Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: Hazai előadók zenéi.
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Sixfeet írta: a pap meg prédikál, a víz meg nedves? Én adom, de gyanítom, ők nem úgy értették a "bohóckodást", mint te.  Továbbra se fog a kedvenceim közé tartozni a Kartell, de egy-két pozitívumot azért el kell ismerni: - A klipek minőségiek, mióta Koltay Anna rendezi őket. - A zene szerintem tök jól fel van építve ebben a számban. - A legjobb döntés az volt, hogy Big Daddy Lacát kihagyták belőle! - Siska tehetségben magasan kilóg felfelé a valaha volt Kartell rapperek sorából, és ez önmagában sokat dob a produkción. Pedig Siska fan se vagyok, de azt mindig elismertem, hogy az egyik legjobb flowval rendelkező magyar rapper, itt pedig olyan alacsonyan van az én szememben a mérce, hogy szembetűnő Siska tehetsége a többiekhez képest. Zolee viszont ebben a számban se győzött meg arról, hogy a magyar hip-hop elitjében kéne számon tartanom, ezért a felfelé ívelő tendencia elismerése ellenére sem fogom tűkön ülve várni az új Kartell számokat. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a régi Kartell rajongóknak tetszik, amit mostanában látnak/hallanak. szivesen https://www.youtube.com/watch?v=MB6jyXIrwMEMi ez a BOHÓCkodás? - Ganxsta Zolee és a Kartel: A Bohóc lemezkritika Most nincs időm meghallgatni, de majd meg fogom, köszi! Arra utalsz a "szívesen"-nel, hogy ugyanazt mondja, amit én írtam?  csak ugy irtam, h szivesen 
|
2022.10.27. 19:08 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8717 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: csak ugy irtam, h szivesen  Jó, akkor a "köszi" mindenképp adekvát válasz volt a részemről. 
|
2022.10.28. 15:01 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8717 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Sixfeet írta: a pap meg prédikál, a víz meg nedves? Én adom, de gyanítom, ők nem úgy értették a "bohóckodást", mint te.  Továbbra se fog a kedvenceim közé tartozni a Kartell, de egy-két pozitívumot azért el kell ismerni: - A klipek minőségiek, mióta Koltay Anna rendezi őket. - A zene szerintem tök jól fel van építve ebben a számban. - A legjobb döntés az volt, hogy Big Daddy Lacát kihagyták belőle! - Siska tehetségben magasan kilóg felfelé a valaha volt Kartell rapperek sorából, és ez önmagában sokat dob a produkción. Pedig Siska fan se vagyok, de azt mindig elismertem, hogy az egyik legjobb flowval rendelkező magyar rapper, itt pedig olyan alacsonyan van az én szememben a mérce, hogy szembetűnő Siska tehetsége a többiekhez képest. Zolee viszont ebben a számban se győzött meg arról, hogy a magyar hip-hop elitjében kéne számon tartanom, ezért a felfelé ívelő tendencia elismerése ellenére sem fogom tűkön ülve várni az új Kartell számokat. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a régi Kartell rajongóknak tetszik, amit mostanában látnak/hallanak. szivesen https://www.youtube.com/watch?v=MB6jyXIrwMEMi ez a BOHÓCkodás? - Ganxsta Zolee és a Kartel: A Bohóc lemezkritika Most nincs időm meghallgatni, de majd meg fogom, köszi! Arra utalsz a "szívesen"-nel, hogy ugyanazt mondja, amit én írtam?  csak ugy irtam, h szivesen  Meghallgattam. Eléggé elfogult véleménynek hangzik, és eleinte úgy éreztem, hogy nem mond semmi különöset, csak annyit, hogy mi tetszik neki, és mi nem: ilyen szintű kritikát bárki tud mondani. Aztán egy idő után elkezdett kicsit mélyebbre is ásni, úgyhogy a végére egész jó kis elemzés kerekedett belőle, bár a 10/10-es értékelés még úgy is meglepett, hogy a Kartell rajongó a srác.  Más: Orwell Gyermekei - Jól állunk (prod by M-Squad) [Official Audio]https://www.youtube.com/watch?app=deskt ... =FreeDaMicSzöveg: KOMP és BTZ Felvétel, mix, master: Kolláth Zsolt Durva, amikor ilyen arcok kerülnek elő, akik 20 éve nem reppeltek.  Én egyébként BTZ-t nem is vágom, Kompot persze tudom, hogy Raptorz tag volt.
|
2022.10.30. 17:36 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Sixfeet írta: a pap meg prédikál, a víz meg nedves? Én adom, de gyanítom, ők nem úgy értették a "bohóckodást", mint te.  Továbbra se fog a kedvenceim közé tartozni a Kartell, de egy-két pozitívumot azért el kell ismerni: - A klipek minőségiek, mióta Koltay Anna rendezi őket. - A zene szerintem tök jól fel van építve ebben a számban. - A legjobb döntés az volt, hogy Big Daddy Lacát kihagyták belőle! - Siska tehetségben magasan kilóg felfelé a valaha volt Kartell rapperek sorából, és ez önmagában sokat dob a produkción. Pedig Siska fan se vagyok, de azt mindig elismertem, hogy az egyik legjobb flowval rendelkező magyar rapper, itt pedig olyan alacsonyan van az én szememben a mérce, hogy szembetűnő Siska tehetsége a többiekhez képest. Zolee viszont ebben a számban se győzött meg arról, hogy a magyar hip-hop elitjében kéne számon tartanom, ezért a felfelé ívelő tendencia elismerése ellenére sem fogom tűkön ülve várni az új Kartell számokat. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a régi Kartell rajongóknak tetszik, amit mostanában látnak/hallanak. szivesen https://www.youtube.com/watch?v=MB6jyXIrwMEMi ez a BOHÓCkodás? - Ganxsta Zolee és a Kartel: A Bohóc lemezkritika Most nincs időm meghallgatni, de majd meg fogom, köszi! Arra utalsz a "szívesen"-nel, hogy ugyanazt mondja, amit én írtam?  csak ugy irtam, h szivesen  Meghallgattam. Eléggé elfogult véleménynek hangzik, és eleinte úgy éreztem, hogy nem mond semmi különöset, csak annyit, hogy mi tetszik neki, és mi nem: ilyen szintű kritikát bárki tud mondani. Aztán egy idő után elkezdett kicsit mélyebbre is ásni, úgyhogy a végére egész jó kis elemzés kerekedett belőle, bár a 10/10-es értékelés még úgy is meglepett, hogy a Kartell rajongó a srác.  Más: Orwell Gyermekei - Jól állunk (prod by M-Squad) [Official Audio]https://www.youtube.com/watch?app=deskt ... =FreeDaMicSzöveg: KOMP és BTZ Felvétel, mix, master: Kolláth Zsolt Durva, amikor ilyen arcok kerülnek elő, akik 20 éve nem reppeltek.  Én egyébként BTZ-t nem is vágom, Kompot persze tudom, hogy Raptorz tag volt. Zene msquad Btz? Chillzim ent. Botzi neven futott vagy hogy https://youtu.be/IITnckI9NZcItt van mindenki az all star trackben Egyedul tirpa vitte vmire es a rap.hus srac
|
2022.10.30. 20:31 |
|
 |
Zoli, MP
|
ramentem erre https://www.youtube.com/watch?v=3uuTRYuLdJYA DRILL TÖRTÉNETE (UK, Brooklyn, Chicago stb) nem hallgattam sok trappet se drillt, sztem nagyon meg sem tudnam kulonboztetni oket. elsore. Ezekkel a zenekkel egy bajom van. nekem az osszes ugyanolyan. max az eloado hangja mas.ugyanaz a ritmika, ritmus, flow. 1-1 track meg ok, de ez a "vibralas" egy egesz lemezen at nekem sok lenne. emlekszem vmelyik freddie gibbs albumot hallgattam a 2015-2016 fele es ez volt a bajom. egy boombap sztem valtozatosabb, szignifikansan lehet hallani ha mas a tempoja. vmiben funk, vmiben klasszikus minta vagy akar rock. mas dobhangok. elo, a dobnak a kavaja csak vagy gepi dobok stb... valtozatos. de ezekenle a drill/trap notaknal nalam akar ki lehetne cserelni barmelyik szoveg alatt a zenet egy masik eloadotol nem tunne fel. teny, az ismereteim csak addig terjedtek ameddig lekotott a tema. szoval biztos van olyan aki nalam okosabb es tobbet hall mint en
|
2022.10.30. 23:03 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Zene msquad Btz? Chillzim ent. Botzi neven futott vagy hogy https://youtu.be/IITnckI9NZcItt van mindenki az all star trackben Egyedul tirpa vitte vmire es a rap.hus srac Köszi! A Chillzim-et vágtam, de nem ismertem minden tagot név szerint. Drill: én is nemrég jöttem rá, hogy Fivio Foreign lemeze azért tetszik nekem annak ellenére, hogy újvonalas, mert nem trap, hanem drill. The Game új lemeze is ezért tetszett. A trapet nem szeretem, de a drillt igen, viszont ezt én is csak pár hónapja tudtam meg.  Egy-két megjegyzést azért hozzá kell tenni ehhez: 1. Nem hallgattam sok drillt életemben. Szerintem a Fivio Foreign lemez volt az első teljes album, amit meghallgattam ebből a stílusból, és engem teljesen elvarázsolt ez az általad is említett "vibráló" hangzásvilága. Viszont én úgy tekintettem erre, mint a trapnek egy új, innovatív megközelítésére, ezért is értékeltem annyira nagyra. Később tudtam meg, hogy ez valami más...  Egyetértek azzal, hogy közel sincs annyira sok variációs lehetőség ebben a stílusban, mint a boombap-ben. Ha még hallanék egy-két olyan lemezt, mint a Fivio Foreign - BIBLE, akkor valószínűleg gyorsan megunnám. De így, egy album erejéig nem volt sok, sőt kifejezetten örültem is, hogy ennyire egységes az album hangzásvilága. 2. The Game új lemezének hiába Drillmatic a címe, az azért nem színtiszta drill lemez, inkább csak drill-domináns. De van rajta más stílus is, illetve sok számban csak fűszerként vannak jelen a drilles elemek, az ütem pl. lehet boombap mellettük. És én ebben látom a fejlődés igazai útját. A trap önmagában egysíkú, de azok az elmúlt évek legizgalmasabb albumai, amelyek a klasszikus hip-hop alapjait fűszerezték a trapből származó elemekkel. Ugyanígy nagy, sőt még nagyobb potenciál van a drill elemekkel való színesítésben, és az nem lesz unalmas és egysíkú, mert nem színtiszta drill, csak merít belőle. 3. A Drillmatic után írtam egy lelkendező postot arról, hogy 2022-ben van egy egységes hangzásvilága a mainstream "nem-trap" hip-hopnak (mainstream alatt itt értsd a legnépszerűbb rapperek zászlóvivő albumait). Ez jelentős részben a drill térnyerésének köszönhető, de nem csak annak. Hit-Boy nem drillt csinált Snoop Dogg BODR albumára, Pharrell és Kanye nem drillt csinált Pusha T albumára, mégis érzek rokonhangzást Fivio Foreign és The Game drill hangzású lemezeivel. Méghozzá azért, mert a drill hangzásra jellemző "szellősség" és a húzós basszusok egyidejű jelenléte nagyon jól átemelhető más stílusokba, akár egy boombap alapba is. És Hit-Boy ezt meg is valósította Snoop és The Game lemezein, de már Benny the Butcher Burden of Proof albumán is. Szóval ez is azt példázza, hogy a drill ugyan lehet önmagában egysíkú, belőle inspirálódva mégis lehet nagyon izgalmas dolgokat alkotni akár más stílusokban is.
|
2022.10.31. 16:14 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Zene msquad Btz? Chillzim ent. Botzi neven futott vagy hogy https://youtu.be/IITnckI9NZcItt van mindenki az all star trackben Egyedul tirpa vitte vmire es a rap.hus srac Köszi! A Chillzim-et vágtam, de nem ismertem minden tagot név szerint. Drill: én is nemrég jöttem rá, hogy Fivio Foreign lemeze azért tetszik nekem annak ellenére, hogy újvonalas, mert nem trap, hanem drill. The Game új lemeze is ezért tetszett. A trapet nem szeretem, de a drillt igen, viszont ezt én is csak pár hónapja tudtam meg.  Egy-két megjegyzést azért hozzá kell tenni ehhez: 1. Nem hallgattam sok drillt életemben. Szerintem a Fivio Foreign lemez volt az első teljes album, amit meghallgattam ebből a stílusból, és engem teljesen elvarázsolt ez az általad is említett "vibráló" hangzásvilága. Viszont én úgy tekintettem erre, mint a trapnek egy új, innovatív megközelítésére, ezért is értékeltem annyira nagyra. Később tudtam meg, hogy ez valami más...  Egyetértek azzal, hogy közel sincs annyira sok variációs lehetőség ebben a stílusban, mint a boombap-ben. Ha még hallanék egy-két olyan lemezt, mint a Fivio Foreign - BIBLE, akkor valószínűleg gyorsan megunnám. De így, egy album erejéig nem volt sok, sőt kifejezetten örültem is, hogy ennyire egységes az album hangzásvilága. 2. The Game új lemezének hiába Drillmatic a címe, az azért nem színtiszta drill lemez, inkább csak drill-domináns. De van rajta más stílus is, illetve sok számban csak fűszerként vannak jelen a drilles elemek, az ütem pl. lehet boombap mellettük. És én ebben látom a fejlődés igazai útját. A trap önmagában egysíkú, de azok az elmúlt évek legizgalmasabb albumai, amelyek a klasszikus hip-hop alapjait fűszerezték a trapből származó elemekkel. Ugyanígy nagy, sőt még nagyobb potenciál van a drill elemekkel való színesítésben, és az nem lesz unalmas és egysíkú, mert nem színtiszta drill, csak merít belőle. 3. A Drillmatic után írtam egy lelkendező postot arról, hogy 2022-ben van egy egységes hangzásvilága a mainstream "nem-trap" hip-hopnak (mainstream alatt itt értsd a legnépszerűbb rapperek zászlóvivő albumait). Ez jelentős részben a drill térnyerésének köszönhető, de nem csak annak. Hit-Boy nem drillt csinált Snoop Dogg BODR albumára, Pharrell és Kanye nem drillt csinált Pusha T albumára, mégis érzek rokonhangzást Fivio Foreign és The Game drill hangzású lemezeivel. Méghozzá azért, mert a drill hangzásra jellemző "szellősség" és a húzós basszusok egyidejű jelenléte nagyon jól átemelhető más stílusokba, akár egy boombap alapba is. És Hit-Boy ezt meg is valósította Snoop és The Game lemezein, de már Benny the Butcher Burden of Proof albumán is. Szóval ez is azt példázza, hogy a drill ugyan lehet önmagában egysíkú, belőle inspirálódva mégis lehet nagyon izgalmas dolgokat alkotni akár más stílusokban is. Koszi....igen feltunt h boombap zenekben megjelentek ezek a hangok.
|
2022.11.01. 01:42 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Zoli, MP írta: ramentem erre https://www.youtube.com/watch?v=3uuTRYuLdJYA DRILL TÖRTÉNETE (UK, Brooklyn, Chicago stb) nem hallgattam sok trappet se drillt, sztem nagyon meg sem tudnam kulonboztetni oket. elsore. Ezekkel a zenekkel egy bajom van. nekem az osszes ugyanolyan. max az eloado hangja mas.ugyanaz a ritmika, ritmus, flow. 1-1 track meg ok, de ez a "vibralas" egy egesz lemezen at nekem sok lenne. emlekszem vmelyik freddie gibbs albumot hallgattam a 2015-2016 fele es ez volt a bajom. egy boombap sztem valtozatosabb, szignifikansan lehet hallani ha mas a tempoja. vmiben funk, vmiben klasszikus minta vagy akar rock. mas dobhangok. elo, a dobnak a kavaja csak vagy gepi dobok stb... valtozatos. de ezekenle a drill/trap notaknal nalam akar ki lehetne cserelni barmelyik szoveg alatt a zenet egy masik eloadotol nem tunne fel. teny, az ismereteim csak addig terjedtek ameddig lekotott a tema. szoval biztos van olyan aki nalam okosabb es tobbet hall mint en Zeneileg többnyire tetszik igazából, valahol a szövegi minimalizmust is értem (többnyire azok nem értik, akik csinálják  ), a srác beszél a jellegzetes táncról. Nekem ez kábé macskanacis fiúkák magyar néptáncszakkör első hetében.
|
2022.11.01. 05:23 |
|
 |
rapguruz88
|
|
2022.11.01. 09:43 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: https://offmedia.hu/hibrid-mar-90-ban-felepult-az-agyverzesebol-remeli-hamarosan-szinpadra-allhat/ Ezek nagyon jó hírek, köszi! Az valóban kulcs lesz, amit említ is, hogy az életmódváltás harcát még meg kell vívnia. Sajnos van egy-két ismerősöm, akik egy agyvérzés vagy stroke után még felálltak, de ugyanúgy éltek tovább, mint előtte, ezért jött a második, és abból már nem álltak fel... Remélem, Hibrid nem az ő sorukat fogja bővíteni. Az új szám/klip esetében furcsa volt, hogy ránézésre még azért nem tűnik 100%-osnak Hibrid benne, de a rapjén ez nem érződött. Ezt először kellemes meglepetésként konstatáltam, de most a cikkből kiderült a magyarázat: a nóta már négy éve kész van, csak a fiókban hevert.
|
2022.11.01. 14:56 |
|
 |
Yodaragorn
|
Junior és a Fekete Vonat volt a Partizánban: https://www.youtube.com/watch?v=b-5hTq1hRVoAmi miatt érdemes megnézni reppes szemmel is: - Az első negyedórában a teljes Fekete Vonat vendég, nem csak Junior (az elején és a végén elő is adnak) - Gulyás Marci egész jól felkészült: tök jók a zenei bevágások, kevésbé ismert Fekete Vonat számok is előkerülnek - Szóba kerül a Fekete Vonat előtti roma hip-hop is: bejátszik egy Beat rapet egy Bad Domination számból, sőt talált egy olyan, '90-es évekbeli roma rapcsapatot, akiket Junior se ismert (én se) - Beszélnek a Dopeman-nel való beefről, a Vissza a feladónakból is van bejátszás - Készült egy 7. kerületi helyszíni riport is, amiben bejárják a '90-es évek kultikus utcai helyszíneit, valamint Junior gyerekkori lakásában is járnak az anyukájánál Ezen kívül sok a semmitmondó duma is, ami nem hip-hoppal kapcsolatos, a rasszizmus témája fontos, de kicsit túlragozzák szerintem, egy idő után csak magukat ismétlik. De ezzel együtt is kellemes meglepetés: nem gondoltam volna, hogy a sok semmitmondó interjú után pont a Gulyás Marcitól fogok kapni egy olyat, ami tényleg belemegy hip-hop oldalról is finomságokba, és végre alaposan felkészül a csapat történetéből. Az viszont jellemző, hogy Beat és Fatima most is csak negyed órát kapott, amúgy Juniorról szól a műsor: ez jól jellemzi a Fekete Vonat elmúlt 20 évét...
|
2022.11.04. 22:45 |
|
 |
Yodaragorn
|
És ma a Heti Naplóban is a Fekete Vonattal volt riport, nem tudom, fent lesz-e majd valahol a neten.
Elmentek velük egy Kertész utcai klubba: pincehelység, ma valami arab vagy afrikai hely működik benne, talán vízipipázónak tűnt, de nem biztos. Azt mondták, hogy ebben a Kertész utcai klubba járt a '90-es évek hazai hip-hop életének a színe-java. Ők is ott ismerkedtek meg, és ott alakult a Fekete Vonat. Ti tudjátok mi lehetett ez a hely? Úgy rémlik, mintha itt a fórumon is lett volna szó egy helyről, ahol 2000 körül rendszeresen voltak rapbulik, és eléggé ment: Quick és Luigi zenélt ott sokat. Ez lehetett az, vagy ez másik?
|
2022.11.06. 21:41 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: És ma a Heti Naplóban is a Fekete Vonattal volt riport, nem tudom, fent lesz-e majd valahol a neten.
Elmentek velük egy Kertész utcai klubba: pincehelység, ma valami arab vagy afrikai hely működik benne, talán vízipipázónak tűnt, de nem biztos. Azt mondták, hogy ebben a Kertész utcai klubba járt a '90-es évek hazai hip-hop életének a színe-java. Ők is ott ismerkedtek meg, és ott alakult a Fekete Vonat. Ti tudjátok mi lehetett ez a hely? Úgy rémlik, mintha itt a fórumon is lett volna szó egy helyről, ahol 2000 körül rendszeresen voltak rapbulik, és eléggé ment: Quick és Luigi zenélt ott sokat. Ez lehetett az, vagy ez másik? Ytubeon elerhetoek a naplo reszek A 2000es evekben a suss fel napban zenelt quick es luigi Talan maszk volt a kertesz utcaban Tenyleg odajart mindrnki meg dopeman is ha jol tudom. Itt is van https://youtu.be/1eU3C7T4HOMMondjak is h maszk.sub bass szabit is emlitik.nem jartam oda.nem is voltam meg akkor repper de ez inkabb pest "bazisu" volt es szabinak nincs olyan nagy kotodese pesthez...nem valoszinu jart ott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zoli, MP 2022.11.12. 14:36-kor.
|
2022.11.06. 22:22 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: És ma a Heti Naplóban is a Fekete Vonattal volt riport, nem tudom, fent lesz-e majd valahol a neten.
Elmentek velük egy Kertész utcai klubba: pincehelység, ma valami arab vagy afrikai hely működik benne, talán vízipipázónak tűnt, de nem biztos. Azt mondták, hogy ebben a Kertész utcai klubba járt a '90-es évek hazai hip-hop életének a színe-java. Ők is ott ismerkedtek meg, és ott alakult a Fekete Vonat. Ti tudjátok mi lehetett ez a hely? Úgy rémlik, mintha itt a fórumon is lett volna szó egy helyről, ahol 2000 körül rendszeresen voltak rapbulik, és eléggé ment: Quick és Luigi zenélt ott sokat. Ez lehetett az, vagy ez másik? Ytubeon elerhetoek a naplo reszek A 2000es evekben a suss fel napban zenelt quick es luigi Talan maszk volt a kertesz utcaban Tenyleg odajart mindrnki meg dopeman is ha jol tudom. Köszi! Nem biztos, de mintha el is hangzott volna a Maszk név a riportban, csak nem esett le, hogy az a hely neve... Igen, felsoroltak pár nevet, aki odajárt: Dopeman, Animal Cannibals, Sub Bass Monster ugrik be. Más: SÉF - Csillagcsavargókhttps://www.youtube.com/watch?app=deskt ... 5%B1-TopicDrú feat. Hibrid - Csak nekem táncolthttps://www.youtube.com/watch?v=l8dyKn0 ... =HIBRIDBROUtóbbi klipben Farkas Franciska táncol, a zene pedig Élő Márton (Irie Maffia) munkája.
|
2022.11.06. 22:56 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: És ma a Heti Naplóban is a Fekete Vonattal volt riport, nem tudom, fent lesz-e majd valahol a neten.
Elmentek velük egy Kertész utcai klubba: pincehelység, ma valami arab vagy afrikai hely működik benne, talán vízipipázónak tűnt, de nem biztos. Azt mondták, hogy ebben a Kertész utcai klubba járt a '90-es évek hazai hip-hop életének a színe-java. Ők is ott ismerkedtek meg, és ott alakult a Fekete Vonat. Ti tudjátok mi lehetett ez a hely? Úgy rémlik, mintha itt a fórumon is lett volna szó egy helyről, ahol 2000 körül rendszeresen voltak rapbulik, és eléggé ment: Quick és Luigi zenélt ott sokat. Ez lehetett az, vagy ez másik? Ytubeon elerhetoek a naplo reszek A 2000es evekben a suss fel napban zenelt quick es luigi Talan maszk volt a kertesz utcaban Tenyleg odajart mindrnki meg dopeman is ha jol tudom. Köszi! Nem biztos, de mintha el is hangzott volna a Maszk név a riportban, csak nem esett le, hogy az a hely neve... Igen, felsoroltak pár nevet, aki odajárt: Dopeman, Animal Cannibals, Sub Bass Monster ugrik be. Más: SÉF - Csillagcsavargókhttps://www.youtube.com/watch?app=deskt ... 5%B1-TopicDrú feat. Hibrid - Csak nekem táncolthttps://www.youtube.com/watch?v=l8dyKn0 ... =HIBRIDBROUtóbbi klipben Farkas Franciska táncol, a zene pedig Élő Márton (Irie Maffia) munkája. a maszkban frestyle es reppezesek voltak a suss fel napban meg rnb/hiphop buli reppezes nelkul
|
2022.11.07. 09:59 |
|
 |
|