csirke (Official Music Video)
https://www.youtube.com/watch?v=WpfkShM ... ndul%C3%B3

Nem ismertem eddig ezt a srácot, de baromi jól nyomja, érdemes meghallgatni! 3,14 jutott róla eszembe abból a szempontból, hogy egy újabb fiatal, akik a klasszik boombapet nyomja.

Ránézésre nem tűnik többnek 18-nál a srác, de olyan flowja van, mintha 35 lenne. :o

2022.06.24. 15:49

Yodaragorn írta:

Nem ismertem eddig ezt a srácot, de baromi jól nyomja, érdemes meghallgatni! 3,14 jutott róla eszembe abból a szempontból, hogy egy újabb fiatal, akik a klasszik boombapet nyomja.

Ránézésre nem tűnik többnek 18-nál a srác, de olyan flowja van, mintha 35 lenne. :o

Nekem is kidobta, láttam hogy felkapott...Miután megnéztem nem hittem el hogy ez felkapott zene lett... Nekem nagyon nem jön be, se a zene se a szöveg se a klip... Amiről vakerál, sajnos nem nézem ki belőle, és lehet még 18 sincs de már szájában a "cigi" és büszkén pózol vele.. A szekrénybe egy zacskó pénz :D
Lehet ha nem nézem meg a klipet csak a zenét hallgatom, úgy másabb lenne, mert a hangja viszont idősebbnek tűnik...

2022.06.24. 16:19

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:

jo anyag lett ez is.

Ha nem változtat drasztikusan a stílusán a Patkányz, akkor szerintem sose lesznek olyan ismertek, mint az AC meg a BSW, ettől én nem tartanék. :) Ebben a stílusban van egy plafon, amit el lehet érni, ez nagyjából ott van szerintem, ahol a Slow Village és a Mulató Aztékok tart, de lehet, hogy lejjebb, mert a Patkányz azért nyersebb. Ha ennél népszerűbbek szeretnének lenni, akkor popularizálódniuk kell valamilyen mértékben, de szerintem ők nem olyanok, akik hajlandók ezt meglépni. :)

Fanka: ő és Siska túl erős személyiségek, ezért nem fértek meg egymás mellett szerintem. Te vagy én kompromisszumkészebbek, megértőbbek vagyunk, ezért el tudunk lenni olyanokkal is, akikkel sok mindenben nem egyezünk. Ők erre nem voltak képesek. Legalábbis akkor. Ma már mindketten érettebbek, ezért simán lehet, hogy a mai Siska és Fanka közt már nem kerekedne akkora balhé. Nem biztos, hogy barátok tudnának maradni, de talán jobban megértenék egymást.

csipem az ilyen reppet, de ez az attitud/stilus nagyon messze all tolem, de ezt irtam mar vhol itt.

2022.06.24. 19:53

Dogg-Pound írta:
Yodaragorn írta:

Nekem is kidobta, láttam hogy felkapott...Miután megnéztem nem hittem el hogy ez felkapott zene lett... Nekem nagyon nem jön be, se a zene se a szöveg se a klip... Amiről vakerál, sajnos nem nézem ki belőle, és lehet még 18 sincs de már szájában a "cigi" és büszkén pózol vele.. A szekrénybe egy zacskó pénz :D
Lehet ha nem nézem meg a klipet csak a zenét hallgatom, úgy másabb lenne, mert a hangja viszont idősebbnek tűnik...

Félre ne érts: a srác hozzáállása, a közvetített üzenet, a szöveg tartalma nagyon nincs rendben szerintem se - főleg egy ilyen fiatal sráctól. De ezek a dolgok olyan sok rappernél nincsenek rendben, hogy az évek alatt kialakult bennem egy reflex, hogy elvonatkoztassak ezektől, és azokra a részletekre koncentráljak, amik jók.
És ha csak a flowt, a technikát, a rímeket nézzük, akkor szerintem ezekből ritkán hallani ilyen színvonalat egy ennyire fiatal előadótól. Úgyhogy a tehetségére szerintem érdemes felkapni a fejünket, a hozzáállás és az üzenet pedig remélem, még alakulnak, ahogy elkezd benőni a feje lágya.

2022.06.26. 16:53

GIAJ - BOOM BAP | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
https://www.youtube.com/watch?v=WNu_CGQJKEM

Ilyeneket is tud Giaj, ha akar. A régi Essemm, Sub Bass és Hibrid scratchek nagyon jók.

2022.06.28. 11:25

Yodaragorn írta:

Ilyeneket is tud Giaj, ha akar. A régi Essemm, Sub Bass és Hibrid scratchek nagyon jók.

errol a legutolso podkasko (dj n1ce-szal) jutott eszembe mikor arrol beszeltek hogy az idosebbeknek a trap az uj es szokni kell a main generacionak, meg a boombap az uj mert ok belecsoppentek a trapbe.
ez jo pelda giaj-tol bar a cim es a szoveg sem extra, de ez igy jo.
foleg h az elozo ak26 nota milyen volt.

2022.06.28. 21:50

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:

errol a legutolso podkasko (dj n1ce-szal) jutott eszembe mikor arrol beszeltek hogy az idosebbeknek a trap az uj es szokni kell a main generacionak, meg a boombap az uj mert ok belecsoppentek a trapbe.
ez jo pelda giaj-tol bar a cim es a szoveg sem extra, de ez igy jo.
foleg h az elozo ak26 nota milyen volt.

A DJ Nice-os Podkaskot még nem hallgattam, de jó, hogy emlékeztetsz rá!
Egyébként így van, bár Giaj még a boombap generációból jön (erre utalnak a scratchek is a fenti nótában), csak ráült időközben a trap-vonatra. Viszont a hallgatói közt biztos vannak olyanok, akiknek ez az új.
Egyetértek amúgy, hogy a cím és a szöveg tartalma sablonos, de a zene, a flow és a scratchek együtt mégis megfogtak engem.

2022.06.30. 16:37

Yodaragorn írta:

Most már hallgattam majdnem végig. Jó kis beszélgetés volt ez is. Meglep, hogy azt mondja Nice, hogy mindig rossz volt a suliban, mert egy kimondottan intelligens ember benyomását kelti.
Egyszer egyébként láttam őt egy DTK Elviszlek magammal adásban, ahogy a Krisztáékat követő autóban ült, szóval onnan már sejtettem, hogy részt vesz a műsor munkálataiban, de azt nem gondoltam, hogy ő csinálja gyakorlatilag a teljes technikai megvalósítást, durva. :)

A 2006-os Defari fellépésről komoly a sztori, azt hittem Defari-ról, hogy normálisabb arc, mint amit itt előad Nice.

2022.07.04. 14:33

Yodaragorn írta:
Yodaragorn írta:

Most már hallgattam majdnem végig. Jó kis beszélgetés volt ez is. Meglep, hogy azt mondja Nice, hogy mindig rossz volt a suliban, mert egy kimondottan intelligens ember benyomását kelti.
Egyszer egyébként láttam őt egy DTK Elviszlek magammal adásban, ahogy a Krisztáékat követő autóban ült, szóval onnan már sejtettem, hogy részt vesz a műsor munkálataiban, de azt nem gondoltam, hogy ő csinálja gyakorlatilag a teljes technikai megvalósítást, durva. :)

A 2006-os Defari fellépésről komoly a sztori, azt hittem Defari-ról, hogy normálisabb arc, mint amit itt előad Nice.

Vhol ertheto h eljon fellepni es nem mukodik semmi.bosszanto lehetett.
Odairtam kommentben h ugy emlekszem h szoltak defari djnek h ne tekergessen semmit erre az elso dolga az volt h eltekergette a potikat.

2022.07.04. 15:50
Adminisztrátor

Legújabb vidám nyári slágerem

2022.07.05. 05:38
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 181  Következő