Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.27. 12:56

Hozzászólás a témához  [ 51 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő
 MONDAY SESSION / EDO G & REKS (USA) / HIP-HOP SPECIAL 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: MONDAY SESSION / EDO G & REKS (USA) / HIP-HOP SPECIAL
amolyan matinésan. :lol:

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2013.06.10. 19:06

Fakk! Nem tudok menni és ez ma derült ki, mert valami minisztériumi ellenőrzést kapunk holnap! :-(

Dobjatok majd infót, meg videót ha lehet minél előbb!

2013.06.10. 21:11

Egy szóval: Hatalmas volt a buli!

Nah jó, ez nem egy szó volt, hanem egy mondat, de akkor is.

A hely: kicsi volt, de legalább telt ház, olyan max 100-120an lehettünk, de aki ott volt az nagyon élvezte, értette a show-t.

Mercsandájsz nem volt, ezt nehezményeztük. Egy olyan felső ami Edo-n volt simán elfért volna nálam is ha lehet venni. (Edo G Europian tour 2013)

Buli: Előzenekarként dj volt, aki valamiért sok Snoop & Dre nótát tolt, ami nem baj, itthon nem megszokott ennyi belőlük, csak nem egészen volt világos, hogy miért nem valami bostoni cuccal melegít?! Kevéssel a kezdés előtt már átment valamilyen elektro-hiphop trip-hop és hagyományos rap zene mash up-kombóba ami meglepő volt, de tetszett.

A buli éjfélkor kezdődött magyar fellépőkkel és mondjuk erről inkább csak ennyit, mert így mondom róluk a legjobbat.

Egy után (nesze neked korai kezdés, és utána kellő pihi a munka előtt) jött be Reks aki kábé háromnegyed órát, ötven percet tolt, tele energiával a közönséggel nagyon jól kommunikálva, és egy olyan tribute résszel, hogy ilyet még nem láttam. RIP-eltette a közönséget Pac-ra, Pun-ra, Big L-re (és még valakire, de nem emlékszem, bocsi) majd tolt 1-1 verzét mind 1-1 híresebb nótájából. Ez nekem nagyon bejött, nem csak a sablonos RIP kiabálás, kiabáltatás és kész.

A két fellépő között nem volt max 5 perc és jött Edo G. Hát ez a forma is zseniális, látszik rajta a 20+ év rutin amit a szakmában tolt. Nagyon tetszett, hogy minden lemezéről adott elő valamit, és visszafelé haladt 2013tól. Az ő fellépését Guru szelleme lengte be, de ez is jót tett a bulinak. Az a történet, hogy az ük ük nagyanyja innen származott és ő hazajött nagyon jó volt, de el tudom képzelni, hogy minden városban elmondja. Ő is tolt 50 percet legalább, majd a végén Reks-et hívta vissza és toltak egy közös számot is.

A dj a Snoowgoons dj-je volt aki nagyon jó volt szintén, látszott rajta, hogy élvezi amit csinál. Edo azt mondta, hogy b.sszunk a munkára, sulira maradjunk afterezni velük, de sajnos nekünk el kellett jönnünk.

Közönség: le a kalappal mindenki előtt, mert bár kevesen voltunk, de megmutattuk milyen a magyarokistene. Amin mondjuk kacagtam, hogy a csajok tekeregtek végig (az összes, és meglepően sokan voltak rapbulihoz képest, és sok volt köztük a nagyon jó csaj is ez mondjuk nem lenne baj a jövőben se), de mikor egy egy bátrabb férfitársam odament, hogy táncol velük, vagy ismerkedne vagy akármi akkor mindenkit lepattintottak.

Kép

2013.06.11. 09:14

Hát ez a koncert volt az utóbbi évek egyik lenagyobb koncertélménye számomra..
Én már fél 10-kor ott voltam, láttam őket soundcheck-olni, két nagyon közvetlen pali benyomását keltették, Edo-t le is kaptam egy közös fotóra.

A magyar előzenekarról én sem szeretnék többet írni, mint dogg...
:lol:

Nem tudom eldönteni, hogy melyikük előadását élveztem jobban, de egészen elképesztő volt a színpad mellett fél méterről nézni ezt a két legendát..
KaptaM énis REks Hennessee-jéből! ;)

Szerintem a közönségre sem lehetett panasz, volt pár fura figura, én még maradtam a koncert után is, melllettem tekerte meg Edo a levezető cigijét...

:lol:

Mindent összevetve hatalmas élmény volt, még több ilyet kívánok mindenkinek!

Innen a fórumról Brosy-val találkoztam, Dogg, legközelebb meg összefuthatunk!

2013.06.11. 11:18

KRS-en tuti, de előtte majd számcsere, úgy könnyebb.

Mi asa-val találkoztunk.

Kép

2013.06.11. 12:50

doggfather írta:
KRS-en tuti, de előtte majd számcsere, úgy könnyebb.

Mi asa-val találkoztunk.

hát jah...:)

amúgy komoly volt az Edo G freestyle is!

2013.06.11. 12:52

tényleg azt is elfelejtettem említeni.

ki volt a negyedik akire Reks emlékezett, és akitől tolt verzét?!

Kép

2013.06.11. 12:53

doggfather írta:

huh, azt én sem vágom, MC-vel kezdődött, de énsem tudom...

2013.06.11. 12:55

arra gondoltok mikor a 5 mics-ot tolta? http://www.youtube.com/watch?v=vU_Ez9qv80M

2013.06.11. 13:27

doggfather írta:

MCA

2013.06.11. 15:18

tényleg, shame on me, hogy felejthettem el?!

Kép

2013.06.11. 16:08

Basszus, tényleg...

2013.06.11. 16:20
Adminisztrátor

Nagyjából leírtatok már mindent. Tényleg jó buli kerekedett, annak ellenére, hogy aznap meló, másnap meló + megint elhúzott kezdés. Ha el is húzzák jó lenne ilyenkor bedobni valamit ami tényleg leköti a közönséget. A laptopdizsizés nekem vicc kategória.
magyar fellépők: én szeretem a Jam Balayát, Ketioz tényleg tehetséges és számomra szórakoztató MC. A fellépésük viszont nekem nem hozta azt amit a lemezeik. (így Doggnak se tudtam bebizonyítani, hogy van jó magyar repp) És ugye a kontraszt is éles volt a bostoni műsorral szemben...
Reks hozta azt amit vártam. Érdekes volt, hogy amikor odaértünk ott ült kajált és netezgetett szerintem nem sokaknak tűnt fel, hogy ő az aki. Na nekem ott meg is volt az első közös fotó.
Edo G szintén egy felejthetetlen és energikus műsort tolt. Jól volt felépítve, ez az időben visszafelé haladós tényleg ötletes volt + hogy megtudhattuk, hogy ő is egy külföldre szakadt és hazatalált testvérünk :lol: :lol: :lol: ez tényleg feldobta mégjobban a hangulatot.
Kötelező közös fotók megvoltak + Asával is megismerkedhettünk végre személyesen (fotókat este küldöm).

2013.06.12. 11:01

dub7 írta:
Nagyjából leírtatok már mindent. Tényleg jó buli kerekedett, annak ellenére, hogy aznap meló, másnap meló + megint elhúzott kezdés. Ha el is húzzák jó lenne ilyenkor bedobni valamit ami tényleg leköti a közönséget. A laptopdizsizés nekem vicc kategória.
magyar fellépők: én szeretem a Jam Balayát, Ketioz tényleg tehetséges és számomra szórakoztató MC. A fellépésük viszont nekem nem hozta azt amit a lemezeik. (így Doggnak se tudtam bebizonyítani, hogy van jó magyar repp) És ugye a kontraszt is éles volt a bostoni műsorral szemben...
Reks hozta azt amit vártam. Érdekes volt, hogy amikor odaértünk ott ült kajált és netezgetett szerintem nem sokaknak tűnt fel, hogy ő az aki. Na nekem ott meg is volt az első közös fotó.
Edo G szintén egy felejthetetlen és energikus műsort tolt. Jól volt felépítve, ez az időben visszafelé haladós tényleg ötletes volt + hogy megtudhattuk, hogy ő is egy külföldre szakadt és hazatalált testvérünk :lol: :lol: :lol: ez tényleg feldobta mégjobban a hangulatot.
Kötelező közös fotók megvoltak + Asával is megismerkedhettünk végre személyesen (fotókat este küldöm).

Én már akkor elkaptam Edo-ékat, amikor odaértek a klubhoz, pont kinnt voltam,(fél 10 körül értek oda) akkor aKartam közös fotót vele, de azt mondta hogy majd soundcheck után...Na mindegy, lementem velük, végignéztem, hogy is működik ez a nagyoknál...a képet persze megcsináltuk utána..

8-)

2013.06.12. 19:19

Királyság volt élőben látni egy olyan igazi legendát, mint Edo G! Reks is ott volt a szeren persze, elég közvetlenek is voltak, kb ezt is vártam tőlük. Külön pozitívum, hogy találtam egy jó fotóst is... :lol: viccet félretéve jó volt, találkozni veletek, én -is- benne lennék ha legközelebb többen is összetudnánk jönni valamikor. Talán a Krs-re még eltudok menni, de lehet hogy júliustól már megint kint leszek...

Hazaúton külön élmény volt Brosyt hallgatni! :D

2013.06.12. 21:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 51 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő