Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: Lemezgyűjtők trófeái
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: en peldaul jo 5 eve nem vettem cd-t bar a legutolso vmi 1200ft volt es elotte kb 2010-ben volt az utolso.
Ja, én se akarom véletlenül se a nagy gyűjtő benyomását kelteni: évi átlagban kb. 1-2 CD-t veszek, tényleg csak azokat, amik a legfontosabbak közé tartoznak számomra. Viszont ha már megveszek egyet, akkor azt le is játszom, és átnézem a borítót töviről hegyire. nem is erre ertettem. csak en sztem az a prototipus vagyok aki haladt korral ilyen vagy olyan okok miatt es nem veszek tobb cd-t. Amugy lattam dogg megvette a welcome 2 detroit cd-t. na a bbe kiadvanyok mindig jo boritoval rendelkeztek. szamonkent vannak par soros gondolatok a szerzotol. Jay dilla, jazzy jeff es spinna van meg es mindegyik kurva jo infokat ad.
|
2022.10.01. 16:14 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: en peldaul jo 5 eve nem vettem cd-t bar a legutolso vmi 1200ft volt es elotte kb 2010-ben volt az utolso.
Ja, én se akarom véletlenül se a nagy gyűjtő benyomását kelteni: évi átlagban kb. 1-2 CD-t veszek, tényleg csak azokat, amik a legfontosabbak közé tartoznak számomra. Viszont ha már megveszek egyet, akkor azt le is játszom, és átnézem a borítót töviről hegyire. nem is erre ertettem. csak en sztem az a prototipus vagyok aki haladt korral ilyen vagy olyan okok miatt es nem veszek tobb cd-t. Oké, teljesen rendben van ez. Bár azt nem tudom, miért "haladás a korral", ha nem vesz már az ember CD-t. Abból a szempontból az, hogy manapság valóban nem szokás venni. De a CD-vásárlásról a streaming-re való átállás szerintem a zenehallgatási kultúra visszafejlődése, mert egy kevésbé komplex, kevésbé minőségi élményt ad a streaming. Ezt a visszafejlődést én nem szívesen nevezném haladásnak.
|
2022.10.01. 22:01 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: en peldaul jo 5 eve nem vettem cd-t bar a legutolso vmi 1200ft volt es elotte kb 2010-ben volt az utolso.
Ja, én se akarom véletlenül se a nagy gyűjtő benyomását kelteni: évi átlagban kb. 1-2 CD-t veszek, tényleg csak azokat, amik a legfontosabbak közé tartoznak számomra. Viszont ha már megveszek egyet, akkor azt le is játszom, és átnézem a borítót töviről hegyire. nem is erre ertettem. csak en sztem az a prototipus vagyok aki haladt korral ilyen vagy olyan okok miatt es nem veszek tobb cd-t. Oké, teljesen rendben van ez. Bár azt nem tudom, miért "haladás a korral", ha nem vesz már az ember CD-t. Abból a szempontból az, hogy manapság valóban nem szokás venni. De a CD-vásárlásról a streaming-re való átállás szerintem a zenehallgatási kultúra visszafejlődése, mert egy kevésbé komplex, kevésbé minőségi élményt ad a streaming. Ezt a visszafejlődést én nem szívesen nevezném haladásnak. en sem tartom feltetlenul jonak ezt az iranyt es igen igy ertettem h "haladtam" a korral. pl a cd-ket nem tudtam mindig magammal vinni igy maradt az mp3. mire odajutottam h ujra a cd-k nalam legyenek, mar se idom se felszerelesem sincs arra h hallgassam oket 
|
2022.10.01. 22:06 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: en peldaul jo 5 eve nem vettem cd-t bar a legutolso vmi 1200ft volt es elotte kb 2010-ben volt az utolso.
Ja, én se akarom véletlenül se a nagy gyűjtő benyomását kelteni: évi átlagban kb. 1-2 CD-t veszek, tényleg csak azokat, amik a legfontosabbak közé tartoznak számomra. Viszont ha már megveszek egyet, akkor azt le is játszom, és átnézem a borítót töviről hegyire. nem is erre ertettem. csak en sztem az a prototipus vagyok aki haladt korral ilyen vagy olyan okok miatt es nem veszek tobb cd-t. Oké, teljesen rendben van ez. Bár azt nem tudom, miért "haladás a korral", ha nem vesz már az ember CD-t. Abból a szempontból az, hogy manapság valóban nem szokás venni. De a CD-vásárlásról a streaming-re való átállás szerintem a zenehallgatási kultúra visszafejlődése, mert egy kevésbé komplex, kevésbé minőségi élményt ad a streaming. Ezt a visszafejlődést én nem szívesen nevezném haladásnak. en sem tartom feltetlenul jonak ezt az iranyt es igen igy ertettem h "haladtam" a korral. pl a cd-ket nem tudtam mindig magammal vinni igy maradt az mp3. mire odajutottam h ujra a cd-k nalam legyenek, mar se idom se felszerelesem sincs arra h hallgassam oket  Mondjuk ha nem tudod min meghallgatni, úgy tényleg nem jó. Ha nem lenne CD-lejátszóm, akkor lehet, hogy én se venném meg még azt a kevés CD-t se, amit megveszek.
|
2022.10.01. 22:17 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
pár hiányzó mixtape.  és pár óckúl: 
|
2022.10.07. 18:19 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: en peldaul jo 5 eve nem vettem cd-t bar a legutolso vmi 1200ft volt es elotte kb 2010-ben volt az utolso.
Ja, én se akarom véletlenül se a nagy gyűjtő benyomását kelteni: évi átlagban kb. 1-2 CD-t veszek, tényleg csak azokat, amik a legfontosabbak közé tartoznak számomra. Viszont ha már megveszek egyet, akkor azt le is játszom, és átnézem a borítót töviről hegyire. nem is erre ertettem. csak en sztem az a prototipus vagyok aki haladt korral ilyen vagy olyan okok miatt es nem veszek tobb cd-t. Oké, teljesen rendben van ez. Bár azt nem tudom, miért "haladás a korral", ha nem vesz már az ember CD-t. Abból a szempontból az, hogy manapság valóban nem szokás venni. De a CD-vásárlásról a streaming-re való átállás szerintem a zenehallgatási kultúra visszafejlődése, mert egy kevésbé komplex, kevésbé minőségi élményt ad a streaming. Ezt a visszafejlődést én nem szívesen nevezném haladásnak. en sem tartom feltetlenul jonak ezt az iranyt es igen igy ertettem h "haladtam" a korral. pl a cd-ket nem tudtam mindig magammal vinni igy maradt az mp3. mire odajutottam h ujra a cd-k nalam legyenek, mar se idom se felszerelesem sincs arra h hallgassam oket  Mondjuk ha nem tudod min meghallgatni, úgy tényleg nem jó. Ha nem lenne CD-lejátszóm, akkor lehet, hogy én se venném meg még azt a kevés CD-t se, amit megveszek. amugy egy dolog miatt birom az mp3-at sok olyan cd-m van amirol voltak maxik is es a maxikon voltak remixek, liveok is. Szoval a mai vilagnak köszönhetően eleg jo kis "bonus" albumokat tudtam osszedobni for free  : pl a kweli hi tek - reflection eternal lemez cimadó dala csak bakelit maxin jelent meg a blastnek 3 verziója van..szóval kb 8 extra trekket szedtem össze. mind official
|
2022.10.10. 21:29 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
jött némi hiányzó dirty south cucc:  és pár hiányzó shady records. 
|
2022.10.14. 18:00 |
|
 |
doggfather
|
friss szerzemények. 
|
2022.10.21. 18:06 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
|
2022.10.26. 19:25 |
|
 |
Zoli, MP
|
penzkidobsas jo pakk. nem semmi
|
2022.10.26. 21:11 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Zoli, MP írta: penzkidobsas jo pakk. nem semmi Ilyen infláció mellett költeni kell 
|
2022.10.27. 06:05 |
|
 |
doggfather
|
dub, full rámentél a bakelitre a cdvel szembe?
|
2022.10.28. 09:27 |
|
 |
doggfather
|
frissek a héten: 
|
2022.10.28. 18:02 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
doggfather írta: dub, full rámentél a bakelitre a cdvel szembe? Idén nagyon kevés cd-t vettem, ennek oka az is, hogy a korábbi beszerzési vonalak behaltak. Meg mostanában eléggé rajta vagyok a lemezjátszózáson. Csapatom a rapbulikat magamnak 
|
2022.10.28. 18:02 |
|
 |
doggfather
|
jött egy asia pakkom: 
|
2022.11.04. 19:19 |
|
 |
|