Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Danger Mouse & Black Thought - Cheat Codesdogg írta, hogy nem érti, miért nem Streams of Thought, Vol. 4 címmel jelent meg ez az anyag: én se értem.

Talán azért, mert Danger Mouse nagyobb név, mint a három Streams of Thought producerei, ezért jobban akarták hangsúlyozni az ő szerepét? Nem tudom.
Nem okozott csalódást, kiváló lemez lett. Ízig-vérig bólogatós hip-hop, de nagyon egyedi hangzásvilággal. Trip hop, a legjobb fajtából: jazz, soul, sőt néhol alternatív rock hangzás vegyül a hip-hop ütemekkel. Black Thought képességeit nem kell ecsetelnem, és nagyon jól egymásra találtak Danger Mouse-al (is).
Valóban,a feat-ek sem akármilyenek. Kiemelném közül Conway the Machine-t, ugyanis azt a számot, amiben ő is benne van (Saltwater) jó érzékkel vitte el Danger Mouse egy még nyersebb, bólogatósabb irányba, igazodva kicsit a Griselda stílusához.
Nagyon egyben van az anyag, egységesen erős végig, ezért nincs is sok értelme kiemelni egyedi számokat. De azért volt egy-két személyes kedvencem: a Saltwater (feat. Conway the Machine) mellett a No Gold Teeth, a Belize (feat. MF Doom) és a Strangers (feat. A$AP Rocky & Run the Jewels).
Top 10-es szintűnek érzem ezt a lemezt is, de szerintem már lassan 10-nél több albumra mondtam ezt idén.

Nagyon erős ez a 2022-es év, de remélem, ez a lemez be fog férni, mert ha jól emlékszem, a Streams of Thought-nak mindhárom része top 10-es volt nálam, és ez se marad el tőlük, sőt.