Szerző |
Üzenet |
ZoliZoltán
|
 Re: Wu-Tang Clan
Sziasztok!
Sunz of Man albumokhoz tudna valaki linkeket dobni? (honnan szerzitek őket mostanában?megszűnt az a blog ,ahonnan szoktam szedni,ott minden fent volt)
|
2024.04.13. 07:27 |
|
 |
rapguruz88
|
ZoliZoltán írta: Sziasztok!
Sunz of Man albumokhoz tudna valaki linkeket dobni? (honnan szerzitek őket mostanában?megszűnt az a blog ,ahonnan szoktam szedni,ott minden fent volt) Melyik blogra gondolsz ami megszunt?
|
2024.04.13. 22:32 |
|
 |
ZoliZoltán
|
rapguruz88 írta: ZoliZoltán írta: Sziasztok!
Sunz of Man albumokhoz tudna valaki linkeket dobni? (honnan szerzitek őket mostanában?megszűnt az a blog ,ahonnan szoktam szedni,ott minden fent volt) Melyik blogra gondolsz ami megszunt? Az a baj,hogy nem tudom a nevét. Mindig mikor kellett valami album ,beirtam googleba + utána,hogy blogspot. És ott minden fent volt.Teljes Discography-k. De mar nem adja ki.
|
2024.04.14. 08:16 |
|
 |
Zoli, MP
|
ZoliZoltán írta: rapguruz88 írta: ZoliZoltán írta: Sziasztok!
Sunz of Man albumokhoz tudna valaki linkeket dobni? (honnan szerzitek őket mostanában?megszűnt az a blog ,ahonnan szoktam szedni,ott minden fent volt) Melyik blogra gondolsz ami megszunt? Az a baj,hogy nem tudom a nevét. Mindig mikor kellett valami album ,beirtam googleba + utána,hogy blogspot. És ott minden fent volt.Teljes Discography-k. De mar nem adja ki. igen az egyik legnagyobb megszunt...de sok hasonlo van bar nem olyan gazdag a kinalatuk https://hiphopxdescarga5.blogspot.com/?m=1
|
2024.04.14. 09:15 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
|
2024.05.03. 15:07 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Köszi, nagyon jó! Érdekes az ütem: boombap, de olyan, mintha egy árnyalatnyival előbb jönne be a kick és/vagy a snare, mint kéne neki, és emiatt úgy érzem, mintha folyamatosan "húzna maga után" az ütem. Lehet, hogy tök hülyeséget írok, nem értek hozzá, csak próbálom megfejteni, miért van az, hogy nem csak bólintok rá, hanem mintha menne előttem a zene, és rántana magával. 
|
2024.05.03. 21:16 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Köszi, nagyon jó! Érdekes az ütem: boombap, de olyan, mintha egy árnyalatnyival előbb jönne be a kick és/vagy a snare, mint kéne neki, és emiatt úgy érzem, mintha folyamatosan "húzna maga után" az ütem. Lehet, hogy tök hülyeséget írok, nem értek hozzá, csak próbálom megfejteni, miért van az, hogy nem csak bólintok rá, hanem mintha menne előttem a zene, és rántana magával.  simán, nem meglepő. dilla formulas https://www.youtube.com/watch?v=B7CO2PxxmYU5 perces, ahmir thompson interju, jay dilla dobjairol. es be is mutatja
|
2024.05.04. 08:22 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Köszi, nagyon jó! Érdekes az ütem: boombap, de olyan, mintha egy árnyalatnyival előbb jönne be a kick és/vagy a snare, mint kéne neki, és emiatt úgy érzem, mintha folyamatosan "húzna maga után" az ütem. Lehet, hogy tök hülyeséget írok, nem értek hozzá, csak próbálom megfejteni, miért van az, hogy nem csak bólintok rá, hanem mintha menne előttem a zene, és rántana magával.  simán, nem meglepő. dilla formulas https://www.youtube.com/watch?v=B7CO2PxxmYU5 perces, ahmir thompson interju, jay dilla dobjairol. es be is mutatja Köszi, nagyon frankó video! Persze azt vágtam, hogy J Dilla védjegye az ilyen elcsúszó ütem, de ez a Ghostface-Nas közös nóta szerintem más. A Dilla ütemjei inkább "szétcsúszott" hatásúak (de mégis jól működnek), illetve nála inkább úgy szoktam érezni, hogy késik a dob az ütemhez képest, ezért laza feelingje lesz a zenének. Questlove is ilyeneket játszik a videoban, ahol késik a dob. A Ghostface-Nas nóta viszont a fordítottja: ebben úgy érzem, hogy siet a dob az ütemhez képest, és ez fordított hatást is ér el: nem laza, hanem ponthogy egy feszesebb, pozitív értelemben "idegesebb" feelingje lesz neki.
|
2024.05.04. 20:49 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Köszi, nagyon jó! Érdekes az ütem: boombap, de olyan, mintha egy árnyalatnyival előbb jönne be a kick és/vagy a snare, mint kéne neki, és emiatt úgy érzem, mintha folyamatosan "húzna maga után" az ütem. Lehet, hogy tök hülyeséget írok, nem értek hozzá, csak próbálom megfejteni, miért van az, hogy nem csak bólintok rá, hanem mintha menne előttem a zene, és rántana magával.  simán, nem meglepő. dilla formulas https://www.youtube.com/watch?v=B7CO2PxxmYU5 perces, ahmir thompson interju, jay dilla dobjairol. es be is mutatja Köszi, nagyon frankó video! Persze azt vágtam, hogy J Dilla védjegye az ilyen elcsúszó ütem, de ez a Ghostface-Nas közös nóta szerintem más. A Dilla ütemjei inkább "szétcsúszott" hatásúak (de mégis jól működnek), illetve nála inkább úgy szoktam érezni, hogy késik a dob az ütemhez képest, ezért laza feelingje lesz a zenének. Questlove is ilyeneket játszik a videoban, ahol késik a dob. A Ghostface-Nas nóta viszont a fordítottja: ebben úgy érzem, hogy siet a dob az ütemhez képest, és ez fordított hatást is ér el: nem laza, hanem ponthogy egy feszesebb, pozitív értelemben "idegesebb" feelingje lesz neki. ertem.itt a csusztatasra ertettem h dillas.a dobpkeplet donti el h lazabb e vmi.. pl a slum villag hold tight a tipikus dilla beat ,de a runnin es az ahmir altal mutatott is dilla es lazabb. hold tight https://youtu.be/3FQLgD_8wcs?si=rbN_UUGtq9iZ1Qnr
|
2024.05.04. 23:30 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Köszi, nagyon jó! Érdekes az ütem: boombap, de olyan, mintha egy árnyalatnyival előbb jönne be a kick és/vagy a snare, mint kéne neki, és emiatt úgy érzem, mintha folyamatosan "húzna maga után" az ütem. Lehet, hogy tök hülyeséget írok, nem értek hozzá, csak próbálom megfejteni, miért van az, hogy nem csak bólintok rá, hanem mintha menne előttem a zene, és rántana magával.  simán, nem meglepő. dilla formulas https://www.youtube.com/watch?v=B7CO2PxxmYU5 perces, ahmir thompson interju, jay dilla dobjairol. es be is mutatja Köszi, nagyon frankó video! Persze azt vágtam, hogy J Dilla védjegye az ilyen elcsúszó ütem, de ez a Ghostface-Nas közös nóta szerintem más. A Dilla ütemjei inkább "szétcsúszott" hatásúak (de mégis jól működnek), illetve nála inkább úgy szoktam érezni, hogy késik a dob az ütemhez képest, ezért laza feelingje lesz a zenének. Questlove is ilyeneket játszik a videoban, ahol késik a dob. A Ghostface-Nas nóta viszont a fordítottja: ebben úgy érzem, hogy siet a dob az ütemhez képest, és ez fordított hatást is ér el: nem laza, hanem ponthogy egy feszesebb, pozitív értelemben "idegesebb" feelingje lesz neki. ertem.itt a csusztatasra ertettem h dillas.a dobpkeplet donti el h lazabb e vmi.. pl a slum villag hold tight a tipikus dilla beat ,de a runnin es az ahmir altal mutatott is dilla es lazabb. hold tight https://youtu.be/3FQLgD_8wcs?si=rbN_UUGtq9iZ1QnrTiszta sor, itt igazából az az érdekes, és arra akartam felhívni a figyelmet, hogy érzésem szerint a Dilla-féle művelet inverzét végezte el a producer ebben a Ghostface-Nas számban, és úgy tűnik, az inverz műveletnek a hatása is inverz lesz: lazulás helyett feszülés.
|
2024.05.05. 20:19 |
|
 |
ZoliZoltán
|
Fuuuh.Ez nagyon jó lett! Nem hiaba GFK meg mindig a legjobb! 
|
2024.05.06. 16:30 |
|
 |
Zoli, MP
|
jon is az uj gfk album 3 nap mulva....
|
2024.05.07. 14:23 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15401 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
várós is!
|
2024.05.07. 14:43 |
|
 |
ZoliZoltán
|
Jöhetne már ma! 
|
2024.05.07. 18:23 |
|
 |
Zoli, MP
|
Ghostface Killah – Set The Tone (Guns & Roses) (2024) https://mega.nz/file/iiASRBTI#gV78RB6TH ... 15jPEtVygYjon a konyve par nap mulva 
|
2024.05.09. 19:24 |
|
 |
|