Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.28. 01:13

Hozzászólás a témához  [ 496 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Következő
 Könyvek 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Könyvek
Az igen! :o Nagyon komoly munka lehet egy ilyet megírni, úgyhogy olvasás nélkül is szívből gratulálok hozzá! :)

Egyúttal nem értem, hogy van neked ennyi időd: intézményt vezetsz, családapa vagy, rengeteg könyvet, filmet, sorozatot fogyasztasz, CD-ket gyűjtesz, és eléggé up-to-date vagy a hip-hop aktualitásait illetően is. Most meg kiderül, hogy még könyvet is írtál: nem alszol, vagy hogy fér bele ennyi minden egy életbe? :)

2022.10.09. 20:16

Yodaragorn írta:
Az igen! :o Nagyon komoly munka lehet egy ilyet megírni, úgyhogy olvasás nélkül is szívből gratulálok hozzá! :)

Egyúttal nem értem, hogy van neked ennyi időd: intézményt vezetsz, családapa vagy, rengeteg könyvet, filmet, sorozatot fogyasztasz, CD-ket gyűjtesz, és eléggé up-to-date vagy a hip-hop aktualitásait illetően is. Most meg kiderül, hogy még könyvet is írtál: nem alszol, vagy hogy fér bele ennyi minden egy életbe? :)

En mar besziveztem ot twitteren.
Teny iszonyat jol osztja be az idejet dogg.

2022.10.10. 00:01

jujj, hát köszi.

nem tudom, hogy mit csinálok máshogy mint mások, de tény, hogy twitteren rendszeresen savaznak, hogy honnan van ennyi időm.
lehet az a megoldás, hogy nem vagyok facebookon ami elvenné az időm. :lol: :lol:

viccelek, csak. de az tuti segít, hogy 800 méterre lakok a melótól, és útközben van a suli is, meg az ovi is. Vagyis 7:30 kor indulunk és 7:45re bennvagyok úgy, hogy mindkét gyerek is a helyén. Délután ugyanez. 16:10-re otthon vagyok.
Azé reggel 5 és este 10 között azé van hasznos idő így. ;)

Tényleg gondolkodtam ezen már párszor, és tuti a szüleim "hibája". Világéletemben azt láttam, hogy állandóan csinálnak valamit a munka, család mellett is. Így nekem ez természetes lett. Szerencsés vagyok nagyon ezt is tudom. + van egy feleségem aki támogat mindenben. ez legalább olyan fontos. (és igyekszem én is őt)

Olvastam egyszer egy nagyon sikeres embertől (elnök, vagy apple, facse vezér, ilyen tényleg sikeres), hogy minden nap olvas, egyszerre több könyvet is.
Aztán egy másik vezetőtől, hogy egy sikeres vezető munkaideje 60%ban gondolkozik, és azt tervezi, hogy merre előre.

Ezeknek nem biztos, hogy van köze hozzám, vagy én mit hogyan csinálok, de formálnak az biztos.

Ha van jó tanácsom, tuti receptem az az, hogy nem ragaszkodom semmihez. Nem tárgyakhoz, hanem tervekhez, elképzelésekhez. Ha valami nem megy gond nélkül fordulok másfelé, hagyom a fenébe. Így azé rengeteg idő felszabadul, hogy nem erőltetek rossz, fölös, haszontalan dolgokat.

Meg hosszú távra is játszok. Ezt a könyvet pl 2 éve tervezem, 1 évig írtam mire meglett a 100 oldal. Tudtam, hogy idénre, a 80 évre kellene, hogy kijöjjön, szépen tematikusan dolgoztam rajta hosszú hónapokig írtam, kerestem, olvastam hozzá.
Van még ilyan tervem pár. :oops:

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2022.10.10. 09:49

doggfather írta:
jujj, hát köszi.

nem tudom, hogy mit csinálok máshogy mint mások, de tény, hogy twitteren rendszeresen savaznak, hogy honnan van ennyi időm.
lehet az a megoldás, hogy nem vagyok facebookon ami elvenné az időm. :lol: :lol:

viccelek, csak. de az tuti segít, hogy 800 méterre lakok a melótól, és útközben van a suli is, meg az ovi is. Vagyis 7:30 kor indulunk és 7:45re bennvagyok úgy, hogy mindkét gyerek is a helyén. Délután ugyanez. 16:10-re otthon vagyok.
Azé reggel 5 és este 10 között azé van hasznos idő így. ;)

Tényleg gondolkodtam ezen már párszor, és tuti a szüleim "hibája". Világéletemben azt láttam, hogy állandóan csinálnak valamit a munka, család mellett is. Így nekem ez természetes lett. Szerencsés vagyok nagyon ezt is tudom. + van egy feleségem aki támogat mindenben. ez legalább olyan fontos. (és igyekszem én is őt)

Olvastam egyszer egy nagyon sikeres embertől (elnök, vagy apple, facse vezér, ilyen tényleg sikeres), hogy minden nap olvas, egyszerre több könyvet is.
Aztán egy másik vezetőtől, hogy egy sikeres vezető munkaideje 60%ban gondolkozik, és azt tervezi, hogy merre előre.

Ezeknek nem biztos, hogy van köze hozzám, vagy én mit hogyan csinálok, de formálnak az biztos.

Ha van jó tanácsom, tuti receptem az az, hogy nem ragaszkodom semmihez. Nem tárgyakhoz, hanem tervekhez, elképzelésekhez. Ha valami nem megy gond nélkül fordulok másfelé, hagyom a fenébe. Így azé rengeteg idő felszabadul, hogy nem erőltetek rossz, fölös, haszontalan dolgokat.

Meg hosszú távra :D is játszok. Ezt a könyvet pl 2 éve tervezem, 1 évig írtam mire meglett a 100 oldal. Tudtam, hogy idénre, a 80 évre kellene, hogy kijöjjön, szépen tematikusan dolgoztam rajta hosszú hónapokig írtam, kerestem, olvastam hozzá.
Van még ilyan tervem pár. :oops:

Dogg.fb nincs de twitteren aktiv vagy :)
Viccet felreteve.
Jol osztod be az idot.
Es maxi respect.

2022.10.10. 15:52

Köszi a tippeket, van mit tanulnom. :) Az oké, hogy munka és a család mellett kell, hogy legyenek hobbijai az embernek, máshogy nem is megy szerintem. Nekem is vannak, csak ennyi minden nem fér bele. Mondjuk az tényleg sokat segít, ha ilyen közel laksz mindenhez: pesti viszonylatban én is közel vagyok a munkahelyemhez (kb. 15-20 perc villamossal), de ha már azon kívül akarok bárhova máshova menni, akkor nagyon sok idő elmegy. Na persze akkor se volt ennyi időm, amikor még nem BP-n laktam. :oops: (De valamivel több volt.)
Facebookon egy ideje egyáltalán nem töltök sok időt, azt tudatosan abbahagytam 1-2 éve, mert tényleg időrabló. Szóval amiatt nem lehetek elmaradva.

Abban viszont fejlődhetnék, amit írsz, hogy nem erőltetni bizonyos terveket, nem ragaszkodni bizonyos rutinokhoz. Szerintem én azzal bukok sok időt, hogy lassúak a rutinjaim: evés, fürdés, mosakodás, takarítás, stb. Ezekben lassabb vagyok az átlagnál. Meg ezek közben YouTube-ozok, hallgatok podcasteket, ami szintén lassítja őket...
Ja, meg 7-nél előbb csak akkor hagyom abba a munkát, ha van valami program előtte, bár nem is 7:45-kor állok neki, mint te... :)

Lényeg, hogy elismerésem, és jók a tippek arra, hogy elgondolkodjak, mit csinálhatnék hatékonyabban. :)

2022.10.10. 20:52

Yodaragorn írta:
Köszi a tippeket, van mit tanulnom. :) Az oké, hogy munka és a család mellett kell, hogy legyenek hobbijai az embernek, máshogy nem is megy szerintem. Nekem is vannak, csak ennyi minden nem fér bele. Mondjuk az tényleg sokat segít, ha ilyen közel laksz mindenhez: pesti viszonylatban én is közel vagyok a munkahelyemhez (kb. 15-20 perc villamossal), de ha már azon kívül akarok bárhova máshova menni, akkor nagyon sok idő elmegy. Na persze akkor se volt ennyi időm, amikor még nem BP-n laktam. :oops: (De valamivel több volt.)
Facebookon egy ideje egyáltalán nem töltök sok időt, azt tudatosan abbahagytam 1-2 éve, mert tényleg időrabló. Szóval amiatt nem lehetek elmaradva.

Abban viszont fejlődhetnék, amit írsz, hogy nem erőltetni bizonyos terveket, nem ragaszkodni bizonyos rutinokhoz. Szerintem én azzal bukok sok időt, hogy lassúak a rutinjaim: evés, fürdés, mosakodás, takarítás, stb. Ezekben lassabb vagyok az átlagnál. Meg ezek közben YouTube-ozok, hallgatok podcasteket, ami szintén lassítja őket...
Ja, meg 7-nél előbb csak akkor hagyom abba a munkát, ha van valami program előtte, bár nem is 7:45-kor állok neki, mint te... :)

Lényeg, hogy elismerésem, és jók a tippek arra, hogy elgondolkodjak, mit csinálhatnék hatékonyabban. :)

en szeretem szepen beosztani az idomet es be is tudom, de miota gyerkoc van szetcsusznak a dolgok :o ahogy dogg korabban irta, hogy a gyerekei mar jobban elvannak "egyedul" szoval remélhetőleg nekunk is eljon ez a a korszak..meg par ev :lol:

2022.10.10. 21:35

jaja, nekem se volt mindig ennyi időm.

megintcsak twitteren szoktam megkapni, hogy hol élek, milyen kő alatt, mikor rácsodálkozok 15-20 éves dolgokra, hogyhogy csak most látom.

jah, barátom, akkor mikor kijött nem volt időm rá.
ennyi.

Kép

2022.10.10. 22:03

Hát, nekem ez középtávon valószínűleg csak rosszabb lesz, ha lesz egyszer gyerekem... De jó tudni, hogy utána idővel ilyen perspektívák nyílnak meg. :)

2022.10.12. 00:07

Yodaragorn írta:
Hát, nekem ez középtávon valószínűleg csak rosszabb lesz, ha lesz egyszer gyerekem... De jó tudni, hogy utána idővel ilyen perspektívák nyílnak meg. :)

:lol:

Kép

2022.10.12. 10:42

Oké, úgy érzem megszavaztuk. A következő könyved a time managementről fog szólni, arra mindenkinek szüksége van :D

2022.10.13. 05:06
Adminisztrátor

doggfather írta:
nem nagyon szoktunk az életünkről írni, de most nézzétek el nekem.

Ma bemutatásra került a könyvem! Nem egy világmegváltó, csak intézménytörténeti/helytörténeti gyűjtemény, de én büszke vagyok rá.

A bemutatón volt 250-300 ember, de nem izgultam annyira, mint három napja, mikor az első példányt édesapám kezébe adtam.

Öcsém a könyvet látván: Ez ilyen vastag?! Nem fogom elolvasni. Ha csinálsz belőle hangoskönyvet azt meghallgatom...

Kép

Ezt most látom csak. Gratulálok!!!!

2022.10.13. 06:00

[n/a]k!ngp1n írta:
Oké, úgy érzem megszavaztuk. A következő könyved a time managementről fog szólni, arra mindenkinek szüksége van :D

:lol: :lol:

dub7 írta:
Ezt most látom csak. Gratulálok!!!!

Köszi!

Kép

2022.10.13. 10:08

James Luceno: star wars a gonosz útvesztője
.
Az sw III. Előtti napokban játszódó történet amibe célja, hogy a balladisztikusan elmesélt klónháború vége ne lógjon úgy a levegőbe. Ezt nem teljesen sikerül véghez vinni, de legalább a filmek egyik legjobb karaktere Grievous tábornok kap egy pici előtörténetet, nem csak megjelenik, oszt kenobi végez is vele. Dooku illetve sidiuous nagyúr a főszereplői,szóval a sithek, semmint a jedik, vagy akár anakin és ben kenobi. Trilógia bevezetésnek rendben van, kíváncsi vagyok milyen lesz a vége ezek után.

Kép

2022.10.17. 20:37

Gratulálok dogg!!

2022.10.21. 09:30

rapguruz88 írta:
Gratulálok dogg!!

köszi!

Kép

2022.10.21. 09:36
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 496 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Következő