Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: A Hip Hop és Te #2
De marha jól csinálom akkor. 
|
2023.01.03. 16:07 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
doggfather írta: Dubot meginterjúvolták otthon, és mikor a kamera ment egy kört a falon volt egy barbárfívérek 5000 eladást éltető plakett. #mitálmodtam Egyébként a napokban eszeveszett nagy katyvaszokat álmodok én is, benne az eddigi életemből mindenféle szösszenet. Nem szabad túltolni az ünnepi nagy zabálásokat sem. 
|
2023.01.04. 11:54 |
|
 |
Zoli, MP
|
Breal kerdezi If you could put a hip hop super group together with 4 people, which 4 artists would you choose? And what would you call the group?
|
2023.08.07. 11:01 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
láttam én is titteren, nem könnyű kérdés...
|
2023.08.07. 11:23 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Breal kerdezi If you could put a hip hop super group together with 4 people, which 4 artists would you choose? And what would you call the group? Először viccnek szántam volna a választ, de aztán rájöttem, hogy akár komolyan is lehet venni: Ice Cube, Eazy-E, Dr. Dre, MC Ren - és úgy hívnám, hogy NWA.  Ennél jobb csapatot tényleg nehéz elképzelni. De Dre és Cube mindenképp benne lenne nálam: előbbi azért, hogy biztosított legyen a zenei színvonal, utóbbi azért, hogy biztosított legyen a rapek színvonala. Amellett, hogy Eazy és Ren is nagy kedvenc, annyira talán nem nagy kedvenceim, mint Dre és Cube, úgyhogy őket akár ki is cserélhetném mondjuk Snoop Dogg-ra és Nate Dogg-ra, és akkor lenne egy első osztályú refrénénekes is a csapatban, de ez meg így már szentségtörésnek tűnik.  Itthonról egy négytagú supergroup, amit egy-két szám erejéig egyébként hallhattunk is: Saiid, Újonc, Nospa, Zenk (AKPH + NKS).
|
2023.08.07. 11:54 |
|
 |
Zoli, MP
|
Paul Wall, Eminem, RA the rugged Man , ALC mint repper es producer
a nevuk pedig Guests of Hip Hop
|
2023.08.07. 13:17 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Paul Wall, Eminem, RA the rugged Man , ALC mint repper es producer
a nevuk pedig Guests of Hip Hop  Jó! Még egy: Eve, Foxy Brown, Lil' Kim, Rah Digga Név: Feminin Energy, Girl Power, vagy valami ilyesmi...
|
2023.08.08. 17:42 |
|
 |
Yodaragorn
|
Még egy supergroup ötlet: Nate Dogg, Kokane, Butch Cassidy és ??? Név: Westcoast Hookers, Hook Singers, vagy valami ilyesmi
A probléma az, hogy csak három tagot sikerült találnom... Felmerült még bennem Sly Jordan, Danny Boy, de ők nem akkora nevek, és nem voltak benne annyira sok nyugati szám refrénjében, mint a fenti három énekes, ezért nem szívesen raktam volna oda őket negyediknek.
|
2023.08.10. 17:43 |
|
 |
kz funkadelic
|
Yodaragorn írta: Még egy supergroup ötlet: Nate Dogg, Kokane, Butch Cassidy és ??? Név: Westcoast Hookers, Hook Singers, vagy valami ilyesmi
A probléma az, hogy csak három tagot sikerült találnom... Felmerült még bennem Sly Jordan, Danny Boy, de ők nem akkora nevek, és nem voltak benne annyira sok nyugati szám refrénjében, mint a fenti három énekes, ezért nem szívesen raktam volna oda őket negyediknek. Bo roc passzolna ebbe a csapatba negyediknek
2023.08.10. 19:23 |
|
 |
doggfather
|
50 éves ma a hip hop!  Esetleg ha van kedvetek megosztani olyan sztorit amit még nem hallottunk így az ünnepen jöhet! Én is gondolkodom!
|
2023.08.11. 11:46 |
|
 |
Yodaragorn
|
kz funkadelic írta: Yodaragorn írta: Még egy supergroup ötlet: Nate Dogg, Kokane, Butch Cassidy és ??? Név: Westcoast Hookers, Hook Singers, vagy valami ilyesmi
A probléma az, hogy csak három tagot sikerült találnom... Felmerült még bennem Sly Jordan, Danny Boy, de ők nem akkora nevek, és nem voltak benne annyira sok nyugati szám refrénjében, mint a fenti három énekes, ezért nem szívesen raktam volna oda őket negyediknek. Bo roc passzolna ebbe a csapatba negyediknek Jó ötlet! Szerintem ő se akkora név, mint a másik három, de valóban featelt több westcoast rapperrel is. @dogg: Isten éltesse a hip-hopot!  BP-n az Animal Cannibals tart szülinapi bulit (nem ők lépnek fel, hanem DJ-ként pakolják a zenéket): ha ott lennék, valószínűleg elnéznék, de most nem vagyok a városban.
|
2023.08.11. 12:42 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: 50 éves ma a hip hop!  Esetleg ha van kedvetek megosztani olyan sztorit amit még nem hallottunk így az ünnepen jöhet! Én is gondolkodom! Apum a 90es evek elejen mikor megkapta mc hammer legkelendobb albumat..mutatta hogy mc az olyan mint a kovacs... Azt sem tudtuk h mi a franc az mc de sok eladonal lehetett latni:)
|
2023.08.11. 23:10 |
|
 |
rapguruz88
|
Éjjel volt egy koncert a Yankee stadionban ennek tiszteletere https://www.youtube.com/live/RgGyYGPTXCg?feature=share
|
2023.08.12. 09:32 |
|
 |
Yodaragorn
|
Fú, ez komolynak tűnik, köszi! Bár 8 órát nem biztos, hogy végignézek. 
|
2023.08.12. 13:58 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
doggfather írta: 50 éves ma a hip hop!  Esetleg ha van kedvetek megosztani olyan sztorit amit még nem hallottunk így az ünnepen jöhet! Én is gondolkodom! Sok sztori van nyilván, de így, amikor valamit ünnepelünk, valamire visszaemlékezünk, akkor inkább a teljes egészre tekintve jutnak eszembe gondolatok. Nagyon sokan osztanak meg gondolatokat most nagy nevek, annak ellenére, hogy mindenki tisztában van vele, hogy a kezdetet nagyon nehéz meghatározni, ez a dátum inkább ilyen közösen elfogadott, kijelölt időpont, hogy valamihez lehessen kötni a születésnapot. Szóval sok gondolat jelenik meg, a legtöbb ami hozzám is inkább legközelebb áll, ami nekem is először eszembe jut, ha ilyen 50 éves ünneplésszerűen állunk hozzá, ez a "hip-hop changed my life", "hip-hop saved my life" megközelítés. És valóban, ez olyan harmincakárhány éve meghatározza az életemet. Zenehallgatás, bulikba járás, szövegírás, zenekészítés, lemezgyűjtés... egy csomó ponton kapcsolódva, sok ismerőst szerezve ezáltal, szóval tényleg nekem a mai napig öröm, hogy ez az életem része. A hip-hop az, amivel életem nagyobb részében foglalkoztam, minden napom érintve van valahogyan benne, legyen ez "csak" sima zenehallgatás. Szóval éljen a hip-hop, köszönjük hip-hop, hogy vagy nekünk!
|
2023.08.12. 21:59 |
|
 |
|