Re: KEMO THE BLAXICAN @ Fogas 2024. március 17.
Egy robot nevű helyen van végül, egy pince. Egészen pontosan robot lounge részén voltunk.
Hallod, a nappalink nagyobb, mint a hely!
12-en vagyunk eddig...
Fél órával kezdés előtt elvileg.
Mire ideértem Györemix már tekert, szóval reméljük tartják az időt.
Holnap munka van, én meg öreg vagyok már ehhez a szarhoz...
(Éjszakázás...)
20 percig kellett várni, hogy Györe elkezdjen beszélni...
Jáj, More...
Ez a folyamatos tanítani vágyása ez szörnyű...
A 21:00-es kezdéshez képest végül volt fél óra csúszás, de Györe végig zenélt, ki lehetett bírni.
Kemo egy dj-vel jött (rá visszatérünk később) és bitang rapbulit csinált, olyan teltháznak, kb 40 ember lehetett. Az első 30 percben csak saját zenéket tolt, akkor volt egy 2 perces turntablism, majd 2-4 Delinquent Habits nóta, de szigorúan az ő verzéi, és egy refrén se! Vagyis tudatosan, úgy, hogy többször mondta a közönségnek, hogy van aki ismeri, hogy volt már itt korábban, úgy sem akart egy DH side project lenni! Ez nagyon tetszett!
A saját zenéi egyébként annyira nem különböznek hangzásra a csapatétól. Erősen mexikói, nagyon sok kürttel, mintha mariachi és népzenei alapokra tolna, azokból építkezne.
45 percet tolt, aztán lejött a néphez, és szépen lassan mindenkivel pacsizott rendesen.
Kifele menet botlottam bele a mercsbe, ami szokatlanul gazdag volt.
póló, kitűző, matrica, kulcstartó, 3(!) cd is.
Volt egy saját EP, az utolsó DH album és... a Disciples of the Sick lemez, ami és ekkor esett le, a DJ saját bandája!
Vettem is két cdt (a DH megvolt) 6000 hufért gyorsan.
(kép később)
Nagyon jó rap alkalom volt, erős buli amit a közönség is, és látszólag az előadó is élvezett!
Ha jön máskor is én is megyek!
Ui.:
hazafelé vezetve azon gondolkoztam, hogy mennyire érdekes már, hogy a DH Kemo helyére egy Psycho realm tagot szerzett, Kemo meg a Psycho crew-ból választott dj-t! A másik koncerttopikban ugye írtam erről, hogy jó a frissítés, itt se gondolom máshogy.
Csak ilyenkor kiderül amiket mondanak, hogy family, meg crew az nem csak pr fogás, hanem ezek tényleg egy körbe járnak, élnek, ismerik egymást.