Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Hírek a nagyvilágból
nyugodjon békében!
|
2024.09.06. 20:35 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Kíváncsi leszek mit hoznak ki a közös munkából Snoop Dogg segítségével álmodta újra nagy slágerét Sting https://www.blikk.hu/sztarvilag/nemzetkozi-sztarok/sting-slager-uj-verzio-snoop-dogg/xx739tw?fx_ps=d_2
|
2024.09.08. 20:44 |
|
 |
rapguruz88
|
Kendrick Lamar lesz a következő Super Bowl felidei előadója! https://youtu.be/oIEKK_j0fss?si=2VCAB847FaZKuWMF
|
2024.09.08. 22:31 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Nagyon örülök, hogy kapott egy ilyen lehetőséget, és ez 3 éven belül a második hip-hop halftime show lesz úgy, hogy előtte nem volt egy se! Ráadásul Kendrick az előző Dr. Dre-féle showban is benne volt.  Biztos vagyok benne, hogy szólóban is megállja majd a helyét. Viszont a déliek ki vannak akadva: ugye New Orleans-ban lesz a Super Bowl, és egy nyugati rappernek adni a lehetőséget egy déli helyett nem stílszerű. Vannak olyanok (pl. Nicki Minaj), akik Lil' Wayne-nek követelik a halftime showt, hiszen ő new orleansi. Valahol meg is értem őket, viszont én, aki nem vagyok a déli hip-hop rajongója, a nyugatié viszont nagyon is, örülök, hogy Kendrick lesz! 
|
2024.09.10. 20:49 |
|
 |
Zoli, MP
|
puff daddy letartoztatas senki?
eme hir utan elojott jeru one day trakcje ami utan preemoval is osszeveszett es kigolyoztak a radiokbol. ugye a notaban puffekat ekezi.biggie be is ragott ra,bigginek meg preemo is dobalt biteket.
common es beszolt 99ben puffynak a roots act too notaban...
|
2024.09.19. 22:38 |
|
 |
rapguruz88
|
Zoli, MP írta: puff daddy letartoztatas senki?
eme hir utan elojott jeru one day trakcje ami utan preemoval is osszeveszett es kigolyoztak a radiokbol. ugye a notaban puffekat ekezi.biggie be is ragott ra,bigginek meg preemo is dobalt biteket.
common es beszolt 99ben puffynak a roots act too notaban... Nem hinném hogy elmeszelik hosszú időre Puffyt... Azért a pénz nagy úr..
|
2024.09.20. 07:35 |
|
 |
Dogg-Pound
|
rapguruz88 írta: Zoli, MP írta: puff daddy letartoztatas senki?
common es beszolt 99ben puffynak a roots act too notaban... Nem hinném hogy elmeszelik hosszú időre Puffyt... Azért a pénz nagy úr.. ""A bíró kizárta az óvadék ellenében történő szabadlábra helyezést a szexuális erőszakkal és más bűncselekményekkel megvádolt amerikai rapénekes és zenei producer ügyében"" Beteg ember ez is mint Kelly.. Lehet cellatársak lesznek majd És pár hír róla: Letartóztatták P. Diddyt! A szállodája közepén kapcsolták le a világsztárthttps://www.blikk.hu/sztarvilag/nemzetkozi-sztarok/p-diddy-sean-combs-letartoztattak/yek406k?art_fx_ps=d_1Ezer palack sikosítót és babaolajat találtak a rendőrök az amerikai rapper, P. Diddy otthonában:https://telex.hu/kulfold/2024/09/19/p-diddy-letartoztatas-babaolaj?fbclid=IwY2xjawFZ_J1leHRuA2FlbQIxMQABHbfDyq1EDi9GTGodCOaM-Hge1qyZIUM7YSn_QaIctvuddFq0X8rJppo4fg_aem_EWy_wETktHRhPvBSfpB0wwFolyamatos megfigyelés alatt áll P. Diddy: fennáll az esélye, hogy öngyilkosságot kísérel meg a börtönben:https://www.life.hu/show-life/2024/09/p-diddy-borton-ongyilkossagVéletlen volna? Hátborzongató egyezést vettek észre a rajongók a letartóztatott Diddy volt barátnőinhttps://www.blikk.hu/sztarvilag/nemzetkozi-sztarok/diddy-volt-baratnoi-jenifer-lopez-cassie/vsjc4m6Dokumentumfilm készül P. Diddy életéről, ragyogásáról és bukásáról:https://colore.hu/eletmod/sztarok/p-diddy-eleterol-dokumentumfilm/
|
2024.09.20. 09:22 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: puff daddy letartoztatas senki?
common es beszolt 99ben puffynak a roots act too notaban... Nem nagyon tudok mit hozzátenni, ezért nem is írtam. Soha nem bírtam Puffy-t: se a zenéjét, se az embert, és a mostani fejlemények megerősítették a rossz érzéseimet vele kapcsolatban. Persze tizenévesen Biggie-t se bírtam, mert 2Pac-os voltam.  Viszont Biggie-vel kapcsolatban revideáltam azóta a véleményemet: az ő lemezeit szívesen hallgatom, és maximálisan elismerem a tehetségét. Puffy-val kapcsolatban viszont nem volt okom revideálni semmit: neki még a művészi teljesítményét se nagyon lehet elismerni, producernek is gyenge.
|
2024.09.20. 22:01 |
|
 |
rapguruz88
|
Aztán az is benne van a dologban hogy Pac tudhatott sokat Puffyrol... Ezért eltetette láb alól 2Pacet... Bár kérdés hogy ha Pac teregetett volna a 90-es évek közepén mondjuk akkor a pályája csúcsán lévő Puffyt le tudták volna e csukni... Osszerak egy olyan ügyvédi csapatot Saphiroval hogy ha nem elég erősek a vádak akkor simán megússza..
|
2024.09.22. 08:12 |
|
 |
Yodaragorn
|
rapguruz88 írta: Aztán az is benne van a dologban hogy Pac tudhatott sokat Puffyrol... Ezért eltetette láb alól 2Pacet... Bár kérdés hogy ha Pac teregetett volna a 90-es évek közepén mondjuk akkor a pályája csúcsán lévő Puffyt le tudták volna e csukni... Osszerak egy olyan ügyvédi csapatot Saphiroval hogy ha nem elég erősek a vádak akkor simán megússza.. Érdekes felvetés... Ingadozott sokat a véleményem azt illetően, hogy mennyi köze lehetett Puffy-nak 2Pac halálához: ez most egy apró érv, ami miatt újra kicsit nagyobb sanszot lehet adni neki. De egy ideje már nem agyalok ezen, úgyse fogjuk megtudni az igazságot.
|
2024.09.22. 20:31 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Aztán az is benne van a dologban hogy Pac tudhatott sokat Puffyrol... Ezért eltetette láb alól 2Pacet... Bár kérdés hogy ha Pac teregetett volna a 90-es évek közepén mondjuk akkor a pályája csúcsán lévő Puffyt le tudták volna e csukni... Osszerak egy olyan ügyvédi csapatot Saphiroval hogy ha nem elég erősek a vádak akkor simán megússza.. Érdekes felvetés... Ingadozott sokat a véleményem azt illetően, hogy mennyi köze lehetett Puffy-nak 2Pac halálához: ez most egy apró érv, ami miatt újra kicsit nagyobb sanszot lehet adni neki. De egy ideje már nem agyalok ezen, úgyse fogjuk megtudni az igazságot. no meg h biggie ki akart lepni a bad boybol es......
|
2024.09.22. 22:41 |
|
 |
Zoli, MP
|
ja..olvastam h lesz 2. resze a jadakiss dave east kozosnek..kozel 8 ev utan
|
2024.09.22. 23:31 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Aztán az is benne van a dologban hogy Pac tudhatott sokat Puffyrol... Ezért eltetette láb alól 2Pacet... Bár kérdés hogy ha Pac teregetett volna a 90-es évek közepén mondjuk akkor a pályája csúcsán lévő Puffyt le tudták volna e csukni... Osszerak egy olyan ügyvédi csapatot Saphiroval hogy ha nem elég erősek a vádak akkor simán megússza.. Érdekes felvetés... Ingadozott sokat a véleményem azt illetően, hogy mennyi köze lehetett Puffy-nak 2Pac halálához: ez most egy apró érv, ami miatt újra kicsit nagyobb sanszot lehet adni neki. De egy ideje már nem agyalok ezen, úgyse fogjuk megtudni az igazságot. no meg h biggie ki akart lepni a bad boybol es...... Az a sztori nincs meg nekem, hogy ki akart lépni.  A Death Row-s sztorikkal jobban képben vagyok.
|
2024.09.23. 18:24 |
|
 |
rapguruz88
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Aztán az is benne van a dologban hogy Pac tudhatott sokat Puffyrol... Ezért eltetette láb alól 2Pacet... Bár kérdés hogy ha Pac teregetett volna a 90-es évek közepén mondjuk akkor a pályája csúcsán lévő Puffyt le tudták volna e csukni... Osszerak egy olyan ügyvédi csapatot Saphiroval hogy ha nem elég erősek a vádak akkor simán megússza.. Érdekes felvetés... Ingadozott sokat a véleményem azt illetően, hogy mennyi köze lehetett Puffy-nak 2Pac halálához: ez most egy apró érv, ami miatt újra kicsit nagyobb sanszot lehet adni neki. De egy ideje már nem agyalok ezen, úgyse fogjuk megtudni az igazságot. no meg h biggie ki akart lepni a bad boybol es...... Az a sztori nincs meg nekem, hogy ki akart lépni.  A Death Row-s sztorikkal jobban képben vagyok. Erről én se nagyon tudtam eddig
|
2024.09.23. 22:45 |
|
 |
Zoli, MP
|
rapguruz88 írta: Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: rapguruz88 írta: Aztán az is benne van a dologban hogy Pac tudhatott sokat Puffyrol... Ezért eltetette láb alól 2Pacet... Bár kérdés hogy ha Pac teregetett volna a 90-es évek közepén mondjuk akkor a pályája csúcsán lévő Puffyt le tudták volna e csukni... Osszerak egy olyan ügyvédi csapatot Saphiroval hogy ha nem elég erősek a vádak akkor simán megússza.. Érdekes felvetés... Ingadozott sokat a véleményem azt illetően, hogy mennyi köze lehetett Puffy-nak 2Pac halálához: ez most egy apró érv, ami miatt újra kicsit nagyobb sanszot lehet adni neki. De egy ideje már nem agyalok ezen, úgyse fogjuk megtudni az igazságot. no meg h biggie ki akart lepni a bad boybol es...... Az a sztori nincs meg nekem, hogy ki akart lépni.  A Death Row-s sztorikkal jobban képben vagyok. Erről én se nagyon tudtam eddig https://www.nme.com/news/music/notoriou ... th-3760923
|
2024.09.24. 12:39 |
|
 |
|