Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.28. 18:23

Hozzászólás a témához  [ 1296 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 87  Következő
 Régi zenék - amiket feltétlen ajánlanál. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Régi zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
doggfather írta:
Ez a lemez egy hatalmas csalódás, és így ebben a formában soha senki se várta, nem kívánta...

Miért hatalmas csalódás, ha vannak rajta marhajó nóták?

Azt értem, hogy csalódás, hogy Warren G egy számot se jegyez producerként (kíváncsi lennék, mi ennek az oka...), és azzal is egyetértek, hogy lehetett volna ez egy jobb, emlékezetesebb lemez, de azért ahogy írtad is: jó számok vannak rajta, jó producerek jó zenéket pakoltak alájuk, Nate Dogg szerintem brillírozik az egész albumon, stb. Szóval így nem áll össze nekem, hogy tud hatalmas csalódás lenni. :) Kis csalódás az igen, mert az említett okokból maradt hiányérzet az emberben, de a hatalmasat nem látom.

2023.07.23. 19:45

a bitang erős lemez egyfajta ellenpontja volt, amolyan (FÉL) szónoki túlzás.

Azt akartam vele érzékeltetni, hogy így is nagyon rendben van, de ha azt kapjuk amit vártunk akkor klasszikus lehetett volna!

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2023.07.23. 20:27

Na Yodanak igaza volt, az elsodleges szuron nem ment at a ket emlitett snoop lemez.
vannak rajta jp zenek, de amik nem tetszenek annyira nem tetszenek, hogy hihetetlen.

marad a last meal es a debutalo cucca eddig.

jaa meg a 213

u.i. amugy nekem hitek az ujabb styloja otaabszolut nem mutat keleti hangzast.
nem sorolnam oda ha nem tudnam ki o

2023.07.24. 08:03

ezek már az új stylói?

Mert ezek 20 éves lemezek!

Kép

2023.07.24. 09:10

doggfather írta:
ezek már az új stylói?

Mert ezek 20 éves lemezek!

sorry.
olyan 2003-2004 fele elindult egy lagyabb iranyba.
a korabbi zeneiben a dob erosebb volt.

2023.07.24. 13:32

doggfather írta:

Azt akartam vele érzékeltetni, hogy így is nagyon rendben van, de ha azt kapjuk amit vártunk akkor klasszikus lehetett volna!

Oké, így már értem, és egyetértek. :)

@Zoli: a No Limit Top Dogg nem lep meg, de a Paid the Cost se ment át a szűrőn? Az azért kicsit jobban meglep. Persze azzal egyetértek, hogy Hi-Tek ezen az albumon már nem eastcoast (zeneileg), talán ez volt az egyik első lemez, amin elkezdett megjelenni az új stílusa, pedig ez még csak 2002-es. De azért Hi-Teken kívül is van két DJ Premier, egy Just Blaze és két Neptunes produkció rajta, ezeket szoktad szeretni. Featek közt mondjuk csak Jay-Z és Redman keleti.

Egyébként végigpörgetve a fejemben a Snoop lemezeket, szerintem nincs köztük több olyan, amire azt mondanám, hogy jó eséllyel tetszhet neked. A Doggystyle és a Last Meal mellett a harmadik kiemelkedő Snoop album szerintem a Blue Carpet Treatment: arról valószínűleg bejönne sok szám neked is, de sok meg valószínűleg nagyon nem. Vannak rajta többek közt Dr. Dre, The Neptunes és Timbaland produkciók is.
A második lemeze, a Doggfather hozza még a '90-es évek világát, de amikor az megjelent, 1996-ban, akkor szerintem sokkal jobb albumokat is tudott már produkálni a westcoast zenei oldalról. Éppen azért nálam a Snoop diszkográfia gyengébb darabjai között van.
Amin még lehetnek neked tetsző számok nagyobb számban, az némileg meglepő módon a legújabb, tavalyi Snoop lemez, a Bacc on Death Row. Az hosszú idő óta a legerősebb lemeze, és vannak rajta frankó reppes nóták.

De ezek nagyon nem tuti tippek, mindben bizonytalan vagyok.

2023.07.24. 21:32

AG: The Dirty Version
.
Nagyon őszintén ráírták a bortóra AG neve alá, hogy DITC, valószínűleg azért, hogy be tudjuk azonosítani, de igazából azért, hogy jelezzék ez egy hamisítatlan ditc lemez, tele in house producerekkel, közreműködőkkel! AG jól tolja, simán elviszi a hátán a projektet, de kell neki a segítség, legalábbis jól jőn!

Kép

2023.07.25. 06:13

Run-D.M.C.
.
Mi valamennyien Gogol Köpönyegéből bújtunk ki. Hát lófaszt, mindannyian a run-dmc, cím nélküli, 84-es lemezének gyermekei vagyunk! (Jó, igazából csak én, de értitek remélem)
Ami ma hallgatunk (főleg én, de marad a királyi többes, mert mindenki azt hallgatja amit én természetesen) az minden itt kezdődik. A new school rap első lemeze, rajta az első rap rock kombó, az egyik első diss track, egy (új dolog volt ez akkor) hardcore raplemezen! 39 éves ez a 39 perces lemez ami felforgatta az addig ismert hiphopot, de a pop-rock zenét is. Ettől a lemeztől kezdve játszott az MTV rapvideókat is, ezután kezdtek el kiadni a rapperek, csapatok igazi lemezeket nem csak single-ket egymás után.
A lemez nemhogy ma is élvezhető, de úgy odaver, mintha tegnap készült volna. Run és DMC úgy érzik egymást, olyan jól adogatják egymásnak a punch-line-okat ahogy azóta se senki. JMJ olyat teker (utolsó szám, csekk az utolsó szám), hogy a fal adja a másikat! Sucker MCs, its like that nagyon jó slágerek ma is!

Kép

2023.07.25. 11:41

Yodaragorn írta:
doggfather írta:

Oké, így már értem, és egyetértek. :)

@Zoli: a No Limit Top Dogg nem lep meg, de a Paid the Cost se ment át a szűrőn? Az azért kicsit jobban meglep. Persze azzal egyetértek, hogy Hi-Tek ezen az albumon már nem eastcoast (zeneileg), talán ez volt az egyik első lemez, amin elkezdett megjelenni az új stílusa, pedig ez még csak 2002-es. De azért Hi-Teken kívül is van két DJ Premier, egy Just Blaze és két Neptunes produkció rajta, ezeket szoktad szeretni. Featek közt mondjuk csak Jay-Z és Redman keleti.

Egyébként végigpörgetve a fejemben a Snoop lemezeket, szerintem nincs köztük több olyan, amire azt mondanám, hogy jó eséllyel tetszhet neked. A Doggystyle és a Last Meal mellett a harmadik kiemelkedő Snoop album szerintem a Blue Carpet Treatment: arról valószínűleg bejönne sok szám neked is, de sok meg valószínűleg nagyon nem. Vannak rajta többek közt Dr. Dre, The Neptunes és Timbaland produkciók is.
A második lemeze, a Doggfather hozza még a '90-es évek világát, de amikor az megjelent, 1996-ban, akkor szerintem sokkal jobb albumokat is tudott már produkálni a westcoast zenei oldalról. Éppen azért nálam a Snoop diszkográfia gyengébb darabjai között van.
Amin még lehetnek neked tetsző számok nagyobb számban, az némileg meglepő módon a legújabb, tavalyi Snoop lemez, a Bacc on Death Row. Az hosszú idő óta a legerősebb lemeze, és vannak rajta frankó reppes nóták.

De ezek nagyon nem tuti tippek, mindben bizonytalan vagyok.

Yoda, adok neki meg1 eselyt, de csak miattad :) ;)

2023.07.25. 18:31

Zoli, MP írta:

Megtisztelő, de nem ezért írtam, csak reméltem, hátha kiderül, miért nem jött be az előzetes várakozásom. :)

Ha belehallgattad, és nem tetszett, akkor kár erőltetni, miattam meg pláne ne hallgass olyat, ami nem jön be.

2023.07.25. 20:28

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:

Megtisztelő, de nem ezért írtam, csak reméltem, hátha kiderül, miért nem jött be az előzetes várakozásom. :)

Ha belehallgattad, és nem tetszett, akkor kár erőltetni, miattam meg pláne ne hallgass olyat, ami nem jön be.

Ne aggodj nem lesz bajom ha meg1szer atporgetem eleg hektikus tudok most "zenelni"
Es pont akkor halt be az egy eves fulhallgatom

2023.07.26. 09:07

Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:

Ne aggodj nem lesz bajom ha meg1szer atporgetem eleg hektikus tudok most "zenelni"

Oké, de akkor majd írd meg, hogy változott-e a véleményed. :)

2023.07.26. 21:25

The Beatnuts: A Musical Massacre
.
Harmadik lemezükre nemcsak saját hangjuk van, de kiforrott, felismerhető, bulizható szórakoztató produceri stílusuk is! Ehhez még jó közreműködőket válogattak (a középamerikai, latinos gyökerűek logikusak ugye, de Common pl meglepő, és nagyon passzol) és kész is egy erős, minőségi lemez.

Kép

2023.07.27. 11:40

Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:
Yodaragorn írta:
Zoli, MP írta:

Oké, de akkor majd írd meg, hogy változott-e a véleményed. :)

amugy az elmult hetekben probalkozom regebbi lemezekkel amik nem tetszettek hatha par ev utan igen
sajna az elso ketto black moon kiadvany iszonyat unalmas zeneielg
egyedul a buck em down remix ami parades, ehhez a trackhez fuzodik az egyik legjobb live elmenyem.becsben vmi eszmeletlen nagy tombolas volt ra...

a brand nubian elso lemeze az fasza, de a 2. pl grand puba nelkul mar tomor

ma festes kozben lement hitek 2. lemeze az most jobban tetszett, latszik, hogy volt ra penz most.jadakiss, the game, nas,....

2023.07.27. 11:51
Adminisztrátor

Zoli, MP írta:
...
ma festes kozben lement hitek 2. lemeze az most jobban tetszett, latszik, hogy volt ra penz most.jadakiss, the game, nas,....

Igen, ott már nyitott a mainstream irányba. Teljesen rendben van szerintem, annak ellenére, hogy akkorra már a Rawkus évek elmúltak. Érződik, hogy Hi-Tek, érződik az elmozdulás, úgy újult meg, hogy nem fordult ki önmagából.
Volt balhéja a kiadóval, hogy nem kapott elég promót, amiben teljesen igaza van, összedobott egy első osztályú produceri lemezt élvonalbeli előadókkal, elismert ug arcokkal, de nagy vizet nem kavart. Sajnos. Én azért időnként előkapom, a mai napig élvezhető lemez.

2023.07.27. 18:52
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1296 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 87  Következő