Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.27. 13:15

Hozzászólás a témához  [ 3991 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 263, 264, 265, 266, 267
 Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Yodaragorn írta:
doggfather írta:
Yelawolf & J. Michael Phillips - Whiskey & Roses
.
Nem igazán találó az előadók sorrendje, mert a lemez inkább J. Michael Phillips and, sőt inkább featuring Yelawolf. Lehet a készítésben benne volt felesben Yela, de hallani kb 1 verze számonként max, míg a partner tol 2 verzét+refrént is. Sőt sztem hallottam olyan számot ahol Yela-t nem is hallottam.
És a stílusa is csak szélről éri Yela még újabban rock felé forduló rapjét. Az egész album igazi alabama, country, rock, blues, folk elsősorban gitárzene. Olyan tábortüzes jammelés, fesztiváli próba, két koncert közötti pihenő és kísérletező anyag. Ettől, ezektől nem rossz egyébként, csak még az utolsó 3-4 Yela anyaghoz képest is új, friss, MÁS.

Hm, ez így nekem nem hangzik olyan jól. A klipes nótákból is az jött egyébként, hogy nem rosszak, de most először éreztem azt, hogy nem ad sok újat Yela korábbi country-s cuccaihoz képest, ráadásul valóban nem ő dominált a dalokban.
Na, azért meglátom, milyen a lemez egyben.

@Zoli: meg tudom érteni a kritikádat, de engem nem zavar. :) Amikor már tényleg végletekig kifulladt az a szintihang, akkor átálltak másra.

picit olyan mint a trap nalam. a dobok kb ugyanolyanok hangra. a boombapnel meg a dobok karakterisztikaja nagyon nagyot nyom a latba pl.

Tegnap, 15:58
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3991 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 263, 264, 265, 266, 267