Szerző |
Üzenet |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15478 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
 Re: Filmek
A Büntető (1989) . Csak egy koponyás póló hiányzik, hogy tökéletes képregényfilm legyen, nem csak 89-ben, de ma is. Lundgren nagyon jól játssza Castle-t, aki ugye ekkor még bőven war journal, war zone, pláne Ennis előtt van. Messze nem az a kult képregény és figura, mint később.
|
2025.08.08. 14:13 |
|
 |
doggfather
Csatlakozott: 2012.07.12. 14:10 Hozzászólások: 15478 Tartózkodási hely: Born & Raised in Albertirsa
|
Star Wars: Andor második évad . Az első évad gollam-mel is erős volt, de ez a második még jobb lett. Messze nem tökéletes, de az a felnőtt SW amit a rajongók mindig is akartak és amit Lucas sose. Az évad félelmetesen mutatta be, hogy milyen is az mikor a Sithek irányítják a világot, mikor az erő sötét oldala az emberiség legmélyét is megfertőzi.
|
2025.08.08. 18:45 |
|
 |
rapguruz88
|
This Is England (A Film) Dogg olyan jó ajánlot írt hogy nem tudtam kihagyni a filmet ami csoda hogy eddig elkerult.. Zseniálisan mutatja be a 80-as évek Angliajat, a tétet ami miatt foszereploink élete örökre megvaltozik.. A Skinheadkorszak hajnala ez Angliában, de mégis nem erre van kihegyezve a történet, hanem egy Coming of age sztori... Érezni nyilván végig hogy tragédia történik majd, ami ennek ellenére ugyanúgy mellbevago.. A színészi játékok mellett ami kiemelkedő az a zene.. Zseniális! Annyira tetszett a film hogy már a sorozatot is elkezdtem utána! Köszi dogg! 
|
2025.08.09. 22:16 |
|
 |
doggfather
|
Stans (2025) . A szokásos duplafenekű Eminem lett ez is. Egyszerre magyarázza meg, és mutatja be, hogy is jött létre a Stan "kultúra" annak toxikus hatásával a rajongókra is és Eminemre is, és példákkal illusztrálja, mikoris egy féltucatot (köztük Ed Shereen) meg is szóltaltat, sőt velük megy végig azon mi is az a Stan. Tudják, hogy nem normális, de egyikük se gondolja, hogy ne lenne normális. El is hangzik egyik szájából, hogy elvégre ő sose ölné meg a barátnőjét, vagyis nem Stan... Ez a film egy jó kis doku ami simán Netflixre való, mint a kismillió másik doku. Az is a Stanség maga, hogy ezt moziba küldték, az Eminem rajongók azok akik ezért pénzt adnak, és moziba nézik meg... OST: lehet, hogy jön hozzá, én nem ismertem fel egy új nótát se a film alatt, pedig nem vagyok Stan, de olyan ikonikus számokat adtak le közben, olyanokból idéztek amik nekem is megvoltak, azonnal felismertem őket. Jah, és mielőtt a moziba bementünk... Feljöttünk bpre moziba. És belefutottunk anya tyalor-joy-ba! Kép nincs, bár készült. Nagyon közvetlen, kedves volt. Álltunk, mint a szobrok, gyakorlatilag ő lépett oda hozzánk. Hogy ez mit jelent?! Majdnem, de csak majdnem, mintha Momoába futottunk volna!
|
2025.08.11. 06:36 |
|
 |
rapguruz88
|
doggfather írta: Stans (2025) . A szokásos duplafenekű Eminem lett ez is. Egyszerre magyarázza meg, és mutatja be, hogy is jött létre a Stan "kultúra" annak toxikus hatásával a rajongókra is és Eminemre is, és példákkal illusztrálja, mikoris egy féltucatot (köztük Ed Shereen) meg is szóltaltat, sőt velük megy végig azon mi is az a Stan. Tudják, hogy nem normális, de egyikük se gondolja, hogy ne lenne normális. El is hangzik egyik szájából, hogy elvégre ő sose ölné meg a barátnőjét, vagyis nem Stan... Ez a film egy jó kis doku ami simán Netflixre való, mint a kismillió másik doku. Az is a Stanség maga, hogy ezt moziba küldték, az Eminem rajongók azok akik ezért pénzt adnak, és moziba nézik meg... OST: lehet, hogy jön hozzá, én nem ismertem fel egy új nótát se a film alatt, pedig nem vagyok Stan, de olyan ikonikus számokat adtak le közben, olyanokból idéztek amik nekem is megvoltak, azonnal felismertem őket. Jah, és mielőtt a moziba bementünk... Feljöttünk bpre moziba. És belefutottunk anya tyalor-joy-ba! Kép nincs, bár készült. Nagyon közvetlen, kedves volt. Álltunk, mint a szobrok, gyakorlatilag ő lépett oda hozzánk. Hogy ez mit jelent?! Majdnem, de csak majdnem, mintha Momoába futottunk volna! Köszi a kritikát Dogg!  Elvileg lesz OST aug végén, pár új kiadatlan notaval.. Igazából a találkozás sztem nagyobb élmény volt nektek mint maga a film! Ami azért nem feltétlenül a film kritikaja!  Kár hogy csak limitált ideig vetitettek, de ez gondolom Em ötlete volt
|
2025.08.11. 06:56 |
|
 |
doggfather
|
főleg a nejem volt oda, de még 20 perc múlva is pillegett, hogy kivel, és hogyan találkoztunk. Véletlenül, és tök kedves volt.
|
2025.08.11. 08:10 |
|
 |
rapguruz88
|
doggfather írta: főleg a nejem volt oda, de még 20 perc múlva is pillegett, hogy kivel, és hogyan találkoztunk. Véletlenül, és tök kedves volt. Osszessegeben mint film élmény nyújtott valamit a Stan?
|
2025.08.11. 08:24 |
|
 |
doggfather
|
persze.
ahogy írtam is, jó film. "Csak" éppen semmi sem emeli ki a többi netflix, natgeo stb doku közül. A mozis bemutató ami érdekes benne.
|
2025.08.11. 08:26 |
|
 |
doggfather
|
Tetsuo - Vasember (1989) . Cyberpunk testhorror rémálom, minimális szöveggel, brutális zenével, zajokkal. Kb. a Légy japán, betegebb verziója. Nagyon jó trükkök és amatőr-filmes megoldások mixe. Folytatása is van, de nem nekem...
|
2025.08.11. 13:01 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8792 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: Stans (2025) . A szokásos duplafenekű Eminem lett ez is. Egyszerre magyarázza meg, és mutatja be, hogy is jött létre a Stan "kultúra" annak toxikus hatásával a rajongókra is és Eminemre is, és példákkal illusztrálja, mikoris egy féltucatot (köztük Ed Shereen) meg is szóltaltat, sőt velük megy végig azon mi is az a Stan. Tudják, hogy nem normális, de egyikük se gondolja, hogy ne lenne normális. El is hangzik egyik szájából, hogy elvégre ő sose ölné meg a barátnőjét, vagyis nem Stan... Ez a film egy jó kis doku ami simán Netflixre való, mint a kismillió másik doku. Az is a Stanség maga, hogy ezt moziba küldték, az Eminem rajongók azok akik ezért pénzt adnak, és moziba nézik meg... OST: lehet, hogy jön hozzá, én nem ismertem fel egy új nótát se a film alatt, pedig nem vagyok Stan, de olyan ikonikus számokat adtak le közben, olyanokból idéztek amik nekem is megvoltak, azonnal felismertem őket.
Köszi a véleményt, remélem, minél előbb elérhető lesz azoknak is, akik nem tudták moziban megnézni! Szerintem amúgy nyilván nem attól lesz Stan valaki, hogy megölné a barátnőjét.  Akit a valóságban "Stan"-nek titulálunk, az általában tök normális ember, csak valakiért/valamiért elvakultan rajong. Én nem tudtam ki ez az Anya Taylor-Joy (nem vagyok nagy sorozatnéző), de úgy látom, a Szigeten is bulizott tegnap: https://444.hu/2025/08/10/anya-taylor-j ... n-csapatta
|
2025.08.11. 13:56 |
|
 |
doggfather
|
olyan mondja, aki nyilvánvalóan stan. látni, hallani, vállalja is, de nem gondolja bajnak... ezért.
|
2025.08.11. 14:25 |
|
 |
doggfather
|
THX 1138 (1971) . G Lucas első filmje, sőt rögtön első sci-fije, egy rendkívül bonyolult, leszabályozott, részletes világban játszódik. Csak sajnos ezekből minimálisat se mutatnak be, mindössze egy ember/robot/klón kétségeit, és kétségbeesett keresését, rohangálását.
|
2025.08.12. 13:32 |
|
 |
Yodaragorn
Csatlakozott: 2012.08.23. 13:19 Hozzászólások: 8792 Tartózkodási hely: Baja / Budapest
|
doggfather írta: olyan mondja, aki nyilvánvalóan stan. látni, hallani, vállalja is, de nem gondolja bajnak... ezért. Oké, nem is feltétlenül baj szerintem se. Persze nem láttam a filmet, nem tudom, hogyan mutatták be azt a rajongót, aki így nyilatkozik úgyhogy nem akarok nagyon beleszólni. Szerintem attól függ, hogy baj-e az, hogy valaki Stan, hogy hogyan kezeli ezt magában: tudja-e magáról, ennek megfelelően viselkedik-e, akadályozza-e az élete bármilyen aspektusában, milyen hatással van vele másokra, stb.
|
2025.08.12. 13:48 |
|
 |
doggfather
|
Ha megnézed visszatérünk rá.
|
2025.08.12. 15:03 |
|
 |
Yodaragorn
|
doggfather írta: Ha megnézed visszatérünk rá. Persze, úgy korrekt.
|
2025.08.13. 13:56 |
|
 |
|