Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.28. 11:40

Hozzászólás a témához  [ 1832 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 123  Következő
 Hírek a nagyvilágból 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Hírek a nagyvilágból
Sixfeet írta:
Sehol nem írtam hogy ez egy személyiségét megváltoztató pálfordulás lenne. Ez egy integrális része a személyiségnek a maga ellentmondásaival, kvázi afféle fekete-amerikai álom szimbólumként élt mindig is, és nem volt soha jellemezhető úgy mint valami humanitárius nagytőkés. De kvázi furcsa is lenne, ha ezután nem ezt akarná nyomni ha felkérik közreműködésre. Azonban 2017-ben volt a legutóbbi album, 18-ban a Carters. Gyakorlatilag olyan album amit a saját nevével vitt volna, 5-6 éve nem volt, ami talán a leghosszabb idő a karrierjében hogy nem adott ki semmit.

Bármiért is tette bele az erőfeszítést abba az albumba, azon az albumon megírt dolgok toronymagasan a legerősebb dolgok tartalmilag a karrierjében, egészen annyira hogy a Nas v. Jay-Z diskurzust szerintem teljesen megmásította, a tény pedig hogy Nas kvázi azt az utat próbálja vetíteni amit Jay-Z kb. akkor is vinne ha többé soha sem rappelne, szintén többet tesz ebben a témában Jay-Z-nek.

Oké, ezt így már 100%-osan adom. :)
Az nekem is nemrég jutott eszembe, hogy rég volt új Jay-Z album: ahhoz képest, hogy a pályája első 10 évében kb. évente kiadott egy lemezt, ez az 5-6 év csend szokatlan. Valószínűleg inkább a biznisz érdekli most már, vagy csak kevesebb az inspirációja a rapre. Persze 2020-ban ott volt a Jay Electronica album, ami szinte annyira Jay-Z lemez, mint Jay Electronica. Ha azt beszámítjuk, akkor csak 3 éves a csend.

@dogg: neked is igazad van abban, hogy tényleg eléggé más a két előadó, viszont ettől még lehet egy véleményed arról, hogy melyikőjük munkássága tetszik jobban. Persze ez egy szubjektív vélemény lesz: akinek az ízléséhez Nas stílusa áll közelebb, annak csinálhat bármit Jay-Z, mindig is Nast fogja előrébb rangsorolni.
Másrészt pedig éppen maga a két előadó gerjesztette, hogy folyamatosan hasonlítsák össze őket egymással, hiszen ők kezdtek el beefelni annak idején. Ráadásul a beef idején szerintem kb. azonos polcon, azonos népszerűségi szinten voltak ők ketten, és ha megnézzük, mi történt azóta, egyértelműen Jay-Z lett a nagyobb sztár. Persze ez nem feltétlenül kell, hogy azt jelentse, hogy ő csinálta a jobb albumokat is.

Viszont szerintem ő csinálta. :) Nas egyébként lehet, hogy rapper (bár ez se triviális), de én abból a szempontból értek nagyon egyet Sixfeettel, hogy ha azt kell összevetnünk, ki csinált minőségibb albumokat (nem csak a rapet, hanem a zenéket, a produkciót, klipeket, tehát a teljes komplex alkotást tekintve), akkor nálam nem kérdés, hogy Jay-Z a jobb. Szigorúan a teljes diszkográfiákat összevetve: egyedi albumpárokat természetesen lehetne úgy találni, hogy Nas jöjjön ki "győztesen".

2023.06.26. 14:51

Nekem kb egy polcon van a kettő.

Ezért se értem mire fel a hasonlítás?!

Kanye west és 50 centet se hasonlítja senki, pedig ők direkt kérték az ostort.

És hány, de hány beef volt még a rapben?!

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2023.06.26. 15:19

doggfather írta:
Nekem kb egy polcon van a kettő.

Ezért se értem mire fel a hasonlítás?!

Kanye west és 50 centet se hasonlítja senki, pedig ők direkt kérték az ostort.

És hány, de hány beef volt még a rapben?!

Én elfogadom, hogy neked egy polcon van a kettő. :) Ezért is írtam, hogy szerintem is más a két előadó, tehát ízlésfüggő, hogy magában ki melyiket hova teszi.
Viszont ha objektíven próbáljuk nézni, hogy ki lett a nagyobb sztár, kit ismernek többen a hip-hop közegen kívül, kinek van több mainstream slágere, több lemezeladás, több díj, stb., akkor ugyan nem vagyok tisztában minden szempontból a pontos számokkal, de szerintem nem kérdés, hogy Jay-Z jutott a magasabb polcra. Pedig amikor beefeltek egymással, akkor érzésem szerint még kb. azonos polcon voltak ebből az objektívebb nézőpontból is.

Az érdekes, hogy Kanye vs. 50 összehasonlítgatás miért nincs ilyen mértékben (ha nagyon keresnénk, akkor azért biztos találnánk szerintem). Talán azért, mert ők csak egy-egy konkrét albumuk kapcsán vívtak egy ilyen "eladási battlet", de klasszikus értelemben nem volt köztük beef, nem emlékszem, hogy írtak volna disstrackeket egymásnak.
The Game vs. 50 Cent összehasonlítás viszont rengeteg van. 2Pac vs. Biggie is. És ezek a párosok frankón beefeltek egymással a számaikban is, ahogy Jay-Z és Nas.

2023.06.27. 14:25

Jay z a def jam vezetője is volt.

Nincs az a szempont ahol ne ő lenne a hip hop maga a rapkarrier abszolút csúcsa.

Ezután mindegy kivel vetjük össze.

Ezért fölösleges.

Objektíven mintha az alma és a bors menne egymásnak.

Kép

2023.06.27. 15:54

doggfather írta:
Jay z a def jam vezetője is volt.

Nincs az a szempont ahol ne ő lenne a hip hop maga a rapkarrier abszolút csúcsa.

Ezután mindegy kivel vetjük össze.

Ezért fölösleges.

Objektíven mintha az alma és a bors menne egymásnak.

Hát, ebben nem értünk egyet. :) Dr. Dre-vel, Eminem-mel, Diddy-vel szerintem még ebből a szempontból is érdemes összevetni: velük összehasonlítva szerintem nem triviális, hogy Jay-Z a rapkarrier abszolút csúcsa. Persze el tudok képzelni olyan beszélgetést, amiből ő kerül ki győztesen, de a beszélgetést akkor is van értelme lefolytatni.

Nas-szal pedig azért van értelme szerintem az összehasonlításnak annak ellenére is, hogy Jay-Z sokkal messzebbre jutott rapkarrierben, mert ők maguk hasonlították össze saját magukat egymással, amikor beef-ben voltak. És abban az időben tényleg hasonló szinten mozogtak a pályafutásukban. Jay-Z-nek olyan slágerei voltak, mint pl. Can't Knock the Hustle, Hard Knock Life, I Just Wanna Love U, Izzo. Nas-nak olyanok, mint NY State of Mind, Nas Is Like, Hate Me Now, vagy a Firm-mel a Phone Tap. Ha összevetjük a két listát, akkor ez szerintem nagyon hasonló szint. Oké, Jay-Z-nek volt egy kiadója, a Roc-A-Fella, de még azzal együtt is ez két kb. hasonló polcon lévő karriernek tűnik nekem.
Aztán a beefjük után nagyon durván szétvált a két karrier. Nas kb. egy olyan számot se csinált, ami egy lapon említhető lenne az előbb felsoroltakkal, az utóbbi pár évben találta csak meg a reneszánszát Hit-Boy-al. Jay-Z meg elkezdett olyan világslágereket gyártani, amik még ez előbb felsoroltakhoz képest is szintlépést jelentettek: '03 Bonnie & Clyde, 99 Problems, Show Me What You Got, Empire State of Mind, Run This Town, Niggas in Paris... És akkor az üzleti dolgokról, Def Jam-ről, stb.-ről még nem is beszéltünk.

Tehát ez egy érdekes összehasonlítás szerintem, hogy hogy tud két olyan rapsztár, akik a 2000-es évek elején kb. egy szinten voltak a karrierjükben, és egymást is "egyenrangú ellenfélként" jelölték meg, ennyire eltávolodni egymástól 10 éven belül a karrierjük sikerességét illetően. Hangsúlyozom, hogy egymáshoz képest, hiszen Nas karrierjét se gondolom sikertelennek, csak Jay-Z-éhez képest tűnik annak.

2023.06.28. 16:03

hallod, csak 2 dolog na, de mert nem tudod elengedni.

együtt voltunk koncerten MÚLT HÉTEN.

elhangzott, hogy hip hop aint dead...

2006-os nas lemez, és nem csak akkor, de azóta is hivatkoznak rá elég sokat, elég sokan.

17 év után is.

Ilyen lemeze nincs jay-z nek. lehet bárki bármekkora fan ez tény.

ahogy az is, hogy az illmatic a legfontosabb, legjobb, legkorszakalkotóbb STB(!) album a mai napig a NY-i raptérben. De top 5ös az tuti.

Jay Z legjobbra tartott lemeze, a blueprint fasorba sincs ahhoz.

Vagyis ott tartunk, hogy Nas-nak van 2 lemeze is ami ma is viszonyítási pont, emlegetik, hivatkoznak rá. Ez pont kettővel több, mint Jay-Z-nek, de ez csak 1 szempont a sokból, de ez se jó szempont, mert rapkarrierben is lehetne más "mérőszámokat" előszedni.

Ezért tartom, hogy 2 full más kategória. Igen van amiben egyik, van a miben a másik a jobb.
Akkor se hasonlítok össze egy motort egy autóval.

Az, hogy tolták a beefet marketing vagy bármilyen szempontból nem jelent semmit.
Hogy erre ráugrott a sajtó is az se.

Ezektől még nem lesz alapja egy ilyen összevetésnek.

Mondjak egy tök más példát, MGK bemarta Eminemet. Ettől, illetve, mert volt kb 4-5 szám oda vissza a beefben még fölösleges összehasonlítani őket.

De, hogy egyszerűen lezárjuk.
Igen, Kelis jó nő.
De Jay mégis Beyoncet "húzta be", szóval köröket vert nas-ra na, az a vége. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

2023.06.28. 19:26

Kezdjük azzal, hogy mindenkit össze lehet hasonlítani. Nas-t és Willie Nelson-t is akár. Van értelme? Nem biztos, de össze lehet. Viszont Jay-Z és Nas között annak idején konkrétan tényleg volt elég nagy összetűzés, amit be lehetne tudni a hype-nak, be lehet tudni a sajtónak és a marketingnek, viszont a helyzet továbbra is az, hogy 2000-2005 között pontosan amiatt voltak ikertornyok kvázi a rapben mert nagyon fej-fej mellett mérkőztek meg egymással kb. kaptafa ugyanabban az alműfaji kategóriában és egymás kortársai voltak. Ha nem lenne értelme ennek az összehasonlításnak akkor nem lenne lassan már 20+ éve még a csatabárd elásását követően is az egyik legvisszatérőbb panel a hip-hop közegnek, és a sajtó csámcsogás is elsüppedt volna az érdektelenségben.

A Takeover és az Ether kapcsán az underground real hiphop fixációs fanatikusok szempontjából - tehát tényleg ez a klasszik DITC/Pete Rock/Premier vonulat - van jobban elhajlás hogy Nas jött ki jobban, de a valóság az, hogy egyáltalán nem ennyire egyhangú ez a konszenzus, és akik pedig jobban a 2000-es évek után szocializálódtak, tök eltérőt dolgokat mondanak az előző kategóriához hasonlítva.

Hiphopon belül bőven vannak hasonló kaliberű előadók akikkel le lehet folytatni ezt az összehasonlítást. Hasonlítgatni mindent össze lehet, csak aminél nincs értelme, ott kihangsúlyozódik hogy hülyén jön ki a dolog, ahol meg visszamenőlegesen folytatódik az összehasonlítás, az valószínűleg azért van mert ebben azért ha van nézetkülönbség és téma hogy ki a jobb, akkor lehet miatta hebegni habogni de a hasonlítgatás onnantól már helyt áll.

A Hip-hop Is Dead-nek (a typod kijavítás fontos mert nem mindegy mi volt a célja ezzel a címmel) jóval nagyobb volt a füstje mint a hatásvadász cím miatt, mint amilyen erős számok voltak rajta (a címadó dalon kívül nem is tudok egy ikonikus dalt sem). Ha már ki-mit öl meg, vicces módon egyikőjük sem ölt meg senkit ezzel a régi-jó-dolgokból-nem-maradt-meg-semmi vonallal, de Jay-Z-nek a Death of Autotune kb. a mai napig legalább annyira meghatározó zene volt és beszédindító téma volt a rapben a maga idejében mint a Hip-Hop is Dead, kb. ugyanabból az okokból. Sőt, utóbbi években a trap és az autotune rapperek miatt sokkal többen kanyarodnak vissza hogy a D.O.A.-t tárgyalják jobban mint meghatározó számot abban az időben mintsem a Hip-Hop is Dead-et. Nas-ra visszatérve, a 2000-es években sokkal gyakrabban kerül említésre a legerősebb lemez diskurzusa kapcsán a Stillmatic és a God's Son album tőle, több az ikonikusabb szám is rajtuk.

Az Illmatic és a Blueprint összehasonlítás is megtörténhet, de a saját logikád alapján sem áll helyet ezzel a motor-autó párhuzam, mert az előadó két időszakát hasonlítod össze a 20 éves életművük kapcsán, a hip-hop történelmének 2 tök eltérő időszakában. Mintha az Eazy-E vs. Dr. Dre témában azt mondanád hogy hát igen, a 2001 album sokkal jobb mint az Eazy-Duz-It.

És ezzel kicsit az van, hogy akármennyire is akarod érzékeltetni hogy mennyire felette vagy az egész összehasonlítási témának, a legáltalánosabb Jay-Z v. Nas összehasonlítási érvet hoztad fel benne ami kb. mindig felmerül a témában főleg a Nas oldalát támogatók szempontjából, miközben csak bizonyos szempontból valid, felemás, arról nem beszélve, hogy inkább arról tanúskodik hogy Nas az életpályája alatt a debütáló albumával nem tudott überelni semmit, Jay-Z-nek viszont hol zeneileg, hol szövegi tartalmiságban korszakos különbségek vannak a szövegi világában. (nem mondom hogy mindig jobbak, de a 4:44-es diskurzus kapcsán eléggé kiemelkedőek) Még akkor is, ha az Illmatic tényleg a mai napig jóval ikonikusabb Jay-Z életművének jelentős részénél.

2023.06.28. 20:12

nem typo volt.

a koncert amire utaltam az Onyx koncert, és Sticky mondta ezt, így, utalva Nas-ra.
Nem azt írtam, hogy olyan jó lemez lenne.
Azt írtam, hogy hivatkozott lemez volt sokáig, sőt mai napig is az!

Kép

2023.06.28. 22:06

BDK a netflixra csinál dokumentumfilmet.

Ennek kapcsán kérdezik, és Eminem stan-sége/rapnerdsége meglepte őt: https://www.youtube.com/watch?v=sSjpszhe2n4

Engem meg ez lep meg. 20+ éve van a pályán, sőt annak csúcsán Em, és kb legendásan nagy hiphop head, fan aki képben van mind a régi, mind az új dolgokkal. Hogy tud ezen még meglepődni ma is bárki is?

Kép

2023.06.28. 22:29

Ha már MGK szóba került, hétfőn volt BParkban koncertje

https://telex.hu/szorakozas/2023/06/27/ ... gk-poppunk

2023.06.29. 00:00

doggfather írta:
Ezért tartom, hogy 2 full más kategória. Igen van amiben egyik, van a miben a másik a jobb.
Akkor se hasonlítok össze egy motort egy autóval.

Ehhez képest pont ebben a postodban hasonlítottad össze őket teljesen releváns módon. :) (Azzal, hogy leírtad, Jay-Z-nek nincs olyan lemeze, mint az Illmatic.)

Én azt nem tudtam csak elengedni, hogy igenis van értelme az összehasonlításnak, és szerintem azzal, hogy te is elkezdted összehasonlítani őket, implicite elkezdtél egyetérteni velem még akkor is, ha explicite továbbra is azt írtad, hogy nincs értelme. :)

Úgyhogy most már tényleg elengedem, már csak azért is, mert Sixfeet megint írt egy olyat, ami egy az egyben tükrözi az én véleményemet is. Illetve mert nem is tudok mást hozzátenni egy összegző gondolaton kívül: Nas valószínűleg elismertebb a hip-hop headek körében, mert Jay-Z-nek nincs egy olyan szintű klasszikus raplemeze, mint az Illmatic. (A Reasonable Doubt-ot sokan emlegették akként, de szerintem nem Illmatic-szint, és ma már szerintem egyre többen értenek velem egyet abban, hogy nem is Jay-Z pályájának a csúcsa.) Jay-Z viszont valószínűleg elismertebb populárisabb körökben, mert Nas-nak nincs olyan szintű mainstream sikeralbuma, mint a Blueprint 1-2.

A BDK dokumentumfilmre pedig kíváncsi vagyok. Eminemmel kapcsolatban a mai napig élnek téves sztereotípiák pusztán abból adódóan, hogy egy mainstream rapsztár.

2023.06.29. 14:41

(Ha volt róla szó akkor bocsi!)
Szinte minden évben megnéztem a BET Awards-ot, egy két régi arc feltűnik a sok új között, és mindig találok egy vagy max két "jó" számot de ennyi szokott lenni általában a kb másfél órás átadó (számomra).. Viszont az idei amit nem rég rendeztek meg, mindenbe alázza az összes díjátadót.. Rendesen megemlékeztek az 50-évre, azokra akik már eltávoztak, és mindezt 2-órában!! "Szinte" mind régi előadok lépnek fel: Big Daddy Kane, Chief Keef, DJ Unk, E-40, Fast Life Yungstaz & Easton (F.L.Y.), Fat Joe, Ja Rule, Kid ‘N Play, MC Lyte, Percy "Master P" Miller, Remy Ma, Soulja Boy, The Sugarhill Gang, Trick Daddy, Trina, Tyga, Uncle Luke, Warren G, Ying Yang Twins, and Yo-Yo. Also joining them is Dem Franchize Boyz, D-Nice, Erick Sermon, Fabolous, Jeezy, Redman, Styles P and YG.
És mindezt komoly látvány technikával!!
(torrent oldalakon fent van, ajánlom)

És ha már 50-év, a Hennessy is beszállt:

https://www.hennessy.com/en-int/collaborations/hennessy-vs-x-nas

2023.07.04. 21:06

Dogg-Pound írta:
(Ha volt róla szó akkor bocsi!)
Szinte minden évben megnéztem a BET Awards-ot, egy két régi arc feltűnik a sok új között, és mindig találok egy vagy max két "jó" számot de ennyi szokott lenni általában a kb másfél órás átadó (számomra).. Viszont az idei amit nem rég rendeztek meg, mindenbe alázza az összes díjátadót.. Rendesen megemlékeztek az 50-évre, azokra akik már eltávoztak, és mindezt 2-órában!! "Szinte" mind régi előadok lépnek fel: Big Daddy Kane, Chief Keef, DJ Unk, E-40, Fast Life Yungstaz & Easton (F.L.Y.), Fat Joe, Ja Rule, Kid ‘N Play, MC Lyte, Percy "Master P" Miller, Remy Ma, Soulja Boy, The Sugarhill Gang, Trick Daddy, Trina, Tyga, Uncle Luke, Warren G, Ying Yang Twins, and Yo-Yo. Also joining them is Dem Franchize Boyz, D-Nice, Erick Sermon, Fabolous, Jeezy, Redman, Styles P and YG.
És mindezt komoly látvány technikával!!
(torrent oldalakon fent van, ajánlom)

Ez tényleg nagyon jól hangzik, köszi az infót! Már töltöm is. :)

2023.07.05. 15:02

Meg is néztem ezt a BET Awards-ot, tényleg komoly műsor volt. Ugye a Grammy-n is volt egy megemlékezés a hip-hop 50. szülinapjáról rengeteg régi előadóval, de ott az értelemszerűen csak egy blokk volt a gálán, mert a hip-hop csak egy műfaj volt a sok közül, ami képviseltette magát. Ebből adódóan pörgetni kellett, egy előadó csak kb. 20 másodpercet kapott. Itt volt idő egyrészt még több előadót felvonultatni, másrészt egy előadóra is több idő jutott, mindenki elnyomhatott legalább egy verzét + a refrént.

Egyébként olyan érzésem volt, mintha két gálát néznék párhuzamosan. Egyrészt ment a standard BET díjátadó, ahol a produkciókat új előadókat dominálták, a nagy részüket nem is ismertem. Elég sok volt a csajrapper: Ice Spice, Glorilla, Doechii (csak az utóbbit ismertem közülük). Volt egy Coco Jones nevű klasszikus R&B énekes, akit szintén nem ismertem, de ő nagyon jó volt. A többi produkció nem az én műfajom, de volt pl. egy Migos reunion is, ami nagyobb durranás volt.

Másrészt ezzel párhuzamosan ment egy másik gála, ami a hip-hop 50. jubileumára emlékezett meg, és ez tényleg nagyon jó volt! Minden blokkban, amelyben visszatértünk a jubileum ünneplésére, más volt a tematika. A közös vonás az volt, hogy mindegyik blokkban Kid Capri volt a DJ. Néhány példa, hogy milyen blokkok voltak:
- Old school blokk az elején, amit stílszerűen a Sugarhill Gang nyitott, de volt még benne pl. Big Daddy Kane, MC Lyte.
- Westcoast blokk, aminek nagyon örültem, mert a Grammy-s műsorban kb. teljesen kimaradt a westcoast. Itt se a legnagyobb nevek jöttek el, de volt Warren G, E-40, YG.
- New York-i blokk I.: Erick Sermon, Keith Murray, Redman.
- New York-i blokk II.: Fat Joe, Remy Ma, Fabolous, Ja Rule
- Déli blokk, amiből talán kettő is volt, kicsit összemosódnak, de volt pl. Master P, Young Jeezy.
Dogg-Pound kimerítőbben felsorolta a neveket, én csak próbáltam csoportosítani, hogy milyen blokkokban léptek fel. Továbbá minden blokk elején volt egy rövid megemlékezés az adott régió legjelentősebb halottairól. Pl. a westcoast blokk elején bejátszotta Kid Capri a Hail Mary-t 2Pac-tól, majd Warren G a Nate Dogg-gal közös Regulate-tel nyitott. Az 1-es new yorki blokk elején volt Guru bejátszó, a 2-es elején Big Pun, és utána jött egyből Fat Joe a színpadra. Biggie is volt valamelyik blokk elején.

Két nagyobb durranás volt még a gálán. Az egyik egy Tina Turner megemlékezés, aminek keretében Patti LaBelle énekelte el a Simply the Best-et. Hát, a hangja még megvan az öregasszonynak, de a szöveget többször is elfelejtette, az elég gáz volt...

Ami fontosabb, hogy Busta Rhymes kapta az életműdíjat, és ez szuper volt. Volt egy bejátszás a pályafutásáról, aminek keretében többek közt Pharrell, Mariah Carey, Diddy és Janet Jackson is elmondták a véleményüket Busta Rhymes-ról. Ezután Swizz Beatz adta át neki a díjat, amit úgy vett át, hogy mögötte állt Spliff Star és DJ Scratch is. El is sírta magát Busta, majd alig bírta abbahagyni a beszédet, többször is jelezték neki közben, hogy idő van már. :)
Szimpatikus volt: sztorizott arról, hogy miként próbált érvényesülni a Leaders of the New School feloszlása után. Bevásárolt valami különleges fűből és szivarból, majd azokkal belógott stúdiókba, amiket ismert, és úgy tett, mintha otthagyott volna valamit az előző nap. Közben megkínálta az éppen ott dolgozó előadókat a fűből meg a szivarból, így ott marasztalták. Ezután arra kellett figyelnie, hogy mire visszaér hozzá a fű, írjon meg 16 sort. :) Persze ha már megírta, nyaggatták a többiek, hogy reppelje is el, de csak akkor volt hajlandó, ha beengedték a süketszobába. Így lett ő a "feature-király" a '90-es évek közepén, ami segített neki abban, hogy beindítsa a szólókarrierjét. Tök jó sztori. :)
De kiderült pl. az is, hogy 6 gyereke van, akik közül 5 ott ült az első sorban, a 6. csak azért nem, mert még kicsi.
Itt meg lehet nézni a díjátadást: https://www.youtube.com/watch?v=dk0DC9C ... AyMw%3D%3D

Ezután pedig volt egy nagyszabású Busta Rhymes produkció: nagy bulit csinált, elhangzott részlet az összes nagy slágeréből. Spliff Star végig segítette, DJ Scratch volt végig a DJ, de jó sok vendég felbukkant közben a színpadon, pl. Swizz Beatz, Rah Digga, vagy az MOP, akikkel az Ante Up remixét nyomták el. Jött még néhány további csajrapper is a színpadra, akik közül csak Scar Lipet ismertem: ő nem tudom, hogy került oda, mert saját számából tolt egy részletet, amihez Busta Rhymes-nak semmi köze nem volt... Illetve tartott egy jamaikai blokkot is, aminek keretében több dancehall előadónak biztosított lehetőséget, hogy megmutassák magukat a BET gálán.
Egészen lázba jöttem a produkciótól, hogy ősszel ezt élőben is láthatjuk Budapesten. :)
Itt meg lehet nézni a műsort: https://www.youtube.com/watch?v=Gl907s3 ... AyMw%3D%3D

Érdemes rákeresni YouTube-on, hogy "bet awards 2023": a Hip Hop 50 blokkok közül is meg lehet nézni többet.

2023.07.08. 12:23

Na srácok tudom sokszor volt már téma, de ez a 2 track AI gen, csekkoljatok, itt jól sült el a dolog

50Cent Nate Dogg Snoop

https://youtu.be/rdn-0faIsLk

2Pac Nate Dogg

https://youtu.be/71yyYr2hE1Y

Utolsohoz az első komm: It's not possible You hide Pac In your Room bro

2023.07.30. 09:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1832 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 123  Következő