Szerző |
Üzenet |
Zoli, MP
|
 Re: minden ami SPORT
https://www.musoron.hu/2024/03/09/mlb-2 ... ozvetites/"A sportcsatorna tájékoztatása szerint heti 2-3 mérkőzést nézhetünk meg élőben magyar kommentárral (lehetőség szerint legkésőbb a 23:00-as idősáv környékén)," "Seoul Series keretein belül március 20-án és 21-én, amelyen a San Diego Padres és a Los Angeles Dodgers csap össze a Gocheok Sky Dome-ban. Ezt a két mérkőzést egyébként mindenkinek érdemes lesz megnéznie, aki csak most kezd érdeklődni a sportág iránt. A kiváló hangulat és az izgalmas egyéni párharcok szinte garantáltak, hiszen a Dodgers soraiban ott lesz a liga legértékesebb játékosa, a japán Otani Sohej, valamint honfitársa, a dobók talán legnagyobb sztárjelöltje, Jamamoto Josinobu, ráadásul a Sport TV mindkét párharcot élőben közvetíti magyar kommentárral, délelőtt 11 órától."
|
2024.03.13. 20:59 |
|
 |
Zoli, MP
|
openning day az mlb tv naponta add egy ingyen meccset. eleg csak regisztralni az mlb.com-n a legtobb meccs nekunk europaiaknak jo idoben van. https://www.mlb.com/live-stream-games/f ... of-the-day
|
2024.03.28. 23:59 |
|
 |
Zoli, MP
|
|
2024.06.01. 08:25 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: https://youtu.be/r87tdBg3CR4
a dallas mavsrol Nem néztem még meg a videót, de tényleg le a kalappal a Dallas előtt! Kellett szerencse is ehhez a csapatépítéshez, de kellett kockázatvállalás, ami abszolút bejött. Most már kijelenthetjük, hogy ideálisan sikerült összerakni ezt a csapatot. És én még a playoff előtt is alábecsültem őket: a bracket-emben azt tippeltem, hogy az első körben kiüti őket a Clippers... Most amúgy inkább kézilabda lázban vagyok, hiszen épp most néztem végig, ahogy a Győr BL döntőbe jutott az Esbjerg ellen. 
|
2024.06.01. 18:02 |
|
 |
Zoli, MP
|
egy vicc...bronny jamest a lakerst draftolta. apa es fia egy csapatban senki nem lehet nagyobb egy klubnal..vagyis de 
|
2024.06.28. 16:16 |
|
 |
rapguruz88
|
Zoli, MP írta: egy vicc...bronny jamest a lakerst draftolta. apa es fia egy csapatban senki nem lehet nagyobb egy klubnal..vagyis de  Az lett volna poén ha elviszik a Lakers elől direkt, bár ennél nagyobb James respektje hogy valamelyik csapat meghuzta volna ezt
|
2024.06.29. 07:21 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
rapguruz88 írta: Zoli, MP írta: egy vicc...bronny jamest a lakerst draftolta. apa es fia egy csapatban senki nem lehet nagyobb egy klubnal..vagyis de  Az lett volna poén ha elviszik a Lakers elől direkt, bár ennél nagyobb James respektje hogy valamelyik csapat meghuzta volna ezt Szerintem nem James respektje miatt nem vitték el, hanem mert nem kellett senkinek...  Nem is biztos, hogy egyáltalán ledrafolta volna bárki is, ha nincs a Lakers. Nem egy nagy spíler, ráadásul meglepően alacsony, főleg az apjához képest. Két szerepe lesz neki szerintem: 1. Marketingszerep: el lehet mondani, hogy az NBA történetében először játszik együtt valahol apa és fia. 2. "Érzelmi support": a Bucks-ban is csak azért van ott Thanasis Antetokumpo, hogy a Giannis jobban érezze magát. Játszani sose játszik, max. a garbage time-ben. Hasonlóra számítok Bronny-tól is.
|
2024.06.29. 14:46 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Zoli, MP írta: egy vicc...bronny jamest a lakerst draftolta. apa es fia egy csapatban senki nem lehet nagyobb egy klubnal..vagyis de  Az lett volna poén ha elviszik a Lakers elől direkt, bár ennél nagyobb James respektje hogy valamelyik csapat meghuzta volna ezt Szerintem nem James respektje miatt nem vitték el, hanem mert nem kellett senkinek...  Nem is biztos, hogy egyáltalán ledrafolta volna bárki is, ha nincs a Lakers. Nem egy nagy spíler, ráadásul meglepően alacsony, főleg az apjához képest. Két szerepe lesz neki szerintem: 1. Marketingszerep: el lehet mondani, hogy az NBA történetében először játszik együtt valahol apa és fia. 2. "Érzelmi support": a Bucks-ban is csak azért van ott Thanasis Antetokumpo, hogy a Giannis jobban érezze magát. Játszani sose játszik, max. a garbage time-ben. Hasonlóra számítok Bronny-tól is. na olvastam rola meg a jatekos megmondja elore, barki hiv nem megyek. kiskapu. nala az volt h vagy elso korben megy el vkihez vagy lakers. anno eli manninget a san diego draftolta, mondta no way, ment is giantsbe rivers helyett austin r volt ilyen. vegul ufda vagy mikent igazoltak le
|
2024.06.29. 20:41 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Zoli, MP írta: egy vicc...bronny jamest a lakerst draftolta. apa es fia egy csapatban senki nem lehet nagyobb egy klubnal..vagyis de  Az lett volna poén ha elviszik a Lakers elől direkt, bár ennél nagyobb James respektje hogy valamelyik csapat meghuzta volna ezt Szerintem nem James respektje miatt nem vitték el, hanem mert nem kellett senkinek...  Nem is biztos, hogy egyáltalán ledrafolta volna bárki is, ha nincs a Lakers. Nem egy nagy spíler, ráadásul meglepően alacsony, főleg az apjához képest. Két szerepe lesz neki szerintem: 1. Marketingszerep: el lehet mondani, hogy az NBA történetében először játszik együtt valahol apa és fia. 2. "Érzelmi support": a Bucks-ban is csak azért van ott Thanasis Antetokumpo, hogy a Giannis jobban érezze magát. Játszani sose játszik, max. a garbage time-ben. Hasonlóra számítok Bronny-tól is. na olvastam rola meg a jatekos megmondja elore, barki hiv nem megyek. kiskapu. nala az volt h vagy elso korben megy el vkihez vagy lakers. anno eli manninget a san diego draftolta, mondta no way, ment is giantsbe rivers helyett austin r volt ilyen. vegul ufda vagy mikent igazoltak le Na, ezt mondjuk én se tudtam, hogy a játékosnak ilyen szintű beleszólása van. Kíváncsi vagyok, vitte-e volna más is Bronnyt.  De a tippem az, hogy nem.
|
2024.06.30. 20:41 |
|
 |
rapguruz88
|
Foci EB-rol mi a véleményetek srácok? Követitek az eseményeket?
|
2024.07.02. 08:33 |
|
 |
Zoli, MP
|
rapguruz88 írta: Foci EB-rol mi a véleményetek srácok? Követitek az eseményeket? az eletritmusom miatt nem tudtam nagyon bar most ugy nez ki ,hogy a veget latni fogom, marmint innentol. A szloveneket sajnalom. a magyarok meg elbasztak.foleg svajc ellen. honapok ota tudtak kivel jatszanak es h eb lesz. svajctol ki lehet kapni siman, mert a magyar csapat az ertek szerint kb az utolso kozott van/volt, de igy benyelni egy felallast 45 percen at vicc es fejben sem voltak ott, kb beszartak. rossi is hibazott a 16-os felkeszules jobban sikerult es tobb szerencsenk volt, mert ugye a sogoroknak volt ket helyzete (koztuk egy kapufa) az elejen.
|
2024.07.02. 19:34 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Foci EB-rol mi a véleményetek srácok? Követitek az eseményeket? Egyetértek Zolival: magyar oldalról a német és a skót meccs vállalható volt, a svájci sajnos nem. Nem is az a baj, hogy kiestünk, az benne volt a pakliban, de ennél jobb játékot kellett volna mutatni az első meccsen. A többi csoportmeccsbe ímmel-ámmal belenéztem, most a nyolcaddöntőkbe már jobban, de nem mindbe. Több nagy csapatnál is elég gyenge a játék képe. Nem értek nagyon a focihoz, de talán az lehet benne, hogy teljesen kifacsoródtak a játékosok a klubszezon végére. Főleg az angolok a premier league-ben: ott már szezon közben is rengeteg volt a sérült. Szoboszlaival is az volt a gond, hogy elfogyott a szezon végére.
|
2024.07.02. 21:37 |
|
 |
rapguruz88
|
Én úgy gondolom hogy a válogatott futball értéke egyre inkább csökken... Ha választhat egy topjatekos hogy a válogatottBan játszik 100szazalalekosan de megvan az esélye a sérülésnek, vagy a klubcsapataban akkor bizony valószínűleg az utóbbit választja.. Mintha kB telibeszarnak a meccseket, annyira gyenge a színvonal hogy az valami eszméletlen.. Lehet csak a nosztalgia miatt, de a 2000-es EB-n jó pár meccs emléke élénken bennem van.. Az idei tornáról eddig a magyar-skoton kívül nem sok fog megmaradni sajnos..
Amúgy aki szereti Puzsér Robit annak ajánlom a legujabb csatornájat, a Kapitányok országát a YouTube-on, elég jól összefoglalja azt hogy min mehetett el a magyar válogatott EB-je..
|
2024.07.03. 13:08 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Én úgy gondolom hogy a válogatott futball értéke egyre inkább csökken... Ha választhat egy topjatekos hogy a válogatottBan játszik 100szazalalekosan de megvan az esélye a sérülésnek, vagy a klubcsapataban akkor bizony valószínűleg az utóbbit választja.. Mintha kB telibeszarnak a meccseket, annyira gyenge a színvonal hogy az valami eszméletlen.. Lehet csak a nosztalgia miatt, de a 2000-es EB-n jó pár meccs emléke élénken bennem van.. Az idei tornáról eddig a magyar-skoton kívül nem sok fog megmaradni sajnos..
Amúgy aki szereti Puzsér Robit annak ajánlom a legujabb csatornájat, a Kapitányok országát a YouTube-on, elég jól összefoglalja azt hogy min mehetett el a magyar válogatott EB-je.. Így van, arra már nincs ösztönzés, hogy a klubszezon terhelése után odategyék magukat a válogatottban is. Kapitány országát néztem, mondjuk az utolsó videót pont nem még. De jobbakat mondanak, mint az M4-es szakértők. 
|
2024.07.03. 21:58 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Én úgy gondolom hogy a válogatott futball értéke egyre inkább csökken... Ha választhat egy topjatekos hogy a válogatottBan játszik 100szazalalekosan de megvan az esélye a sérülésnek, vagy a klubcsapataban akkor bizony valószínűleg az utóbbit választja.. Mintha kB telibeszarnak a meccseket, annyira gyenge a színvonal hogy az valami eszméletlen.. Lehet csak a nosztalgia miatt, de a 2000-es EB-n jó pár meccs emléke élénken bennem van.. Az idei tornáról eddig a magyar-skoton kívül nem sok fog megmaradni sajnos..
Amúgy aki szereti Puzsér Robit annak ajánlom a legujabb csatornájat, a Kapitányok országát a YouTube-on, elég jól összefoglalja azt hogy min mehetett el a magyar válogatott EB-je.. Így van, arra már nincs ösztönzés, hogy a klubszezon terhelése után odategyék magukat a válogatottban is. Kapitány országát néztem, mondjuk az utolsó videót pont nem még. De jobbakat mondanak, mint az M4-es szakértők.  abban a van a penz a klub fociban illetve olyan suru a szezon h a valogatottra nem jut ido, ero. na LBJ free agentkent alairt egy nagy szerzodest a lakers-szel. nem fognak nyerni, lehetne szerenyebb is.. hogy Ibrat idezzem: a sok penz melle minek sok penz, nem lehet elkolteni ennyit (igaz ezt a szaudi ligarol mondta)
|
2024.07.04. 19:20 |
|
 |
|