Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15419 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: West Coast Muzsika
Nekem nem tudja megmagyarázni az nftt. Nem tudja védeni ezt a szart.
|
2022.06.27. 16:13 |
|
 |
rapguruz88
|
Kendrick Lamar Saviour Glastonbury LIVE (tegnap) https://youtu.be/KRb3HDA2DyEÉrdekes :O
|
2022.06.27. 17:17 |
|
 |
kz funkadelic
|
Dazzie Dee - Baking Soda Teaser https://youtu.be/63tmlIb1EMA
2022.06.27. 21:09 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: Nekem nem tudja megmagyarázni az nftt. Nem tudja védeni ezt a szart. Nekem se, de ha hallhatjuk egyszer a lemezt, és jó lesz, akkor nem érdekel.  @rapguruz: Hú, ez megint egy nagyon színvonalas produkció Kendrick-től, köszi! Jobban tetszett így, mint csak hallgatva.
|
2022.06.28. 11:09 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15419 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
1st Generation – Rapture . Jóval a covid előtt jelentette be Kurupt, MC Eiht, Tha Chill, Gangsta, King T, Jayo Felony, hogy alakítottak egy amolyan "westcoast 90s gangsta all star supergroupot". Aztán mégis vártak vele majd 10 évet mire kijöttek egy anyaggal, az is csak egy 25 perces EP lett ami kevés, csalódás, lehúzásnak tűnik elsőre. Mégis legalább kiadtak valamit. Ha valakinek (mint nekem) ők (is) voltak a #1 a 90-es években ez a hír egyszerre volt nosztalgikusan zseniális, és reménykeltő is. A csapat ötlete kb akkor jelent meg először a neten, mikor a Diirty OGz csapat (Kurupt, Tray Deee, Tha Chill, Weazel Loc és majdnem hivatalosan Kokane a tagok) is, de ők gyorsan ki is adtak egy marha jó lemezt még 2016-ban. A line up is hasonló, így a lemezt is ahhoz hasonlítottam, és nem jött ki jól belőle ez a friss anyag. Még az jó volt, ebben a Rapture-ben senki nem tűnik éhesnek, inkább kiégett gyárimunkásnak, akik bemennek reggel blokkolni, de utálják magukat, a kollégákat az életet magát is. Egy percig nem hibáztatom őket, hogy kiadták ezt a gyenge cuccot, valamiből meg kell éljenek, ehhez értenek. Magamat szégyellem igazából, hogy mindezek ellenére bólogattam rá, élveztem, sőt ha kijönne cdn örömmel venném meg.
|
2022.07.01. 10:29 |
|
 |
rapguruz88
|
doggfather írta: 1st Generation – Rapture . Jóval a covid előtt jelentette be Kurupt, MC Eiht, Tha Chill, Gangsta, King T, Jayo Felony, hogy alakítottak egy amolyan "westcoast 90s gangsta all star supergroupot". Aztán mégis vártak vele majd 10 évet mire kijöttek egy anyaggal, az is csak egy 25 perces EP lett ami kevés, csalódás, lehúzásnak tűnik elsőre. Mégis legalább kiadtak valamit. Ha valakinek (mint nekem) ők (is) voltak a #1 a 90-es években ez a hír egyszerre volt nosztalgikusan zseniális, és reménykeltő is. A csapat ötlete kb akkor jelent meg először a neten, mikor a Diirty OGz csapat (Kurupt, Tray Deee, Tha Chill, Weazel Loc és majdnem hivatalosan Kokane a tagok) is, de ők gyorsan ki is adtak egy marha jó lemezt még 2016-ban. A line up is hasonló, így a lemezt is ahhoz hasonlítottam, és nem jött ki jól belőle ez a friss anyag. Még az jó volt, ebben a Rapture-ben senki nem tűnik éhesnek, inkább kiégett gyárimunkásnak, akik bemennek reggel blokkolni, de utálják magukat, a kollégákat az életet magát is. Egy percig nem hibáztatom őket, hogy kiadták ezt a gyenge cuccot, valamiből meg kell éljenek, ehhez értenek. Magamat szégyellem igazából, hogy mindezek ellenére bólogattam rá, élveztem, sőt ha kijönne cdn örömmel venném meg. Nekem is rettenetesen nagy csalódás volt ahogy írtam is róla pár hete, most meg már nem is emlékszem egy notara sem róla... 
|
2022.07.01. 11:27 |
|
 |
rapguruz88
|
Game album se jött ki ma, elvileg jövő héten pénteken lesz album release party Kaliforniaban
Elvileg jövő hét péntek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rapguruz88 2022.07.09. 11:35-kor.
|
2022.07.01. 17:47 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8733 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: Magamat szégyellem igazából, hogy mindezek ellenére bólogattam rá, élveztem, sőt ha kijönne cdn örömmel venném meg. Szerintem kár szégyellni magad valamiért, ami tetszik, csak tudni kell látni, hogy miért tetszik, illetve hogy objektíven szemlélve vannak negatívumai az anyagnak. És ezeket te teljesen jól látod, úgyhogy innentől kezdve semmi baj nincs vele szerintem, ha élvezed. 
|
2022.07.02. 12:48 |
|
 |
doggfather
|
Fura, hogy tha chill idei cucca annyira nem jött be. Aztán a j-deenek csinált lemeze igen. Ez ismét nem. Aztán az mc rennek csinált megint bejött. 
|
2022.07.02. 13:13 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: Fura, hogy tha chill idei cucca annyira nem jött be. Aztán a j-deenek csinált lemeze igen. Ez ismét nem. Aztán az mc rennek csinált megint bejött.  Hm.  Nekem bejött a Chill album, jobban tetszett, mint amit Rennek csinált. A 1st Generationt még nem hallottam, de pótlom majd. Más: Kanye Should Have Never Married (That B*tch) by Glasses Malone, Suga Free & LA Giantz [Music Video]https://www.youtube.com/watch?v=9zUB-zu ... ssesMaloneFigyelemfelkeltő, vicces cím, mint ahogy az egész dal és klip is vicces.  Egy kellemes westcoast partytrack.
|
2022.07.02. 14:01 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: 1st Generation – Rapture . Jóval a covid előtt jelentette be Kurupt, MC Eiht, Tha Chill, Gangsta, King T, Jayo Felony, hogy alakítottak egy amolyan "westcoast 90s gangsta all star supergroupot". Aztán mégis vártak vele majd 10 évet mire kijöttek egy anyaggal, az is csak egy 25 perces EP lett ami kevés, csalódás, lehúzásnak tűnik elsőre. Mégis legalább kiadtak valamit. Ha valakinek (mint nekem) ők (is) voltak a #1 a 90-es években ez a hír egyszerre volt nosztalgikusan zseniális, és reménykeltő is. A csapat ötlete kb akkor jelent meg először a neten, mikor a Diirty OGz csapat (Kurupt, Tray Deee, Tha Chill, Weazel Loc és majdnem hivatalosan Kokane a tagok) is, de ők gyorsan ki is adtak egy marha jó lemezt még 2016-ban. A line up is hasonló, így a lemezt is ahhoz hasonlítottam, és nem jött ki jól belőle ez a friss anyag. Még az jó volt, ebben a Rapture-ben senki nem tűnik éhesnek, inkább kiégett gyárimunkásnak, akik bemennek reggel blokkolni, de utálják magukat, a kollégákat az életet magát is. Egy percig nem hibáztatom őket, hogy kiadták ezt a gyenge cuccot, valamiből meg kell éljenek, ehhez értenek. Magamat szégyellem igazából, hogy mindezek ellenére bólogattam rá, élveztem, sőt ha kijönne cdn örömmel venném meg. Hasonlóak a benyomásaim, bár nekem kicsit jobb a véleményem az anyagról. Hozzá kell tenni, hogy az olvasott negatív vélemények miatt nagyon alacsonyan voltak az elvárásaim, így nem volt nehéz jobbat produkálni tőlük.  Én nem érzem semmivel se rosszabbnak, mint az utóbbi évek klasszik westcoast lemezeinek az átlaga. Persze jobbnak se, de nem lóg ki lefelé. Az MC-k valóban láttak már szebb időket mindannyian, de hát pontosan tudtuk róluk, hogy jelenleg ezen a szinten vannak. King T-ben reménykedtem, mert tőle elég régen hallottam újat, de sajnos ő se jobb, mint a többi. A keverés is átlag alatti már megint: ha egy kicsit jobban odafigyeltek volna rá, lényegesen élvezhetőbb anyag lenne. Ami viszont egyértelműen pozitív: van néhány kimondottan jó alapzene az EP-n. (A producer elvileg Josef Leimberg.) Különösen a Worser és a Money alapja emelkednek ki, én azokra bólogattam rendesen, úgyhogy meg tudom érteni, dogg, hogy te is így tettél.  Westcoast fanoknak szerintem nyugodtan ajánlható a cucc, persze csodákat nem szabad várni tőle.
|
2022.07.06. 15:37 |
|
 |
Yodaragorn
|
Új Butch Cassidy feat, kellemes. Lowkeezy feat. Butch Cassidy - Chillin'https://www.youtube.com/watch?v=oydBGt8 ... eezy-Topic
|
2022.07.07. 15:11 |
|
 |
doggfather
|
és tényleg az! Emitt meg egy új nóta, illetve egy frissített nóta: "Go Time" by Bishop Lamont feat. The D.O.C., B Real, Mopreme Shakur, Sick Jacken Josef Meimberg https://www.youtube.com/watch?v=qSkZO3W ... l=TheOGWCR
|
2022.07.07. 22:42 |
|
 |
Yodaragorn
|
Emlékszem halványan az eredetire, de amennyire rémlik, az nagyjából ugyanilyen volt, ugyanezekkel a feat-ekkel. Úgyhogy nem sikerült felfedeznem az újdonságot, de lehet, hogy csak újra kéne hallgatnom az eredetit. Sőt, az eredetiről azt mondták, hogy a Just Don't Die című készülő Bishop albumon lesz rajta, amiről azóta sincs semmi hír.
|
2022.07.08. 15:26 |
|
 |
Yodaragorn
|
Bossolo - Boss StatusEzt mindenképp hallgassa meg, aki szereti a westcoast hip-hopot, és még nem hallotta! Az ezredforduló környéki westcoast hangzást hozza, ami nekem a legnagyobb kedvencem, úgyhogy megvett kilóra.  És egyértelműen jobb, mint azok a klasszik westcoast lemezek, amiket MC Eiht-től, Tha Chill-től, Cold187um-től és társaiktól szokhattunk meg az utóbbi időben. Itt igényesebb a produceri munka, jó a keverés, így összességében sokkal élvezhetőbb produkciót kaptunk. Kíváncsi lennék amúgy, hogy ki volt a producer, nagyon tetszik, amit csinál. WC két számban is featel: mindig öröm őt hallani, egyik nagy kedvencem, kár, hogy így le van tűnve. A legjobb számok közt van az a kettő, amiben benne van (Bonafide, Legendary Gee Shid), plusz még a címadó-, egyben nyitószámot, a Boss Statust emelném ki, illetve a California Ghettos-t és a Keep It Gee-t. Az utóbbi 6-7 évből a legjobb klasszik westcoast album, amit hallottam, az Erotic D King Shit albuma volt. Annak a szintjét ez nem éri el, de így is felüdülés volt ilyen zenét hallani 2022-ben. Top 10-es azért nem lesz, mert ez az album a 20 évvel ezelőtti időkről szól, nem a máról. Ez egyébként nem csak a hangzásában nyilvánul meg, hanem abban is, hogy szinte minden szám tisztességes, 4 percet meghaladó terjedelemmel, klasszikus szerkezettel rendelkezik, ami ritka mostanság. De egy honorable mentiont mindenképp fog kapni év végén.
|
2022.07.10. 18:01 |
|
 |
|