Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Hát még a sori.
|
2025.04.19. 14:17 |
|
 |
Zoli, MP
|
Precyce Politix - The Great and Terrible (2025)  01.The Great and Terrible (Prod By Drugs Beats) 02.Address It Early (Prod By Ace Dizzy Flow) 03.SOS 44 feat. Hiromenbipp (Prod By Drugs Beats) 04.The Loyal (Prod By K-Hill) 05.Golden I (Prod By Sharp Cuts) 06.Daisy (Prod By K-Hill) 07.Fishbowl (Prod By Drugs Beats) 08.Cables feat Mallz (Prod By Drugs Beats) 09.WYD (Prod By Trblmkr) 10.Muffins (Prod By Sharp Cuts) 11.God's Number ft K-Hill (Prod By TrblMkr) 12.Mutant Powers (Prod By Sharp Cuts) https://mega.nz/file/MRcxDbbb#L41i30xQI ... DYam50DnnMhttps://youtu.be/pnOm_KbwtQgPrecyce Politix - The Loyal/Golden I (Video)
|
2025.04.19. 22:20 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: Hát még a sori. Azt nem vágom, de a zenéje úgy tűnik, jó. 
|
2025.04.20. 13:53 |
|
 |
rapguruz88
|
Mai napig várom és lelkesedem bármi új cuccot is ad ki, örök kedvenc marad számomra Vinnie P! Vinnie Paz God Sent Vengeance Tracklist: [02:09] 01. Abudadein (Intro) [03:45] 02. Shepherd's Rod [03:32] 03. Two Knights Forced [03:32] 04. Bulldozer feat. Young Buck [03:44] 05. Head of David [04:02] 06. Acid Teeth feat. Lord Goat & Ill Bill [01:49] 07. Timetravel_0 [02:26] 08. Megaton Swords feat. Cappadonna [03:20] 09. Rafiki Books [03:20] 10. Perfect Enemy [04:51] 11. Battle Scars (Pharaoh Overlords) feat. Apathy, Planetary, Esoteric, Crypt the Warchild, Reef the Lost Cauze & Celph Titled [03:26] 12. Chico's Bail Bonds [04:02] 13. All Guns Full Ammo feat. ONYX [03:34] 14. Sacrificio (De Muerte) feat. Sick Jacken [03:10] 15. Heavy Chains [03:13] 16. Wings of Azrael feat. Napoleon Da Legend [03:26] 17. Mao's War on Sparrows [03:37] 18. Noise Drug feat. Boob Bronx & Recognize Ali https://turbobit.net/cseb1iao8dqc.html? ... _version=1
|
2025.04.26. 08:07 |
|
 |
YoungLife
|
|
2025.04.30. 01:09 |
|
 |
dub7
Adminisztrátor
|
rapguruz88 írta: Mai napig várom és lelkesedem bármi új cuccot is ad ki, örök kedvenc marad számomra Vinnie P! Vinnie Paz God Sent Vengeance Tracklist: [02:09] 01. Abudadein (Intro) [03:45] 02. Shepherd's Rod [03:32] 03. Two Knights Forced [03:32] 04. Bulldozer feat. Young Buck [03:44] 05. Head of David [04:02] 06. Acid Teeth feat. Lord Goat & Ill Bill [01:49] 07. Timetravel_0 [02:26] 08. Megaton Swords feat. Cappadonna [03:20] 09. Rafiki Books [03:20] 10. Perfect Enemy [04:51] 11. Battle Scars (Pharaoh Overlords) feat. Apathy, Planetary, Esoteric, Crypt the Warchild, Reef the Lost Cauze & Celph Titled [03:26] 12. Chico's Bail Bonds [04:02] 13. All Guns Full Ammo feat. ONYX [03:34] 14. Sacrificio (De Muerte) feat. Sick Jacken [03:10] 15. Heavy Chains [03:13] 16. Wings of Azrael feat. Napoleon Da Legend [03:26] 17. Mao's War on Sparrows [03:37] 18. Noise Drug feat. Boob Bronx & Recognize Ali https://turbobit.net/cseb1iao8dqc.html? ... _version=1És jó is lett az album! Elég biztos pont lett ő a hip-hopban. Az elsőnek furának tűnő Young Buck feat is működik.
|
2025.04.30. 07:01 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15404 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Wu-Tang Clan & Mathematics – Black Samson, The Bastard Swordsman . Majdnem eléri az előző közös cuccuk (saga continues) szintjét nálam, de még így is erős album! Mindenki rajta van, de senki sincs túl sokat rajta, a vendégek jók, az egy szem introt nem egészen értem, de az se rossz, érdekes koncepció, hogy Kurupt egy Clan album introjában isteníti a DPG-t?! A zenék pazarok, igazi koszos, pattogó wu alapok, mint a korai anyagaikon. Ha nem is így 10 évente, de hamarabb is jöhetne 1-1 ilyen válogatás, produceri anyag tőlük, mert egyáltalán nem gyalázza az örökséget.
|
2025.04.30. 08:03 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8696 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
|
2025.04.30. 21:25 |
|
 |
Yodaragorn
|
Cookin Soul - ALC FREES (feat. The Alchemist)https://www.youtube.com/watch?v=UObxGDy ... Soul-TopicAz is különleges önmagában, amikor ALC reppel, de olyat nem is tudom, hallottam-e, hogy nem saját zenére reppel. (Talán Hit-Boy alapra reppelt már.) Mondjuk olyan a zene, hogy akár ő is csinálhatta volna. 
|
2025.05.01. 13:57 |
|
 |
Yodaragorn
|
Nem tudtam eldönteni, hogy a Griselda vagy a TDE topikba menjen, úgyhogy ide. Westside Gunn, Doechii - EGYPT (Remix) [Visualizer]https://www.youtube.com/watch?v=ss1UsQ0 ... DEGUNNVEVOMeglepő, mégis nagyon is összeillő páros! Nincs is baj a rapekkel, a zene viszont szerintem átlagos.
|
2025.05.03. 14:51 |
|
 |
doggfather
|
Vinnie Paz – God Sent Vengeance . A szokásos Vinne. Hogy az album egy trilógiát zár le az csak címében, és marketingjéban látszik, mert egyébként nekem ez az utolsó 3 lemeze ha egység is, de nem üt el annyira az egész életművétől, hogy feltétlenül külön, trilógiaként kellene értelmezni, hallgatni. Ha nem is 18 producer csinálta a 18 számot, de kevés az aki ismétlődik, de szerencsére se nem esik szét a kész anyag, se nem hallani, hogy valami compilation lenne. A közreműködők a szokásosak, az Onyx feat illetve az Evidence producerkedés ami meglepett, de ők is passzolnak a kész anyagba.
|
2025.05.05. 09:38 |
|
 |
doggfather
|
Tha Alkaholiks: Daaam! . Ebből még bármi lehet... De tényleg, így első kiadványnak a cleopatra/x-ray recordsnál elmegy, még simán benne van, hogy megemberelik magukat és kiadnak pár lemezt, mint az Onyx, de az is, hogy lassan rombolják majd a saját örökségüket, mint ahogy teszi ezt a cég DMX-szel... Eskü azt se tudtam, hogy hova is tegyem,a régi zenék topikba, vagy ide, mégiscsak egy friss megjelenés. A best of része mondjuk rendben is van, az újrafelvétel nem ártott nekik, kivéve az utolsó szám, a make room rock verziója halvány, a loud rocks-os verzióhoz képest. Az új dalok sem rosszak, mondjuk így majd 20 év után 5 számmal kijönni, pláne egy karácsonyival így májusra, hát nem mondanám, hogy elég... E-Swift talán hangmérnök, meg zenerendszerépítő, J-Ro főállású apa, nem tudom, hogy lesz ebből bármi is valaha?! Tash aki aktívabb újabban, adott pár interjút is ott elejtett egy EP-t Ras Kass-szel valamikor a jövőben, hátha lesz belőle valami... A gyűjteménybe bekerül, de nem gazdagítja azt, hogy őszinte legyek...
|
2025.05.06. 07:55 |
|
 |
doggfather
|
Ray Vaughn: The Good The Bad The Dollar Menu . A look @ god track egyszerűen tönkre vágta nekem ezt az albumot. Annál annyira beragadt nekem, hogy ez kendrick not like us, vagy squabble up alapja, de mindenképpen hallottam tőle tavaly vagy a drake diss trackek között vagy a gnx-en, hogy onnantól egyszerűen nem tudtam figyelni, értékelni más számokat, mert ez idegesített, és zavar most is. Kár érte, meg a lemezért is ,mert egyébként messze ez a legjobb szám az albumon, még úgy is, hogy nagyon össze van rakva, nagyon jól sikerült lemez lett!
|
2025.05.07. 08:33 |
|
 |
Yodaragorn
|
Timbaland, BLK ODYSSY - ON SITE (Official Visualizer)https://www.youtube.com/watch?v=bLF4tJL ... balandVEVOTimbaland kezd visszatalálni ahhoz a hangzáshoz, ami a legnagyobb sikereket hozta neki? Nekem nagyon bejön, de 2025-ben biztos nem lehet akkora sikereket elérni vele, mint 2006-7-ben.
|
2025.05.10. 22:14 |
|
 |
Yodaragorn
|
Will Smith - Based on a True Story
Ahogy korábban már írtam, nem voltam sose Will Smith fan, teljes albumot nem is hallottam tőle soha, de tekintettel arra, hogy milyen nagy visszatérésről van szó, ezt most meghallgattam. És nem bántam meg, abszolút bejött! Valószínűleg még a top 10 esélyes listára is felírom, bár meglepne, ha végül bekerülne: kifejtem majd, hogy miért. Ugyanakkor teljes megértem, hogy miért lesz top 10-es azoknál, akiknél az lesz, és azt is megértem, hogy dogg miért dicsérte annyira a lemezt.
A legerősebb része szerintem a zene, pedig számomra ismeretlen nevek csinálták a produceri munka nagy részét: Lexoskeleton és OmArr. Továbbá Kyle Townsend nevét se ismertem, de utánanézve látom, hogy ő sok komoly pop és R&B előadóval dolgozott együtt. Nagyon igényesen kidolgozottak, gazdagon hangszereltek a zenék. Pont annyira modernek, hogy korszerűen hangozzanak, de szó sincs arról, hogy határozottan elment volna az újvonalas hip-hop irányába, ezért a régi arcoknak is tetszhet. Vannak régi klasszikusabb hip-hop zenék a lemezen, vannak poposabb dalok, köztük egy latinos, és van egy-két trapesebb is. Ez egyfelől jó, mert mindenféle korosztályú és ízlésű közönség kedvelheti az albumot, másfelől viszont rossz, mert kicsit az egységes zenei koncepció rovására ment, túl sokféle különböző zene van a lemezen. Az viszont megint csak jó, hogy a különböző stílusok csoportosulnak rajta: indul a klasszikusabb hip-hoppal, aztán jön a trapes blokk, aztán a popos, a végén pedig két nagyívű, gospeles beütésű dal zárja az albumot.
Ha kicsúszik az album majd a top 10-emből (ami sanszos), akkor maga Will Smith miatt fog kicsúszni. Azért nem kedveltem sose igazán a zenéit, mert számomra túlságosan "lakossági hip-hop" volt: könnyen emészthető, popba hajló. Pedig én szeretem a poprapet is, de azért, mert az valójában pop, csak reppelnek is benne. Will Smith végig megpróbál hip-hopnak látszani, de valójában olyannyira populárisan adja elő a széles közönség megnyerése érdekében, hogy az már kiöli belőle a hip-hop feelinget. Pedig én szeretem a hip-hopot is és a popot is, csak azt nem szeretem, ami nem tudja eldönteni, hogy melyik akar lenni. Na, ezzel az albummal kevésbé volt ilyen érzésem, ezért is tetszett meglepő mértékben, de mégse vagyok kibékülve Will Smith-szel, és most fogalmazódtam meg bennem először igazán jól, hogy miért nem. Will Smith egy színész: annak egyébként kiváló. De azt érzem rajta reppelés közben, hogy színészkedik. A rapper Will Smith is egy szerepe, amit tök jól eljátszik, el is lehet hinni róla, hogy ő tényleg egy rapper, de valahogy mégse érzem olyan természetesnek a rapjét, mint más előadóknál, akik nem színészek. És ez nincs másképp ezen az albumon is. Félreértés ne essék, nem reppel rosszul, csak valamilyen oknál fogva olyan "mű" érzésem van vele kapcsolatban továbbra is.
A feat-ek aránya jól eltalált: nem túl sok, nem túl kevés. Van köztük néhány tök jó énekesnő, leginkább pedig Big Sean és Joyner Lucas érdemelnek említést a két trapesebb dalból. Pont ez a két trapes dal a leggyengébb a lemezen szerintem, a közepe táján relatíve ellaposodik kicsit a lemez, de az eleje + a végén a két nagyívű zárószám nagyon erős. Az intro a rapes formában előadótt barbershopos vitájával Will Smith-ről óriási, minden idők egyik legjobb raplemez introja. Az azt követő két szám (You Lookin For Me?, Rave in the Wasteland) az album két legjobbja szerintem. Az utolsó két számot (You Can Make It (feat. Fridayy & Sunday Service Choir), Work of Art (feat. Russ & Jaden)) emelném még, azok nagyon igényesen össze vannak rakva az énekes közreműködőkkel és a gospel kórussal.
Összegezve: mivel nagyon profin összerakott, zeneileg nagyon igényes lemezről, tök jogos lesz, ha valakinél bekerül az év végi top 10-be. Még én se zárom ki teljesen, de Will Smith-szel mint rapperrel kapcsolatban továbbra is vannak rossz érzéseim, ami nagyban rontja az esélyeit.
|
2025.05.11. 21:40 |
|
 |
|