Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Reggie
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Nagyon nehezen veszem rá magam, hogy írjak, de szerintem ez a kanadai fiatalember megérdemel egy kis figyelmet. Teljes albuma még nincs, de Spotin van egy válogatás cucca az eddig megjelent dalaiból. Sok féle stílusban alkot, de mindegyik jól áll neki. "Legfrissebb" nyári bulis, funky (egy ideje kijött, csak lusta voltam megosztani veletek.  ) Ez a pár sor különösen tetszik: "No pessimistic, she knows how to vibe I kiss her lipstick, I goes on the rise My dick's ballistic when she close the lights" Mindflip - Exquisite https://youtu.be/bJeY2G8rO_cWest Coast cuccok: Mindflip - What i want https://youtu.be/HA0VCZcrHPIMindflip - Run my shit (ennek nincs klipje, de ez a dala ment eddig a legjobban.) https://youtu.be/nz8vUs2pnKgEast Coast motyó: Mindflip - Destined for greatness https://youtu.be/l4on8J56WCcSzemélyes kedvencek: Mindflip - Good old life https://youtu.be/AjvNAIK-GloMindflip - High on life https://youtu.be/-O42oJj2P1E
|
2022.09.17. 08:17 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8753 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Köszi a tippet, meghallgattam a linkelt nótákat. Valóban magas színvonalon nyomja többféle stílusban is a srác, ami önmagában érték, viszont ugyanezt érzem a negatívumának is, ugyanis így szerintem nincs stílusa, nem egyedi. Azt az energiát, amit abba öl, hogy különböző stílusokban reppelést ilyen igényeséggel megvalósítson, inkább ölhetné abba, hogy egy stílusban reppeljen, ami viszont a sajátja.
|
2022.09.17. 21:02 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8753 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Meyhem Lauren x Daringer - Black VladimirA klipek felkeltették az érdeklődésem, ezért meghallgattam a lemezt, és jól is tettem. Daringer mostanában emészthetőbb zenéket csinál, mint a Griselda-korszak elején. Féreértés ne essék: még mindig nyers és monoton, viszont kevésbé elvont, így pont annyit tudott változni, hogy még megtartsa a saját hangját, de már könnyebben hallgatható legyen. Még ezzel az apró "puhulással" együtt is nekem kicsit sok volt egy teljes album hosszúságban. Egyedi számok erejéig nagyon ütős tud lenni, de egy teljes albumon a végére nekem még mindig egyhangú vált számomra. Ez amúgy az egyproduceres lemezek előnye és hátránya is egyben: előny, hogy egységes a hangzás, de hátrány, hogy a végére unalmassá tud válni - különösen akkor, ha eleve egy montonabb hangzásról van szó. Persze akihez közelebb áll ez a stílus, mint hozzám, azoknak valószínűleg nincs gondja vele.  Meyhem Lauren flowja nagyon jól passzol Daringer zenéihez, akár be is vehetnék a Griseldába, hiszen stílusban, témákban, karakterben, mindenben illeszkedne. Közreműködőként fel is vonul Conway és Westside Gunn többek között. Egyébként pont annyi a feat, amennyi kell: aki van, az feldobja a lemezt, de nem olyan sok, hogy elnyomja Meyhem-et. A két legjobb szám szerintem az egymás után következő Conflict Resolution és Red Pesto (utóbbi feat. Conway), továbbá a Raspberry Crush emelkedik ki még nálam Hologram közreműködésével, amibe beletörik az ember nyaka, annyira bólogatós.  Nálam nem top 10-es, de akinek ez a nyers, monoton hip-hop a kedvence, annál valószínűleg az lesz. 
|
2022.09.18. 13:36 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15437 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Fatlip: Torpor . The pharcyde egyik tagja új lemezzel jelentkezett, és milyen jól tette! Egyszerre klasszikus hangzású westcoast lemez,és modern mai new west stílusú is. Nem hosszú, nincs 40 perc, van rajta közreműködő is pár. Olyan fekvehallgatós, chilles cucc, esős hétvégére pont jó, de ha a medence mellett nyáron hallgatót se követsz el hibát, mert oda is simán jó. A february, energy, my bad, 30 minutes late a kedvenc nótáim róla.
|
2022.09.18. 20:50 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: Fatlip: Torpor . The pharcyde egyik tagja új lemezzel jelentkezett, és milyen jól tette! Egyszerre klasszikus hangzású westcoast lemez,és modern mai new west stílusú is. Nem hosszú, nincs 40 perc, van rajta közreműködő is pár. Olyan fekvehallgatós, chilles cucc, esős hétvégére pont jó, de ha a medence mellett nyáron hallgatót se követsz el hibát, mert oda is simán jó. A february, energy, my bad, 30 minutes late a kedvenc nótáim róla. És linkje van esetleg valakinek hozzá?  A klipes nóták alapján nekem is felkeltette az érdeklődésem.
|
2022.09.19. 20:15 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15437 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Yodaragorn írta: Meyhem Lauren x Daringer - Black VladimirMég ezzel az apró "puhulással" együtt is nekem kicsit sok volt egy teljes album hosszúságban. Egyedi számok erejéig nagyon ütős tud lenni, de egy teljes albumon a végére nekem még mindig egyhangú vált számomra. Ez amúgy az egyproduceres lemezek előnye és hátránya is egyben: előny, hogy egységes a hangzás, de hátrány, hogy a végére unalmassá tud válni - különösen akkor, ha eleve egy montonabb hangzásról van szó. Nálam nem top 10-es, de akinek ez a nyers, monoton hip-hop a kedvence, annál valószínűleg az lesz.  Annyira monoton a cucc, hogy háromszor kellett nekiülljek mire végig tudtam hallgatni! Meyhem Lauren x Daringer - Black Vladimir . Meyhemnek nemcsak kiforrott a stílusa, de olyan jól, ügyesen választ producerket is a lemezeire, hogy le a kalappal előtte. Úgy tud minden lemeze picit más lenni, hogy egységes marad, és mégsem ugyanolyanok. A Muggs-os lemeze óta figyelem, és a Glass és a Glass 2 voltak a kedvenceim. Harry Feud-dal a legjobbak ketten talán. Ez se volt rossz, de a folyamatos egyszinten való mozgás, minőség nem engedi be nálam a top 10-be.
|
2022.09.20. 14:35 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: Yodaragorn írta: Meyhem Lauren x Daringer - Black VladimirMég ezzel az apró "puhulással" együtt is nekem kicsit sok volt egy teljes album hosszúságban. Egyedi számok erejéig nagyon ütős tud lenni, de egy teljes albumon a végére nekem még mindig egyhangú vált számomra. Ez amúgy az egyproduceres lemezek előnye és hátránya is egyben: előny, hogy egységes a hangzás, de hátrány, hogy a végére unalmassá tud válni - különösen akkor, ha eleve egy montonabb hangzásról van szó. Nálam nem top 10-es, de akinek ez a nyers, monoton hip-hop a kedvence, annál valószínűleg az lesz.   Pedig nem annyira monoton, mint az első Griselda cuccok, vagy Westside Gunn elborultabb lemezei!  Persze így is az, de nekem azért lecsúszott egyben.
|
2022.09.21. 21:50 |
|
 |
doggfather
|
griseldát se hallgatok sokat, pont ezért. 
|
2022.09.22. 10:28 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: griseldát se hallgatok sokat, pont ezért.  Tudom, ezért írtam, hogy szerintem ez a Meyhem cucc egy fokkal kevésbé monoton. 
|
2022.09.22. 23:37 |
|
 |
Yodaragorn
|
Kanye West - This Is the Glory (feat. Dr. Dre)https://www.youtube.com/watch?v=SUxRLj8 ... Daniel_0.oEz egy Donda leftover, aminek részleteit már lehetett hallani: a zenei alap elejét egy Beats by Dre reklámban, a végét pedig egy Donda listening party-ról kiszivárgott videoban. Akkor azt is lehetett hallani róla, hogy ez lenne az első single Dr. Dre új albumán, de ezt senki nem erősítette meg, tehát simán lehet, hogy valójában a Donda-ra készült. Így egyben most először lehet hallani a dalt jó minőségben. Könnyen lehet, hogy nincs teljesen kész, de így is elég erős a dal. Nehéz megérteni, hogy miért nem került rá a Donda-ra, szerintem a legjobb szám lett volna rajta. Valószínűleg Dre szokás szerint nem volt elég biztos magában, nem érezte elég jónak, ezért letiltotta.
|
2022.09.28. 21:34 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: Kanye West - This Is the Glory (feat. Dr. Dre)https://www.youtube.com/watch?v=SUxRLj8 ... Daniel_0.oEz egy Donda leftover, aminek részleteit már lehetett hallani: a zenei alap elejét egy Beats by Dre reklámban, a végét pedig egy Donda listening party-ról kiszivárgott videoban. Akkor azt is lehetett hallani róla, hogy ez lenne az első single Dr. Dre új albumán, de ezt senki nem erősítette meg, tehát simán lehet, hogy valójában a Donda-ra készült. Így egyben most először lehet hallani a dalt jó minőségben. Könnyen lehet, hogy nincs teljesen kész, de így is elég erős a dal. Nehéz megérteni, hogy miért nem került rá a Donda-ra, szerintem a legjobb szám lett volna rajta. Valószínűleg Dre szokás szerint nem volt elég biztos magában, nem érezte elég jónak, ezért letiltotta. Sajnos már nem elérhető a link 
|
2022.09.30. 09:02 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Kanye West - This Is the Glory (feat. Dr. Dre)https://www.youtube.com/watch?v=SUxRLj8 ... Daniel_0.oEz egy Donda leftover, aminek részleteit már lehetett hallani: a zenei alap elejét egy Beats by Dre reklámban, a végét pedig egy Donda listening party-ról kiszivárgott videoban. Akkor azt is lehetett hallani róla, hogy ez lenne az első single Dr. Dre új albumán, de ezt senki nem erősítette meg, tehát simán lehet, hogy valójában a Donda-ra készült. Így egyben most először lehet hallani a dalt jó minőségben. Könnyen lehet, hogy nincs teljesen kész, de így is elég erős a dal. Nehéz megérteni, hogy miért nem került rá a Donda-ra, szerintem a legjobb szám lett volna rajta. Valószínűleg Dre szokás szerint nem volt elég biztos magában, nem érezte elég jónak, ezért letiltotta. Sajnos már nem elérhető a link  Itt egy letöltős link: https://mega.nz/file/b8E2BIaB#4k5E5GJc5 ... N7L0C_aafQ
|
2022.09.30. 19:54 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Kanye West - This Is the Glory (feat. Dr. Dre)https://www.youtube.com/watch?v=SUxRLj8 ... Daniel_0.oEz egy Donda leftover, aminek részleteit már lehetett hallani: a zenei alap elejét egy Beats by Dre reklámban, a végét pedig egy Donda listening party-ról kiszivárgott videoban. Akkor azt is lehetett hallani róla, hogy ez lenne az első single Dr. Dre új albumán, de ezt senki nem erősítette meg, tehát simán lehet, hogy valójában a Donda-ra készült. Így egyben most először lehet hallani a dalt jó minőségben. Könnyen lehet, hogy nincs teljesen kész, de így is elég erős a dal. Nehéz megérteni, hogy miért nem került rá a Donda-ra, szerintem a legjobb szám lett volna rajta. Valószínűleg Dre szokás szerint nem volt elég biztos magában, nem érezte elég jónak, ezért letiltotta. Sajnos már nem elérhető a link  Itt egy letöltős link: https://mega.nz/file/b8E2BIaB#4k5E5GJc5 ... N7L0C_aafQKöszönöm szépen
|
2022.09.30. 23:34 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Kanye West - This Is the Glory (feat. Dr. Dre)https://www.youtube.com/watch?v=SUxRLj8 ... Daniel_0.oEz egy Donda leftover, aminek részleteit már lehetett hallani: a zenei alap elejét egy Beats by Dre reklámban, a végét pedig egy Donda listening party-ról kiszivárgott videoban. Akkor azt is lehetett hallani róla, hogy ez lenne az első single Dr. Dre új albumán, de ezt senki nem erősítette meg, tehát simán lehet, hogy valójában a Donda-ra készült. Így egyben most először lehet hallani a dalt jó minőségben. Könnyen lehet, hogy nincs teljesen kész, de így is elég erős a dal. Nehéz megérteni, hogy miért nem került rá a Donda-ra, szerintem a legjobb szám lett volna rajta. Valószínűleg Dre szokás szerint nem volt elég biztos magában, nem érezte elég jónak, ezért letiltotta. Sajnos már nem elérhető a link  Itt egy letöltős link: https://mega.nz/file/b8E2BIaB#4k5E5GJc5 ... N7L0C_aafQKöszönöm szépen Nincsmit! Adja? 
|
2022.10.01. 22:02 |
|
 |
doggfather
|
KXNG Crooked & Joell Ortiz - Harbor City Season One . A HARD egy bitang erős duó lemez volt, és mély rendesen. A Rise of... egy terápiás ülés gyakorlatilag, zseniális gyászfeldolgozás. És ez a friss?! Wow! A koncept, miszerint egy sorozat első évad a lemez, a skitek, a zenék mindehhez marha jók! Nincs sok közreműködő, jók a beatek, a szóló és duó számok is. Az egész Sticky Blacktrash lemezére emlékeztetett engem ami ugye a legjobb konceptlemez ever! Már a netflix búgás az elején berántott, de ugye a hiphop headségem mellett sorozatjunkei vagyok rendesen (shame on me).
Idén nem hallgattam közel se annyi lemezt, mint tavaly aktuális megjelenést így előfordulhat, hogy 2 lemezük is fennlesz a top 10ben!
|
2022.10.05. 08:21 |
|
 |
|