Szerző |
Üzenet |
dub7
Adminisztrátor
|
 Re: Hírek a nagyvilágból
Zoli, MP írta: ... a reppers delight kb 10evvel ezelotti hip hop-oz mutatta be az embereknek es a realek kivoltak tole. ... A Hip-Hop Evolutionban is sztorizgatnak róla. Grandmaster Caz szövegét rappelte el Big Bank Hank, még csak át se írta. Amikor betűzi a Casanova Fly-t, ami Caz egyik művészneve volt, nem értem miért nem érezte, hogy rá nézve ez mekkora gáz. Oké, ment a sztori, hogy ő adta oda neki a szövegkönyvét, dd nyilván nem ezzel a céllal. A Beef II dokuban is beszélt már erről, sőt ott mondja, hogy mindenhol elmondja a sztorit. És tényleg: BIG BANK HANK & GRANDMASTER CAZ RAPPERS DELIGHTGrandmaster Caz Talks Big Bank Hank Stealing "Rapper's Delight"+egy felvétel egy blockpartyról: Grand Master Caz! "This ain't Rappers Delight...." tape 126Szóval érthető, hogy a "realek" miért voltak ki tőle. Az, hogy 10 évvel ezelőtti hip-hopot mutatta be az szerintem túlzás, de egyértelműen nem újat hozott.
|
2024.08.12. 17:45 |
|
 |
Zoli, MP
|
dub7 írta: Zoli, MP írta: ... a reppers delight kb 10evvel ezelotti hip hop-oz mutatta be az embereknek es a realek kivoltak tole. ... A Hip-Hop Evolutionban is sztorizgatnak róla. Grandmaster Caz szövegét rappelte el Big Bank Hank, még csak át se írta. Amikor betűzi a Casanova Fly-t, ami Caz egyik művészneve volt, nem értem miért nem érezte, hogy rá nézve ez mekkora gáz. Oké, ment a sztori, hogy ő adta oda neki a szövegkönyvét, dd nyilván nem ezzel a céllal. A Beef II dokuban is beszélt már erről, sőt ott mondja, hogy mindenhol elmondja a sztorit. És tényleg: BIG BANK HANK & GRANDMASTER CAZ RAPPERS DELIGHTGrandmaster Caz Talks Big Bank Hank Stealing "Rapper's Delight"+egy felvétel egy blockpartyról: Grand Master Caz! "This ain't Rappers Delight...." tape 126Szóval érthető, hogy a "realek" miért voltak ki tőle. Az, hogy 10 évvel ezelőtti hip-hopot mutatta be az szerintem túlzás, de egyértelműen nem újat hozott. ezt direkt nem is irtam le, mert ugy veltem hogy koztudott. vmi kavaras volt a fuzettel amiben a szovegek voltak
|
2024.08.12. 19:36 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Yodaragorn írta: Nem néztem még meg, mert az egész záróünnepséget végig akarom nézni, és csak feléig jutottam, de fel van véve a második fele is. Mindenesere az óriási, hasonló hip-hop történelmi jelentőségű esemény, hogy Dre és Snoop felléptek az olimpián, mint amikor a super bowl-on léptek fel!  Snoop-ot tudtam, hogy lesz, azt kicsit sajnálom, hogy idő előtt megtudtam, hogy Dre is volt. Los Angeles beköszönt mindenesetre!  Na, megnéztem azóta: nem volt azért olyan szinten grandiózus, mint a Super Bowl fellépés. Venice Beach-en elnyomták a Drop It Like It's Hot-ot és a Next Episode-ot tisztességgel, szép tengerparti környezetben, aztán annyi. De az így is nagy szó, hogy helyet kaptak egy olimpiai záróünnepség műsorában. És ők voltak a főaattrakció, a Red Hot Chili Peppers és Billie Eilish is őket vezette fel, egyértelműen Dre és Snoop csinálták a legnagyobb hangulatot. Az meglepett, hogy nem Párizsban, effektíve a záróünnepség helyszínén léptek fel, hanem LA-ből jelentkeztek be. Vagy ilyen gyorsan hazautazott Snoop, vagy ezt még az olimpia előtt rögzítették. @Zoli: te láttad a Hip Hop Evolutiont? Ahogy dub is írta, abban több mindenről is szó esik azok a sztorik közül, amiket kiemeltél a könyvből.
|
2024.08.13. 17:17 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Yodaragorn írta: Nem néztem még meg, mert az egész záróünnepséget végig akarom nézni, és csak feléig jutottam, de fel van véve a második fele is. Mindenesere az óriási, hasonló hip-hop történelmi jelentőségű esemény, hogy Dre és Snoop felléptek az olimpián, mint amikor a super bowl-on léptek fel!  Snoop-ot tudtam, hogy lesz, azt kicsit sajnálom, hogy idő előtt megtudtam, hogy Dre is volt. Los Angeles beköszönt mindenesetre!  Na, megnéztem azóta: nem volt azért olyan szinten grandiózus, mint a Super Bowl fellépés. Venice Beach-en elnyomták a Drop It Like It's Hot-ot és a Next Episode-ot tisztességgel, szép tengerparti környezetben, aztán annyi. De az így is nagy szó, hogy helyet kaptak egy olimpiai záróünnepség műsorában. És ők voltak a főaattrakció, a Red Hot Chili Peppers és Billie Eilish is őket vezette fel, egyértelműen Dre és Snoop csinálták a legnagyobb hangulatot. Az meglepett, hogy nem Párizsban, effektíve a záróünnepség helyszínén léptek fel, hanem LA-ből jelentkeztek be. Vagy ilyen gyorsan hazautazott Snoop, vagy ezt még az olimpia előtt rögzítették. @Zoli: te láttad a Hip Hop Evolutiont? Ahogy dub is írta, abban több mindenről is szó esik azok a sztorik közül, amiket kiemeltél a könyvből. nincs stream elofizetesen es torrentezni sem nagyon szertek mert ha vmi a gepen van nem nezem meg. egy biggie doku a gepen van lassan 2eve.hozza sem nyultam. tvt semcnagyon nezek a klassuikus ertelemben.
|
2024.08.14. 10:21 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Yodaragorn írta: Nem néztem még meg, mert az egész záróünnepséget végig akarom nézni, és csak feléig jutottam, de fel van véve a második fele is. Mindenesere az óriási, hasonló hip-hop történelmi jelentőségű esemény, hogy Dre és Snoop felléptek az olimpián, mint amikor a super bowl-on léptek fel!  Snoop-ot tudtam, hogy lesz, azt kicsit sajnálom, hogy idő előtt megtudtam, hogy Dre is volt. Los Angeles beköszönt mindenesetre!  Na, megnéztem azóta: nem volt azért olyan szinten grandiózus, mint a Super Bowl fellépés. Venice Beach-en elnyomták a Drop It Like It's Hot-ot és a Next Episode-ot tisztességgel, szép tengerparti környezetben, aztán annyi. De az így is nagy szó, hogy helyet kaptak egy olimpiai záróünnepség műsorában. És ők voltak a főaattrakció, a Red Hot Chili Peppers és Billie Eilish is őket vezette fel, egyértelműen Dre és Snoop csinálták a legnagyobb hangulatot. Az meglepett, hogy nem Párizsban, effektíve a záróünnepség helyszínén léptek fel, hanem LA-ből jelentkeztek be. Vagy ilyen gyorsan hazautazott Snoop, vagy ezt még az olimpia előtt rögzítették. @Zoli: te láttad a Hip Hop Evolutiont? Ahogy dub is írta, abban több mindenről is szó esik azok a sztorik közül, amiket kiemeltél a könyvből. nincs stream elofizetesen es torrentezni sem nagyon szertek mert ha vmi a gepen van nem nezem meg. egy biggie doku a gepen van lassan 2eve.hozza sem nyultam. tvt semcnagyon nezek a klassuikus ertelemben. Oké, értem, hogy miért újdonságok ezek a sztorik neked.  Én egyébként úgy nézek filmeket/sorozatokat, hogy letöltöm gépre, onnan ki külső vinyóra, azt rácsatlakoztatom TV-re, és máris lehet kényelmesen TV-zni. Én se szeretem gépen nézni.
|
2024.08.14. 13:31 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Yodaragorn írta: Nem néztem még meg, mert az egész záróünnepséget végig akarom nézni, és csak feléig jutottam, de fel van véve a második fele is. Mindenesere az óriási, hasonló hip-hop történelmi jelentőségű esemény, hogy Dre és Snoop felléptek az olimpián, mint amikor a super bowl-on léptek fel!  Snoop-ot tudtam, hogy lesz, azt kicsit sajnálom, hogy idő előtt megtudtam, hogy Dre is volt. Los Angeles beköszönt mindenesetre!  Na, megnéztem azóta: nem volt azért olyan szinten grandiózus, mint a Super Bowl fellépés. Venice Beach-en elnyomták a Drop It Like It's Hot-ot és a Next Episode-ot tisztességgel, szép tengerparti környezetben, aztán annyi. De az így is nagy szó, hogy helyet kaptak egy olimpiai záróünnepség műsorában. És ők voltak a főaattrakció, a Red Hot Chili Peppers és Billie Eilish is őket vezette fel, egyértelműen Dre és Snoop csinálták a legnagyobb hangulatot. Az meglepett, hogy nem Párizsban, effektíve a záróünnepség helyszínén léptek fel, hanem LA-ből jelentkeztek be. Vagy ilyen gyorsan hazautazott Snoop, vagy ezt még az olimpia előtt rögzítették. @Zoli: te láttad a Hip Hop Evolutiont? Ahogy dub is írta, abban több mindenről is szó esik azok a sztorik közül, amiket kiemeltél a könyvből. nincs stream elofizetesen es torrentezni sem nagyon szertek mert ha vmi a gepen van nem nezem meg. egy biggie doku a gepen van lassan 2eve.hozza sem nyultam. tvt semcnagyon nezek a klassuikus ertelemben. Oké, értem, hogy miért újdonságok ezek a sztorik neked.  Én egyébként úgy nézek filmeket/sorozatokat, hogy letöltöm gépre, onnan ki külső vinyóra, azt rácsatlakoztatom TV-re, és máris lehet kényelmesen TV-zni. Én se szeretem gépen nézni. pont ez az, meg oda se jutok el h leuljek vmi nezni. 
|
2024.08.15. 08:46 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: pont ez az, meg oda se jutok el h leuljek vmi nezni.  Akkor kifogytam az ötletekből... 
|
2024.08.15. 15:36 |
|
 |
Zoli, MP
|
fatman scopp elhunyt
|
2024.08.31. 21:31 |
|
 |
Zoli, MP
|
Zoli, MP írta: fatman scopp elhunyt azert az hogy make some noise es meghalsz a szinpadon az. az az........
|
2024.09.01. 09:35 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Zoli, MP írta: fatman scopp elhunyt azert az hogy make some noise es meghalsz a szinpadon az. az az........ Színpadon halt meg?  Volt már egy ilyen sztori pár éve valami nem túl ismert MC esetén, de ez mindenhogy durva... RIP!
|
2024.09.01. 19:53 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Nyugodjon Békében!
|
2024.09.02. 10:53 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Zoli, MP írta: fatman scopp elhunyt azert az hogy make some noise es meghalsz a szinpadon az. az az........ Színpadon halt meg?  Volt már egy ilyen sztori pár éve valami nem túl ismert MC esetén, de ez mindenhogy durva... RIP! Igen, van is róla fennt videó tiktokon 
|
2024.09.04. 09:56 |
|
 |
rapguruz88
|
A leggazdagabb előadók a világon... Ti kit tippelnetek elsőnek?? https://youtu.be/eh_U6jIr_Nk?si=5faltdNxNi7vjJZ1
|
2024.09.04. 19:21 |
|
 |
Yodaragorn
|
Nehéz bizonyítanom így utólag, de higgyétek el, hogy a video megtekintése előtt is elsősorban a Jay-Z re tippeltem!  Másodsorban Taylor Swift-re, és vele se jártam messze, ahogy látom.
|
2024.09.04. 22:39 |
|
 |
Dogg-Pound
|
|
2024.09.06. 08:37 |
|
 |
|