Re: Delinquent Habits November 24 @A38
20:30. Györemix pontosan kezdett! Az első akibe bele botlottam az big daddy l. Nélküle nincs dh koncert, mindig találkozunk.
30 éves a zenekar, a közönség között nem én vagyok az egyetlen akinek deresedik már a haja...
És van pár olyan súlyos arc, hogy pár év kijárna nekik már alapból.
Óckúl hip hop headként csípem én, hogy Györemix igazi hip hop historianként edukálni akar, de a bulit tönkreteszi, ülteti, pedig nem azt kéne már...
Bitangul tekert egyébként, és csak latin zenék mentek. Nem csak rap, de azé főleg az dominált. Végezni is pontosan végzett, nem csak kezdett. És lemezjátszós dj ő még ma is!
Habits:
Másfél órás erős setlist, finom tequila, cypress tribute, sok kürt. Egy nagyon jó buli lett volna ha nem teszi majdnem tönkre, élvezhetetlenné, hogy 4 részletben kaptuk meg, ugyanis valami beállt barom verekedett, pofozkodott a szinpad előtt háromszor is, a banda háromszár állt le mire a biztik kivitték végre előadói kérésre a marháját...
Így se volt rossz, de azé érezni lehetett, hogy megállt a koncert, és újraindult, nem is egyszer, négyszer ahogy írtam.
(by the way tegnap láttam őket negyedszer.

)
21:30as kezdés, 21:40 volt, 23:10ig tartott, a38, albertirsa távot autóval kényelmesen 40 perc alatt tettem meg, éjfélre otthon is voltam!