Re: D.P.G.C. (Dogg Pound Gangsta Crips)
Snoop Lion - Reincarnated
1. Rebel Way - Én nem ezzel a számmal kezdtem volna az albumot,közepes.Viszont ez az eggyetlen szám amiben nincs közreműködő.
2. Here Comes the King (featuring Angela Hunte) - Na én ezzel kezdtem volna az albumot márcsakak a "Here Comes the King" miatt is.
Nagyon szeretem ezt a számot Angela Hunte sokat segit Snoopnak.
3. Lighters Up (featuring Mavado and Popcaan) - Itt a gitárral megvettek Kilóra.

Viszont ez a sablonos refrén:Get high with us,
lighters up,East Side,West Side valami szörnyű.
4. So Long (featuring Angela Hunte) - Igazi Reggae zene,pozitiv szöveg,könnyű kellemes refrén, kell ennél több?
5. Get Away (featuring Angela Hunte) - Ezért a számért nem vagyok oda.Talán még szokni kell.
6. No Guns Allowed (featuring Drake and Cori B) - A kedvenc az albumról.Snoop ebben a számban teljesít a legjobban.
Drake meg kellemes csalódás bár szeretni ezután sem fogom.
7. Fruit Juice (featuring Mr. Vegas) - Ezzel büntetni lehet.Szerintem kurva rossz.Se füle, se farka.
8. Smoke the Weed (featuring Collie Buddz) - Szívjál füvet

Szöveg 0 de az alap az nagyon betalált.
9. Tired of Running (featuring Akon) - Szeretem.Kellemes,nyugodt a gitár valami fantasztikus benne.
Erre a számra kibontol egy jó sört és bámulod az eget a strandszékből.
10.The Good Good (featuring Iza) - Ez mintha az előző szám folytatása volna.Szóval maradhatsz strandszékedben.

11.Torn Apart (featuring Rita Ora) - Közepes.
12.Ashtrays and Heartbreaks (featuring Miley Cyrus) - Szokni kell.
Vannak rajta jó számok.Egy letöltést megér.Nekem már 3x lement, most kezdem 4-re.