Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: A Hip Hop és Te #2
[n/a]k!ngp1n írta: Egyszer próbáld ki a Pana 125-ös olcsó fülest. Jó a formája, az én fülem a hangját is úgy megszokta, hogy a többször annyiba kerülő füleseket is a más hangzás miatt rosszabbnak képzelem be. 1500-3000 körül van, én többször vettem csak tartaléknak, mindig van itthon. Ha eltörne a kábel, nem kezdem forrasztgatni, kihajítom egyből, és veszem a szekrényből a következőt  De évekig bírja nekem a kábel is, munkába járás, edzés, futás, beleakadok, kitépem a fülemből mert a lejátszóba véletlenül belerúgok, stb... Sosem vettem még ilyen olcsón ilyen strapabírású és jól szóló, ergonomikus fülest. Tulajdonképpen nem is értem, a gyártó is eldobható kategóriába pozícionálta. De ez mind szubjektív persze. Mint láthatod, nem studióban használom, nekem nem fogja senki eladni ezekre a célokra a drága cuccokat... Nem használom minőségi zenehallgatásra alkalmas környezetben... Nem buksz vele sokat, ha nem jön be. koszi. megneztem. ez is olyan tipus amit nem kedvelek,fulbedugos 
|
2023.09.15. 19:00 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Kiket láttam listám frissül ha lassan is, de folyamatosan.
ez a mai állás:
Onyx (7x) Delinquent Habits (4x) Das Efx (3x) M.O.P. (3x) The Beatnuts (3x) Xzibit (2x) Fredro Starr (2x) Everlast (acoustic) (2x) Cypress Hill (2x) Slum Village (2x) 50 Cent (2x) GZA (2x) Busta Rhymes (2x) Lords of The Underground (2x) Snoop Dogg (2x) (w Dogg Pound) Snoop Dogg "nate dogg tribute tour/show" w Dogg Pound, Soopafly, Lady of Rage, Warren G, RBX Method Man & Redman Method Man Wu Tang Clan House Of Pain La Coka Nostra Slaughterhouse Jeru The Damaja The Roots Muggs vs Sick Jacken Ill Bill & Vinnie Paz (Heavy Metal Kings) J-Live KRS One Edo G & Reks Tha Alkaholiks Cali Agents Mos Def Dilated Peoples Beastie Boys (all 3 member) Run DMC (all 3 member) Chamillionaire Naughty By Nature Jay-Z DJ Premier Funkdoobiest Killah Priest Afu-Ra Lloyd Banks Serial Killers (Demrick, Xzibit, B-Real) DMX CNN Capone-N-Noreaga Danny Diablo & Slaine & Sick Jacken Evidence Black Milk House Of Pain & Sick Jacken Gangstarr Foundation (Big Shug, Jeru The Damaja, Afu-Ra) Sen Dog (Powerflo) Ice-T (Body Count) Kendrick Lamar Grandmaster Flash Digital Underground Smif-N-Wessun Masta Ace Dam-Funk Talib Kweli Problem Demrick James (Jayo Felony) Savage Chali 2na The Game PremRock Dj Nu-Mark
|
2023.10.19. 12:02 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Az komoly lista, elismerésem! (Bankos és a Posse lemaradt, pedig az Onyx előtt felléptek.  )
|
2023.10.19. 19:52 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2023.10.19. 20:59 |
|
 |
rapguruz88
|
Na joo dogg, most akartam írni egy topikot hogy kiket láttunk élőben és kik azok akiket még jó lenne elkapni, erre megeloztel!  Brutal lista, gratulálok! 
|
2023.10.20. 23:29 |
|
 |
doggfather
|
És sajnos egy csomó kimaradt ahova valamiért nem jutottam el.
Lenne ennél hosszabb listám akit még szeretnék látni. Újra is, meg újat is!
|
2023.10.21. 07:10 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: Kiket láttam listám frissül ha lassan is, de folyamatosan.
ez a mai állás:
Onyx (7x) Delinquent Habits (4x) Das Efx (3x) M.O.P. (3x) The Beatnuts (3x) Xzibit (2x) Fredro Starr (2x) Everlast (acoustic) (2x) Cypress Hill (2x) Slum Village (2x) 50 Cent (2x) GZA (2x) Busta Rhymes (2x) Lords of The Underground (2x) Snoop Dogg (2x) (w Dogg Pound) Snoop Dogg "nate dogg tribute tour/show" w Dogg Pound, Soopafly, Lady of Rage, Warren G, RBX Method Man & Redman Method Man Wu Tang Clan House Of Pain La Coka Nostra Slaughterhouse Jeru The Damaja The Roots Muggs vs Sick Jacken Ill Bill & Vinnie Paz (Heavy Metal Kings) J-Live KRS One Edo G & Reks Tha Alkaholiks Cali Agents Mos Def Dilated Peoples Beastie Boys (all 3 member) Run DMC (all 3 member) Chamillionaire Naughty By Nature Jay-Z DJ Premier Funkdoobiest Killah Priest Afu-Ra Lloyd Banks Serial Killers (Demrick, Xzibit, B-Real) DMX CNN Capone-N-Noreaga Danny Diablo & Slaine & Sick Jacken Evidence Black Milk House Of Pain & Sick Jacken Gangstarr Foundation (Big Shug, Jeru The Damaja, Afu-Ra) Sen Dog (Powerflo) Ice-T (Body Count) Kendrick Lamar Grandmaster Flash Digital Underground Smif-N-Wessun Masta Ace Dam-Funk Talib Kweli Problem Demrick James (Jayo Felony) Savage Chali 2na The Game PremRock Dj Nu-Mark Szep lista. Jay z hol lattad es mikor? En egy ilyen listat nehezen tudok osszerakni.tutti elfelejtenek vkit betenni, de majd megprobalom osszerakni. En sztem tobbet voltam kulfoldon loncerten mint mo-n
|
2023.10.21. 14:27 |
|
 |
doggfather
|
Pozsonyban voltam rajta, lassan 20 éve szerintem. Még egyetem alatt!!!
|
2023.10.21. 17:21 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Eminem, Dr. Dre, Ice Cube: ha bármelyik idejönne a közelbe... Egyiknek sincs nagy realitása sajnos.
|
2023.10.21. 21:18 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: Pozsonyban voltam rajta, lassan 20 éve szerintem. Még egyetem alatt!!! akkor kb prime jay z nem? es jo volt? arena koncert volt? nem nagyon maszkalgat mar europaban itt az en listam a vesszosek a line up a zarojelben meg azok vannak akik megjelentek kulonleges vendegkent Bahamadia Dj revolution Slum village Planet asia Grand agent Afu ra Grand agent, lil dap of group home, declaime Jeru the damaja Dilated Peoples Dilated Peoples (defari) Defari Azad (warheit) Azad, jeyz, chaker Curse, Italo Reno & Germany Heltah Skeltah, rustee juxx Black Moon and Smif and Wessun Dj premier Saian Supa Crew Das efx Talib Kweli Mos def Ntm( eklipse, sefyu) Sinik (largerino, lskadrille, diams, sefyu, james blunt, tunisiano) Kool Shen (kerry james, iv my people, sinik) Soprano Psy 4 de la rime (vicenzo, alonzo, soprano) Sadat x, greg nice Declaime mr thing Method man Rza, masta killa, tekitha Guru, dj doo wop dj krush nem nagyon motivalnak a koncertek mar: common-t es dj jazzy jeff-et talan megneznem eloben. common-t egyszer buktam munchenben..ismeros lett volna ott, szoval a szallas is meg lett volna oldva..eltotojaztam jazzy jeff meg..barcelonaban nyaraltam es kiderult egy delutan , h aznap este lep fel egy helyen ami a tenger mellett van. azt is kihagytam 
|
2023.10.24. 15:17 |
|
 |
doggfather
|
jaja, memphis bleek-kel közösen nyomtak egy koncerten, mondjuk vhol felesben aréna és klubfellépés között. Nagy helyen voltunk sokan, de olyan klubfellépés volt, két mc 1 dj.
|
2023.10.24. 15:25 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: jazzy jeff meg..barcelonaban nyaraltam es kiderult egy delutan , h aznap este lep fel egy helyen ami a tenger mellett van. azt is kihagytam  Pécsen is volt pár éve, amire nekem volt is jegyem, csak belázasodtam előtte, ezért el kellett adni... Ha ennyire vágysz egy Jazzy Jeff live-ra, arra jöhettél volna. 
|
2023.10.24. 20:25 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: jazzy jeff meg..barcelonaban nyaraltam es kiderult egy delutan , h aznap este lep fel egy helyen ami a tenger mellett van. azt is kihagytam  Pécsen is volt pár éve, amire nekem volt is jegyem, csak belázasodtam előtte, ezért el kellett adni... Ha ennyire vágysz egy Jazzy Jeff live-ra, arra jöhettél volna.  eljutottam oda, hogy nincs sok kedvem utazni mar ilyenek miatt. szoval nem takarom ki magam ejszakankent, hogy latni akarom oket. ha vhogy osszejon, osszejon ha nem
|
2023.10.25. 10:45 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: jazzy jeff meg..barcelonaban nyaraltam es kiderult egy delutan , h aznap este lep fel egy helyen ami a tenger mellett van. azt is kihagytam  Pécsen is volt pár éve, amire nekem volt is jegyem, csak belázasodtam előtte, ezért el kellett adni... Ha ennyire vágysz egy Jazzy Jeff live-ra, arra jöhettél volna.  eljutottam oda, hogy nincs sok kedvem utazni mar ilyenek miatt. szoval nem takarom ki magam ejszakankent, hogy latni akarom oket. ha vhogy osszejon, osszejon ha nem Megértem, én se jártam fel Pécsről BP-re koncertekre. 
|
2023.10.25. 21:38 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: jazzy jeff meg..barcelonaban nyaraltam es kiderult egy delutan , h aznap este lep fel egy helyen ami a tenger mellett van. azt is kihagytam  Pécsen is volt pár éve, amire nekem volt is jegyem, csak belázasodtam előtte, ezért el kellett adni... Ha ennyire vágysz egy Jazzy Jeff live-ra, arra jöhettél volna.  eljutottam oda, hogy nincs sok kedvem utazni mar ilyenek miatt. szoval nem takarom ki magam ejszakankent, hogy latni akarom oket. ha vhogy osszejon, osszejon ha nem Megértem, én se jártam fel Pécsről BP-re koncertekre.  ÁÁhh en pl pestrol levonatoztam pecsre jeru miatt, majd hajnalban vonat haza, úgy, hogy orakat vartunk az allomason telen, majd a kocsik nem voltak futottek. szoval az utazas soha nem volt gond.a becsi koncertek is munkanapra estek. melo, kocsi, becs, koncert, majd haza, kicsi alvas aztan munka,de volt rosszabb is: melo, buli, melo, fellepes majd kb alvas. de az elmult evekben értem el oda, hogy nem adna annyit egy ilyen buli mint régen igy nem is vagyok motivalt 
|
2023.10.27. 22:53 |
|
 |
|