KRS ONE 2025 0417 Budapest Durer Kert
Szerző |
Üzenet |
rapguruz88
|
 Re: KRS ONE 2025 0417 Budapest Durer Kert
Mennyi volt a meetAndGreet jegy nem tudod?
|
2025.04.18. 10:35 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Meg se kérdeztem.
Annyira szánalmas szerintem.
Már 20+ éve mikor raekwon csinálta is az volt...
|
2025.04.18. 10:40 |
|
 |
rapguruz88
|
doggfather írta: Meg se kérdeztem.
Annyira szánalmas szerintem.
Már 20+ éve mikor raekwon csinálta is az volt... Alapból nem ítélem el, gondolj bele hogy kB ez az egy esélye van egy rajongónak képet csinálni egy külföldi eloadoval, ami más kérdés hogy egy "Tanár" esetében ez megkerdojelezheto
|
2025.04.18. 11:13 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15403 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Van, volt nem egy aki fellépés után simán lejött oszt ad autogramot, meg fénykép lehetőséget.
|
2025.04.18. 11:59 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: Az egész buli a hip hop 50. születésnapjának megünneplése volt, és benne a BDP/KRS legacy összefoglalója. Volt benne tanítás is, meg spiritualitás is a végére. Elondta, hogy bölcsek vagyunk, hogy ott vagyunk, hogy érzi a szeretetet, meg a közösséget...
... Aztán meg, hogy lehet venni a mercs asztalnál találkozós jegyet a backstage-be ahol lehet fényképezkedni... Ez azért rendesen leverte a korábbi mondandóját számomra, de üsse kavics.
Köszi a beszámolót! Némi elégtételt érzek azért a "szellős teltház" miatt: ha nem ilyen jegyár lett volna, biztos többen elmentünk volna. Lehet, hogy már bánják a szervezők. De összességében az a lényeg, hogy jól sikerült esemény volt ezek szerint.
|
2025.04.18. 14:00 |
|
 |
Zoli, MP
|
iszonyat ciganysag ez greet and meet, foleg eladni a mercs asztalnal. ha elore bejelentik az talan ok h lesz ilyen jegy. nem egy eloadot tudok mondani akivel minden extra dolog nelkul tudtam kepet valtani, beszelni + alairas ha krs one akkor ott van preemo. becs 2005 korul, odamentuntunk oten es puff kesz lett a kep. a dj pult mogott volt. igaz nem szinpadon volt hanem a tomegben. GURU koncert utan felreallt es letolt egy orat alairt stb. de menjunk franciaba: Kool Shen aki gigasztar ott, ketszer is megallt kep pacsi, de emlithetnem Sopranot o is ketszer megallt. es meg par francia neves eloadot A black moon smif and wessun - buckshot koncert utan osztogatott alirast. smif fiukat megleptem mert tudtam hol kell besurrani es kezeltunk fotok stb. ha nemet Curse aki nagy nev, ugyanigy megleptem AZAD es a crew velunk jammelt  a vegen szerk nem is beszelve a grand agent, declaime, lil dap of group home koncertrol ott alltak beszeltek beszelgettek a hely elott. wildchild maga arulta a cdt a sarokban pesten stb..
|
2025.04.18. 19:19 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
Ez mind nagyon jól hangzik Zoli, viszont a 2000-es években is ennyire elterjedt volt már ez a meet and greet jegy manapság? Én nem mozogtam akkoriban bulikban, de hirdetésekből, plakátokról nem nagyon rémlik. Simán el tudom képzelni, hogy azok a nevek közül, akik anno ingyen adtak aláírást, álltak be egy közös fotóra, ma már többen is pénzt kérnének, mert mára már bevett dologgá vált a meet and greet jegy. Régen meg nem is feltétlenül vágták, hogy lehetne ilyet.
|
2025.04.19. 13:50 |
|
 |
doggfather
|
Lotug tavaly előtt buli után kijött. Az egész csapat a mercs asztal mellett állt és mindent lehetett.
Vagy idén havoc is írt alá színpadon. Vagy tavaly premier, sick jacken.
|
2025.04.19. 14:17 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
Ez a meet & greetezés tényleg elég gáz dolog. Rengeteg fotóm van, egyért sem fizettem. Elég visszás ez a személykultusz egy ilyen "realhip-hop" központú előadónál, lerombolja önmaga értékeit. Pénzért kezet fogok veletek... Ne már!
|
2025.04.19. 20:37 |
|
 |
Zoli, MP
|
Yodaragorn írta: Ez mind nagyon jól hangzik Zoli, viszont a 2000-es években is ennyire elterjedt volt már ez a meet and greet jegy manapság? Én nem mozogtam akkoriban bulikban, de hirdetésekből, plakátokról nem nagyon rémlik. Simán el tudom képzelni, hogy azok a nevek közül, akik anno ingyen adtak aláírást, álltak be egy közös fotóra, ma már többen is pénzt kérnének, mert mára már bevett dologgá vált a meet and greet jegy. Régen meg nem is feltétlenül vágták, hogy lehetne ilyet. talan a method man redman ilyen volt a pecsaban
|
2025.04.19. 20:48 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Mivel nem vagyok benne ezekben, nem tudom mi az oka. Ha pusztán a pénz kell, azon nincs mit magyarázni, viszont szolgáltatásoknál is megvan az a helyzet, amikor az igény annyira megnő, hogy nem lehet teljesíteni, vagy csak ráfordítással. Delegálni nem tudja másnak egy előadó a meetandgreetet, viszont sok idejét elveheti, az idő meg pénz mindenkinek. Így kordában lehet tartani, hogy aki tényleg nagyon akar talizni, az fizessen. Egy szerelőnek is ha sok a felkérése, muszáj árat emelni, mert lehet egyrészt túl olcsó, másrészt nincs elég ideje, és a határidők tologatása sem szerencsés. Ha meg bővíteni kell létszámot, az megint pénz. Vagy ha sok terméket kell előállítani, akkor gyártósort kell bővíteni, ami szintén költség.
Szóval messziről indulva a kereslet növekedése hozhatja az áremelést, vagy akár ingyenesség megszűnését is. De itt előadókról beszélünk, ahol néha a hálát önzetlenül is ki lehetne fejezni azoknak, akikből élsz... Ezért nem szimpatikus ez nekem sem. Legrosszabb esetben el tudnék képzelni egy olyan szájönszfiksönt, hogy először fizetős, lemennek a fizetősök és utána fix fél óráig ingyenes és szevasz. Vagy az egész fix fél óra, kivétel a sok jegyes. Ha valaki nem akarja kockáztatni, hogy lemarad, fizessen és a pénzért előnyt kap. Persze rohadt szar lehet mondani, hogy sorry, vége.
Biztos túlgondoltam, bocsi.
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2025.04.20. 09:07 |
|
 |
Yodaragorn
|
Zoli, MP írta: Yodaragorn írta: Ez mind nagyon jól hangzik Zoli, viszont a 2000-es években is ennyire elterjedt volt már ez a meet and greet jegy manapság? Én nem mozogtam akkoriban bulikban, de hirdetésekből, plakátokról nem nagyon rémlik. Simán el tudom képzelni, hogy azok a nevek közül, akik anno ingyen adtak aláírást, álltak be egy közös fotóra, ma már többen is pénzt kérnének, mert mára már bevett dologgá vált a meet and greet jegy. Régen meg nem is feltétlenül vágták, hogy lehetne ilyet. talan a method man redman ilyen volt a pecsaban Az tényleg rég volt, akkor bocs, ha már akkoriban is szokás volt. @[n/a]k!ngp1n: közgazdasági ráció abszolút van a meet and greet-ben, csak ugye illúzióromboló, amikor valaki arról papol, hogy a közösség szeretete a lényeg, azért csinálja, aztán amikor meg lehetne hálálni ezt a szeretet, akkor pénzt kér... Illetve itt kb. hasonló kaliberű előadókról beszélünk, hasonló népszerűséggel és hasonló méretű közönséggel (KRS-One, DJ Premier, Havoc, stb.), és azt látjuk, hogy vannak köztük, akik ingyen pacsiznak és írnak alá. Márpedig akkor bele kéne, hogy férjen a többinek is.
|
2025.04.20. 13:47 |
|
 |
[n/a]k!ngp1n
Csatlakozott: 2012.07.13. 21:05 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Puro Losz Ánhelesz
|
Yodaragorn írta: @[n/a]k!ngp1n: közgazdasági ráció abszolút van a meet and greet-ben, csak ugye illúzióromboló, amikor valaki arról papol, hogy a közösség szeretete a lényeg, azért csinálja, aztán amikor meg lehetne hálálni ezt a szeretet, akkor pénzt kér... Illetve itt kb. hasonló kaliberű előadókról beszélünk, hasonló népszerűséggel és hasonló méretű közönséggel (KRS-One, DJ Premier, Havoc, stb.), és azt látjuk, hogy vannak köztük, akik ingyen pacsiznak és írnak alá. Márpedig akkor bele kéne, hogy férjen a többinek is. (egyetértünk mindannyian szerintem)
_________________ I'm the freaker, the one who freaks the funk!
|
2025.04.21. 19:20 |
|
 |
Zoli, MP
|
ez igy van. erteni ertem, mert penzbol el. de a nezo eleve fizet erte h lassa ne adj isten tamogatja ytubeon h nezi stb. es persze mindenkivel nem tud lepacsizni ,de ez kis klubnal nem palya. ott nincs annyi ember aztan vagy kimegy vagy nem vagy ad vagy nem mindenkinek,de arena koncertnel siman ertheto lenne.
jeru plnaet asia jammel a koncert elott a nezoteren
de most pl a ficstak sem adnak minden embernek alairast es megsem lottek meg le. mikor setalnak be a stadionba vagy a playara adnak par alairast stb es ennyi.
|
2025.04.21. 19:26 |
|
 |
Yodaragorn
|
[n/a]k!ngp1n írta: Yodaragorn írta: @[n/a]k!ngp1n: közgazdasági ráció abszolút van a meet and greet-ben, csak ugye illúzióromboló, amikor valaki arról papol, hogy a közösség szeretete a lényeg, azért csinálja, aztán amikor meg lehetne hálálni ezt a szeretet, akkor pénzt kér... Illetve itt kb. hasonló kaliberű előadókról beszélünk, hasonló népszerűséggel és hasonló méretű közönséggel (KRS-One, DJ Premier, Havoc, stb.), és azt látjuk, hogy vannak köztük, akik ingyen pacsiznak és írnak alá. Márpedig akkor bele kéne, hogy férjen a többinek is. (egyetértünk mindannyian szerintem) Bocs, valóban kicsit túlragoztam. A lényeg, hogy azt szerettem volna jelezni, hogy az általad felvázolt gazdasági logikát is értem, természetesen.
|
2025.04.22. 15:04 |
|
 |
|