Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: minden ami SPORT
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: yoda, az nba lassan kezdodik sajnalom h dame elment a blazersbol.
Ja, kíváncsian várom.  Igen, Lillard sztorija fura. Alapvetően maximálisan érthető, hogy elege lett hosszú évek sikertelenségéből, és el akart menni egy bajnokesélyes csapathoz. Senki se hibáztat ezért senkit normál esetben. Csak ugye neki volt egy olyan nimbusza, hogy örökké hűséges marad Portlandhez: ő maga mondta többször is, hogy nem a bajnoki címek érdeklik őt, hanem az, hogy Portlandben szeretik, és nem fog innen elmenni soha. Ennek tükrében nem veszi ki jól magát, hogy a saját korábbi önmagának mond ellent, de én ezzel együtt se húznám le róla a keresztvizet. Szerintem jó lesz a Bucks, támadásban biztos jól fognak működni Giannis-szal. Védekezés visszalépés Holiday-hez képest, de van ott még elég sok jó védő, megoldják majd. Nagyobb kérdés, hogy milyen lesz az újonc edző. azert volt gaz, mert azt mondta, hogy el akar menni es csak a miamiba...ez igy eleg fura volt  Ja tényleg, az még hozzátett, hogy csak Miami-ba.  Mondjuk azt csak azért mondtam szerintem, mert nem gondolta, hogy van esélye más, jobb helyre. Aztán mégis lett.  pont ezzel fagyasztott be minden. mikor kijelented, hogy csak oda, persze h senki nem keres meg , hoy figyi akkor nalunk ez es ez van. kozben meglepetes donto az MLB-ben a "kicsik" jatszanak
|
2023.10.25. 10:46 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: yoda, az nba lassan kezdodik sajnalom h dame elment a blazersbol.
Ja, kíváncsian várom.  Igen, Lillard sztorija fura. Alapvetően maximálisan érthető, hogy elege lett hosszú évek sikertelenségéből, és el akart menni egy bajnokesélyes csapathoz. Senki se hibáztat ezért senkit normál esetben. Csak ugye neki volt egy olyan nimbusza, hogy örökké hűséges marad Portlandhez: ő maga mondta többször is, hogy nem a bajnoki címek érdeklik őt, hanem az, hogy Portlandben szeretik, és nem fog innen elmenni soha. Ennek tükrében nem veszi ki jól magát, hogy a saját korábbi önmagának mond ellent, de én ezzel együtt se húznám le róla a keresztvizet. Szerintem jó lesz a Bucks, támadásban biztos jól fognak működni Giannis-szal. Védekezés visszalépés Holiday-hez képest, de van ott még elég sok jó védő, megoldják majd. Nagyobb kérdés, hogy milyen lesz az újonc edző. azert volt gaz, mert azt mondta, hogy el akar menni es csak a miamiba...ez igy eleg fura volt  Ja tényleg, az még hozzátett, hogy csak Miami-ba.  Mondjuk azt csak azért mondtam szerintem, mert nem gondolta, hogy van esélye más, jobb helyre. Aztán mégis lett.  pont ezzel fagyasztott be minden. mikor kijelented, hogy csak oda, persze h senki nem keres meg , hoy figyi akkor nalunk ez es ez van. Az igaz. De végül csak jól járt: nem nagyon tudott volna jobb helyre igazolni. 
|
2023.10.25. 21:33 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: yoda, az nba lassan kezdodik sajnalom h dame elment a blazersbol.
Ja, kíváncsian várom.  Igen, Lillard sztorija fura. Alapvetően maximálisan érthető, hogy elege lett hosszú évek sikertelenségéből, és el akart menni egy bajnokesélyes csapathoz. Senki se hibáztat ezért senkit normál esetben. Csak ugye neki volt egy olyan nimbusza, hogy örökké hűséges marad Portlandhez: ő maga mondta többször is, hogy nem a bajnoki címek érdeklik őt, hanem az, hogy Portlandben szeretik, és nem fog innen elmenni soha. Ennek tükrében nem veszi ki jól magát, hogy a saját korábbi önmagának mond ellent, de én ezzel együtt se húznám le róla a keresztvizet. Szerintem jó lesz a Bucks, támadásban biztos jól fognak működni Giannis-szal. Védekezés visszalépés Holiday-hez képest, de van ott még elég sok jó védő, megoldják majd. Nagyobb kérdés, hogy milyen lesz az újonc edző. azert volt gaz, mert azt mondta, hogy el akar menni es csak a miamiba...ez igy eleg fura volt  Ja tényleg, az még hozzátett, hogy csak Miami-ba.  Mondjuk azt csak azért mondtam szerintem, mert nem gondolta, hogy van esélye más, jobb helyre. Aztán mégis lett.  pont ezzel fagyasztott be minden. mikor kijelented, hogy csak oda, persze h senki nem keres meg , hoy figyi akkor nalunk ez es ez van. Az igaz. De végül csak jól járt: nem nagyon tudott volna jobb helyre igazolni.  en mint nba semleges, nem tudok szimpatizalni a bucks-szal...egy dolog miatt nem nem tetszik a logo ,sem a mostani szinuk 
|
2023.10.30. 20:53 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: en mint nba semleges, nem tudok szimpatizalni a bucks-szal...egy dolog miatt nem nem tetszik a logo ,sem a mostani szinuk  Jó, hát én meg azért lettem Lakers fan annak idején (még a Jordan-éra legvégén), mert tetszett a színük.  Ez ugyanaz, csak inverz módon. 
|
2023.10.31. 15:46 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: en mint nba semleges, nem tudok szimpatizalni a bucks-szal...egy dolog miatt nem nem tetszik a logo ,sem a mostani szinuk  Jó, hát én meg azért lettem Lakers fan annak idején (még a Jordan-éra legvégén), mert tetszett a színük.  Ez ugyanaz, csak inverz módon.  a blazerst pont ezert csipem amugy MLB-t nem neztel? 1oraval lett rovidebb kb minden meccs az uj szabaly miatt
|
2023.10.31. 20:53 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: en mint nba semleges, nem tudok szimpatizalni a bucks-szal...egy dolog miatt nem nem tetszik a logo ,sem a mostani szinuk  Jó, hát én meg azért lettem Lakers fan annak idején (még a Jordan-éra legvégén), mert tetszett a színük.  Ez ugyanaz, csak inverz módon.  a blazerst pont ezert csipem amugy MLB-t nem neztel? 1oraval lett rovidebb kb minden meccs az uj szabaly miatt Előbb néznék NFL-t, de arra sincs időm.  Teljesen kitölti a sportra fordítható kapacitásaimat a Forma-1, az NBA, a kézilabda és az alkalmankénti foci és vízilabda. Plusz ha világverseny van, akkor atlétika és úszás, esetleg vívás. Néha box. Bármennyire is szeretnék más sportokat is követni, valahol meg kell húzni a határt.
|
2023.11.01. 15:17 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: en mint nba semleges, nem tudok szimpatizalni a bucks-szal...egy dolog miatt nem nem tetszik a logo ,sem a mostani szinuk  Jó, hát én meg azért lettem Lakers fan annak idején (még a Jordan-éra legvégén), mert tetszett a színük.  Ez ugyanaz, csak inverz módon.  a blazerst pont ezert csipem amugy MLB-t nem neztel? 1oraval lett rovidebb kb minden meccs az uj szabaly miatt Előbb néznék NFL-t, de arra sincs időm.  Teljesen kitölti a sportra fordítható kapacitásaimat a Forma-1, az NBA, a kézilabda és az alkalmankénti foci és vízilabda. Plusz ha világverseny van, akkor atlétika és úszás, esetleg vívás. Néha box. Bármennyire is szeretnék más sportokat is követni, valahol meg kell húzni a határt. igy mar ertem. azt hittem szinte csak nba,de akkor nem:) mondjuk a forma 1 ert respeckt. lassan 20 eve nem nezem. nincs benne izgalom. amugy mind1 is. par meccs es vege az mlb-nek es mint tudjuk there are two seasons: baseball and winter 
|
2023.11.01. 19:59 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: mondjuk a forma 1 ert respeckt. lassan 20 eve nem nezem. nincs benne izgalom.
Nekem az a number one.  Két fő hobbim van: az F1 és a hip-hop, minden más utánuk jön. Az izgalom változó szezonról szezonra. 2021 pl. minden idők egyik legjobb szezonja volt: szinte kivétel nélkül minden futam brutál izgalmas, Verstappen és Hamilton egész évben fej fej mellett. Pontegyenlőséggel érkeztek az utolsó futamra, és azon belül is egy utolsó körös előzés döntött a VB címről Verstappen javára. Én ennél izgalmasabbat nem nagyon tudok elképzelni sportban.  2022-nek is nagyon jó volt az első fele, amíg úgy tűnt, a Ferrari felveheti a kesztyűt a Red Bull, aztán a második felére lemaradtak. Az idei év pedig valóban minden idők egyik legunalmasabb szezonja: ilyenek vannak... Pillanatig se volt kérdés Verstappen újabb VB címe, 19-ből 16 futamot megnyert eddig, elképesztő dominancia. Ez valóban hátrány pl. az NBA-hez képest, mert ott nem tud ilyen mértékű dominancia kialakulni. Cserébe viszont amikor nincs dominancia, akkor kárpótol mindenért az F1: mint pl. 2005-2010 között, amikor 6 kiélezett szezonunk volt egymás után. Ahhoz, hogy hozzám hasonló fanatikus tudjon lenni valaki, annak tudnia kell értékelni az unalmasabb szezonokat is. Pl. idén is tök érdekes, hogy mi zajlik Verstappen mögött. Az nem volt kérdés, hogy ő lesz a bajnok, de mögötte elképesztő hullámvasutazások vannak. Szezon elején meglepetésszerűen feljavult az Aston Martin a 41 éves Alonso-val, mostanra visszaestek. Szezon elején a mezőny második felében volt a McLaren, mostanra kb. ők a 2.-3. erő. A Mercedes és a Ferrari hol jobb, hol rosszabb egész évben. Illetve amikor látszólag nem is történik semmi a pályán, akkor is tudni kell értékelni a taktikai harcokat, az eltérő versenystratégiákat, amikből bármikor kisülhet valami érdekes. Nem tudom, így is vannak olyan futamok, amiket én se élvezek (főleg idén), de minden sportágban vannak ilyen meccsek. Én meg beleástam magam annyira a Forma-1-be 1997 óta (azóta nézem), hogy nem kell sok ahhoz, hogy élvezzem.  Háromszor voltam Maranelloban, a Ferrari múzeumban, kétszer Modena-ban, Enzo Ferrari szülőházában, kétszer a stuttgarti Mercedes múzeumban. (A magyar nagydíjon meglepő módon csak egyszer.  )
|
2023.11.02. 16:37 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: mondjuk a forma 1 ert respeckt. lassan 20 eve nem nezem. nincs benne izgalom.
Nekem az a number one.  Két fő hobbim van: az F1 és a hip-hop, minden más utánuk jön. Az izgalom változó szezonról szezonra. 2021 pl. minden idők egyik legjobb szezonja volt: szinte kivétel nélkül minden futam brutál izgalmas, Verstappen és Hamilton egész évben fej fej mellett. Pontegyenlőséggel érkeztek az utolsó futamra, és azon belül is egy utolsó körös előzés döntött a VB címről Verstappen javára. Én ennél izgalmasabbat nem nagyon tudok elképzelni sportban.  2022-nek is nagyon jó volt az első fele, amíg úgy tűnt, a Ferrari felveheti a kesztyűt a Red Bull, aztán a második felére lemaradtak. Az idei év pedig valóban minden idők egyik legunalmasabb szezonja: ilyenek vannak... Pillanatig se volt kérdés Verstappen újabb VB címe, 19-ből 16 futamot megnyert eddig, elképesztő dominancia. Ez valóban hátrány pl. az NBA-hez képest, mert ott nem tud ilyen mértékű dominancia kialakulni. Cserébe viszont amikor nincs dominancia, akkor kárpótol mindenért az F1: mint pl. 2005-2010 között, amikor 6 kiélezett szezonunk volt egymás után. Ahhoz, hogy hozzám hasonló fanatikus tudjon lenni valaki, annak tudnia kell értékelni az unalmasabb szezonokat is. Pl. idén is tök érdekes, hogy mi zajlik Verstappen mögött. Az nem volt kérdés, hogy ő lesz a bajnok, de mögötte elképesztő hullámvasutazások vannak. Szezon elején meglepetésszerűen feljavult az Aston Martin a 41 éves Alonso-val, mostanra visszaestek. Szezon elején a mezőny második felében volt a McLaren, mostanra kb. ők a 2.-3. erő. A Mercedes és a Ferrari hol jobb, hol rosszabb egész évben. Illetve amikor látszólag nem is történik semmi a pályán, akkor is tudni kell értékelni a taktikai harcokat, az eltérő versenystratégiákat, amikből bármikor kisülhet valami érdekes. Nem tudom, így is vannak olyan futamok, amiket én se élvezek (főleg idén), de minden sportágban vannak ilyen meccsek. Én meg beleástam magam annyira a Forma-1-be 1997 óta (azóta nézem), hogy nem kell sok ahhoz, hogy élvezzem.  Háromszor voltam Maranelloban, a Ferrari múzeumban, kétszer Modena-ban, Enzo Ferrari szülőházában, kétszer a stuttgarti Mercedes múzeumban. (A magyar nagydíjon meglepő módon csak egyszer.  ) Hoppa, tenyleg nagy fan vagy! picit tuloztam, kb a vettel hamilton parosig nezegettem tobbbet, de miutan egyre tobb meccset adtak a tv-k es nekem foci es hip hop volt nagy szerelmem a forma1 kikopott. a foci mar nem akkora szerelem. szoval en is szokta m"fogyasztani" mast is darts kezi neha, de a standard az a mlb, nhl, nfl, foci. nagy foci rajongokent voltam par balhes fradi ujpesten, meg jartam vasas meccsekre, mert ingyen volt nekem.voltam labdaszedo valogatott meccsen is, de kulfoldre csak egy francia bajnokira jutottam el, de azert mert egy tornan voltunk rennes-ben. illetve idosebb fejjel ket malaga meccset is megneztem eloben. bezzeg peti, akinek az egyesulete tobb szaz gyereket foglalkoztat jarja europat: marseille, madrid, theszaloniki, roma kicsit mar ugy vagyok mint a koncertekkel, hogy lehet nem adna annyit eloben es kelle-e egyáltalan
|
2023.11.03. 23:08 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Hoppa, tenyleg nagy fan vagy! picit tuloztam, kb a vettel hamilton parosig nezegettem tobbbet, de miutan egyre tobb meccset adtak a tv-k es nekem foci es hip hop volt nagy szerelmem a forma1 kikopott. a foci mar nem akkora szerelem. szoval en is szokta m"fogyasztani" mast is darts kezi neha, de a standard az a mlb, nhl, nfl, foci.
nagy foci rajongokent voltam par balhes fradi ujpesten, meg jartam vasas meccsekre, mert ingyen volt nekem.voltam labdaszedo valogatott meccsen is, de kulfoldre csak egy francia bajnokira jutottam el, de azert mert egy tornan voltunk rennes-ben. illetve idosebb fejjel ket malaga meccset is megneztem eloben.
bezzeg peti, akinek az egyesulete tobb szaz gyereket foglalkoztat jarja europat: marseille, madrid, theszaloniki, roma
kicsit mar ugy vagyok mint a koncertekkel, hogy lehet nem adna annyit eloben es kelle-e egyáltalan Érdekes, hogy min múlik, megmarad-e egy hobbi az ember életében vagy kikopik. Mint hogy nálad is a foci háttérbe szorult, de a hip-hop nem. Én pl. gimis koromban óriási sci-fi fan voltam, nyomtam a sorozatokat, filmeket, Csillagkapu találkozókra jártam, stb. (Innen jön a Yodaragorn névű, mert rajta voltam a Star Wars-on és a Gyűrűk Urán is, előbbiben Yoda, utóbbiban Aragorn volt a kedvenc karakterem, és nem tudtam eldönteni, melyik legyen a nicknevem.  ) Aztán egyetem alatt valahogy kikopott, nem annyira jutott rá idő, ma meg már teljesen hidegen hagy: nem is hiányzik, nem is érdekel a sci-fi egyáltalán. Azt egyébként megértem, hogy a Hamilton-éra alatt elment a kedved az F1-től, ahhoz tényleg fanatikusnak kellett lenni, hogy azokat az éveket kihúzza az ember. A Vettel négy bajnoki évéből azért kettő jó volt (2010, 2012), mindkettőben az utolsó futamon dőlt csak el a VB cím. 2011 és 2013 volt unalmas. Hamilton idejében viszont több nagyon sima szezon is volt. Érdekes viszont, hogy pont a Hamilton-érában vette át a Liberty a Forma-1-et Bernie Ecclestone-tól, és zseniális marketinggel, netflixes sorozattal baromira fellendítették a sportág népszerűségét 2017-2020 között, pont azokban az években, amikor Hamilton sorra nyerte a VB-ket. Főleg 2019-20 volt sima, 17-18-ban még egy darabig úgy tűnt, a Vettelnek lehet esélye. Az idei évben meg Verstappen jobban dominál, mint Hamilton valaha, mégse csökken az F1 nézettsége. Persze ha tartósan így marad, akkor ez még változhat. Még nem olyan régi a 2021-es év emléke, ami tényleg egy all-time best szezon volt, és szerintem az maxolta ki az F1 hype-ot.
|
2023.11.04. 15:39 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Hoppa, tenyleg nagy fan vagy! picit tuloztam, kb a vettel hamilton parosig nezegettem tobbbet, de miutan egyre tobb meccset adtak a tv-k es nekem foci es hip hop volt nagy szerelmem a forma1 kikopott. a foci mar nem akkora szerelem. szoval en is szokta m"fogyasztani" mast is darts kezi neha, de a standard az a mlb, nhl, nfl, foci.
nagy foci rajongokent voltam par balhes fradi ujpesten, meg jartam vasas meccsekre, mert ingyen volt nekem.voltam labdaszedo valogatott meccsen is, de kulfoldre csak egy francia bajnokira jutottam el, de azert mert egy tornan voltunk rennes-ben. illetve idosebb fejjel ket malaga meccset is megneztem eloben.
bezzeg peti, akinek az egyesulete tobb szaz gyereket foglalkoztat jarja europat: marseille, madrid, theszaloniki, roma
kicsit mar ugy vagyok mint a koncertekkel, hogy lehet nem adna annyit eloben es kelle-e egyáltalan Érdekes, hogy min múlik, megmarad-e egy hobbi az ember életében vagy kikopik. Mint hogy nálad is a foci háttérbe szorult, de a hip-hop nem. Én pl. gimis koromban óriási sci-fi fan voltam, nyomtam a sorozatokat, filmeket, Csillagkapu találkozókra jártam, stb. (Innen jön a Yodaragorn névű, mert rajta voltam a Star Wars-on és a Gyűrűk Urán is, előbbiben Yoda, utóbbiban Aragorn volt a kedvenc karakterem, és nem tudtam eldönteni, melyik legyen a nicknevem.  ) Aztán egyetem alatt valahogy kikopott, nem annyira jutott rá idő, ma meg már teljesen hidegen hagy: nem is hiányzik, nem is érdekel a sci-fi egyáltalán. Azt egyébként megértem, hogy a Hamilton-éra alatt elment a kedved az F1-től, ahhoz tényleg fanatikusnak kellett lenni, hogy azokat az éveket kihúzza az ember. A Vettel négy bajnoki évéből azért kettő jó volt (2010, 2012), mindkettőben az utolsó futamon dőlt csak el a VB cím. 2011 és 2013 volt unalmas. Hamilton idejében viszont több nagyon sima szezon is volt. Érdekes viszont, hogy pont a Hamilton-érában vette át a Liberty a Forma-1-et Bernie Ecclestone-tól, és zseniális marketinggel, netflixes sorozattal baromira fellendítették a sportág népszerűségét 2017-2020 között, pont azokban az években, amikor Hamilton sorra nyerte a VB-ket. Főleg 2019-20 volt sima, 17-18-ban még egy darabig úgy tűnt, a Vettelnek lehet esélye. Az idei évben meg Verstappen jobban dominál, mint Hamilton valaha, mégse csökken az F1 nézettsége. Persze ha tartósan így marad, akkor ez még változhat. Még nem olyan régi a 2021-es év emléke, ami tényleg egy all-time best szezon volt, és szerintem az maxolta ki az F1 hype-ot. Igazi fanatikus voltal akkor A hip hop is leredukalodott vmilen szempontbol. Most meg nem is tudom mikor neztem meg egy meccset, barmilyen meccset napkozben. Csak akkor "nezek" vmit ha este dolgozom.sokszor felvetelrol mennek a dolgok
|
2023.11.04. 19:43 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yoda, hogy allsz az nba meccseivel? En eddig egyetlen egyet sem lattam eddig egy nhl meccsre futottam nekem itt tudsz visszanezni meccseket https://basketball-video.com/itt meg ingyen letoltheto ket manager jatek. baseball mogul, football mogul ingyenesek a regebbi kiadasok. en azokat probaltam ki. a focis az bugos a baseball eleg jo ahhoz kepest hogy ingyenes. https://www.sportsmogul.com/
|
2023.11.29. 22:03 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yoda, hogy allsz az nba meccseivel? En eddig egyetlen egyet sem lattam Áh, kb. hasonlóan vagyok, mint te: nincs nagyon időm alapszakasz meccseket nézni... Az első októberi héten megnéztem egyet-kettőt, pl. Golden State - Phoenix, Lakers - Denver. Egy vagy kettő Spurs meccsbe belenéztem, mert kíváncsi voltam Wembanyama-ra. De novemberben szerintem nem láttam egy meccset se én se. Az időhiány mellett az is oka ennek, hogy kicsit kiábrándultam az alapszakaszból már jó ideje. Túlzottan sok a meccs, és az egyedi meccsek gyakorlatilag tét nélküliek. Mi történik, ha elveszítesz egy meccset? Az ég világon semmi. Persze ha 10-et elvesztesz sorozatban, az már számít a végső mérleg szempontjából, de egyetlen meccs tényleg nem oszt, nem szoroz. És akkor ehhez jön a rengeteg sérülés és vele összefüggésben a load management, a sztárok pihentetése. Mindez számomra súlytalanná teszi az alapszakasz meccseket, így nem is érzek nagy késztetést arra, hogy próbáljak meg időt szakítani rájuk valahogy. Régóta nagy híve vagyok a meccsszám csökkentésének az alapszakaszban, de ez sajnos sose fog megtörténni... A híreket azért igyekszem követni, az Alley-Oop-ot minden héten megnézem a Sport TV-ben, ott a Bazska és a Szaniszló Csabi megbeszélnek mindent, ami az adott héten fontos volt, és az nekem elég is ahhoz, hogy hozzájussak a minimálisan szükséges infókhoz.  A playoff az persze más kávéház, az olyan, mintha egy másik sportágat néznék (kis túlzással). Úgyhogy a playoffra már rá szoktam kattanni rendesen, olyankor igyekszem minél több meccset megnézni. Illetve a karácsonyi meccsek közül biztos meg fogok nézni többet is, mert olyankor van idő.
|
2023.11.29. 22:27 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yoda, hogy allsz az nba meccseivel? En eddig egyetlen egyet sem lattam Áh, kb. hasonlóan vagyok, mint te: nincs nagyon időm alapszakasz meccseket nézni... Az első októberi héten megnéztem egyet-kettőt, pl. Golden State - Phoenix, Lakers - Denver. Egy vagy kettő Spurs meccsbe belenéztem, mert kíváncsi voltam Wembanyama-ra. De novemberben szerintem nem láttam egy meccset se én se. Az időhiány mellett az is oka ennek, hogy kicsit kiábrándultam az alapszakaszból már jó ideje. Túlzottan sok a meccs, és az egyedi meccsek gyakorlatilag tét nélküliek. Mi történik, ha elveszítesz egy meccset? Az ég világon semmi. Persze ha 10-et elvesztesz sorozatban, az már számít a végső mérleg szempontjából, de egyetlen meccs tényleg nem oszt, nem szoroz. És akkor ehhez jön a rengeteg sérülés és vele összefüggésben a load management, a sztárok pihentetése. Mindez számomra súlytalanná teszi az alapszakasz meccseket, így nem is érzek nagy késztetést arra, hogy próbáljak meg időt szakítani rájuk valahogy. Régóta nagy híve vagyok a meccsszám csökkentésének az alapszakaszban, de ez sajnos sose fog megtörténni... A híreket azért igyekszem követni, az Alley-Oop-ot minden héten megnézem a Sport TV-ben, ott a Bazska és a Szaniszló Csabi megbeszélnek mindent, ami az adott héten fontos volt, és az nekem elég is ahhoz, hogy hozzájussak a minimálisan szükséges infókhoz.  A playoff az persze más kávéház, az olyan, mintha egy másik sportágat néznék (kis túlzással). Úgyhogy a playoffra már rá szoktam kattanni rendesen, olyankor igyekszem minél több meccset megnézni. Illetve a karácsonyi meccsek közül biztos meg fogok nézni többet is, mert olyankor van idő. nba alapszakasz engem sem erdekel, ha elcsipek egy magyar kozvetitest az ok. akkor mar nhl. most neztem egyet. itt mivel kontaktok vannak mindig, nem lehet nagyon ellazazni a dolgokat, mert kb ott maradsz a foldon. sztem ezt beszeltuk mar. kevesebb meccs nem lesz, ,kevesebb meccs kevesebb bevetel egy csapatnak. amugy mlb 162 meccs, jatszanak kb 5 honapig aztan a playoff lemegy majd 1 honap alatt  tok hamar elmegy, pedig ez a legizgibb "Dates October 3 – November 1, 2023"
|
2023.11.30. 00:12 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yoda, hogy allsz az nba meccseivel? En eddig egyetlen egyet sem lattam Áh, kb. hasonlóan vagyok, mint te: nincs nagyon időm alapszakasz meccseket nézni... Az első októberi héten megnéztem egyet-kettőt, pl. Golden State - Phoenix, Lakers - Denver. Egy vagy kettő Spurs meccsbe belenéztem, mert kíváncsi voltam Wembanyama-ra. De novemberben szerintem nem láttam egy meccset se én se. Az időhiány mellett az is oka ennek, hogy kicsit kiábrándultam az alapszakaszból már jó ideje. Túlzottan sok a meccs, és az egyedi meccsek gyakorlatilag tét nélküliek. Mi történik, ha elveszítesz egy meccset? Az ég világon semmi. Persze ha 10-et elvesztesz sorozatban, az már számít a végső mérleg szempontjából, de egyetlen meccs tényleg nem oszt, nem szoroz. És akkor ehhez jön a rengeteg sérülés és vele összefüggésben a load management, a sztárok pihentetése. Mindez számomra súlytalanná teszi az alapszakasz meccseket, így nem is érzek nagy késztetést arra, hogy próbáljak meg időt szakítani rájuk valahogy. Régóta nagy híve vagyok a meccsszám csökkentésének az alapszakaszban, de ez sajnos sose fog megtörténni... A híreket azért igyekszem követni, az Alley-Oop-ot minden héten megnézem a Sport TV-ben, ott a Bazska és a Szaniszló Csabi megbeszélnek mindent, ami az adott héten fontos volt, és az nekem elég is ahhoz, hogy hozzájussak a minimálisan szükséges infókhoz.  A playoff az persze más kávéház, az olyan, mintha egy másik sportágat néznék (kis túlzással). Úgyhogy a playoffra már rá szoktam kattanni rendesen, olyankor igyekszem minél több meccset megnézni. Illetve a karácsonyi meccsek közül biztos meg fogok nézni többet is, mert olyankor van idő. nba alapszakasz engem sem erdekel, ha elcsipek egy magyar kozvetitest az ok. akkor mar nhl. most neztem egyet. itt mivel kontaktok vannak mindig, nem lehet nagyon ellazazni a dolgokat, mert kb ott maradsz a foldon. sztem ezt beszeltuk mar. kevesebb meccs nem lesz, ,kevesebb meccs kevesebb bevetel egy csapatnak. amugy mlb 162 meccs, jatszanak kb 5 honapig aztan a playoff lemegy majd 1 honap alatt  tok hamar elmegy, pedig ez a legizgibb "Dates October 3 – November 1, 2023" NHL az jó szintén, de azon kívül, hogy nincs rá időm, a másik ok, ami miatt nem nézem, hogy engem általában zavar a jégkorongban, hogy gyakran nem látom a korongot.  Legalábbis gúvasztani kell a szemem, hogy végig követni tudjam. Az MLB-ben durván sok az a 162 meccs.  Gondolom, azért lehet itt a legtöbb, mert ebben a major sportban a legkevesebb a kontakt, tehát valószínűleg itt bírnak le fizikailag a legtöbbet a játékosok.
|
2023.11.30. 21:13 |
|
 |
|