Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8702 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Kota the Friend - Lyrics to Go, Vol. 5
Kota the Friend egy átlagos rapper: flow, technika és tartalom szempontjából is hoz egy tisztes szintet, de nem emelkedik ki egyik oldalról sem. Egyetlen okból hallgatom meg mostanában mégis az anyagait: jó producerekkel dolgozik együtt. Több lemeze is megjelent a közelmúltban, amiket 100%-ban Statik Selektah-val csinált. Ez most nem ilyen, de azért ezen is van egy Statik Selektah produkció, és ami miatt különösen felkaptam rá a fejem: két Hit-Boy zenével indul a lemez! A többi zenét kevésbé ismert producerek, valamint maga Kota the Friend jegyzik. A zenei világ nagyon kellemes: jazzes, lazulós, gondolkodós. Olyan típusú zenék, amik jól megágyaznak Kota the Friend befelé fordulós, elgondolkodtató szövegeinek. Hit-Boy zenéi is ehhez a feelinghez igazodnak, ami kicsit szokatlan tőle, de tud minőséget hozni ebben a lazább, jazzesebb műfajban is. Meg kell azért jegyezni, hogy érezhetően nem akarta ellőni Hit-Boy a legjobb zenéit erre a lemezre, tehát nem olyan szintű élményre kell számítani, mint pl. az új Benny the Butcher lemezen. De egyrészt még a relatíve gyengébb Hit-Boy alapok is színvonalasak, másrészt nem is igényelt a lemez zenei világa olyan ütős alapokat, mint amik pl. Benny albumán vannak. Bár egységes zeneileg az album annak ellenére, hogy többproduceres, az azért egyértelműen érződik, hogy melyik az a három szám, amit sztárproducer csinált. Hit-Boy zenéi (Beijing, TULUM) és Statik Selektah zenéje (VIENNA) egyértelműen kiemelkednek a többi közül.
Nem kell csodákat várni a lemeztől, de kellemes hallgatnivaló, amit jó szívvel lehet ajánlani.
|
2024.02.18. 21:34 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: Uhh, hát ez zseniális, csillagos 5-ös, valóban! Na, ilyen az, amikor Kanye zsenijének a pozitív oldala mutatkozik meg. A végén a "shit is fuckin' ridiculous" is utalás a My Beautiful Dark Twisted Fantasy-re.  Meg a zenei világ is azt idézi. El azért még nem bízom magam, mert egy szám még nem jelent semmit. A Life of Pablo albumán ott volt pl. a Kendrick-kel közös No More Parties in LA, ami szerintem minden idők egyik legjobb Kanye West száma, de gyakorlatilag az egyetlen jó szám az albumon, a többi szar hozzá képest... Az egész lemez bejott nekem, fennt is van ám az idei Top listamon!  Hallgasd végig és várom a kritikadat róla!  (amúgy ugyanazon a napon jelent meg a Vultures mint a College Dropout) Life of Pablorol amúgy a Real Friends is zseniális
|
2024.02.18. 22:50 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2024.02.19. 07:51 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8702 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Az igen, köszi!  Őt nem hallottam még reppelni. Nem a világ legnagyobb flowja, de korrekt, teljesen jó kis nóta.
|
2024.02.19. 19:33 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15406 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Truth – Nostalgia Therapy . Az előző két lemeze nálam top 10-es volt mikor kijöttek, de ebből valami hiányzik. Vagy a közreműködők, vagy a rövidsége, de valami miatt nem fogott meg az anyag. Pedig nem rosszak az alapok, a flow-ja, szövege nem gyengébb, de mégse. Sajnálom!
|
2024.02.20. 08:53 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: Truth – Nostalgia Therapy . Az előző két lemeze nálam top 10-es volt mikor kijöttek, de ebből valami hiányzik. Vagy a közreműködők, vagy a rövidsége, de valami miatt nem fogott meg az anyag. Pedig nem rosszak az alapok, a flow-ja, szövege nem gyengébb, de mégse. Sajnálom! kezdunk osszecsiszolodni kb pont ugyanezt irtam a Truth lemezre es kb leporgott a masta ace marco cucc is s ha jol emlekszem arra is vmit hasonlot irtal, hogy kicsit laposabb cucc es igen.Marco Polo sokat fejlodott, komplexebb, jobbak a dobkepletek stb, de vhogy egy zene sem hozza meg a HUU bazzmeg hatast. egyenletes lemez, jo zenekkel de a huha faktor hianyzik belole. masta ace pedig a szokasos jo.
|
2024.02.20. 09:41 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15406 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2024.02.20. 10:44 |
|
 |
Zoli, MP
|
még nem 
|
2024.02.20. 12:55 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: doggfather írta: Truth – Nostalgia Therapy . Az előző két lemeze nálam top 10-es volt mikor kijöttek, de ebből valami hiányzik. Vagy a közreműködők, vagy a rövidsége, de valami miatt nem fogott meg az anyag. Pedig nem rosszak az alapok, a flow-ja, szövege nem gyengébb, de mégse. Sajnálom! kezdunk osszecsiszolodni kb pont ugyanezt irtam a Truth lemezre es kb leporgott a masta ace marco cucc is s ha jol emlekszem arra is vmit hasonlot irtal, hogy kicsit laposabb cucc es igen.Marco Polo sokat fejlodott, komplexebb, jobbak a dobkepletek stb, de vhogy egy zene sem hozza meg a HUU bazzmeg hatast. egyenletes lemez, jo zenekkel de a huha faktor hianyzik belole. masta ace pedig a szokasos jo. Én is kb. ugyanezt írtam a Marco Polo - Masta Ace lemezről.  Azzal a különbséggel, hogy nekem jobban tetszett az említett okok miatt, mint az első közös lemezük. Persze "húha" faktor szerintem sincs, de azt az első lemezükön se éreztem.
|
2024.02.20. 22:43 |
|
 |
YoungLife
|
|
2024.02.23. 09:18 |
|
 |
YoungLife
|
|
2024.02.23. 09:20 |
|
 |
YoungLife
|
|
2024.02.23. 09:21 |
|
 |
Yodaragorn
|
Köszi szépen! Hit-Boy nem tud leállni, elképesztő mennyiségű anyagot ad ki. Más: Free Nationals, A$AP Rocky & Anderson .Paak - Gangsta (Official Video)https://www.youtube.com/watch?v=0Lb20UO ... enationalsTop minőség!
|
2024.02.23. 22:06 |
|
 |
Zoli, MP
|
Da Flyy Hooligan x The Beat Junkies – There’s Hooli And There’s Everyone Else (2024)  01. Intro (prod. by DJ Rhettmatic) 02. Peace Peace (prod. by DJ Babu) 03. Gallery Oasis (prod. by D-Styles) 04. Stoxxx N Shares (prod. by DJ Rhettmatic) 05. Blood Shot feat. Hooliyo Iglaciers (prod. by D-Styles) 06. More Of The Raw (prod. by DJ Rhettmatic) 07. Red Belly Black Snake 2.0 (prod. by DJ Babu) 08. Peace Peace (Instrumental) 09. Gallery Oasis (Instrumental) 10. Stoxxx N Shares (Instrumental) 11. Blood Shot (Instrumental) 12. More Of The Raw (Instrumental) 13. Red Belly Black Snake 2.0 (Instrumental) https://mega.nz/file/T3ARTaiJ#-8-xolNXS ... dicyWS84tU
|
2024.02.25. 17:18 |
|
 |
rapguruz88
|
Egész jó kis nóta lett, úgy látszik Joyner kezd visszaterni Joyner Lucas & Conway the Machine – Sticks & Stones https://youtu.be/UPaVfpvDqSw?si=xDafufANI8XyFsvA
|
2024.03.01. 20:12 |
|
 |
|