Pete Rock, DJ Premier, Large Pro, Marley Marl, Easy Mo Bee
Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: Pete Rock, DJ Premier, Large Pro, Marley Marl, Easy Mo B
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: https://www.youtube.com/watch?v=W4r4SJ_UOZA DJ Premier ft. COMMON - In Moe (Speculation) [Official Music Video]
phuuuuuu Hú, ez neked ilyen álomszerű kombó lehet. Jó is lett! Egyetlen apró kritikám, hogy olyan, mintha Common nem reppelne, hanem szavalna, vagy valahol félúton lenne a rap és a szavalás között. Kicsit ilyen spoken word hatása van a szövegelésének. Pedig meg lehetett volna jobban is reppelni ezt az alapot. De így is fasza.  Sztem egyszeruen tul lassu az alap es commonnak nem fekudt annyira. Olyan huzza a hajat a szovegnek....
|
2023.11.18. 00:12 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: https://www.youtube.com/watch?v=W4r4SJ_UOZA DJ Premier ft. COMMON - In Moe (Speculation) [Official Music Video]
phuuuuuu Hú, ez neked ilyen álomszerű kombó lehet. Jó is lett! Egyetlen apró kritikám, hogy olyan, mintha Common nem reppelne, hanem szavalna, vagy valahol félúton lenne a rap és a szavalás között. Kicsit ilyen spoken word hatása van a szövegelésének. Pedig meg lehetett volna jobban is reppelni ezt az alapot. De így is fasza.  Sztem egyszeruen tul lassu az alap es commonnak nem fekudt annyira. Olyan huzza a hajat a szovegnek.... Lehet, hogy csak ez van. Igen, én is ezt éreztem, hogy túl vontatottan reppel. Pedig lehetne szerintem tempósabban reppelni erre az alapra, csak lehet, hogy meg kéne duplázni hozzá a szöveg ütemét, az meg már nem áll jól Commonnak.
|
2023.11.18. 20:14 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: https://www.youtube.com/watch?v=W4r4SJ_UOZA DJ Premier ft. COMMON - In Moe (Speculation) [Official Music Video]
phuuuuuu Hú, ez neked ilyen álomszerű kombó lehet. Jó is lett! Egyetlen apró kritikám, hogy olyan, mintha Common nem reppelne, hanem szavalna, vagy valahol félúton lenne a rap és a szavalás között. Kicsit ilyen spoken word hatása van a szövegelésének. Pedig meg lehetett volna jobban is reppelni ezt az alapot. De így is fasza.  Sztem egyszeruen tul lassu az alap es commonnak nem fekudt annyira. Olyan huzza a hajat a szovegnek.... Lehet, hogy csak ez van. Igen, én is ezt éreztem, hogy túl vontatottan reppel. Pedig lehetne szerintem tempósabban reppelni erre az alapra, csak lehet, hogy meg kéne duplázni hozzá a szöveg ütemét, az meg már nem áll jól Commonnak. Keszul a pete rockos cucca es szovegmagyarazat a preemos trekkrol https://genius.com/a/common-discusses-h ... -pete-rock
|
2023.11.19. 00:06 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2024.03.30. 09:14 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
DPGC topikban volt már róla szó, de köszi, valóban jó, hogy ide is bekerült, hiszen közel se biztos, hogy minden Preemo fan követi azt a topikot. 
|
2024.03.30. 13:42 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: DPGC topikban volt már róla szó, de köszi, valóban jó, hogy ide is bekerült, hiszen közel se biztos, hogy minden Preemo fan követi azt a topikot.  ohh azt a topikot nem nagyon olvasom 
|
2024.03.30. 20:07 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: DPGC topikban volt már róla szó, de köszi, valóban jó, hogy ide is bekerült, hiszen közel se biztos, hogy minden Preemo fan követi azt a topikot.  ohh azt a topikot nem nagyon olvasom  Gondoltam, ezért is írtam, hogy jó, hogy ide is belinkelted. 
|
2024.03.31. 16:22 |
|
 |
Zoli, MP
|
producer topik: drd dre csinalta gwen stefani feat eve - rich girl-t? haaaaatt, sztem az egy szar track  idegesito, mind az enek mind a zene
|
2024.05.08. 19:37 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: producer topik: drd dre csinalta gwen stefani feat eve - rich girl-t? haaaaatt, sztem az egy szar track  idegesito, mind az enek mind a zene Igen, ő csinálta!  Elég kivételes dal az életművében, kb. az egyetlen hasonlóan populáris sláger, amit valaha is csinált. Nyilván nem a kedvenc Dre produkcióm, de nekem nincs vele bajom egyébként, teljesen jó popsláger. Gwen Stefani hangját én se szeretem, azt meg tudom érteni, hogy miért idegesít. De ha csak a zenét veszed az ének nélkül, az szerintem rendben van, Eve is oké, a refrén dallama fülbemászó. A popszakma nagy része alacsonyabb szinten van, és különösen akkor, 20 éve volt alacsonyabb szinten szerintem.
|
2024.05.08. 22:05 |
|
 |
Yodaragorn
|
Common, Pete Rock - Wise Up | From The Block Performancehttps://www.youtube.com/watch?v=JBXJqP2 ... ootersOnly
|
2024.06.06. 20:34 |
|
 |
Zoli, MP
|
ritka, de kezdem belelovalni magam h jo lemez lesz 
|
2024.06.09. 23:17 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: ritka, de kezdem belelovalni magam h jo lemez lesz   Pedig maga a nóta nem új: úgy tűnik, csak többször kell meghallgatni. 
|
2024.06.10. 14:40 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: ritka, de kezdem belelovalni magam h jo lemez lesz   Pedig maga a nóta nem új: úgy tűnik, csak többször kell meghallgatni.  tudom, de vhogy ok nagyon osszealltak, vmiert szimpibb kombo mint a nas preemo. tetszik, hogy hozzak az imidzset is a hangzashoz., pedig nem vagyunk egy divatot koveto szemely.Illetve Common nagyon alulertekelt eloado es sokretu ember/muvesz.
|
2024.06.10. 16:00 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2024.06.10. 22:57 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: ritka, de kezdem belelovalni magam h jo lemez lesz   Pedig maga a nóta nem új: úgy tűnik, csak többször kell meghallgatni.  tudom, de vhogy ok nagyon osszealltak, vmiert szimpibb kombo mint a nas preemo. tetszik, hogy hozzak az imidzset is a hangzashoz., pedig nem vagyunk egy divatot koveto szemely.Illetve Common nagyon alulertekelt eloado es sokretu ember/muvesz. Igen, az tök jó, hogy a külsőségekben is tiszta '90-es évek az imidzs. Más előadókra, akik visszahozzák a boombapet napjainkban, nem feltétlenül jellemző ez.
|
2024.06.11. 14:37 |
|
 |
|