Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Philmore Greene – The Grand Design . Ezt valamiért jóra vártam, de semmit sem mozgatott meg bennem. Nem mondanám, hogy rossz, de azt se, hogy jó, egyszerűen fel se tűnt, hogy többedszerre hallgatom. Háttérnek jó, munka közben nem zavart...
|
2024.11.04. 09:22 |
|
 |
Zoli, MP
|
VA – Vote Or Else (2024)  01. Benny The Butcher, Jay Electronica, Freeway & Black Thought – Still Here 02. Bun B & Havoc – Vote Or Else 03. Westside Boogie & GT – Use Your Voice 04. JaeWon & Trillian – Trouble You 05. Boldy James – Rally The Youth 06. Geech & Symba – De-Idolize 07. Styles P & Beanie Sigel – Educate Yourself 08. Smoke DZA – Touch The Ground https://mega.nz/file/hXhHlQZI#JwYBpWxPm ... 9O84RZ6mPI
|
2024.11.04. 21:30 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Joell Ortiz & The Heatmakerz - W.A.R. (With All Respect)
Nagyjából egybevág a véleményem azzal, amit dogg írt. Korrekt lemez, de nem fog maradandó nyomot hagyni. Azzal együtt írom ezt, hogy a Heatmakerz magához képest szerintem nagyon kitett magáért. Jó sok zenét csináltak a Joell-Crooked közös lemezekre, de szerintem erre hozták a legjobbakat. Ezen érzem a legkevésbé sablonosnak a zenéiket, hallani tőlük olyan hangulatokat, olyan ötleteket, amiket eddig nem lehetett. De ezzel szerintem el is érték a potenciáljuk határát: nem őstehetségekről beszélünk azért, hanem tisztes iparosmunkásokról, amiből sokkal többet nem lehet kihozni. Joell szövegei pedig mindig erősebbek a szólóanyagain (már amiket rapperként egymaga visz), mint a Crooked-dal közös cuccokon. Személyesebbek, lelkizősebbek, mélyebbre ás, és ez most sincs másképp. A közreműködők közt van néhány középszerű refrénénekes, akik nem sok említést érdemelnek. A rapper közreműködők (Styles P, Ransom és az M.O.P.) viszont tök jók mind, és jól passzolnak Joell-hez, valamint a lemezre. Nehéz számot kiemelni, ami általában jó jel szokott lenni, mert arra utal, hogy egyenletes színvonalú a lemez. Ez igaz most is, viszont kivételesen most azt mondom, hogy jót tett volna neki egy-két kiemlkedőbb húzónóta, amire jobban emlékszik az ember. Talán a WAR (feat. MOP) emelkedett ki kicsit: mind a zenében, mind a közreműködőkben nagyobb energia van, mint a többi dalban. A legigényesebb zeneileg pedig az All the Years című zárószám. Szóval összességében jó kis lemez ez, mint Joell anyagai általában szoktak, de se többet, se kevesebbet nem nyújt, ezért nem tud igazán emlékezetes lenni. Az esetében is igaz az, hogy a kevesebb több lenne: nagyon sokadik anyaga ez az elmúlt években. doggfather írta: Joell Ortiz & The Heatmakerz – W.A.R. (With All Respect) . Nem rossz album, de összességében azzal emelkedik ki csak a lemezei közül, hogy sok rajta a közreműködő. Majdnem inden számban van valaki, és elég változatos is kik szövegelnek, kik refrént énekelnek. Ahogy a Crooked-del közös lemezei után, így szólói után is azt kell mondjam kellene már egy kis szünetet tartania, nem megy, nem jön össze neki az évenkénti megjelenés. Kevesebb több lenne esetében szerintem. erdekes nekem ez a lemez nagyon tetszik. heatmakerz nincs meg nekem, hogy hol kellett volna zeneke hallani toluk, de igy taps zeneileg is Hú, nem is emlékeztem, hogy ennyire egyformát írtunk dogg-al.  Örülök, hogy ennyire tetszik, ízlések és pofonok.  Én onnan ismerem a Heatmakerzt, hogy Joell-nek és Crooked-nak elég sok közös lemeze jelent meg az elmúlt 4 évben, és mindegyik produceri munkájából masszívan kivette a részét a Heatmakerz.
|
2024.11.05. 00:21 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Zoli, MP írta: VA – Vote Or Else (2024)  01. Benny The Butcher, Jay Electronica, Freeway & Black Thought – Still Here 02. Bun B & Havoc – Vote Or Else 03. Westside Boogie & GT – Use Your Voice 04. JaeWon & Trillian – Trouble You 05. Boldy James – Rally The Youth 06. Geech & Symba – De-Idolize 07. Styles P & Beanie Sigel – Educate Yourself 08. Smoke DZA – Touch The Ground https://mega.nz/file/hXhHlQZI#JwYBpWxPm ... 9O84RZ6mPIEz valami elnökválasztási compilation, vagy mi ez?  Ha új számok van rajta, akkor mindenképp köszi!
|
2024.11.05. 00:23 |
|
 |
rapguruz88
|
Meek Mill is kiadott egy új tracket a valasztashoz Meek Mill Who You Voting For https://youtu.be/DyzkWapBdiw?si=w3FwslFLISOwJg1x
|
2024.11.05. 07:52 |
|
 |
Yodaragorn
|
Újabb Redman freestyle: Redman - RINGS [J@q Boi Be@tz Freestyle]https://www.youtube.com/watch?v=m_D-RVFLxdAEz most nem a szokásos boombap alap, hanem beatless zene, aminek ráadásul kicsit újvonalasabb a ritmikája is. Kellemes meglepetés, hogy egy ilyen alapot is kifogástalanul meg tud reppelni Redman. A szöveggel pedig nagyon tudok azonosulni: engem is idegesít a telefon. 
|
2024.11.05. 22:22 |
|
 |
Zoli, MP
|
az LL Cool J lemez nekem nem tetszik es Q-tip miatt. jobb lett volna dre.
ertem h mit akart Tip, de vhogy nem fog a meg zeneileg. o is elhagyta a mintazast evekkel ezelott, mondjuk nem vagyok nagyon kepben h milyen zeneket pakolt eddig, de ez nekem keves. az eminemes nota nagy csalodas. LL es Eminem jo benne, de ez a zene..foleg h inkabb eminem stilusa.
|
2024.11.07. 22:33 |
|
 |
Zoli, MP
|
DJ Views & Ras Kass – Walkabout Westside (2024)  1. Master Of Rhymes (Feat. Jha Voice) 02. Thunderdome (Feat. Nino Bless, Fedie Demarco, Syck Syllables, La Plaga, S Class & Nutso) 03. Big Lil Negus’ (Feat. Akil The MC, 5FT & Bloonz Billionfold) 04. The Best Kind (Feat. Laura Lopez) 05. Tap In (B-W) Vibes & Views (Feat. A Baby Blue) 06. Thank Me Later (Feat. Joe Alfaro, S Class & DJ Los) https://mega.nz/file/S2gCTJyA#eNyGBJGhQ ... 2YzAYFuTyE
|
2024.11.08. 15:06 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
ez mi ez? hivatalos?
|
2024.11.08. 21:18 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: az LL Cool J lemez nekem nem tetszik es Q-tip miatt. jobb lett volna dre.
ertem h mit akart Tip, de vhogy nem fog a meg zeneileg. o is elhagyta a mintazast evekkel ezelott, mondjuk nem vagyok nagyon kepben h milyen zeneket pakolt eddig, de ez nekem keves. az eminemes nota nagy csalodas. LL es Eminem jo benne, de ez a zene..foleg h inkabb eminem stilusa. Na, ez érdekes, talán az első negatív vélemény, amit olvasok a lemezről.  Általában azt tapasztalom, hogy tetszik az embereknek, és nekem is bejött, és pont Q-Tip miatt.  Érezhető a zenéken, hogy Q-Tip, de mégis tudott egy olyan csavart vinni beléjük ezekkel a kicsit poppos, '80-as éveket feelinget idéző szintidallamokkal, amit még nem hallottunk tőle, és LL Cool J-nek is jól áll. Mondjuk az Eminem feat-es szám nekem se tetszik zeneileg, ebben egyetértünk. De hála Istennek a többi zene lényegesen jobb - szerintem.
|
2024.11.08. 22:26 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Zoli, MP írta: az LL Cool J lemez nekem nem tetszik es Q-tip miatt. jobb lett volna dre.
ertem h mit akart Tip, de vhogy nem fog a meg zeneileg. o is elhagyta a mintazast evekkel ezelott, mondjuk nem vagyok nagyon kepben h milyen zeneket pakolt eddig, de ez nekem keves. az eminemes nota nagy csalodas. LL es Eminem jo benne, de ez a zene..foleg h inkabb eminem stilusa. Na, ez érdekes, talán az első negatív vélemény, amit olvasok a lemezről.  Általában azt tapasztalom, hogy tetszik az embereknek, és nekem is bejött, és pont Q-Tip miatt.  Érezhető a zenéken, hogy Q-Tip, de mégis tudott egy olyan csavart vinni beléjük ezekkel a kicsit poppos, '80-as éveket feelinget idéző szintidallamokkal, amit még nem hallottunk tőle, és LL Cool J-nek is jól áll. Mondjuk az Eminem feat-es szám nekem se tetszik zeneileg, ebben egyetértünk. De hála Istennek a többi zene lényegesen jobb - szerintem. nem a szinitivel vagy a 80-as evekkel van bajom. hanem az osszkeppel.
|
2024.11.09. 08:04 |
|
 |
Dogg-Pound
|
Yodaragorn írta: Újabb Redman freestyle: Redman - RINGS [J@q Boi Be@tz Freestyle]https://www.youtube.com/watch?v=m_D-RVFLxdAEz most nem a szokásos boombap alap, hanem beatless zene, aminek ráadásul kicsit újvonalasabb a ritmikája is. Kellemes meglepetés, hogy egy ilyen alapot is kifogástalanul meg tud reppelni Redman. A szöveggel pedig nagyon tudok azonosulni: engem is idegesít a telefon.  Komoly lett köszii Ez a gyári Iphone csengőhang (selyem) amit az Iphone-osok 70-80%-a használ.. Engem ez idegesít hogy szinte mindenkinek így cseng, viszont így hogy rá van rapelve nem rossz!! iPhone Silk Ringtone https://youtu.be/o5t7G3LHSKY?feature=shared
|
2024.11.09. 16:02 |
|
 |
Zoli, MP
|
doggfather írta: ez mi ez? hivatalos? elvileg hivatalos
|
2024.11.09. 16:18 |
|
 |
doggfather
|
köszi!
|
2024.11.09. 19:20 |
|
 |
Yodaragorn
|
Dogg-Pound írta: Yodaragorn írta: Újabb Redman freestyle: Redman - RINGS [J@q Boi Be@tz Freestyle]https://www.youtube.com/watch?v=m_D-RVFLxdAEz most nem a szokásos boombap alap, hanem beatless zene, aminek ráadásul kicsit újvonalasabb a ritmikája is. Kellemes meglepetés, hogy egy ilyen alapot is kifogástalanul meg tud reppelni Redman. A szöveggel pedig nagyon tudok azonosulni: engem is idegesít a telefon.  Komoly lett köszii Ez a gyári Iphone csengőhang (selyem) amit az Iphone-osok 70-80%-a használ.. Engem ez idegesít hogy szinte mindenkinek így cseng, viszont így hogy rá van rapelve nem rossz!! iPhone Silk Ringtone https://youtu.be/o5t7G3LHSKY?feature=sharedEzt nem tudtam, köszi, nagy ötlet volt erre reppelni!  Ezt pedig ide linkelem, mert érdekes a téma, amit felvet, és ebben a topikban többekhez eljut: B-Real - We're the Kings (LA Kings Anthem) (feat. Snoop Dogg)https://www.youtube.com/watch?v=KPuEAmLdDw8Egy himnusz a los angelesi NHL csapatnak. Azért érdekes, mert nem olyan rég diskuráltunk róla, hogy melyik amerikai sportágakban mennyire van intenzíven jelen a hip-hop. Abban megállapodtunk, hogy az NBA-ben van a leginkább, de időnként fel-feltűnik az MLB-hez és az NFL-hez kapcsolódóan is. A Raiders NFL csapatának pl. nemrég csinált egy nótát néhány westcoast rapper, köztük Kurupt. Viszont ha jól emlékszem, arra jutottunk, hogy az NHL-hez egyáltalán nem tudjuk kötni a hip-hopot. Nos, B-Real és Snoop Dogg egyből ránk is cáfoltak azzal, hogy egy NHL csapatnak csináltak egy számot!  És egész jó is lett szerintem. (Snoop amúgy tényleg hihetetlen, hogy mennyi mindenre van ideje...)
|
2024.11.09. 22:34 |
|
 |
|