Nagy az Isten állatkertje
Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Nagy az Isten állatkertje
doggfather írta: egy kis humor, nem tudtam hova tegyem, írjam. Bödőcs Londonban . Azért ment ki, hogy a magyarokat szidja, rajtu(n)k röhögjön? Hát ennél eredetibb lett volna ha az angol sztereotípiákat figurázza ki. De nem, ő simán leadta azt a sót amit itthon is bármelik falunapon. Csalódás volt. Itt néztem: https://www.youtube.com/watch?v=68orNP6FxEgJó rég láttam, mikor frissen bemutatták a Comedy Central-on, de nekem tetszett. Úgy rémlett, hogy voltak azért angol utalások benne: nyilván a műsor váza ugyanaz volt, mint itthon, de itt-ott beszúrt egy-két helyszínspecifikus megjegyzést. Illetve a TV-ben volt benne a reklámok körül jónéhány összekötő video: nem tudom, hogy azok a YouTube verzióba bekerültek-e. De azokat kint forgatták, és kimondottan angliai poénokra épültek. Pl. a Buckingham palota kapujánál kiabált be búcsúszentlászlói stílusban, hogy "Bözsi néni...! Bözsi néni!!! Hoztam a tejet!". (Nem biztos, hogy tejet mondott, lehet, hogy mást, de a poén lényege ilyesmi volt.  )
|
2021.03.19. 16:04 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
engem a címe félrevitt. sima önálló estje lett a végére, annak nem rossz, de én valami speciálisabbat vártam.
|
2021.03.19. 19:18 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: engem a címe félrevitt. sima önálló estje lett a végére, annak nem rossz, de én valami speciálisabbat vártam. Ja, igen, ez gyakorlatilag a Cefre palota című estjének a felvétele volt, talán szerencsésebb lett volna annak címezni.
|
2021.03.20. 16:26 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Bödőcs Tibor - Kolera a Vackor csoportban . Az első 10 perc (az igazság gyomrában) muppet show nem vicces, hanem mára a kővalóság, azon szívem szerint sírtam volna. Majd a fellépés első fele nagyon aktuális, de a felvételkori aktualitása, tavaly november, így mára kicsit megkopott. Jó volt, de a friss "ruszkik, haza, család" 10 perces jobban ütött a hét elején, mikor kijött. De a második fele az előadásnak! Na az zseniális, könnyesre röhögtem magam, fájt a hasam a végére.
|
2022.04.02. 19:20 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: Bödőcs Tibor - Kolera a Vackor csoportban . Az első 10 perc (az igazság gyomrában) muppet show nem vicces, hanem mára a kővalóság, azon szívem szerint sírtam volna. Majd a fellépés első fele nagyon aktuális, de a felvételkori aktualitása, tavaly november, így mára kicsit megkopott. Jó volt, de a friss "ruszkik, haza, család" 10 perces jobban ütött a hét elején, mikor kijött. De a második fele az előadásnak! Na az zseniális, könnyesre röhögtem magam, fájt a hasam a végére. Én is néztem, és kb. hasonló a véleményem. A Ruszkik, haza, család szerintem is ütősebb volt, de ahhoz sokat hozzátett az aktualitása: két hét múlva már nem ütne akkorát, mint most a választás előtt. Ehhez képest a Kolera a Vackor csoportban egy kiérlelt színpadi est, időtállóbb. Bödőcs szerintem 2014-16 környékéig folyamatosan fejlődött (pedig már kezdőként is nagyon jó volt): ekkortájt ért fel a csúcsra a Böllérbalett és a Cefre palota című estjeivel (utóbbiról készült a londoni felvétel). Előbbiben a búcsúszentlászlói vonalat a maxolta ki, utóbbiban pedig a politikai humort. Az azóta kijött két estjét (Nincs idő gólörömre, illetve most ez a Kolera a Vackor csoportban) én egy kicsit gyengébbnek érzem, de egyszerűen csak azért, mert már korábban kimaxolt mindent, ezért annyira magasak az elvárások vele szemben, hogy nagyon nehéz azokhoz képest újat mutatnia. Természetesen az ő szintjén kell érteni azt, hogy "gyengébb", egyébként zseniális volt ez az est is. Az elején a Muppet Show-n én se röhögtem egyáltalán, de ettől még eszméletlenül jól ábrázolta, hogy mi történik manapság a médiában... És nekem is a második fele tetszett jobban: az előző estjében (Nincs idő gólörömre) nem annyira tetszett, hogy sokat beszélt a családjáról (főleg a gyerekekről), most viszont valahogy pont a családról szóló poénok találtak be nálam a legjobban, és nem csak a gyerekekről, hanem a feleségéről, de főleg az apjáról és a nagyapjáról szóló poénok. Itt még talált olyan feltáratlan területeket, amiket a politikai és a búcsúszentlászlói humorban már egyre nehezebb. (Igaz, az apja és a nagyapja is Szentlászló.)
|
2022.04.03. 15:44 |
|
 |
doggfather
|
Katt Williams: A harmadik világháború (2022) . Vannak klasszikus, és vannak erős fellépései. Van olyan gettó stand upja, hogy ma is emlegetik, idézik. És van ez ami nagyon gyenge, alibi műsor volt vezérfonal nélkül olyan témákkal amikről bárki beszél, és pont úgy, mint bárki a sarki kocsmában 3 feles után. Csalódás volt, de nagyon.
|
2022.05.20. 11:57 |
|
 |
Zoli, MP
|
sztem inkabb ide https://www.youtube.com/watch?v=eawQKPOftuo87-es reppes converse reklam Converse | Larry Bird - Magic Johnson - Isiah Thomas - Bernard King - Kevin McHale akkor tutti utott, ma mar vicces sajna
|
2022.07.22. 17:14 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: sztem inkabb ide https://www.youtube.com/watch?v=eawQKPOftuo87-es reppes converse reklam Converse | Larry Bird - Magic Johnson - Isiah Thomas - Bernard King - Kevin McHale akkor tutti utott, ma mar vicces sajna Egyetértek.  Épp a filmes topikba írtam a Winning Time sorozatról: abban is benne van, hogy hogyan kötötte meg Magic a Converse üzletet, és utasította vissza egyidejűleg a feltörekvő, nevenincs Nike-t, akik így pár évvel később Jordannel csinálták meg azt, amit eredetileg Magic-kel akartak. 
|
2022.07.22. 20:41 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: sztem inkabb ide https://www.youtube.com/watch?v=eawQKPOftuo87-es reppes converse reklam Converse | Larry Bird - Magic Johnson - Isiah Thomas - Bernard King - Kevin McHale akkor tutti utott, ma mar vicces sajna Egyetértek.  Épp a filmes topikba írtam a Winning Time sorozatról: abban is benne van, hogy hogyan kötötte meg Magic a Converse üzletet, és utasította vissza egyidejűleg a feltörekvő, nevenincs Nike-t, akik így pár évvel később Jordannel csinálták meg azt, amit eredetileg Magic-kel akartak.  en meg pont most olvasom magic es bird kozos konyvet. ugye ok ne mvoltak joban....aztan az elso convers reklamnak koszonhetoen joban lettek. bird csak ugy volt hajlando forgatni ha magic a hazahoz jon, aztan osszehaverkodtak air jordan is benne van, hogy a converse mintara inditottak el.... ugyebar magis es bird mentette meg az nba-t es jordan tette globalissa.
|
2022.07.22. 21:53 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: sztem inkabb ide https://www.youtube.com/watch?v=eawQKPOftuo87-es reppes converse reklam Converse | Larry Bird - Magic Johnson - Isiah Thomas - Bernard King - Kevin McHale akkor tutti utott, ma mar vicces sajna Egyetértek.  Épp a filmes topikba írtam a Winning Time sorozatról: abban is benne van, hogy hogyan kötötte meg Magic a Converse üzletet, és utasította vissza egyidejűleg a feltörekvő, nevenincs Nike-t, akik így pár évvel később Jordannel csinálták meg azt, amit eredetileg Magic-kel akartak.  en meg pont most olvasom magic es bird kozos konyvet. Na, ez is érdekes lehet! Nekem úgy van meg a sztori, hogy a pályafutásuk nagyobb részében voltak jóban, mint rosszban, szóval viszonylag az elején lehetett az a Converse reklám. Szintén idén jött ki egyébként a They Call Me Magic című 4 részes dokumentum-sorozat: az is be van tárazva a következő hetekre. Magic és Kareem azt mondják, hogy azt nézze meg, aki a valódi sztorit akarja látni, ne a Winning Time-ot.
|
2022.07.23. 20:47 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: sztem inkabb ide https://www.youtube.com/watch?v=eawQKPOftuo87-es reppes converse reklam Converse | Larry Bird - Magic Johnson - Isiah Thomas - Bernard King - Kevin McHale akkor tutti utott, ma mar vicces sajna Egyetértek.  Épp a filmes topikba írtam a Winning Time sorozatról: abban is benne van, hogy hogyan kötötte meg Magic a Converse üzletet, és utasította vissza egyidejűleg a feltörekvő, nevenincs Nike-t, akik így pár évvel később Jordannel csinálták meg azt, amit eredetileg Magic-kel akartak.  en meg pont most olvasom magic es bird kozos konyvet. Na, ez is érdekes lehet! Nekem úgy van meg a sztori, hogy a pályafutásuk nagyobb részében voltak jóban, mint rosszban, szóval viszonylag az elején lehetett az a Converse reklám. Szintén idén jött ki egyébként a They Call Me Magic című 4 részes dokumentum-sorozat: az is be van tárazva a következő hetekre. Magic és Kareem azt mondják, hogy azt nézze meg, aki a valódi sztorit akarja látni, ne a Winning Time-ot. itt egy 3:30 perces video arrol a converse reklamrol https://www.youtube.com/watch?v=iVKJ7IAOKLIitt meg a reklam. 30 mps. 86-bol https://www.youtube.com/watch?v=GmkwzqG4Howbird karrierje: 79 - 92 magic 79-96 kb a kozepe erdekes lehet az emlitett sorozatod is...
|
2022.07.23. 23:11 |
|
 |
Yodaragorn
|
Ja, én azt hittem, hogy arra a reppes Converse reklámra gondolsz, amit korábban linkeltél, de ezek szerint volt egy másik is még előtte! Köszi a videot, amiben beszélnek róla, tök érdekes. És ezek szerint rosszul tudtam, hogy ők nagyrészt jóban voltak: '86-ra már túlvoltak néhány Celtics-Lakers döntőn. Egyébként mindkettejük karrierje nagyjából ugyanazt az időszakot fedte le: Magic-nél inkább 79-91 a releváns időtartam, hiszen a '91-es Bulls ellen elvesztett döntő után visszavonult, akkor derült ki a HIV-fertőzése. Utána még játszott a '92-es All-Star meccsen, az Olimpián, és '96-ban valóban visszatért egy szűk fél szezonra Lakersbe, de a karrierjének érdemi része '91-ben véget ért - csak egy évvel Bird visszavonulása előtt. (Aki az utolsó éveiben amúgy is csak szenvedett a derekával.)
|
2022.07.24. 21:00 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Ja, én azt hittem, hogy arra a reppes Converse reklámra gondolsz, amit korábban linkeltél, de ezek szerint volt egy másik is még előtte! Köszi a videot, amiben beszélnek róla, tök érdekes. És ezek szerint rosszul tudtam, hogy ők nagyrészt jóban voltak: '86-ra már túlvoltak néhány Celtics-Lakers döntőn. Egyébként mindkettejük karrierje nagyjából ugyanazt az időszakot fedte le: Magic-nél inkább 79-91 a releváns időtartam, hiszen a '91-es Bulls ellen elvesztett döntő után visszavonult, akkor derült ki a HIV-fertőzése. Utána még játszott a '92-es All-Star meccsen, az Olimpián, és '96-ban valóban visszatért egy szűk fél szezonra Lakersbe, de a karrierjének érdemi része '91-ben véget ért - csak egy évvel Bird visszavonulása előtt. (Aki az utolsó éveiben amúgy is csak szenvedett a derekával.) a durva az hogy nem voltak joban, de ugy, hogy nem is beszeltek elotte igazan, tehat nem volt semmilyen beszolas vagy vmi ami miatt ez a nagy utalat lett volna. egyszeruen csak jobbak akartak lenni a masiknal esssss ok voltak csapattarsak egy fosulis meccsen igen, a reppes reklam mar kesobbi. az elso elott serult meg a hata birdnek, mert maga csinalta a dolgokat a haz korul, de a tobbi celtics jatekos is akkor tajt, 1-2 evvel kesobb kezdett kidolni. es a pistons-celtics elodontok igen hevesek lettek. pl https://www.youtube.com/watch?v=yhm-WMwRW4ohttps://www.youtube.com/watch?v=_ow29Ea9hCQitt semmit kovetkezmenye nem lett ennek mellesleg i. thomas benyogte , hogy bird-ot azert toljak igy, mert feher bird anyja meg is sertodott, mert nagy kedvence volt thomas
|
2022.07.24. 21:26 |
|
 |
Yodaragorn
|
A Bad Boys Pistonst szokás az NBA történetének legdurvább csapataként számon tartani, de azért a Celticset se kellett feltenni.  Keleten kemény rivalizálások voltak akkoriban: a Boston lezúgásával jöttek a Chicago-Detroit párharcok, azok se voltak egyszerűek.
|
2022.07.25. 19:59 |
|
 |
Zoli, MP
|
nem is humor, de lehet rajta kuncogni. ahogy irtak a kommentekben is. ki az aki ezzel eloallt, hogy legyen egy ilyen autoreklam black sheep alapra https://www.youtube.com/watch?v=Oz_AhAN0s4E
|
2022.09.14. 21:24 |
|
 |
|