Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2025.07.27. 09:16

Hozzászólás a témához  [ 483 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Következő
 A Hip Hop és Te #2 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: A Hip Hop és Te #2
Rosszul fogalamaztam.
Serkenti akarják az eladásokat. Pontos adatokat nem tudok, de az emberek szeretik, azt, ha kb hasonló pénzért picit többet kapnak.
Mondjuk common electric circusával befürödtem a + 1 dvd kb 5 perc ha volt:D
A be extra dvd már élvezhető volt.
A jedi deluxe kiadás külsőleg és belsőleg is tartalmas volt.
Manu key egyik lemeze egész estés dvd anyagot tartalmazatott. beszélgetés, életképek, rövid film!
113 ami ugyancsak francia csapat szintén egy elég gazdag anyagot tálalt és megjegyezném a 2000-es évek elejéről beszélek;)

2013.04.21. 10:45
Adminisztrátor

Jaja, mikor bejött a dvd sokan bedobták bónuszként. Én speciel örülök, ha kapok valami pluszt is egy lemez mellé. (persze, ha jó a zene anélkül is megveszem). Pl kifejezetten szeretem, ha a klippeket is rádobják mint pl Evidence Layover EP bónusz dvd-jére. Persze a mai youtube-os világban ez már nem akkora extra, de azért egy gyűjtő örül, ha egy klipkollekciót is kap a pénzéért. De jó volt Big Shug Who's Hard bónusza is (klippek nélkül is) sőt az utolsó Big Shug bónusz könyve tényleg egy telitalálat volt. Nagyon szép kivitel. A CZARFACE lemez első szériájához a bábut (action figure! mi erre a jó szó magyarban?) adták. Mondjuk az pl engem nem mozgat, de Papa D (a Brick tulaja) anno mondta, hogy ez a bónusz dolog azért dob az eladásokon. Az új Ghostface-hez van egy bónusz képregény, de azt hiszem sajnos csak a kazetta (KAZETTA VAZZE!!! 2013!!!) verzióhoz.
Szóval a kiadók rajta vannak, hogy több hallgatót megőrizzenek a letöltőkkel szemben, de szerintem akit eddig sem érdekelt, hogy kézbe foghassa a kedvenc zenéit, borítóval bla bla bla... azt a bónusz cuccok se fogják nagyon meghatni.

2013.04.21. 21:04

Mondjuk engem speciel a klippek nem nagyon kötnek le:(, nekem a dokumentum jellegű extrák jobban tetszenek. Fú az infamous mobb kettes lemezéből is a dvd-set szereztem meg. Élmény volt az is:D
A könyv meg pláne jó ötlet!

többet nem tudok hozzáfűzni:D

2013.04.21. 21:34

"sima" sorlemeznél nem mozgat meg az extra cucc, azt úgy is megveszem, inkább csak bosszankodok, ha úgy jön, ki, mint a Cube: LNCL, hogy az og version a dvd-vel fél évvel a "normál" után jött ki, mikor azt már megvettem, lehet megvenni megint. :?

Ha van xtra verzió akkor megpróbálom azokat venni ha csípem az előadót.

De a best of kiadványoknál kötelezővé tenném a +cuccokat.

A best of-ok egyrészről jók ha nem ismersz 1-1 előadót, mert megismerni jó, de ha régóta gyűjtöd akkor sima pénzlenyúlás, és akkor már adjanak valami extrát.

Kurupt +dvd, Cube +dvd, CNN+lemez remixekkel így már azt mondom, hogy okés a best of kiadás is, de ahogy a mobb deep best of kijött, hogy cd meg külön dvd ugyanazzal a borítóval az igen dühítő.

http://dogg-n-roll.blog.hu/

Kép

2013.04.22. 08:42

olvasgattam h slum villagen is volt esely fotozgatni a kedvencekkel.
Cseveghetnenk itt h kinek kitol van alairasa kozos fotoja vagy barmi masa:-)
Erdekes sztoryk stb....Nem merem kezdeni.

2013.09.24. 22:21
Adminisztrátor

Az aláírásokat különösebben nem hajtottam soha, közös fotókból viszont jópár van. Mindjárt összeszedem őket és tolok fel egy párat.

2013.09.25. 06:42

Érdekes storym nincs. :lol:

Aláírásom Redman-től (meth and red koncertjegyen), Sticky Fingaztól, Fredro Starr-tól, M.O.P.-től, Alkaholiks-től (cdn a többitől) van.

Kép

2013.09.25. 08:06

A'szem egy aláírásom van (engem sem hajtott soha) Gza-tól a Liquid Swords lemezt dedikáltattam, meg ha már ott voltam a jegyet is.
Azt a három betűt is zavarbaejtően felismerhetetlenül tudja leírni :lol:

2013.09.25. 09:23

Csak hogy alálicitáljak mindenkit: Nekem meg van egy dedikált SP lemezem. :lol: (Még az elkurvulása előtti időkből. :D )

2013.09.25. 21:12

Lehet melle lottem sorry fiuk.
az elmult ot evben nem nagyon vadasztam dolgokat de igy is osszegyult par alairas kozos foto ...sztorym is van de igy ciki lenne leirni mintha "vagiznek" vele.

2013.09.25. 22:07

Nekem Edo G-vel van közös fotóm, egyik legnagyobb koncertélményem volt az utóbbi időkben..

2013.09.25. 22:20

Zoli, MP írta:
Lehet melle lottem sorry fiuk.
az elmult ot evben nem nagyon vadasztam dolgokat de igy is osszegyult par alairas kozos foto ...sztorym is van de igy ciki lenne leirni mintha "vagiznek" vele.

nah, mondjad csak!

Kép

2013.09.26. 08:20

Én is kíváncsi vagyok mostmár rá!!! ;)

2013.09.26. 16:29

hulyen jon ki de...

-10eve becs. lil dap a group homebol grand agent declaime.
Koncert utan meg a minibusznal varakoznak.lil dap tok keszen ucsorog.Declaime egy poloban nadragban predikal nekunk vilagvege hallasuk a hangunkat mert el fogunk tunni.ja karacsony kornyeken voltunk.
Grand agent szep lanyoknak ad cdt az elso lemeze az ami eleg igeretes volt a produceri listat nezve.Odamegyek mondom en nem kapok a noverem is csinos vegul adott szamot csereltunk de rosszul adtam meg:-).Vicces h utana pesten is talalkoztunk es meg a nevemre is emlekezett.

-Aki nem jartos a nemet hiphopban annak leirom h azad es a bandaja nemet nyelvteruleten kb szupersztarok.De a koncertek utan nem restek es beszelgetnek mindenkivel.Vegyulnek.mi igy az egesz galerivel eszmet csereltjnk a nemet es francia repprol es a focirol;-)kozben az akkori djjuk dj kitsune aki a shady label alatt is dolgozgat kb1oran at cdert rohangalt mivel mondtam h az elso zsir lett erre a kettes megvan-e mondom nincs.Erre..mindjart hozok.Tobbszor is elnezesz kert?!es nekem volt kellemetlen h a biztonsagit lebaszta h hol a taskaja.ingyen adta perszr.

-Kool shen visszateto koncertje.oriasi show 15-20ezer ember kb.
Varjuk a kapunal.biztos jo verdaval jon.Erre egy kb szakad peugeot 206.Mondjuk honnan miert.kiszall kezet fog....Este hazaerve a szallashelyre.Tv bekapcs csakugy.Erre a hiradoban kool shenrol hir..Vagokep ahogy velunk kezet fog:-)

-jeru a da bitchez notaja utan fura volt ahogy a lany kiseromet fuzte eleg sokaig h latogassa meg...

-Ntm koncert elott erkeznek a vendegek.Sefyut meglatjuk.Kiszall a kocsibol annyira zavarban volt h a kezifeket nem huzta be..milimetereken mulott h nem gurult neki egy masik autonak...szoltunk hey kocsi kb visszavetodott...

Kb ennyi jutott eszembe.Nem nagy dolgok de ezek a kis interaktusok mutatjak meg h ok is emberek illetve milyen szerepet jatszanak.
Voltak suttyok is.egy foss heltah skeltah rustee jux koncert utan sean phi eleg nyugosen fotozkodt mondjuk az alairas is erdekes vol."bon apetit sean price"

kepek es/vagy alairas
Kool shen soprano azad es bandaja,rza.masta killa tekhita declaime defari lil dap grand agent.smif n wessun buckshoz.zoxea planet asia dj premier guru curse sefyu jeru. sean price afu ra.tutti kihagytam vkit.

2013.09.26. 20:47

Én az NTM-es kocsiba vetődősre szavazok!
Megnéztem volna :)

2013.09.27. 10:13
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 483 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Következő