Videóklippek - újak, régiek, minden amit ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
dub7
Adminisztrátor
|
 Re: Videóklippek - újak, régiek, minden amit ajánlanál.
|
2023.09.10. 05:05 |
|
 |
Zoli, MP
|
Parade. Siman kijon rgy timbo list.errol beszeltunk mar h vannak reppes cuccai is.pl redmannek is irt mar alapot.talaltam a multkor egy timbo best ofot mixelve ami pont jol egyensulyoz a pop es a repp kozott.szoval lefed mindent.majd a regi zenekbe belinkelem kesobb
|
2023.09.10. 09:54 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
dub7 írta: Yodaragorn írta: Busta Rhymes - LUXURY LIFE (Official Music Video) ft. Coi Lerayhttps://www.youtube.com/watch?v=tiGosjH ... RhymesVEVOKurvajó: zene, rap, klip, minden nagyon egyben van! Coi Leray egy egész jó csajrapper: ahhoz képest, hogy fiatalabb, tök jól szól egy ilyen '90-es évek végét idéző alapon is. Tud valaki segíteni abban, hogy melyik szám feldolgozása ez a nóta? A refrént biztos hallottam már más verzióban, de nem ugrik be, hol. Jay-Z - Ain't No Nigga ft. Foxy BrownSzeretem Busta Rhymes minden megmozdulását, de ez nem volt nagy matek. vagy még régebbről: EPMD - It's My ThingÓ bakker... A Jay-Z - Foxy Brown nóta illett volna, hogy beugorjon, most szégyellem magam.  Biztos voltam benne, hogy hallottam már, de valószínűleg túl rég volt már... Na, mindegy, pont ezért szerettem volna meghallgatni az eredetit, hogy megállapíthassam, mekkora a hozzáadott érték a Busta Rhymes számban. És hát nem nagy...  Azt hittem, hogy csak a refrént parafrazálta, de hát itt a zene is kb. egy az egyben le lett nyúlva. Ez az én szememben is leértékelte a dalt, bármennyire is jó egyébként, de ehhez tényleg nem kellett nagy matek. A Jay-Z számban van még hozzáadott érték az EPMD-hez képest: a zene hangzása is kicsit fel lett turbózva, a refrén teljesen új (hacsaknem azt valahonnan máshonnan vették). Busta viszont már nem sokat tett hozzá. (És feltehetőleg az EPMD is mintázta valahonnan a gitárdallamot.) A Timbaland gyűjtemény pedig nagyon komoly, le a kalappal! Ha már Jay-Z szóba került, ugye neki is csinált jópár nagy számot Timbo: Big Pimpin', Dirt Off Your Shoulders, Jigga What Jigga Who... Szóval igen, ők a Neptunes-szal a popban, rapben, R&B-ben egyaránt nagyot alkottak.
|
2023.09.10. 19:43 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Nekem is érthetetlenek ezek az újrahasznosított zenék. Régebben is sokat vont a produkciós értékből az ilyesmi nálam, 2023-ban, amikor a lehetőségek korlátlanok, tényleg nem értem, hogy miért jönnek ki ilyen cuccok. Itt már tényleg nincsenek technikai korlátok, a kreativitás sokkan szabadabban szárnyalhatna. Busta Rhymes, aki tényleg újító volt a karrierje nagyon sok pontján, miért éri be ennyivel?
|
2023.09.11. 17:44 |
|
 |
Zoli, MP
|
dub7 írta: Nekem is érthetetlenek ezek az újrahasznosított zenék. Régebben is sokat vont a produkciós értékből az ilyesmi nálam, 2023-ban, amikor a lehetőségek korlátlanok, tényleg nem értem, hogy miért jönnek ki ilyen cuccok. Itt már tényleg nincsenek technikai korlátok, a kreativitás sokkan szabadabban szárnyalhatna. Busta Rhymes, aki tényleg újító volt a karrierje nagyon sok pontján, miért éri be ennyivel? es nem az elso tole https://www.youtube.com/watch?v=RUXU8ST8_cUamugy masok is igy gondolnak az uj notar, hogy ez a track maga egy vicc es switz beatz, igy meg gazabb 
|
2023.09.11. 19:07 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: dub7 írta: Nekem is érthetetlenek ezek az újrahasznosított zenék. Régebben is sokat vont a produkciós értékből az ilyesmi nálam, 2023-ban, amikor a lehetőségek korlátlanok, tényleg nem értem, hogy miért jönnek ki ilyen cuccok. Itt már tényleg nincsenek technikai korlátok, a kreativitás sokkan szabadabban szárnyalhatna. Busta Rhymes, aki tényleg újító volt a karrierje nagyon sok pontján, miért éri be ennyivel? es nem az elso tole https://www.youtube.com/watch?v=RUXU8ST8_cUamugy masok is igy gondolnak az uj notar, hogy ez a track maga egy vicc es switz beatz, igy meg gazabb  Swizz Beatz a Luxury Life producere??  Hát, ez így tényleg még gázabb: nem sok munkát tett bele... Ez amit linkeltél, pedig szintén tök jó nóta, csak itt meg pláne nem ugrik be, mi lehet az eredetije... 
|
2023.09.11. 20:47 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: dub7 írta: Nekem is érthetetlenek ezek az újrahasznosított zenék. Régebben is sokat vont a produkciós értékből az ilyesmi nálam, 2023-ban, amikor a lehetőségek korlátlanok, tényleg nem értem, hogy miért jönnek ki ilyen cuccok. Itt már tényleg nincsenek technikai korlátok, a kreativitás sokkan szabadabban szárnyalhatna. Busta Rhymes, aki tényleg újító volt a karrierje nagyon sok pontján, miért éri be ennyivel? es nem az elso tole https://www.youtube.com/watch?v=RUXU8ST8_cUamugy masok is igy gondolnak az uj notar, hogy ez a track maga egy vicc es switz beatz, igy meg gazabb  Swizz Beatz a Luxury Life producere??  Hát, ez így tényleg még gázabb: nem sok munkát tett bele... Ez amit linkeltél, pedig szintén tök jó nóta, csak itt meg pláne nem ugrik be, mi lehet az eredetije...  Hi-Tek ft. Jonell - Round & RoundTényleg nagyon gáz az ilyen pofátlan újrahasznosítás...
|
2023.09.11. 21:08 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: dub7 írta: Nekem is érthetetlenek ezek az újrahasznosított zenék. Régebben is sokat vont a produkciós értékből az ilyesmi nálam, 2023-ban, amikor a lehetőségek korlátlanok, tényleg nem értem, hogy miért jönnek ki ilyen cuccok. Itt már tényleg nincsenek technikai korlátok, a kreativitás sokkan szabadabban szárnyalhatna. Busta Rhymes, aki tényleg újító volt a karrierje nagyon sok pontján, miért éri be ennyivel? es nem az elso tole https://www.youtube.com/watch?v=RUXU8ST8_cUamugy masok is igy gondolnak az uj notar, hogy ez a track maga egy vicc es switz beatz, igy meg gazabb  Swizz Beatz a Luxury Life producere??  Hát, ez így tényleg még gázabb: nem sok munkát tett bele... Ez amit linkeltél, pedig szintén tök jó nóta, csak itt meg pláne nem ugrik be, mi lehet az eredetije...  https://americansongwriter.com/busta-rh ... xury-life/
|
2023.09.11. 22:37 |
|
 |
Yodaragorn
|
dub7 írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: dub7 írta: Nekem is érthetetlenek ezek az újrahasznosított zenék. Régebben is sokat vont a produkciós értékből az ilyesmi nálam, 2023-ban, amikor a lehetőségek korlátlanok, tényleg nem értem, hogy miért jönnek ki ilyen cuccok. Itt már tényleg nincsenek technikai korlátok, a kreativitás sokkan szabadabban szárnyalhatna. Busta Rhymes, aki tényleg újító volt a karrierje nagyon sok pontján, miért éri be ennyivel? es nem az elso tole https://www.youtube.com/watch?v=RUXU8ST8_cUamugy masok is igy gondolnak az uj notar, hogy ez a track maga egy vicc es switz beatz, igy meg gazabb  Swizz Beatz a Luxury Life producere??  Hát, ez így tényleg még gázabb: nem sok munkát tett bele... Ez amit linkeltél, pedig szintén tök jó nóta, csak itt meg pláne nem ugrik be, mi lehet az eredetije...  Hi-Tek ft. Jonell - Round & RoundTényleg nagyon gáz az ilyen pofátlan újrahasznosítás... Uhh... Most mondjuk nem szégyellem magam, mert ez a szám nem annyira volt meg nekem, tehát érthető, hogy nem jutott eszembe. Biztos hallottam már ezt is, de közel se hagyott olyan mély nyomott bennem, mint a Jay-Z - Ain't No Nigga. De gáz ez is. Abban az esetben lenne elfogadhatóbb, ha a Busta Rhymes számnak az lenne a kreditjében, hogy "Produced by Hi-Tek" - láttunk már olyat, hogy egy producer két trackbe is ellövi ugyanazt a zenét. Csakhogy nem ez van a kreditekben, hanem az, hogy "Produced by Ted Smooth"... Nem tudom ki ő, de gratulálok neki...
|
2023.09.12. 20:34 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: dub7 írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: dub7 írta: Nekem is érthetetlenek ezek az újrahasznosított zenék. Régebben is sokat vont a produkciós értékből az ilyesmi nálam, 2023-ban, amikor a lehetőségek korlátlanok, tényleg nem értem, hogy miért jönnek ki ilyen cuccok. Itt már tényleg nincsenek technikai korlátok, a kreativitás sokkan szabadabban szárnyalhatna. Busta Rhymes, aki tényleg újító volt a karrierje nagyon sok pontján, miért éri be ennyivel? es nem az elso tole https://www.youtube.com/watch?v=RUXU8ST8_cUamugy masok is igy gondolnak az uj notar, hogy ez a track maga egy vicc es switz beatz, igy meg gazabb  Swizz Beatz a Luxury Life producere??  Hát, ez így tényleg még gázabb: nem sok munkát tett bele... Ez amit linkeltél, pedig szintén tök jó nóta, csak itt meg pláne nem ugrik be, mi lehet az eredetije...  Hi-Tek ft. Jonell - Round & RoundTényleg nagyon gáz az ilyen pofátlan újrahasznosítás... Uhh... Most mondjuk nem szégyellem magam, mert ez a szám nem annyira volt meg nekem, tehát érthető, hogy nem jutott eszembe. Biztos hallottam már ezt is, de közel se hagyott olyan mély nyomott bennem, mint a Jay-Z - Ain't No Nigga. De gáz ez is. Abban az esetben lenne elfogadhatóbb, ha a Busta Rhymes számnak az lenne a kreditjében, hogy "Produced by Hi-Tek" - láttunk már olyat, hogy egy producer két trackbe is ellövi ugyanazt a zenét. Csakhogy nem ez van a kreditekben, hanem az, hogy "Produced by Ted Smooth"... Nem tudom ki ő, de gratulálok neki... az a kedvencem,ebben a notaban, hogy jonell vcalja is benne van bvagyis pont ott van megvagva 
|
2023.09.12. 21:28 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Tyga, YG, Lil Wayne - Brand New (Official Video) https://youtu.be/tnrAmSV9Ulw?si=tkgli6Wa4BwnquMUegész yo 
|
2023.09.29. 13:11 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
elvileg ma vmi tyga yg lemez is kijön.
|
2023.09.29. 13:14 |
|
 |
YoungLife
|
|
2023.10.01. 09:27 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Glasses Malone - Torah feat. LA Giantz (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=yWEOYue ... ssesMaloneEarl Sweatshirt + The Alchemist - Vin Skully (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=f1ogpqy ... SweatshirtBrotha Lynch Hung - Choice Kuttz animated music video https://www.youtube.com/watch?v=oGc-Sp0 ... alynchhung
|
2023.10.06. 18:13 |
|
 |
Yodaragorn
|
Glasses klip végtelenül komolytalan.  Viszont maga a nóta jó!
|
2023.10.07. 21:10 |
|
 |
|