Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Griselda Records
Zoli, MP írta: teljesen jo lemez. top10 eselyes.
Hú, nekem azért ennyire nem jött be, de örülök, hogy neked még jobban beadta. 
|
2022.10.16. 22:45 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Black Soprano Family - Long Live DJ ShayUgyan nem Griselda kiadvány, de egyértelműek a kötődések, úgyhogy ide írom. A lemez tisztelgés a néhai DJ Shay emléke előtt: magának Shay-nek is van rajta egy-két kiadatlan beatje, de az alapok többsége nem hozzá fűződik. A skitek viszont kimondottan Shay előtt tisztelegnek: az egyikben DJ Premier poénkodik, ha jól értem, magával Shay-el. A másikban Joe Budden méltatja a podcastjában DJ Shayt. Rátérve a zenére: megkockáztatom, hogy ez az eddigi legerősebb BSF kiadvány. Így se ér fel a jobb Griselda kiadványok szintjére, de kimondottan élvezhető. A Times Is Rough című nóta kiemelkedik: Preemo zseniális alapot tett alá, és az MC-k is nagyon elkapták. De vannak jó kis alapok The Alchemisttől és persze magától DJ Shay-től is. Kiemelném még a Li-Lo című nótát, amiben többek közt Krayzie Bone is közreműködik, és meglepően jól ötvözi a westcoast hangzást a BSF nyersebb, bólogatósabb stílusával. Elég sok egyébként a feat, a teljes Griselda is felvonul Westside Gunn-al, Conway-el, Armani Caesarral. Ami negatív: a keverés lehetne jobb, szólhatna jobban a lemez. A zárószám, a Mr. Pyrex Man, ami egy szóló track Benny-től, ugyan nem rossz, de a trapesebb alapjával kilóg a lemezről. Összességében nem kell csodákat várni, de aki szereti a BSF-et / a Griseldát, annak érdemes meghallgatnia: a BSF könnyebben emészthető, mint a Griselda.  teljesen jo lemez. top10 eselyes. most porgetem majd az elso kiadvanyt A tavalyi BSF nekem nagyobbat szólt. Ez is jó cucc, de a középszintet nem lépi át. Persze top10közeli az idei felhozatalban ez is.
|
2022.10.16. 22:51 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
dub7 írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Black Soprano Family - Long Live DJ ShayUgyan nem Griselda kiadvány, de egyértelműek a kötődések, úgyhogy ide írom. A lemez tisztelgés a néhai DJ Shay emléke előtt: magának Shay-nek is van rajta egy-két kiadatlan beatje, de az alapok többsége nem hozzá fűződik. A skitek viszont kimondottan Shay előtt tisztelegnek: az egyikben DJ Premier poénkodik, ha jól értem, magával Shay-el. A másikban Joe Budden méltatja a podcastjában DJ Shayt. Rátérve a zenére: megkockáztatom, hogy ez az eddigi legerősebb BSF kiadvány. Így se ér fel a jobb Griselda kiadványok szintjére, de kimondottan élvezhető. A Times Is Rough című nóta kiemelkedik: Preemo zseniális alapot tett alá, és az MC-k is nagyon elkapták. De vannak jó kis alapok The Alchemisttől és persze magától DJ Shay-től is. Kiemelném még a Li-Lo című nótát, amiben többek közt Krayzie Bone is közreműködik, és meglepően jól ötvözi a westcoast hangzást a BSF nyersebb, bólogatósabb stílusával. Elég sok egyébként a feat, a teljes Griselda is felvonul Westside Gunn-al, Conway-el, Armani Caesarral. Ami negatív: a keverés lehetne jobb, szólhatna jobban a lemez. A zárószám, a Mr. Pyrex Man, ami egy szóló track Benny-től, ugyan nem rossz, de a trapesebb alapjával kilóg a lemezről. Összességében nem kell csodákat várni, de aki szereti a BSF-et / a Griseldát, annak érdemes meghallgatnia: a BSF könnyebben emészthető, mint a Griselda.  teljesen jo lemez. top10 eselyes. most porgetem majd az elso kiadvanyt A tavalyi BSF nekem nagyobbat szólt. Ez is jó cucc, de a középszintet nem lépi át. Persze top10közeli az idei felhozatalban ez is. Ilyen gyengének érzed az idei felhozatalt, hogy egy középszintű cucc top 10-re esélyes nálad?  Szerintem jó erős évünk van pedig, de tény, hogy más stílusokban mozgunk. Én a tavalyi BSF-et éreztem középszerűnek, egy szám rémlik csak róla, ami valamennyire kiemelkedett, de annak se emlékszem a címére. Olyan színvonalú szám, biztos nem volt rajta, mint a Times Is Rough. De hát ízlések és pofonok. 
|
2022.10.17. 21:22 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2022.10.21. 21:56 |
|
 |
Zoli, MP
|
Armani Caesar – The Liz 2 (2022) 01. Intro 02. Paula Deen feat. Westside Gunn (prod. by Camoflauge Monk) 03. Diana feat. Kodak Black (prod. by Camoflauge Monk) 04. Skit 05. Mel Gibson (prod. by Daringer) 06. Hunnit Dolla Hiccup feat. Benny The Butcher & Stove God Cooks (prod. by Denny Laflare) 07. Survival Of The Littest (prod. by Denny Laflare) 08. Queen City (prod. by Camoflauge Monk) 09. Liz Claiborne Jr 1 & 2 (prod. by Camoflauge Monk) 10. Meth & Mary (prod. by Camoflauge Monk) 11. Ice Age (prod. by Denny Laflare) 12. First Wives Club (prod. by Camoflauge Monk) 13. Big Mood (prod. by Camoflauge Monk) 14. El Puro feat. Conway The Machine (prod. by Camoflauge Monk) 15. That Money Maka (prod. by Camoflauge Monk) 16. Snowfall (prod. by Denny Laflare) 17. Sike feat. BeatKing & Queendom Come (prod. by BeatKing) https://mega.nz/file/kmJEQQpR#mRxE4tvmA ... 0zUcxGY9y0https://www.youtube.com/watch?v=ET_Baa6h4esArmani Caesar - Diana (Official Video) (feat. Kodak Black) meglepett kodak black featje. en tole max vmi trappet hallottam itt meg kap egy kvazi boombap alapot.....nem is erzem rajta, fura a ritmikaja. erdekes
|
2022.10.21. 22:16 |
|
 |
Yodaragorn
|
Köszi a linket! Kodak Black tényleg meglepő, és valóban nem sikerült ráéreznie erre az alapra... Armani Caesar viszont rendben van: úgy tűnik, eltanulta Nicki Minaj-tól, hogy gyakorlatilag meztelenül jelenik meg a klipjeiben...  De szerintem jobb rapper nála, és talán jobban is néz ki.
|
2022.10.22. 14:36 |
|
 |
Zoli, MP
|
Nothin’ But M’S – Hollow (The Griselda Records Remixes) (2022) 01. Westside Gunn, Conway The Machine & Benny The Butcher – Kool G (Nothin’ But M’S Remix) 02. Rome Streetz – NY Rooftop Freestyle (Nothin’ But M’S Remix) 03. Conway The Machine – Bang (Nothin’ But M’S Remix) 04. Westside Gunn & Mach-Hommy – Gunnday (Nothin’ But M’S Remix) 05. Benny The Butcher – Commandments (Nothin’ But M’S Remix) 06. Tha God Fahim & Mach-Hommy – Jesse James (Nothin’ But M’S Remix) 07. Action Bronson & Westside Gunn – Dudley Boyz (Nothin’ But M’S Remix) 08. Conway The Machine – Machine $#!t (Nothin’ But M’S Remix) 09. Tha God Fahim & Mach-Hommy – Blackwater (Nothin’ But M’S Remix) 10. Westside Gunn & Conway The Machine – Rey Mysterio (Nothin’ But M’S Remix) https://mega.nz/file/a2xG1YrT#_9eC8SXW2 ... ORf--UQq80
|
2022.10.27. 21:03 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
hoppá! Busta Rhymes, Big Daddy Kane, Conway the Machine - Slap (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=9NI5x-1NIQk
|
2022.10.28. 09:32 |
|
 |
Yodaragorn
|
Köszi, micsoda kombó! Három generáció egy trackben. És produced by Marley Marl!
|
2022.10.28. 15:14 |
|
 |
Yodaragorn
|
Rome Streetz - Kiss the RingFéltem ettől a lemeztől a klipes nóták alapján, ahhoz képest kellemes meglepetés lett a végén. Pont a klipes nóták a legelvontabbak, a többi emészthetőbb. Na persze így se könnyű hallgatnivalóról van szó.  A számok többségének az a Conductor Williams a producere, aki a legelborultabb, ütem nélküli, vinnyogós Griselda alapokat szokta készíteni (főleg Westside Gunn-nak). Azt nem mondom, hogy slágeres alapokat csinált volna erre a lemezre, de sokkal emészthetőbbeket, mint szokott: több zenéjében is van pl. ütem, ami már önmagában nagy előrelépés.  A többi producer pedig kifejezetten ütős alapokkal állt elő: a Big Steppers pl. erős kezdés Camoflauge Monk zenéjére. Daringer csak egy számot csinált (Tyson Beckford), de az frankó: őt az utóbbi időben megkedveltem, lényegesen élvezhetőbb zenéket csinál, mint régen. De van pl. The Alchemist alap is a lemezen (Long Story Short). A közreműködők nem meglepőek, felvonul a teljes Griselda: Benny, Conway, Westside Gunn, Armani Caesar. Maga Rome Streetz pedig jól nyomja, jól passzol a Griselda utcai, dílerkedős világába.  Nem ő a legerősebb kés a kiadó fiókjában, de Westside Gunn-nál és Mach-Hommy-nál jobban tetszik nekem. Összességében mégis jól tettem, hogy meghallgattam: nem egy kimagasló lemez, de egy tisztes Griselda színvonalat hoz. Armani Caesar - The Liz 2Ez pedig még jobb, szuper lemez! Megkockáztatom, hogy az egyik legjobb Griselda kiadvány evör. Benny lemezei előtte vannak, illetve Conway-től is a From King to a God és a God Don't Mistakes, de mást nem tudnék egyértelműen előrébb rangsorolni. Csajrapperek közül nem sokan tudnak komolyan megfogni, de Armani Caesar nagyon jól reppel, abszolút ott van a csajrapperek elitjében. Eve az egyetlen, aki egy album hosszúságban se sok nekem, Armani-nak ez nem sikerült: ő kb. a lemez felénél kezdett kicsit sok lenni, de nem zavaróan, így is élvezhető maradt végig az album. Nagy előnye viszont, hogy tud énekelni, ha kell: ezt nem sok számban bizonyítja, énekelhetne gyakrabban is. Ebben egyébként Nicki Minaj-ra hasonlít, viszont nekem minden szempontból jobban tetszik Armani Caesar (rap, ének és külső terén is  ). És hát egyértelműen reppesebb, mint Nicki Minaj, nem olyan populáris. A produceri munka oroszlánrészéért Camoflauge Monk felelt. A Paula Deen rögtön nagyon erős kezdés tőle és Armani-tól, és még Westside Gunn közreműködése se zavarja meg nagyon.  A Diana-t már ismerjük, amiben van egy meglepő Kodak Black feat egy boombap alapra, nem is áll jól neki. Armani-nak viszont jól áll, és ez az egyik szám, amiben az énektudását is megcsillogtatja a végén. Daringer erre a lemezre is csak egy alapot csinált (Mel Gibson), de az ütős. A végén a Sike pedig egy érdekes old school beütésű szám, kicsit ki is lóg a sorból (BeatKing produceri munkája). A feat-ek oroszlánrészét persze itt is a Benny, Conway, Westside Gunn trió adja. A top 10-be ez se fog beférni egy ilyen erős évben, de egy honorable mentiont mindenképp kapni fog, mert tényleg a legjobb formáját hozza a Griselda ezen a lemezen, és a csajrap ad neki pluszba egy különleges csavart.
|
2022.11.06. 22:21 |
|
 |
doggfather
|
Westside Gunn - Mac Don't Stop & Nigos Louis (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=ditmcHaS3HQ
|
2022.11.17. 10:15 |
|
 |
Yodaragorn
|
Szokásos dob nélküli, elborult Westside Gunn szám(ok). A második fele ígéretesebben indult, mint az első, és igényesebb is, de abból is hiányzik nekem nagyon a dob. Van benne viszont néhány rekordközeli hosszúságú bububu. 
|
2022.11.17. 21:39 |
|
 |
doggfather
|
|
2022.12.02. 09:12 |
|
 |
Yodaragorn
|
Feat Black Star! És a leírásban az áll, hogy van új Westside Gunn lemez is 10 címmel.
|
2022.12.02. 22:16 |
|
 |
Yodaragorn
|
Armani Caesar - SIKE (Official Video) (feat. Queendom Come & BeatKing)https://www.youtube.com/watch?v=I0KELl1 ... nicaesartvEz az utolsó szám a Liz 2-ről, ami kicsit kilóg a sorból, más a stílusa, mint a többi számnak a lemezen.
|
2022.12.06. 22:10 |
|
 |
|