doggfather írta:
a dubcnn fórumán is dícsérték nagyon, de az egy nwa/deathrow/aftermath stan fórum...
És én is egy NWA/Death Row/Aftermath Stan vagyok, ezért az én dicséretemet is hasonlóan kell értelmezni...
Na jó, én talán nyitottabb vagyok másra is, mint az ottani emberek, de az a vonal a kedvencem.
Egyébként amit a Marsha albumon hoz Dre, az nagyon más, mint amit az NWA és a Death Row időkben csinált, de még az Aftermath aranykorához képest is nagyon más. Szóval egyáltalán nem triviális, hogy az NWA / Death Row / Aftermath Stan-eknek tetsszen.
A visszaküldést illetően egyébként én is először csinálok ilyet, és most is vaciláltam, hogy megéri-e a fáradságot... Volt már, hogy törött tokkal érkezett CD-m (pl. NWA - Straight Outta Compton mai napig törött tokkal van meg...): valamikor benyeltem, legutóbb viszont tettem panaszt az Amazonnál, de akkor nem cserélték ki, hanem adtak egy ajándékkupont, amit a következő rendelésemkor levásárolhattam. Most is egy ilyen kuponra hajtottam, a tokot pedig meg akartam ragasztani...

De most nem kínálták a kupont, viszont láttam, hogy vissza lehet küldeni a CD-t, és még ki is jön érte a futár ingyen. Jobban belegondolva rájöttem, hogy nem is olyan nagy fáradság ez így, úgyhogy most először visszaküldtem.
Ha van rá mód, szerintem ennyit megér, bár biztosra majd csak akkor fogom ajánlani, ha megjön épen a cserepéldány.

@Zoli: annyit írt az Amazon, hogy "Signed CD". Fogalmam sincs, mennyire különleges. De ránézésre úgy tűnik, hogy tényleg frankón alá van írva filccel, nem rányomtatott aláírásnak tűnik. Majd ha megjön a cserepéldány, akkor biztosabba ki fog derülni: ha látványosan pont ugyanolyan lesz azon is az aláírás, az gyanús lesz...