Re: MONDAY SESSION w/ J-LIVE (NYC)Budapest Kolor. 2013.08.0
Na mivel még senki nem írt a buliról, gondoltam elkezdem.
Szóval eddig is tiszteltem J-Live munkásságát, és csak munkásságát, hiszen nem ismertem, mint embert, művészt, de
hétfő óta e kettő tekintetében is csak a legnagyobbak között tudom/fogom említeni őt.
A koncert "kis csúszással" sacckb 1óra felé kezdődött.
Az előzetes beharangozásnak megfelelően tényleg ő maga indította el a Dj pultból az estét, majd kipattanva a színpadra lenyomott
egy kis ízelítőt abból mit is ért azon, hogy valaki ténylegesen érti és vallja mit jelent az, hogy ő egyM.C.!
Nagyon jó egyben tartotta az egész bulit, és vele együtt a közönséget.
Rendkívül szimpatikus, közvetlen ember benyomását keltette bennem.
Ami Nekem nagyon pozitív volt, hogy nem voltak ilyen egy perces, saját verse-t lenyomó zenék, hanem a számokat elejétől a végéig
szinte teljes egészében lenyomatta.
Az első blokk letolása után kis közönség segítséggel "Go Dj Go Dj Gooo" máris visszapattant a Dj pultba és onnan kápráztatott.
Megmutatta, h képes keverés és egy kis faderezés közben még a szövegt is nyomatni. Majd megint jött a közönség megdolgoztatása
"Go J-Live, Go J-Live, Goooo" és megint kint a színpadon. Briliáááns, nincs rá jobb szó!
Azután egy végtelenül intelligens búcsúzás, és még egy núsong is ráadásként.
Egyébként végig látszott, hogy rettenetesen élvezi a bulit.
Az elköszönés után pedig be a dj pultba és - bár az a kósza hír terjedt, hogy "relax csak max 10 percet játszik" - bizony több, mint egy órán át pörgette
a jobbnál jobb korongokat a golden age-ból főként. Sajna emiatt nem is tudtam megvárni a fotózást

Sebaj, bár nagyon bánom!
Kíváncsi vagyok, h meddog volt fent. Akinek esetleg sikerült kivárni az írja már meg mikor került sor végül a fotózásra.
Szóval, nagyon meleg este volt és nem csak az időjárás miatt! Úgy mondanám J-Live "minden pénzt" megért

)))