Re: Új zenék - amiket feltétlen ajánlanál.
Hoppá, én nem is tudtam, hogy lesz új Jay-Z lemez! Nem tudjátok, hogy valami deluxe verzió várható még belőle?
Ha valakit érdekel a producer-lista, itt megtalálja:
http://www.dubcc.com/forum/index.php?PH ... 940853#newEgy gyors végigpörgetés után nálam abszolút viszi a prímet! Nem a legjobb Jay-Z album, de hozza az elvárt szintet, sőt! Nem sok olyan előadó van, mint Jay-Z, akinek nagyon sok albuma van, és mégis egy konzisztensen magas színvonalat tud hozni mindig.
Kicsit féltem a Yeezus után, hogy a Kanye bele fog rondítani ebbe az albumba is, de szerencsére semmi köze nincs hozzá. Sőt, a zenék többségéért Timbaland felel, aki nekem az egyik kedvenc producerem volt, mielőtt elkezdett volna tucat popslágereket gyártani. De most nagyon örülök, hogy visszatért a raphez, mert a régi formáját hozza, nagyon színvonalas zeneileg az anyag.
Kedvenc számom a Picasso Baby, mindkét beatjén megőrülök, nem is tudom, mikor csinált utoljára ennyire hip-hop zenét a Timbo. Még azért néhányat kiemelnék:
Holy Grail: Justin Timberlake nagyon jó, és még a Nirvana sample is működik!
Somewhere in America: Ilyennek kéne lenni egy modern east coast beatnek szerintem.
Part II (On the Run): Beyoncé nagyon a helyén van ebben a számban, és ismét Timbalandet kell kiemelnem a fantasztikus zenéért.
BBC: Ez még Nas ellenére is kiváló.

Nickels and Dimes: Nagyon hangulatos zárószám, belemászik a zenéje a fejembe.
És ezeken kívül is vannak nagyon jó zenék rajta, persze akadnak gyengébbek is. Összességében még így is le vagyok nyűgözve.
Úgyhogy sajnos nálam a Daz - WC duó nem sokáig ülhetett a 2013-as Top 10-em 1. helyén.

Ezzel a Jay-Z albummal szemben max. Eminemnek lehet esélye nálam, esetleg Ice Cube, de ahhoz nagyon össze kell szednie magát.
szerk.: Pontosítás: a Picasso Baby zenéjét Pharell szerezte, de ez nem kisebbít Timbo érdemein.