Re: Keresett Trackek/Remixek/Előadók/Groupok/Lemezek/Ep-k
doggfather írta:
(tudni, hogy az első rész emlékeim szerint sikeres ost-ja után ezt miért nem a TDE csinálhatta?!)
Én is sajnálom, hogy ezt nem ők csinálták, mert a Black Panther OST tényleg nagyon jó volt.
Csak tippelek, de szerintem azért, mert a TDE azóta eléggé lezúgott sajnos... Kendrick már nem TDE tag, és az utolsó lemezének se volt már sok köze a TDE-hez azon kívül, hogy rajta volt a logo. Már sokkal inkább a saját kiadóját építette vele.
Jay Rock és ScHoolboy Q el vannak tűnve, nem tudom, mi lehet velük. Ab-Soul is el volt tűnve mentális problémák miatt, most próbál visszajönni, de ő önmagában kevés, mert egyértelműen Kendrick, Q és Jay Rock volt a három húzónév.
SZA tartósan sikeres, de ő kicsit más műfaj, a többiek másodvonalnak számítanak az előbbi nevekhez képest.
Így, hogy ilyen állapotban van a kiadó, nem csodálom, hogy nem volt kedve a film készítőinek a TDE-re bízni a soundtracket.
Kendrick-re egyébként rábízhatták volna, hiszen a Black Panther OST-nek is ő volt az executive producere, de az ő kiadójában (pgLang) egyelőre csak hárman vannak, az meg nem elég egy OST-hez.