Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
doggfather írta: Nem,volt egy alkalom, mikor a gfk koncert elmaradt, de a kheci szervezők nem mondtak be,csak az utolsó pillanatban. Aztán vigasz ág egy das efx buli volt rá nem sokkal ugyanott ami botrányosan gyenge volt. igy van raadasul, ghostra elcsabitottam az asszonyt h gyere jo lesz. foci, burger stb es ez volt a masodik alkalom h jott velem, elotte jo 7 evvel soprano /psy 4 de la rime pozsonyban. botranyosan szar volt. szar hely, keson kezdodott stb...
|
2024.05.12. 19:27 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: Nem,volt egy alkalom, mikor a gfk koncert elmaradt, de a kheci szervezők nem mondtak be,csak az utolsó pillanatban. Aztán vigasz ág egy das efx buli volt rá nem sokkal ugyanott ami botrányosan gyenge volt. Áh, köszi, valami rémlik így már! Végülis akkor valami hasonló történt Zolinál, mint amire tippeltem, azzal a különbséggel, hogy a GFK koncert akkora csalódás volt, hogy meg se történt... Más: GUTTR - Everything Is... GUTTRRas Kass, RJ Payne és Havoc nemrég alakították a GUTTR nevű supergroupot, az első néhány single rögtön pozitív visszhangot kapott, és már kint is van az album! Jó lett bizony ez is, olyan lett, amilyet vártam. Havoc hozza a klasszik hip-hop ütemeket, de önmagához képest kicsit mintha dallamosabbra vette volna a figurát némelyik számban. Hangsúlyozom, hogy csak önmagához képest. Nem tudom, hogy ennek az-e az oka, hogy egy nyugati rapperrel dolgozott, ezért adott egy kis westcoast fűszert a zenéihez. Egyáltalán nem biztos, hiszen Ras Kass los angelesi származása ellenére egyáltalán nem a westcoast rapperek mintapéldája: ha valakinek a rapjei jól passzolnak egy new yorki producer, mint Havoc zenéire, akkor ő az. És jót is tett nagyon Ras Kass-nek, hogy Havoc-kal dolgozhatott egy lemeznyi hosszúságban, mert bármennyire is top MC, mindig hadilábon állt a producerek megválasztásával/elérhetőségével. Na, most nem volt ilyen problémája, ez szuperül összeállt. Feat-ek terén is igazi all start csapat gyűlt össze a régi nagyokból: Method Man, Lil' Fame, Kurupt, KXNG Crooked, Twista, Freeway és Raekwon. Komoly névsor, és mindenki odatette magát, még Kurupt is jó. A legjobb szám szerintem egyértelműen a címadó dal, az Everything Is... GUTTR (feat. Kurupt & KXNG Crooked), és nem csak a westcoast rapperek kiváló sztárparádéja miatt, hanem mert Havoc is hoz egy nyugatias dallamot a zenében, illetve a csaj a refrénben különleges, könnyen megragad az ember fejében. Sok dicséretet kapott az első single, a Roll Call (feat. Lil' Fame, Method Man & Sway Colloway), és jó is, de én mégse azt emelném még ki a legjobbak között, hanem a Once Again It's On (feat. Twista) és a Lo-Fi című számokat. Gyenge szám nincs, de azért összességében ez közel sem top 10-es szint: tök jó, hogy tudnak még az öregek minőségi, színvonalas lemezt összerakni, de ebben nemhogy 2024-ben, már 2010-ben se lett volna semmi különleges. Ezzel egyet ajánlom mindenkinek, aki szereti az igazi jó klasszik hip-hopot!
|
2024.05.12. 20:16 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15405 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Zoli, MP írta: doggfather írta: Nem,volt egy alkalom, mikor a gfk koncert elmaradt, de a kheci szervezők nem mondtak be,csak az utolsó pillanatban. Aztán vigasz ág egy das efx buli volt rá nem sokkal ugyanott ami botrányosan gyenge volt. igy van raadasul, ghostra elcsabitottam az asszonyt h gyere jo lesz. foci, burger stb es ez volt a masodik alkalom h jott velem, elotte jo 7 evvel soprano /psy 4 de la rime pozsonyban. botranyosan szar volt. szar hely, keson kezdodott stb... szóval miatta maradt el akkor! 
|
2024.05.12. 21:36 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15405 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Q-Unique, DJ Presto One & Jake Palumbo – Royal Blood . Nem kicsit van mixtape íze, illetve sokszor, mintha crooked i szólna olyan a hangja, flow-ja, de összességében tetszett az anyag. Nem túl hosszú, de nem ül le egy pillanatra se, jók a beatek is a rappek is.
Pep Love – Acres Of Diamonds . Ez nekem nagyon gyengécske, jellegtelen, unalmas egy album lett. Se egy szöveg, se egy flow, se egy alap, vagy beat nem keltette fel az érdeklődésemet.
REKS x Shortfyuz – F.E.L.A. (For Everyone Love Always) . Ez nagyon bejött! Valahogy van egy durva afrikai lüktetése végig, és ennek a darabnak még azt is elnéztem, hogy rövid, mint a többi idei Reks anyag (mert ez legalább a harmadik amit idén hallottam). Több, mint kellemes, ha kijön(ne) cdn tuti meg is venném!
|
2024.05.13. 08:27 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: Pep Love – Acres Of Diamonds . Ez nekem nagyon gyengécske, jellegtelen, unalmas egy album lett. Se egy szöveg, se egy flow, se egy alap, vagy beat nem keltette fel az érdeklődésemet.
Akkor lehet, hogy mégse hallgatok bele...  Más: Del The Funky Homosapien - 2 tha Break (feat. Baslonious.Funk, Safahri, Rashinel, Mic.tmichaelwallstreet, Lord Takim, Mkcszoplqxxx (Hook))https://www.youtube.com/watch?v=gbzmXOA ... HomosapienA feat-eket csak a leírásból másoltam ki, némelyik névről nem tudom eldönteni, hogy komolyan vehető-e. 
|
2024.05.13. 21:15 |
|
 |
YoungLife
|
doggfather írta: Ghostface Killah – Set The Tone . Szokásosan tartalmas, változatos, izgalmas szóló GFT-től amiről csak 3-4 számot kellett volna lehagyni, hogy tényleg szeressem (a reggeas chapmion sound nem jött be, a Busta rhymes-os, meg az azutáni modern autotune-os, trapes szarok simán lemaradhattak volna), a skitek jópofák, az outro kifejezetten bejött az elköszönéssel, és új lemez ígéretével. Az első szám nagyon ucca, majd a wu-s 2,3-as trackek is jók. Hiba a sok producer (gfk maga is elkövetett 2 számot) nem esik szét az album. Sok a közreműködő, minden számban gyakorlatilag, de ja rule, vagy AZ, fat joe pl fel se tűnt pl, de Nas vagy Method Man viszont nagyot mentek! @Zoli, MP Itt a GFK könyv: Ghostface.Killah.-.Rise.Of.A.Killah.My.Life.In.The.Wu-Tang.2024.RETAIL.EPUB.eBook-CTOhttps://nitroflare.com/view/4675966117E ... ok-CTO.rarhttps://ddownload.com/27ln6u68rmyu/Ghos ... ok-CTO.rarhttps://send.cm/5puulzd3krdy/Ghostface. ... ok-CTO.rar
|
2024.05.14. 16:44 |
|
 |
Zoli, MP
|
YoungLife írta: doggfather írta: Ghostface Killah – Set The Tone . Szokásosan tartalmas, változatos, izgalmas szóló GFT-től amiről csak 3-4 számot kellett volna lehagyni, hogy tényleg szeressem (a reggeas chapmion sound nem jött be, a Busta rhymes-os, meg az azutáni modern autotune-os, trapes szarok simán lemaradhattak volna), a skitek jópofák, az outro kifejezetten bejött az elköszönéssel, és új lemez ígéretével. Az első szám nagyon ucca, majd a wu-s 2,3-as trackek is jók. Hiba a sok producer (gfk maga is elkövetett 2 számot) nem esik szét az album. Sok a közreműködő, minden számban gyakorlatilag, de ja rule, vagy AZ, fat joe pl fel se tűnt pl, de Nas vagy Method Man viszont nagyot mentek! @Zoli, MP Itt a GFK könyv: Ghostface.Killah.-.Rise.Of.A.Killah.My.Life.In.The.Wu-Tang.2024.RETAIL.EPUB.eBook-CTOhttps://nitroflare.com/view/4675966117E ... ok-CTO.rarhttps://ddownload.com/27ln6u68rmyu/Ghos ... ok-CTO.rarhttps://send.cm/5puulzd3krdy/Ghostface. ... ok-CTO.rarnagyon koszonom. kepetelen vagyok letolteni. vmi 2 orat ir ki nekem es meg is szakad. a 3-bol ketto virus uzenetre fut. vki tud segiteni 
|
2024.05.15. 21:15 |
|
 |
doggfather
|
DJ Muggs & Mooch – Roc Star . Az első olyan "modern" Muggs album amit kifejezetten untam. a zene minimálisan új muggs, a közreműködő kevés, de sajnos ez a Mooch nevű srác kevés. Se a hangja, se a flow-ja, se a szövegei, rappjei nem jók. Nem is rosszak igazából. Szimplán unalmas végig. Ennek az anyagnak előnye, hogy nincs 30 perc.
Busta Rhymes: blockbusta . Ezt a lemezt Busta túltolta. Mintha meg akarta volna ünnepelni a hiphop50-et és egy full party albumot jelentetett meg rá. Busta nagyon jó, mindig is az volt, és a party, sláger számok is jól állnak neki, hozzá forradalmian őrült videók. De nem egy egész lemezen keresztül! Mert így már sok. A végére azért unod meg, mert a buliban se lehet egyfolytában ugrálós, táncolós partyzenéket tolni, néha kell lassabb, ülősebb, bújósabb track is. Na ezen egy sincs ilyen. Buli végig. A noname producerek, és Busta maga nem végzett rossz munkát, simán belesimul Timbaland, Pharell, Swizz Beats (maximum közepes, leftover) beatjei számai közé. Volt rajta szám ami kifejezetten tetszett. Az eddigi videós számok, mégha a videók nem is az igaziak, de hallgatva nagyon jók, a Luxury Life a legjobb, abban a vendégcsaj konkrétan lenyomja Bustát nálam. Vagy az utolsó párbeszédes, tévedéseket javítgató If You Don't Know Now You Know Pt. 2 is nagyon bejött. Összességében nekem picit sok, néhol erőltetetten sok, és elmarad az ezelőtti ELE 2 albumától.
|
2024.05.17. 09:54 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: Busta Rhymes: blockbusta . Ezt a lemezt Busta túltolta. Mintha meg akarta volna ünnepelni a hiphop50-et és egy full party albumot jelentetett meg rá. Busta nagyon jó, mindig is az volt, és a party, sláger számok is jól állnak neki, hozzá forradalmian őrült videók. De nem egy egész lemezen keresztül! Mert így már sok. A végére azért unod meg, mert a buliban se lehet egyfolytában ugrálós, táncolós partyzenéket tolni, néha kell lassabb, ülősebb, bújósabb track is. Na ezen egy sincs ilyen. Buli végig. A noname producerek, és Busta maga nem végzett rossz munkát, simán belesimul Timbaland, Pharell, Swizz Beats (maximum közepes, leftover) beatjei számai közé. Volt rajta szám ami kifejezetten tetszett. Az eddigi videós számok, mégha a videók nem is az igaziak, de hallgatva nagyon jók, a Luxury Life a legjobb, abban a vendégcsaj konkrétan lenyomja Bustát nálam. Vagy az utolsó párbeszédes, tévedéseket javítgató If You Don't Know Now You Know Pt. 2 is nagyon bejött. Összességében nekem picit sok, néhol erőltetetten sok, és elmarad az ezelőtti ELE 2 albumától. Tartottam tőle, hogy negatívabb véleményed lesz ennél, de full egyetértünk, én is így érzem.  Busta Rhymes végig jó, van néhány kiemelkedően jó szám, és én is pont ezt a kettőt, a Luxury Life-ot és az If You Don't Know Now You Know Pt. 2-t emeltem ki annak idején. Illetve még az előtte lévő, családcentrikus Legacy című számot is melléjük tettem. Ha azt a szintet hozta volna a többi szám is, mint ez a három, akkor bomba album lett volna. Így valóban túl sok a bulizós trapszám, én is jobbat vártam, de a tavalyi nagyon gyenge évnek köszönhetően még így is befért a lemez a 10-es listám utolsó helyére.
|
2024.05.18. 15:09 |
|
 |
doggfather
|
A coolios mintás is jó szám még!
|
2024.05.18. 16:15 |
|
 |
Zoli, MP
|
egy + track ha jol lattam Gangrene – Heads I Win, Tails You Lose (Collectors Edition) CD (2024)  01. Congratulations, You Lose 02. Dinosaur Jr. 03. Oxnard Water Torture 04. The Gates Of Hell feat. Ankhlejohn 05. Cloud Surfing 06. Free Money (Interlude) 07. Espionage 08. Magic Dust feat. Evidence 09. Watch Out 10. Just Doing Art feat. Boldy James 11. You Should Join The Army 12. Royal Hand 13. Muffler Lung 14. Steinway Bricks 15. The Greatest Dope On Earth 16. Hood Diagnostics https://mega.nz/file/CSQRUZRY#1uQrEgvrr ... EzWHqEb4fohttps://youtu.be/66eSYTZUE98
|
2024.05.23. 22:25 |
|
 |
doggfather
|
Crimeapple – Let Him Cook . A korona alatt, meg előtte utána kicsivel annyira bejött Muggs-zal készített minden cucca, hogy azóta is próbálom kedvelni, figyelni, kísérni őt, de sajnos unom egyre jobban és jobban. Ebben a lemezben se volt semmi kiemelkedő számomra sajnos.
Cookin Soul & The Musalini – Mackaroni . Musalinit onnan ismerem, hogy talán 2 éve csinált egy lemezt Planet Asiav-val az tetszett. Erről az anyagról is az a szám jött be legjobban amiben PA is benne van. Egyébként nem rossz album, de nem is kiemelkedő semmivel.
|
2024.05.27. 08:08 |
|
 |
doggfather
|
Planet Asia x Local Astronauts – No Retirement . Szerintem egy időre Asia-t is félrerakom, mert meguntam. Termékeny nagyon, nem rosszak a a zenéi, producer választásai, de ennyi anyag után egyszerűen nekem monoton. Kevesebb több lenne, inkább adna ki évente "csak" 2-3 albumot, de azok között lehetne időt tartani, és lehetne többet dolgozni rajtuk, mint 1-2 hét, mert ez a végeredményen is hallatszik nekem.
DJ Green Lantern – Searchin… (A Jazz Mixtape) . Ez egy hatalmas meglepetés, a semmiből jött anyag ami nekem nagyon új volt, Lantern eddig egy koncert, rádió és mixtape dj volt, de itt "szerzői" anyagot rakott össze. Remixek, samplingek, mások zenéi újragondolva, frissítve! Az külön tetszett, hogy 2x van rajta a lemez, először egyben az 50 perc egy tracknek összemixelve folyamatosra, majd utána a 2-es számtól szétszedve track-ekre ugyanaz!
|
2024.05.28. 12:08 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
doggfather írta: Planet Asia x Local Astronauts – No Retirement . Szerintem egy időre Asia-t is félrerakom, mert meguntam. Termékeny nagyon, nem rosszak a a zenéi, producer választásai, de ennyi anyag után egyszerűen nekem monoton. Kevesebb több lenne, inkább adna ki évente "csak" 2-3 albumot, de azok között lehetne időt tartani, és lehetne többet dolgozni rajtuk, mint 1-2 hét, mert ez a végeredményen is hallatszik nekem. Valóban laposabbak az utóbbi cuccai. Olyan 50%-ban simán kihagyható beateket választ, ezek kinyírják ezt az albumot is.
|
2024.05.29. 08:16 |
|
 |
YoungLife
|
|
2024.05.31. 06:53 |
|
 |
|