Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: minden ami SPORT
mar kettot utottek a kalapaccsal, mar szinte orultem..erre jott ez az ajanlat es mar nem tudtam meccselni  azert kenyeret is kell vennem foleg a mai idokben, nem koltok minden rongyra...
|
2022.07.31. 09:58 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: PUTS - Question in the Form of an Answer a clippers meccsig zenet fogok hallgatni  Clippers szurkoló vagy, vagy csak megnézed a meccset? Ha nekik szurkolsz, kíváncsi lennék, hogy értékeled Westbrook érkezését.  (Én Lakers szurkolóként örülök, hogy sikerült megszabadulni tőle.  ) (Bocs az offért.) jovok ide offolni. nem vagyok clippers fan, csak meg akarom nezni vagyis ameddig jutok. mar herotom van a focitol. iden leginkabb nhl-t neztem. amugy en nem orulok, hogy a lakerst elhagyta. "katasztrofaturista vagyok" szeretem a dramakat igy megneztem volna ujra, hogy a lakers nem kerul be a playoffba inkabb a blazers fele huzok. de kivancsi vagyok h a dallas mit hoz ossze lucaval es irvinggel 
|
2023.03.11. 22:33 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: PUTS - Question in the Form of an Answer a clippers meccsig zenet fogok hallgatni  Clippers szurkoló vagy, vagy csak megnézed a meccset? Ha nekik szurkolsz, kíváncsi lennék, hogy értékeled Westbrook érkezését.  (Én Lakers szurkolóként örülök, hogy sikerült megszabadulni tőle.  ) (Bocs az offért.) jovok ide offolni. nem vagyok clippers fan, csak meg akarom nezni vagyis ameddig jutok. mar herotom van a focitol. iden leginkabb nhl-t neztem. amugy en nem orulok, hogy a lakerst elhagyta. "katasztrofaturista vagyok" szeretem a dramakat igy megneztem volna ujra, hogy a lakers nem kerul be a playoffba inkabb a blazers fele huzok. de kivancsi vagyok h a dallas mit hoz ossze lucaval es irvinggel  Egyelőre jól állnak, bár a New York papíron se olyan jó csapat, mint a Clippers.  A Lakers még simán lehet, hogy nem fog bejutni a playoffba Westbrook nélkül se... Főleg így, hogy LeBron sérült. Persze azért remélem, megoldják.  Azért a Davis-Russell duó is erős még James nélkül is - már ha egészségesek. A Blazers nekem is mindig szimpatikus, mint ahogy a megtörhetetlen klubhűségű Lillard is. Csak sajnos sose tudnak egy komoly csapatot összerakni köré. Dallas tényleg érdekes: bár nem kezdődött jól a Doncic-Irving kapcsolat, még összeszokhatnak, és akkor bármi lehet. Azt viszont sajnálom, hogy Durant megsérült, mert lehet, hogy sose fog igazán kiderülni, hogy mire lenne képes ez a Suns vele. Ha egészségesek lennének a playoffra, idén összejöhetne egy gyűrű Chris Paulnak, aki szerintem nagyon megérdemelné. Jövőre ez a keret már szét fog esni a sérülésekkel/öregedéssel szerintem.
|
2023.03.11. 23:30 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: PUTS - Question in the Form of an Answer a clippers meccsig zenet fogok hallgatni  Clippers szurkoló vagy, vagy csak megnézed a meccset? Ha nekik szurkolsz, kíváncsi lennék, hogy értékeled Westbrook érkezését.  (Én Lakers szurkolóként örülök, hogy sikerült megszabadulni tőle.  ) (Bocs az offért.) jovok ide offolni. nem vagyok clippers fan, csak meg akarom nezni vagyis ameddig jutok. mar herotom van a focitol. iden leginkabb nhl-t neztem. amugy en nem orulok, hogy a lakerst elhagyta. "katasztrofaturista vagyok" szeretem a dramakat igy megneztem volna ujra, hogy a lakers nem kerul be a playoffba inkabb a blazers fele huzok. de kivancsi vagyok h a dallas mit hoz ossze lucaval es irvinggel  Egyelőre jól állnak, bár a New York papíron se olyan jó csapat, mint a Clippers.  A Lakers még simán lehet, hogy nem fog bejutni a playoffba Westbrook nélkül se... Főleg így, hogy LeBron sérült. Persze azért remélem, megoldják.  Azért a Davis-Russell duó is erős még James nélkül is - már ha egészségesek. A Blazers nekem is mindig szimpatikus, mint ahogy a megtörhetetlen klubhűségű Lillard is. Csak sajnos sose tudnak egy komoly csapatot összerakni köré. Dallas tényleg érdekes: bár nem kezdődött jól a Doncic-Irving kapcsolat, még összeszokhatnak, és akkor bármi lehet. Azt viszont sajnálom, hogy Durant megsérült, mert lehet, hogy sose fog igazán kiderülni, hogy mire lenne képes ez a Suns vele. Ha egészségesek lennének a playoffra, idén összejöhetne egy gyűrű Chris Paulnak, aki szerintem nagyon megérdemelné. Jövőre ez a keret már szét fog esni a sérülésekkel/öregedéssel szerintem. es elvileg nem akar elmenni portlandbol, elkotelezte magat mellettuk. KD-tol kivagyok. Harden a masik. irving legalabb "bolondos" de KG es harden hisztis picsak. Kivancsi vagyok mi les JaMorrant-tel, elegge elborult az agya.
|
2023.03.12. 00:34 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: es elvileg nem akar elmenni portlandbol, elkotelezte magat mellettuk. KD-tol kivagyok. Harden a masik. irving legalabb "bolondos" de KG es harden hisztis picsak.
Kivancsi vagyok mi les JaMorrant-tel, elegge elborult az agya. Ja, én se bírom Durantet, félreértés ne essék.  Chris Paul miatt örülnék egy Phoenix bajnoki címnek. Illetve Durant mellett az szól, hogy ő még mindig bajnoki színvonal játszik, amikor éppen játszik. A másik kettő is belekóstolt ebbe a színvonalba, de korántsem olyan hosszú ideig, mint KD. Hardennek bajnoki címe sincs, Irving-nek van, de nem ő volt a döntő MVP, míg Durant MVP-ként lett kétszer is bajnok. Morant tényleg aggasztó, én így nem jósolok nagy jövőt neki... Irving szimplán hülye, de a hülyesége nem veszélyes a játékára. Morantnek viszont szerintem a játéka is megérezheti ezt az elborulást inkább előbb, mint utóbb.
|
2023.03.12. 20:49 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: es elvileg nem akar elmenni portlandbol, elkotelezte magat mellettuk. KD-tol kivagyok. Harden a masik. irving legalabb "bolondos" de KG es harden hisztis picsak.
Kivancsi vagyok mi les JaMorrant-tel, elegge elborult az agya. Ja, én se bírom Durantet, félreértés ne essék.  Chris Paul miatt örülnék egy Phoenix bajnoki címnek. Illetve Durant mellett az szól, hogy ő még mindig bajnoki színvonal játszik, amikor éppen játszik. A másik kettő is belekóstolt ebbe a színvonalba, de korántsem olyan hosszú ideig, mint KD. Hardennek bajnoki címe sincs, Irving-nek van, de nem ő volt a döntő MVP, míg Durant MVP-ként lett kétszer is bajnok. Morant tényleg aggasztó, én így nem jósolok nagy jövőt neki... Irving szimplán hülye, de a hülyesége nem veszélyes a játékára. Morantnek viszont szerintem a játéka is megérezheti ezt az elborulást inkább előbb, mint utóbb. mindig elfelejtem h 2 gyuruje van KD-nak es nem egy. CPaul tenyleg megerdemelne, o azert lassan mar kikopik, vagyis kioregszik kivancsi vagyok a denver elrontja -e a playoffot.
|
2023.03.12. 22:45 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: kivancsi vagyok a denver elrontja -e a playoffot.  Náluk ez örök kérdés. Idén meggyőzőbbnek tűnnek az alapszakaszban is, mint szoktak. Nyugat nagyon rejtélyes, ott bármi lehet. A Denver egyértelműen bajnokesélyes, de ha lesz egészséges Durant, a Phoenix is. A Golden State-et - ha visszatér Curry - sose szabad leírni, hiába állnak szarul. Egy egészséges James-szel és Davis-szel szerintem a Lakers is simán lehet esélyes, de a Clipperst se zárnám ki továbbra sem. Nagyon nehéz jósolni. Kelet tisztább: Milwaukee vagy Boston. Esetleg Philly, ha csoda történik.
|
2023.03.13. 22:11 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: kivancsi vagyok a denver elrontja -e a playoffot.  Náluk ez örök kérdés. Idén meggyőzőbbnek tűnnek az alapszakaszban is, mint szoktak. Nyugat nagyon rejtélyes, ott bármi lehet. A Denver egyértelműen bajnokesélyes, de ha lesz egészséges Durant, a Phoenix is. A Golden State-et - ha visszatér Curry - sose szabad leírni, hiába állnak szarul. Egy egészséges James-szel és Davis-szel szerintem a Lakers is simán lehet esélyes, de a Clipperst se zárnám ki továbbra sem. Nagyon nehéz jósolni. Kelet tisztább: Milwaukee vagy Boston. Esetleg Philly, ha csoda történik. a dallas meg mar negativban van.... drama 
|
2023.03.14. 21:16 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: kivancsi vagyok a denver elrontja -e a playoffot.  Náluk ez örök kérdés. Idén meggyőzőbbnek tűnnek az alapszakaszban is, mint szoktak. Nyugat nagyon rejtélyes, ott bármi lehet. A Denver egyértelműen bajnokesélyes, de ha lesz egészséges Durant, a Phoenix is. A Golden State-et - ha visszatér Curry - sose szabad leírni, hiába állnak szarul. Egy egészséges James-szel és Davis-szel szerintem a Lakers is simán lehet esélyes, de a Clipperst se zárnám ki továbbra sem. Nagyon nehéz jósolni. Kelet tisztább: Milwaukee vagy Boston. Esetleg Philly, ha csoda történik. a dallas meg mar negativban van.... drama  Őket mondjuk Irving érkezése előtt se tartottam bajnokesélyesnek, de azóta csak visszaestek...  Pedig én azért vártam tőlük javulást - ha bajnokesélyességet nem is.
|
2023.03.15. 14:37 |
|
 |
Zoli, MP
|
Apro info Debrecenben lesz korosztalyos kosar vb. Ha lebron fia jon akkor lebron is valoszinu mivel ha tud ott van a meccsein es off season lesz. https://www.dehir.hu/kosarlabda/u19-es- ... 023/03/14/
|
2023.04.13. 23:22 |
|
 |
Yodaragorn
|
Ja, ezt hallottam én is. De nem vonz, hogy elmenjek Debrecenbe azért, hogy láthassam LeBront ücsörögni a pálya szélén.  Az Alley-Oop-ban mondták a Bazskáék, hogy a Sport TV megpróbál majd összehozni valamit vele, de nem adnak neki nagy esélyt, hogy összejöjjön. Magánemberként fog jönni, tehát nem lesz köteles a médiával se beszélni, és valószínűleg kedve se lesz hozzá.
|
2023.04.14. 12:56 |
|
 |
Zoli, MP
|
clippers meccs..fellepo skeelo - i wish amugy yoda, draymond taposas? mit szolsz hozza? sztem az 1 meccs ban lofuty. kellenek a rosszfiuk, de ez tulzas volt.
|
2023.04.22. 22:20 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: clippers meccs..fellepo skeelo - i wish amugy yoda, draymond taposas? mit szolsz hozza? sztem az 1 meccs ban lofuty. kellenek a rosszfiuk, de ez tulzas volt. Nem vagyok képben, teljesen le vagyok maradva... Gondoltam, hogy megnézem az összes play-in meccset, mert azok fontosak: na most ezek közül volt 6, tehát ha csak napi 1-et nézek meg, akkor is azonnal összeszedek 6 nap csúszást.  Természetesen a napi 1 se jött össze, de most már legalább túlvagyok rajtuk (nagyon jó volt az összes play-in meccs). Megnéztem a Lakers-Grizzlies első meccset is, és most készülök átfutni, hogy mi történt az azóta eltelt 1 hétben. 
|
2023.04.23. 20:29 |
|
 |
Yodaragorn
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: clippers meccs..fellepo skeelo - i wish amugy yoda, draymond taposas? mit szolsz hozza? sztem az 1 meccs ban lofuty. kellenek a rosszfiuk, de ez tulzas volt. Nem vagyok képben, teljesen le vagyok maradva... Gondoltam, hogy megnézem az összes play-in meccset, mert azok fontosak: na most ezek közül volt 6, tehát ha csak napi 1-et nézek meg, akkor is azonnal összeszedek 6 nap csúszást.  Természetesen a napi 1 se jött össze, de most már legalább túlvagyok rajtuk (nagyon jó volt az összes play-in meccs). Megnéztem a Lakers-Grizzlies első meccset is, és most készülök átfutni, hogy mi történt az azóta eltelt 1 hétben.  Na, megnéztem ezt a Green taposást (is): hát, csúnya volt... De nem lep meg, nem az első aljas húzás Green-től: mindig is jellemzőek voltak rá az ilyenek, de ahogy megindult lefelé a teljesítménye, úgy egyre inkább ezzel kompenzál. Ennek ellenére én szurkolok a Warriorst, mert a Durant-időszakot leszámítva mindig is kedveltem őket: elsősorban azt, hogy Curry, Thompson és persze Kerr megreformálták a játékot. A Durant előtti években is bírtam őket, meg utána is. Durant alatt csak azért nem, mert nem éreztem fair-nek, hogy a liga eleve legjobb csapata még pluszban leigazolja az egyik legjobb játékost a már meglévő sztárok mellé. Viszont tavaly nagyon örültem, hogy újra bajnokok lettek azok után, hogy milyen mélységeket jártak meg 2019-2021 között. Persze ha összekerülnek a Lakers-szel a 2. körben, akkor ne nyerjenek.  De egyébként igen.
|
2023.04.24. 20:55 |
|
 |
Zoli, MP
|
A miami meg lehet legyozi a bucksot. A kingnek orulok es knicksnek is. Van par szimpi csapat.meg a blazert jusson be a po-ba jovore aztan..... Green a tapos utan meg a nezokkel is balhezott.ugyanazon a meccsen https://youtu.be/W9pe5cp5PgI
|
2023.04.25. 07:55 |
|
 |
|